New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyetértünk. Én csak az "egyenlőre" szót hagytam volna ki. Korában olvastam valahol, hogy 2002 óta a WR draftokból kettő vált be: Deion Branch (2002) és Minitron, (aki majdnem Mr. Irrelevantként érkezett, azt sem lehetett tudni, hogy milyen feladatkörre, mivel QB volt az egyetemen.) Sokadik fényes siker a scoutoknál. (Hasonló ahhoz a kitűnő döntéshez, amivel lemondtunk Clay Matthewsról azért, hogy megszerezhessük CB Darius Butlert és WR Brandon Tate-et)Igazad van 😊 Arra akartam kilyukadni, hogy a 3 nagy WR reménységből...khm...mondjuk úgy...nem nagyon lett egyelőre semmi. 😕DeXThompkins undrafted volt 😛bogec7Vagy mint Thompkins 😀DeXDobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
több mint 11 éve
Igazad van 😊 Arra akartam kilyukadni, hogy a 3 nagy WR reménységből...khm...mondjuk úgy...nem nagyon lett egyelőre semmi. 😕Thompkins undrafted volt 😛bogec7Vagy mint Thompkins 😀DeXDobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
több mint 11 éve
Thompkins undrafted volt 😛Vagy mint Thompkins 😀DeXDobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
Vagy mint Thompkins 😀Dobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint BoyceJanek
több mint 11 éve
Dobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXJobb mint Boyce
több mint 11 éve
Mondjuk Dola és ö közte van egy hangyafasznyi fizetésbeli különbség.zinedine5Hasznuk meg kb. ugyanannyi. Sajnos.
több mint 11 éve
Mondjuk Dola és ö közte van egy hangyafasznyi fizetésbeli különbség.
több mint 11 éve
Csak kérdés, hogy mennyire fogja megérni a csapatnak ez a sérülékenysége. Bár pont mi vagyunk a sérült toborzásról híresek 😊 Bár bírom a srácot, de amit mondtál, 4ik számúnak lehet nem tartják meg, tekintve hogy Dola is itt van...gyorsan felejtünk...bár kinek mi az érdemi. 34/519/4 a rookie éve, egyértelműen JE, DA, Gronk mögött, osztozva Thompkins-szal meg Boyce-szal a snapeken. Branch pl 43/489/2 volt újoncévében. sokat dropolt, de neki legalább ment az elszakadás pl. én erre alapozva írtam, hogy megérne még egy próbát. és még mindig csak arról beszélünk, hogy potenciálisan 3-4. számú elkapó lenne JE és BL mögött, nem a no1 opció.triangleén még nem mondanék le dobsonról. kb minden idők legjobb rookie éve pats wr-től, és idén a hülye sérülése miatt kimaradt neki az edzőtábor érdemi része, amit nem is tudott behozni. nem ő randy moss második eljövetele, de remélem adunk neki még egy esélyt a bizonyításra.triangleVolt érdemi megmozdulása mióta itt van? Azon a pár elkapáson és TD-n kívül? Hány meccsen volt kezdő?
Nem kötekedésképp, de nekem nem nagyon maradt sajnos meg, hogy nagyon hozzá bírt volna tenni a csapathoz...DeX
Mindenesetre szurkolok neki...
több mint 11 éve
triangle
1 283
gyorsan felejtünk...bár kinek mi az érdemi. 34/519/4 a rookie éve, egyértelműen JE, DA, Gronk mögött, osztozva Thompkins-szal meg Boyce-szal a snapeken. Branch pl 43/489/2 volt újoncévében. sokat dropolt, de neki legalább ment az elszakadás pl. én erre alapozva írtam, hogy megérne még egy próbát. és még mindig csak arról beszélünk, hogy potenciálisan 3-4. számú elkapó lenne JE és BL mögött, nem a no1 opció.én még nem mondanék le dobsonról. kb minden idők legjobb rookie éve pats wr-től, és idén a hülye sérülése miatt kimaradt neki az edzőtábor érdemi része, amit nem is tudott behozni. nem ő randy moss második eljövetele, de remélem adunk neki még egy esélyt a bizonyításra.triangleVolt érdemi megmozdulása mióta itt van? Azon a pár elkapáson és TD-n kívül? Hány meccsen volt kezdő?
