New England Patriots

74 feliratkozó

2 órája
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 399 — Ajmo Vatreni
Ki mit gondol a saját FA-król?

Nálam Thonga, Chaisson, Hawkins tűnik a 3 legfontosabbnak. Utána Gibbens, esetleg Hooper még aki elgondolkodtató.
Az első három elvesztése lyukat nyitna a kezdőn, Gibbens Vrabel kedvenc, Hopper meg viszonylag sokat van fent a pályán.
Ezekből Chaisson lenne a legfontosabb, talán benne van a legnagyobb potenciál, valószínűleg ő lesz a legdrágább. Viszont annyit én biztos nem adnék érte mint amennyiért Landry aláírt. 2 év 20-22 millió vagy 3 év 33-36 körül plusz ösztönzők.
Utána Hawkins mint kezdő safety kellene egy 3 év 20-22 körül, végül Thonga évi 4-5-ért.
Gibbens elvileg RFA, de miután UDFA volt az eredeti tender kb semmit sem ér nála, 5 milliót meg nem ér, szóval ott lehet egy 3 év 10 millió kb. Hooper pedig nálam biztos nem ér évi 5 milliót amit most megkapott.

A többiek igazából cserélhető játékosok, akik minimál közelében lesznek vagy nálunk vagy máshol.

Kíváncsi leszek, hogy akkor mostantól lesz-e valami PO csapat diszkont (vagy eltűnik-e a rossz csapat felár) az új szerződéseknél.
22 órája
kolok1972 New England Patriots 3 108 — Pats fan
Ez a Campbell torn ligament azért engem nem nagyon nyugtatott meg..

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 napja
Spigo New England Patriots 1 200 — Patriots GM
Csak hát ugye mi.volt a terv JMD-től? Végignézték, hogy 50 percig ugyanazt (kis túlzással) csinálva nem működik semmi. Középre futás, aztán hosszabb passz próbálkozás. Screen, play action, szélső futasok, TE játék elenyésző mértékben.
Elkeserítően rossz volt az első 50 perc.
zinedine5
Természetesen nem lehet mindent JMD nyakába varrni, biztos, hogy ha kielemezzük egyesével minden play-ben valamennyi játékosra lebontva, hogy mit is csinált a pályán, simán fel lehet fedezni azt, hogy csomó play nem a híváson, hanem a végrehajtáson ment el és a játékosok hibáztak a play-en belül, nem JMD hívással.

FuckYoElonMusk
 x.com/KurtBenkert/status/2021280793083973715

Az van, hogy egyrészt a gameplan-ért nem csak JMD, de Vrabel is felelős. Pl a Denver ellen tuti biztos vagyok benne, hogy látva Chargers és Texans elleni labdaeladásokat, ultra-konzervatív gameplant kért JMD-től, mert abban biztos volt, hogy azt a meccset csak úgy veszíthetik el, ha eladják a labdát.

Most is szerintem alapvetően arra mentek, hogy Darnold hibázni fog a nyomás alatt. De ő nyomott kb egy Flacco-i rájátszást azok után, hogy az alapszakaszban top3 volt labdaeladások terén. A gameplant és a védelmet dícséri, hogy ez volt idén így is a Seahawks támadósor legrosszabb támadós sikerességi rátája:
"32.4% offensive success rate, per ESPN’s Ben Solak. That was the lowest mark in any game this season for an elite offense that ranked third in scoring and eighth in yardage during the regular season."

Valszeg 12-0-nál még úgy érezték, hogy vagy egy def play vagy egy támadó play visszahozhatja őket a meccsbe. A linkelt videón van olyan, hogy ha Maye észreveszi (bár sztem a progression szerint lehet nem is vehette volna észre) akkor sima td.

Maye meg szerintem agyban elfáradt, de nagyon. 21 meccs az kb két szezon az egyetemen és tavaly is csak a szezon közepétől játszott. Nyílván nem segített az OL és az elkapósor sem (top10 védelmek ellen kiderült, hogy átlagos) no meg persze a rájátszás során jól fel lett gyorsítva a belső órája is.

Seahawks volt idén a legjobb csapat egyértelműen. Mikor elengedtem a meccset és hátradöltem, esküszöm még élvezni is tudtam azt a védelmet.
1 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 362
Csak hát ugye mi.volt a terv JMD-től? Végignézték, hogy 50 percig ugyanazt (kis túlzással) csinálva nem működik semmi. Középre futás, aztán hosszabb passz próbálkozás. Screen, play action, szélső futasok, TE játék elenyésző mértékben.
Elkeserítően rossz volt az első 50 perc.
zinedine5
Így van, pontosan ugyanezt éreztem végig a meccs alatt.

Én tényleg igyekszem a lehető legoptimistább módon hozzáállni JMD-hez. Még az is volt bennem a meccs előtt, hogy ő jelenti majd a különbséget a Pats-nek az SB-n, mivel hatalmas rutinja van nagy téttel bíró meccsekben (OC-ként csak rájátszásban van 30 meccse 21 győzelemmel, 4 SB-n volt OC; de amúgy is van vagy 200 alapszakasz meccse OC-ként és vagy 50 HC-ként), szemben a McDonalddal, meg a többi edzővel, aki még ilyen téttel járó meccsen kevésbé járatosak. No meg lesz két hete, hogy rákészüljön az SB-re, kb. mindenki egészséges, akikkel végigtolta az egész szezont, ennyi minden tényező mellett az ő rutinja jelenthetett volna pluszt.

No de ehhez képest totális csődöt mondott JMD. Nekem úgy tűnt, hogy egyszerűen mintha nem készült volna a Seahawks Def ellen, mintha kb. csak azt nézte, hogy eddig a mi offense-ünk melyik play-eket tudta a legjobban, legmagabiztosabban végrehajtani szezonban/rájátszásban, de azt nem, hogy a Seahawks Def ellen is ezek működnek-e. Én azt láttam ebben a meccsben, hogy JMD abban bízott, hogy kvázi nem kell neki külön play-ekkel készülnie a Seahawsk ellen, mert az offense eddig legjobban végrehajtott play-eit így is le fogja tudni nyomni majd a Seattle def torkán. És nem hívott semmi váratlan play-t, nem volt semmilyen egetrengető újdonság a felállásunkban, nem volt előre nem várt motion-ök, teljesen business as usual üzemmódban volt (legalábbis az első 9 drive-ban). Szörnyű volt nézni a mi offense-ünket.

De amúgy is, valahogy nem ment ennek a JMD offense-nek egész rájátszásban, ha csak az érdemi drive-okat nézzük (a Houston és a Denver elleni 1. félidő végén az utolsó drive-okat kivettem, mivel nagyon kevés volt vissza az órából, abszolút nem-konvencionális meccsszituáció volt, illetve azokat a drive-okat is kivettem a meccs végéről, amikor már eldőlt a mérkőzés és kevés volt vissza az órából. A Denver elleni teljes 4. negyedet kivettem az irreális időjárás miatt, de két szép 3. negyedbeli drive-ot benne hagytam, mert hát give credit where credit is due).

Értem én, hogy 3 TOP 5-ös védelemmel rendelkező csapat ellen játszottunk --- de hát haver, ez a rájátszás, itt top defense-k vannak már. És azért az, hogy 33 érdemi drive-ból több punt-od van (21), mint amennyi 1st down-t szereztél (18), ez nem fest túl jó képet OC hívásairól. Főként az elképesztően szörnyű, ha megnézzük az 1. félidős teljesítményeinket: 19 drive, 4 first down, 15 punt (9 3&out-tal)… Eh.

Természetesen nem lehet mindent JMD nyakába varrni, biztos, hogy ha kielemezzük egyesével minden play-ben valamennyi játékosra lebontva, hogy mit is csinált a pályán, simán fel lehet fedezni azt, hogy csomó play nem a híváson, hanem a végrehajtáson ment el és a játékosok hibáztak a play-en belül, nem JMD hívással.

Mégis összességében azt érzem, hogy JMD-nek kellett volna előlépnie mint annak a plusz faktornak, amely egy ilyen viszonylag sok fiatalból álló, illetve számottevő rájátszásbeli tapasztalatot nélkülöző offense-t jobban tudna kisegíteni és itt személy szerint többet vártam volna tőle.

JMD-nek egész biztosan van egy magas padlója, hogy alapszakaszban egy stabil, hatékony offense-t tud futtatni, minimum egy TOP5-10 közötti OC az alapszakaszban, de a rájátszásban nagyon megégették most. És hát óhatatlanul ott a kérdés: mi JMD plafonja? Meg van-e benne az, hogy a rájátszásban is tudjon az offense meccset nyerni, ne csak nem-elveszíteni (lásd Houston és Denver)? Vagy a plafon az, hogy kb. one-and-done rájátszásban és az első komolyabb def összeroppantja az offense-ét?