Nem kötekedésképp, de nekem nem nagyon maradt sajnos meg, hogy nagyon hozzá bírt volna tenni a csapathoz...DeX
több mint 11 éve
én még nem mondanék le dobsonról. kb minden idők legjobb rookie éve pats wr-től, és idén a hülye sérülése miatt kimaradt neki az edzőtábor érdemi része, amit nem is tudott behozni. nem ő randy moss második eljövetele, de remélem adunk neki még egy esélyt a bizonyításra.triangleVolt érdemi megmozdulása mióta itt van? Azon a pár elkapáson és TD-n kívül? Hány meccsen volt kezdő?
Nem kötekedésképp, de nekem nem nagyon maradt sajnos meg, hogy nagyon hozzá bírt volna tenni a csapathoz...
több mint 11 éve
triangle
1 283
én még nem mondanék le dobsonról. kb minden idők legjobb rookie éve pats wr-től, és idén a hülye sérülése miatt kimaradt neki az edzőtábor érdemi része, amit nem is tudott behozni. nem ő randy moss második eljövetele, de remélem adunk neki még egy esélyt a bizonyításra.
több mint 11 éve
CB-t és WR-t egyszerűen ne draftoljunk. Helyette bármit, aztán tradelünk 😊.
több mint 11 éve
Dobson Out for Season...Jó draft volt...😕DeXAhhoz képest, hogy tőle vártam a legnagyobb ugrást a biztató első éve után. Bús panda

több mint 11 éve
Ja, azt hittem kinti 9-kor lesz. (mondjuk ja, akkor nem 21-et írt volna baggio). Kijárna Kraft-nak két bajnoki cím egy évben 😊Az egyik 21-kor kezdődik, a másik 2.30-kor. Az elsőnek jó eséllyel vége 23-ra, de éjfélre tuti, mindkét meccs Kaliforniában lesz, 160 km-re egymástól, az azért nem egy leküzdhetetlen távolság ahhoz, hogy akár mindkettőn részt vegyen 😊Volt már róla szó, hogy vasárnap meglehet Kraft első soccerbajnoki címe is? Az általa szintén tulajdonolt New England Revolution bejutott az MLS döntőjébe, vasárnap 21-kor találkoznak az LA Galaxy-valbaggioA Green Bay elleni meccsen mondta a kommentátor (az eredeti). Kíváncsi leszek Kraft Papa melyikre megy majd 😊winston
Amúgy, szerintem, hogy ha csak egyet kellene választani, akkor inkább a döntőre menne, mi még játszunk eleget (remélhetőleg döntőt szintén^^)Wyatt
több mint 11 éve
Az egyik 21-kor kezdődik, a másik 2.30-kor. Az elsőnek jó eséllyel vége 23-ra, de éjfélre tuti, mindkét meccs Kaliforniában lesz, 160 km-re egymástól, az azért nem egy leküzdhetetlen távolság ahhoz, hogy akár mindkettőn részt vegyen 😊Volt már róla szó, hogy vasárnap meglehet Kraft első soccerbajnoki címe is? Az általa szintén tulajdonolt New England Revolution bejutott az MLS döntőjébe, vasárnap 21-kor találkoznak az LA Galaxy-valbaggioA Green Bay elleni meccsen mondta a kommentátor (az eredeti). Kíváncsi leszek Kraft Papa melyikre megy majd 😊winston
Amúgy, szerintem, hogy ha csak egyet kellene választani, akkor inkább a döntőre menne, mi még játszunk eleget (remélhetőleg döntőt szintén^^)

több mint 11 éve
Volt már róla szó, hogy vasárnap meglehet Kraft első soccerbajnoki címe is? Az általa szintén tulajdonolt New England Revolution bejutott az MLS döntőjébe, vasárnap 21-kor találkoznak az LA Galaxy-valbaggioA Green Bay elleni meccsen mondta a kommentátor (az eredeti). Kíváncsi leszek Kraft Papa melyikre megy majd 😊
több mint 11 éve
Volt már róla szó, hogy vasárnap meglehet Kraft első soccerbajnoki címe is? Az általa szintén tulajdonolt New England Revolution bejutott az MLS döntőjébe, vasárnap 21-kor találkoznak az LA Galaxy-val

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a maradék 4 meccsünkből a jetstől félek a legkevésbé, iszonyat miket össze nem bénáznak...az SD jó formában vár minket, ha nyernek ellenünk még akár a csoportgyőzelem is összejöhet nekik, kepeszteni fognak ezerrel
buf, mia otthon azért nem okozhat gondot
több mint 11 éve
Meg kell fogni a futásukat, mert Geno még mindig nem tud dobni. 😀az AFC #1 kiemelése továbbra is a Pats kezében, ehhez a következő 4 meccset nyerni kellBruschi85Én leginkább a Jets elleni meccstől tartok. Idegenben piszok nehéz meccs lesz, főleg, mert Rexy valószínűleg mindent meg fog azért tenni, hogy beleköpjön a levesünkbe és ellenünk aratott győzelemmel búcsúzzon New Yorktól.ervinator
Nem lesz gond velük...30+ pontos meccsünk lesz ellenük, még idegenben is. Már az egész banda temeti az idényt meg az edzőt. Lehet nem is ezekkel a QB-kal vágnak neki jövőre.