A kérdést majd nyilván a következő szezon válaszolja meg, amikor plusz 1 év tapasztalattal lesznek a rookie OL-k + Henderseon, meg majd esetleg kap még fegyvereket JMD, mert hát jó lenne még egy megbízható WR, egy jó TE2, meg még egy stabil RB3 is talán jót tenne az offense-nek (Gibson a sérülése miatt nagy kérdőjel), és OL-be is azért elférne erősítés… Szóval ha lesz egy jobb emberállomány --- és nem lesznek sérülések ---, akkor tud-e az offense meccset nyerni az alapszakaszban a jóval keményebb sorsolás mellett az erősebb ellenfelek ellen, illetve --- ha bejutunk --- akkor majd rájátszásban. Én most még egyelőre bízok még mindig JMD-ben, hogy igen, de azért kétségkívül lebeg a feje felett egy jelentős kérdőjel.
1 napja
Azért mások sincsenek elájulva JMD gameplanjetol:
 musketfire.com/josh-mcdaniels-ruined-patriots-super-bowl-hopes-by-himself-with-brain-dead-gameplan-01kh1k300zsb?utm_source=bleacherreport&utm_medium=referral&_branch_referrer=H4sIAAAAAAAAAwXB0W6DIBQA0L%2FZWytbM9suaRY6dXWJrqQknb4YLgVFqDowofKwb9853TxP7i2KwK7ZNK2NGnSULYmkZmEpgncJ3KjbIff1T4egLbv6ij4KmmK%2B%2BUKVrzt%2BOkp2JeeC8vCdkE3Zk6XsuS8C9xinQoZiuIUKA0X7nGy9mF3%2BUo334ei2q%2BTxe2bZs8SrSol4iRmWjIdPA%2FVJZ75h4t74HdWw2%2FfGtdo9VPzaquZCnv6skMJaNbQN2NE7YQ8Z4wLGUf8DqyVPN9MAAAA%3D&fbclid=IwdGRleAP4LQBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA8xNzM4NDc2NDI2NzAzNzAAAR5_Myd3NgBtPT0hDvB62wjZiiacGzv4PGo9oXV8D5iJ7rLpoB9pzMaVtkeQXA_aem_w8Tkb89jlsgksxi65gi_SQ&_branch_match_id=1549790442926768444
kolok1972
Sajnos elég sokrétű volt a probléma. Coaching, O Line, QB, separation. Kb. semmi sem ment.

Ami egyébként annyira nem meglepő, mert az egész rájátszásban ez volt.
zinedine5
Igen,mellé rakhatjuk sajnos az O gameplant is.Ez igazából csak azért aggasztó-es aztán túl is lépek ezen,nincs értelme ezen pörögni-,mert sok mindent lehet ra fogni JMD-re ,de azt hogy tapasztalatlan lenne,vagy ismeretlen lenne neki a SB körüli felhajtás,azt nem.
Btw most azt olvastam ,hogy Campbellnek szalag szakadása volt a terdeben szezon közben. Akkor meg mi a tosznak jatszatták? Azért nem mindenki Logan Mankins hogy szalagszakadassal letoljon egy szezont.

Szerkesztette: kolok1972

1 napja
 musketfire.com/josh-mcdaniels-ruined-patriots-super-bowl-hopes-by-himself-with-brain-dead-gameplan-01kh1k300zsb?utm_source=bleacherreport&utm_medium=referral&_branch_referrer=H4sIAAAAAAAAAwXB0W6DIBQA0L%2FZWytbM9suaRY6dXWJrqQknb4YLgVFqDowofKwb9853TxP7i2KwK7ZNK2NGnSULYmkZmEpgncJ3KjbIff1T4egLbv6ij4KmmK%2B%2BUKVrzt%2BOkp2JeeC8vCdkE3Zk6XsuS8C9xinQoZiuIUKA0X7nGy9mF3%2BUo334ei2q%2BTxe2bZs8SrSol4iRmWjIdPA%2FVJZ75h4t74HdWw2%2FfGtdo9VPzaquZCnv6skMJaNbQN2NE7YQ8Z4wLGUf8DqyVPN9MAAAA%3D&fbclid=IwdGRleAP4LQBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA8xNzM4NDc2NDI2NzAzNzAAAR5_Myd3NgBtPT0hDvB62wjZiiacGzv4PGo9oXV8D5iJ7rLpoB9pzMaVtkeQXA_aem_w8Tkb89jlsgksxi65gi_SQ&_branch_match_id=1549790442926768444
kolok1972
Sajnos elég sokrétű volt a probléma. Coaching, O Line, QB, separation. Kb. semmi sem ment.

Ami egyébként annyira nem meglepő, mert az egész rájátszásban ez volt.
1 napja

2 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 936
2021 óta futó patses dynasty ligánkba felszabadult egy csapat, ha valakit érdekelne innen, akkor írjon rám és elküldöm a részleteket 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 napja
Védelmi foci rajongóként nem tudom nem megjegyezni, hogy a teljesítmény, amit a D lerakott az asztalra, az megsüvegelendő. Nyilván ez Vrabel érdeme főleg, nem tudom, mennyire a DC-teké, de ha ezt tudjátok tartani, akkor kelendő lesz a neve jövőre a HC keringőnél.....

A többit meg le kell tojni, szép év volt, csak egy, több szempontból is nagyon összeállt csapat tudott megállítani titeket. Részemről nem nagy örömmel ugyan de ki kell mondani, az AFC-ben a jövő a tiétek, újra tényezők lettetek!
csi77
Ámen
2 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 249 — Bears & Illinois fan
Védelmi foci rajongóként nem tudom nem megjegyezni, hogy a teljesítmény, amit a D lerakott az asztalra, az megsüvegelendő. Nyilván ez Vrabel érdeme főleg, nem tudom, mennyire a DC-teké, de ha ezt tudjátok tartani, akkor kelendő lesz a neve jövőre a HC keringőnél.....

A többit meg le kell tojni, szép év volt, csak egy, több szempontból is nagyon összeállt csapat tudott megállítani titeket. Részemről nem nagy örömmel ugyan, de ki kell mondani, az AFC-ben a jövő a tiétek, újra tényezők lettetek!

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 612 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Minden pick menjen az Ofalba russer jöhet a FA piacròl
ParadSEC
Maxx Crosby😊😊😊
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Annyi pickbe fájna, hogy akkor másra nem marad.
zinedine5
Évekig. Több elsőkörös picket akarnak érte.
Burkus
Akkor nem kő

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
ParadSEC
Maxx Crosby😊😊😊
zinedine5
Évekig. Több elsőkörös picket akarnak érte.
2 napja
ParadSEC
Maxx Crosby😊😊😊
2 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 612 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ParadSEC
Maxx Crosby😊😊😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 890 — #NoStress
Az mindig nagy sztori a sportban, ha egy esélytelen játékos vagy csapat kiemelkedik, sikert ér el a papírforma és az oddsok ellenére.
És kb. ennyiről szólt ez a szezon a Patsnek.
Új edző, új irányító, jó lenne nem megégni az alapszakaszban (igen, a sorsolás ismert volt az első nyitónap előtt, de ennek ismeretében se volt pozitív mérlegű prognózis), hozni 6-8 meccset, látni, hogy alakul a D, stb.
Erre sima PO, második seed, 3 győztes meccs a PO-ban, csak a cinderella story legvége nem sikerült egy domináns csapat ellen.
Masszív túlteljesítés minden tekintetben.
Kb. annyira valószínűtlen, mintha a Titans, a Raiders vagy a Jets csinálta volna.