több mint 11 éve
az AFC #1 kiemelése továbbra is a Pats kezében, ehhez a következő 4 meccset nyerni kellBruschi85Én leginkább a Jets elleni meccstől tartok. Idegenben piszok nehéz meccs lesz, főleg, mert Rexy valószínűleg mindent meg fog azért tenni, hogy beleköpjön a levesünkbe és ellenünk aratott győzelemmel búcsúzzon New Yorktól.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Érdekes 13. forduló volt, ugye 3 Hálaadás napi meccsel kezdve, meglepő eredményekkel, Packers megérdemelten nyert, jobban játszottak, náluk volt többször a momentum, de ez abszolút vállalható vereség Pats részről, idegenben a Lambeu-n, ki lehet kapni, főleg zsinórban 7 győzelem után.Hiányoltam a stabil futójátékot, Vereen-t, a pass rush-t és az O# fal stabilitását, tetszett az RZ D#, G-Force, LaFell játéka, de az AFC #1 kiemelése továbbra is a Pats kezében, ehhez a következő 4 meccset nyerni kell, feltéve, ha a Denver nem botlik, a Bolts ellen rögtön lehet is javítani, fel van adva a lecke, hiába állnak 5-1-el otthon.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Az olyan vitákat én is szeretem, amiből érdemes/lehet konklúziót levonni, de felesleges vitát generálni viszont felesleges. És ez véleményem szerint az volt. Na de részemről le is van zárva a téma 😊Jobban szeretek vitatkozni, mint népszerű lenni.Sobri, alapvetően bírom a postjaidat. Igazad van abban, hogy nem csak a mondandó lényegére lehet reagálni, de Te most kiemeltél egy (némi túlzással) irreleváns részletet Burkus irományából, majd - a szövegkörnyezetből ítélve - kötekedően reagáltál rá ezzel újabb fölösleges vitát generálva. Egyébként igazad van, szerintem sincs sok értelme annak amit Burkus ezzel kapcsolatban írt, mert abból, hogy egy csapat az első félidőben kap 3 pontos még nem következtethetünk arra, hogy a második félidőben is csak 3-at kap. Illetve megtehetjük, de butaság. Ettől függetlenül nem szerencsés ebben a formában reagálni ezekre a hsz-ekre. Talán ezért sem vagy annyira népszerű. Off vége 😊nDRoJelen esetben arra utaltam - sajnos számodra nem érthető módon - hogy mily' baromság az első félidőben kapott pontokat megszorozni kettővel, és így végeredményt feltételezni.Hagyd, direkt csinálja. Ekkora idióta csak rájátszással lehet valaki, hogy mindíg mindenből azt hozza ki, hogy a csapat/brady szar, blablabla....unalmas b.rom.. 😊DeXIsmét megragadtad a lényeget. Gratulàlok.gordonA védelem az első félidőben 23 pontot kapott, ami nagyon sok - 46 pontos végeredményt feltételez BurkusAkkor neked feltételehetően jó hír, hogy 2007-ben a SB-on feltételezésekre alapozva nyertünk, hisz csak 3 pontot kaptunk az első félidőben, és akkor feltételezhetően 14-6 a végeredmény.
Sőt, 2011-ben is mi lettünk feltételezhtően a bajnokok, hisz a félidőben 10-9 ide, akkor a végén feltételezhetően 20-18.Sobri Jóska
gordonnak meg annyit, hogy valóban nem ez volt a lényeg, de gondolom nem csak a lényeghez lehet hozzászólni, hanem ahhoz is, ami ilyen szemetszúróan baromság.
És jól gondolom.Sobri Jóska
Sőt, vitát generálni is szeretek.
Leginkább élvezetesnek, szórakoztatónak tartom.