2 napja
Surtr New England Patriots 241
egyébként nem értettem, hogy Thuney-t miért kellett elengedni/ mert a hátán egy irányító sem tud passzolni
Surtr
Szerintem az egy logikus döntés volt.
Nem hiszem, hogy contenderség volt a cél idén, de még jövőre is necc kitűzés lehetett a szezon előtt.
Thuney 33 éves, kb 1-3 év van benne, sokkal fontosabb a jövő prospectjeinek az ép0tése, mint az utolsó évek kipréselése egy sokat kereső guardból. Meg kell nézni mit tudnak, lehet-e velük számolni és tudnak-e fejlődni.
tenorx
Nem most..., hanem 21-ben /azt hiszem/ Kansasba.
2 napja
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
tenorx 14 099 — fő libsi
egyébként nem értettem, hogy Thuney-t miért kellett elengedni/ mert a hátán egy irányító sem tud passzolni
Surtr
Szerintem az egy logikus döntés volt.
Nem hiszem, hogy contenderség volt a cél idén, de még jövőre is necc kitűzés lehetett a szezon előtt.
Thuney 33 éves, kb 1-3 év van benne, sokkal fontosabb a jövő prospectjeinek az ép0tése, mint az utolsó évek kipréselése egy sokat kereső guardból. Meg kell nézni mit tudnak, lehet-e velük számolni és tudnak-e fejlődni.
2 napja
Surtr New England Patriots 241
Nyert a jobb, építkezésben előrébb tartó, tehetségesebb csapat.
Viszont...

-Maye franchise qb matéria, /szerencsés a csapat, hogy itt van, mert van egy végtelenül szerény, nagyon tehetséges, fejlődni akaró irányítója/, még akkor is, ha PO-ban nem nagyon látszott, villanások azért voltak tőle...
-... de ezzel az O fallal nincs megkönnyítve az élete reméljük a két rookie előtte a falban jövőre tud érdemben fejlődni, /ha nem, az baj, egyébként nem értettem, hogy Thuney-t miért kellett elengedni/ mert a hátán egy irányító sem tud passzolni /mondjuk a Bills ellen volt olyan passza/. O fal!
-D erőn felől teljesített a végén érdemi szélső passrush nélkül is, oda is kell erősítés
-O-tól első 3 negyed alatt 0 pont..., ez az előszezonban is baj, nem az SB-én. Enélkül nem meccset nyerni, hanem tisztes helytállásban is nehéz reménykedni /egy percig nem volt esélyünk/, igen lesz mit visszanézni a stábnak.

A tavalyi borzalom után szép utazás volt ez a szezon.
Ki gondolta ezt amikor egy Bills elleni L-től voltunk az 1/1-re /Mayo-nak azt is sikerült elkefélnie/?
Alapok le lettek rakva, amire lehet építkezni.
Vrabel-nek most jön a neheze, most kell neki megmutatni, hogy mire képes, idén le a kalappal előtte. 3-4 éve van rá.
Viszont jövőre senkinek sem járhat a szája a könnyű sorsolás miatt.
Minden tisztelet a GOAT-nak, de a szurkolók nem ezt várták tőle.
2 napja
Azért Maye kb első fullos szezonját tolta,nyilván fog belőle tanulni és remélhetőleg jövőre erősebben tér vissza. Campbellnjó kérdés mennyire volt egészséges,de neki sok melót bele kell tenni nagyon az offseasonben. Wilson mellette nagyon pocsék volt,kérdés hogy centerben tud e jobbat villantani vagy ő egy jóval hosszabb projekt. Ebbe a falba biztosan elfér Guard/center és OT is bőven. Vrabelnél biztosan a falakon lesz a prioritás. Meglovagoltuk hogy rés volt az AFC pajzson,éltünk vele. Ez nagyon fasza volt így,23 évesen Maye előtt le a kalappal ahogy kiállt a meccs után. Jó szezon volt van mire építeni remélhetőleg
manuszka86
Szerintem is itt a lényeg! Ebből a szezon bol kihoztuk a maximumot, azokkal a lehetőségekkel amit az AFC jelenlegi helyzete , az ellenfelek,vagy a sors (Nix sérülése) kínált maximálisan éltünk (a Vasasnak is pl adott volt a lehetőség hogy Stroud hibáit -amik ugyanúgy megvoltak mint ellenünk- , kihasználja,nem tette),ennél többet reálisan nem lehetett kihozni ebből a szezonbol. Nyilván a SB-on lehetett volna jobban jatszani, kevesebbet hibázni,de úgy érzem nem volt reális esélyünk ezt behúzni. Ebben nem volt több. Egy rebuildben levő csapattól ez sem kevés ,sőt…

2 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 387 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Maye elkepeszto, mint ember. 23 evesen, egy karriermeghatarozo elbukott donto utan ami ott lebeg majd a feje felett amig egyszer a magasba nem emeli a trofeat, leult es valaszolt az ujsagiroi kerdesekre (Campbell pl nem, de az is ertheto). Par napja olvastam, hogy Cam Newton volt a kedvence gyerekkent es hogy iden egesz evben Newton minosithetetlen modon nyilatkozott rola a mediaban, csalonak, checkdown merchantnek stb. nevzve. Majd ezek utan a csapat legendaja, a GOAT megtagadta, hogy "aldasat" adja neki es a csapatnak a donto elott.
Jo volt latni, hogy 1-2 perccel a vege elott az egyik futasnal amikor szereltek az oldalvonalnal, Vrabel felsegitette, ezzel is tamogatva.

Azok utan, hogy a nemzeti media most raszallt az MVP es a dontobeli O# teljesitmeny miatt, remelem "kiall" mellette mindenki a csapatban, emberileg nagyon ott van ahogyan ezeket a viszontagsagokat kezelte es kezeli eddig, meltosaggal es csendben.
undisputedly
Erről lemaradtam, mi ez a sztori?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Megkérdezték tőle a felvezető héten, hogy kinek szurkol, mire azt válaszolta, hogy senkinek és ő jó meccset szeretne látni. Mire a Patsesek (Spillanet konkrétan olvastam) erre eléggé megorroltak, hogy a csávónak szobra van a pálya előtt és még annyi sincs benne, hogy azt mondja, hogy a szíve ide húzza.
zinedine5
Kicsit számomra is érthetetlen. Eltöltött itt cirka 20 évet, és nem ide szurkol?!
Lehet hogy féltékeny 😀

2 napja
Bytheway. Egész héten olvastam, hogy ki kellene használni Maye atletikusságát, méreteit, sebességét és konkrétan rá hívni futásokat. Szerintetek hány ilyen játék volt?
2 napja
Maye elkepeszto, mint ember. 23 evesen, egy karriermeghatarozo elbukott donto utan ami ott lebeg majd a feje felett amig egyszer a magasba nem emeli a trofeat, leult es valaszolt az ujsagiroi kerdesekre (Campbell pl nem, de az is ertheto). Par napja olvastam, hogy Cam Newton volt a kedvence gyerekkent es hogy iden egesz evben Newton minosithetetlen modon nyilatkozott rola a mediaban, csalonak, checkdown merchantnek stb. nevzve. Majd ezek utan a csapat legendaja, a GOAT megtagadta, hogy "aldasat" adja neki es a csapatnak a donto elott.
Jo volt latni, hogy 1-2 perccel a vege elott az egyik futasnal amikor szereltek az oldalvonalnal, Vrabel felsegitette, ezzel is tamogatva.

Azok utan, hogy a nemzeti media most raszallt az MVP es a dontobeli O# teljesitmeny miatt, remelem "kiall" mellette mindenki a csapatban, emberileg nagyon ott van ahogyan ezeket a viszontagsagokat kezelte es kezeli eddig, meltosaggal es csendben.
undisputedly
Megkérdezték tőle a felvezető héten, hogy kinek szurkol, mire azt válaszolta, hogy senkinek és ő jó meccset szeretne látni. Mire a Patsesek (Spillanet konkrétan olvastam) erre eléggé megorroltak, hogy a csávónak szobra van a pálya előtt és még annyi sincs benne, hogy azt mondja, hogy a szíve ide húzza.
2 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 105

undisputedly
Brady-t megkérdezték, hogy kinek fog szurkolni és nem mondta, hogy a Patsnek
2 napja
NB2 New England Patriots 27 875 — nabege2@yahoo.com
Nem kéne ezeket az eredménykövetős szurkálódásokat ennyire magatokra venni. Én Pats szurkoló vagyok, de szerintem amik most lettek tolva (könnyű sorsolás, maye szar a playoffban), azoknak azért van valóságalapja.
realcamp
Igazad van,de amúgy az keményen vicces hogy egy 4-13-as csapatot fikáztak jobbra balra. Nem mintha mi szurkolók nem lennénk tisztában azzal hogy ez a keret azért nem feltétlen SB materia😃
Ott volt a lehetőség mindenkinek a Billsnek,Houstonnak, és mindenki másnak is hogy kihasználják a Mahomes botlást,mem tették meg mi meg igen
manuszka86
pont ezt akartam írni, hogy egy olyan csapat szurkolója, akinek a csapata bejutott az AFC-be, szóval lett volna lehetőségük SB-be jutni, de még azt a csapatot sem verték meg akit mi megvertünk, az ne szóljon a patsre egy rohadt szót se