Sőt, hiszek a vitában.
Soha nem zárkóztam el előle, és miattam még egy vitának se kellett véget érnie.
Értelemszerűen feleslegesnek se tartom.
Nem félni kell a vitától, hanem megtanulni hasznosítani.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Jobban szeretek vitatkozni, mint népszerű lenni.Sobri, alapvetően bírom a postjaidat. Igazad van abban, hogy nem csak a mondandó lényegére lehet reagálni, de Te most kiemeltél egy (némi túlzással) irreleváns részletet Burkus irományából, majd - a szövegkörnyezetből ítélve - kötekedően reagáltál rá ezzel újabb fölösleges vitát generálva. Egyébként igazad van, szerintem sincs sok értelme annak amit Burkus ezzel kapcsolatban írt, mert abból, hogy egy csapat az első félidőben kap 3 pontos még nem következtethetünk arra, hogy a második félidőben is csak 3-at kap. Illetve megtehetjük, de butaság. Ettől függetlenül nem szerencsés ebben a formában reagálni ezekre a hsz-ekre. Talán ezért sem vagy annyira népszerű. Off vége 😊nDRoJelen esetben arra utaltam - sajnos számodra nem érthető módon - hogy mily' baromság az első félidőben kapott pontokat megszorozni kettővel, és így végeredményt feltételezni.Hagyd, direkt csinálja. Ekkora idióta csak rájátszással lehet valaki, hogy mindíg mindenből azt hozza ki, hogy a csapat/brady szar, blablabla....unalmas b.rom.. 😊DeXIsmét megragadtad a lényeget. Gratulàlok.gordonA védelem az első félidőben 23 pontot kapott, ami nagyon sok - 46 pontos végeredményt feltételez BurkusAkkor neked feltételehetően jó hír, hogy 2007-ben a SB-on feltételezésekre alapozva nyertünk, hisz csak 3 pontot kaptunk az első félidőben, és akkor feltételezhetően 14-6 a végeredmény.
Sőt, 2011-ben is mi lettünk feltételezhtően a bajnokok, hisz a félidőben 10-9 ide, akkor a végén feltételezhetően 20-18.Sobri Jóska
gordonnak meg annyit, hogy valóban nem ez volt a lényeg, de gondolom nem csak a lényeghez lehet hozzászólni, hanem ahhoz is, ami ilyen szemetszúróan baromság.
Sőt, vitát generálni is szeretek.
Leginkább élvezetesnek, szórakoztatónak tartom.
Sőt, hiszek a vitában.
Soha nem zárkóztam el előle, és miattam még egy vitának se kellett véget érnie.
Értelemszerűen feleslegesnek se tartom.
Nem félni kell a vitától, hanem megtanulni hasznosítani.
több mint 11 éve
Sobri, alapvetően bírom a postjaidat. Igazad van abban, hogy nem csak a mondandó lényegére lehet reagálni, de Te most kiemeltél egy (némi túlzással) irreleváns részletet Burkus irományából, majd - a szövegkörnyezetből ítélve - kötekedően reagáltál rá ezzel újabb fölösleges vitát generálva. Egyébként igazad van, szerintem sincs sok értelme annak amit Burkus ezzel kapcsolatban írt, mert abból, hogy egy csapat az első félidőben kap 3 pontos még nem következtethetünk arra, hogy a második félidőben is csak 3-at kap. Illetve megtehetjük, de butaság. Ettől függetlenül nem szerencsés ebben a formában reagálni ezekre a hsz-ekre. Talán ezért sem vagy annyira népszerű. Off vége 😊Jelen esetben arra utaltam - sajnos számodra nem érthető módon - hogy mily' baromság az első félidőben kapott pontokat megszorozni kettővel, és így végeredményt feltételezni.Hagyd, direkt csinálja. Ekkora idióta csak rájátszással lehet valaki, hogy mindíg mindenből azt hozza ki, hogy a csapat/brady szar, blablabla....unalmas b.rom.. 😊DeXIsmét megragadtad a lényeget. Gratulàlok.gordonA védelem az első félidőben 23 pontot kapott, ami nagyon sok - 46 pontos végeredményt feltételez BurkusAkkor neked feltételehetően jó hír, hogy 2007-ben a SB-on feltételezésekre alapozva nyertünk, hisz csak 3 pontot kaptunk az első félidőben, és akkor feltételezhetően 14-6 a végeredmény.