New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Vajon kinek csináljuk a helyet a fizetési sapka alatt? 😊 Lehet tippelgetni 😀Nomac
Csak a nagyságrendek miatt: 5,7 millió üres hely idén, 4 millió dead money jövőre.Gogo
Ha még hozzáveszed a Mankins trade előtti értéket 7,4 milliót. Elég szép összeg.Nomac
Félreérthetően írtam, az 5,7 millió plusz a Mankins trade miatti plusz.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 435 — balazs.t85@gmail.com
Vajon kinek csináljuk a helyet a fizetési sapka alatt? 😊 Lehet tippelgetni 😀Nomac
Csak a nagyságrendek miatt: 5,7 millió üres hely idén, 4 millió dead money jövőre.Gogo
Ha még hozzáveszed a Mankins trade előtti értéket 7,4 milliót. Elég szép összeg.
több mint 11 éve
Csak a nagyságrendek miatt: 5,7 millió üres hely idén, 4 millió dead money jövőre.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
...tavaly a WR corps miatt lett kritizálva a FO..idén a falak miatt..erre kiderült h a tavalyi WR nullázás mégis jó dolog volt, és idén meg talán a legizmosabb csapatrészünk a CB sor mellett..

hoztak egy döntést, ahogy ezer másikat is az elmúlt 15évben..a franchise állandóan az elitben tanyázik azóta, úgy hogy kb még egy ilyen példát nem tudunk mondani ebből az időszakból..pedig megannyi kritizálásra alkalmas döntés született, ahogy talán ez is..viszont ahhoz hogy megértsük miért történt, bele kellene látnunk a döntéshozók kártyáiba..de nem fogunk soha..max 1(-2)év távlatából megláthatjuk az eredményét és közelebb kerülhetünk a kirakós részleteinek megismeréséhez..Muck
Egyelőre én nem látom, hogy miért lett annyira jó a tavalyi WR reboot. A futás vitt előre szinte minden komoly meccsen, ahol Gronk nem játszott, Edelman valamennyire pótolta Welker-t, de Dola és az újoncok nem sokat tettek le az asztalra. Idén még nem láttunk semmit, azon kívül, hogy Dobson alig edzett és megbízható szélső elkapónk (még) nincs.

Egész biztos, hogy én 2 nap alatt utolsó helyre juttatnám a csapatot, ha nekem kéne HC-t játszanom, de azért volt az elmúlt években egy-két nagy baki, ami megbosszulta magát, és mindenki látott.

1: 2010-11-ben egy Seymour-al felálló D-line könnyen jelenthette volna azt a plusz 1 játékot, ami hiányzott a PO-ban és a SB-n. Lehet, hogy nem húzzuk be Solder-t a kapott pick-el, és nem jutunk el a AFC döntőbe 12-13-ban, de én simán elcserélném egy gyűrűre.

2: 2009-óta sírt az egész Pats szurkolótábor egy normális pass rusher-ért míg Jones megérkezett. Lehet CMIII nem szerepelt magasan BB tábláján, de Butler és Ron Brace helyett befért volna...

3: A pass elleni védekezés 2008- után trágya volt, Talib érkezéséig. Ha 2009-ben vagy a következő évben szerzünk trade-el egy elit CB-t, akkor megint csak meglehetett volna a 2010-2011-es csapatoknak az a plusz, ami a gyűrűt jelenti.

Persze könnyű utólag okosnak lenni, de én nem örülök ennek a jövőt építjük felfogásnak .Jobb ma egy gyűrű, mint holnap bármennyi PO...
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Höri
vagy jöhet Richiegordon
Sambora?😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Höri
vagy jöhet Richie
több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 435 — balazs.t85@gmail.com
Vajon kinek csináljuk a helyet a fizetési sapka alatt? 😊 Lehet tippelgetni 😀
több mint 11 éve
topin New England Patriots 2 347
Kezd lassan letisztázódni, hogy a FO célja nem a gyűrű, hanem az, hogy évről-évre PO-ban legyünk.tamasboldizsar
Ha PO-ban vagyunk, akkor van esélyünk a gyűrűre évről évre..ha felteszünk mindent egy lapra..és nem jön be (mert miért jönne be feltétlenül? hány olyan sb győztes van az utóbbi évekből aki full favoritnak számított a szezonkezdéskor?) akkor meg évekig vegetálunk majd..nekem nincs bajom ezzel a stratégiával, sőőt..
több mint 11 éve
topin New England Patriots 2 347
Várjuk ki a végét..Értem, hogy ez sokaknak fura és az OL most aztán sok kérdőjelet vet fel..és nem nagyon érthető számunkra a döntés..DE semmit nem tudunk arról, hogy mi van a háttérben, merre felé és kiben gondolkoznak Belichikék..Amit mi látunk a fotelből, azt gondolom ők is tudják ott..Mi nem értjük a 3-4-t sem, meg ezt sem..találgatunk, próbáljuk kitalálni mi lehet mögötte, de nem nagyon tudjuk megérteni..és ez azért van, mert semmit nem tudunk arról, hogy mit miért lépnek meg így..

Nekem nem szimpatikus ha lehúzunk döntéseket előre..vagy utólag bizonygatjuk, hogy mi itthonról megmondtuk anno..mert amikor meg tévedünk, akkor senki nem áll elő azzal, hogy jaaaa kérem én ezt benéztem, rosszul mértem fel..és elbuktam volna ha nekem kell a felelősséget vállalni a döntésért..

tavaly a WR corps miatt lett kritizálva a FO..idén a falak miatt..erre kiderült h a tavalyi WR nullázás mégis jó dolog volt, és idén meg talán a legizmosabb csapatrészünk a CB sor mellett..

hoztak egy döntést, ahogy ezer másikat is az elmúlt 15évben..a franchise állandóan az elitben tanyázik azóta, úgy hogy kb még egy ilyen példát nem tudunk mondani ebből az időszakból..pedig megannyi kritizálásra alkalmas döntés született, ahogy talán ez is..viszont ahhoz hogy megértsük miért történt, bele kellene látnunk a döntéshozók kártyáiba..de nem fogunk soha..max 1(-2)év távlatából megláthatjuk az eredményét és közelebb kerülhetünk a kirakós részleteinek megismeréséhez..
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Kezd lassan letisztázódni, hogy a FO célja nem a gyűrű, hanem az, hogy évről-évre PO-ban legyünk.
több mint 11 éve
Idén akkor nem futunk?LordTamas
főleg ha Ridley is cut lesz, ahogy egyesek pletykáljákvpi
Ha tényleg kivágjuk a Ridley, Mallett, Bowner hármast akkor lesz vagy 15M caphit (így Mankins cserével)
több mint 11 éve
elvileg 4. körös cetlit adtak Wright mellé. :-/winston
"I'm going to make him an offer he can't refuse."

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
De haza...

Draft

több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 629 — Patriot
főleg ha Ridley is cut lesz, ahogy egyesek pletykálják

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Idén akkor nem futunk?...

Év elején reméltem, hogy végre "win-now" módba kapcsolunk. Ehhez képest megint építjük a jövőt, meg a Brady után korszakot. Fasza lesz, 8-10 win-es szezonok akkor is, igaz lehet egy-két SB-t elfecséreltünk már, illetve addig.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
elvileg 4. körös cetlit adtak Wright mellé. :-/
több mint 11 éve
asszem Doug Martin még kelendőbb lesz a fantasy piacon😛
több mint 11 éve
aztakurva!!!
Patriots have agreed to parameters of a trade to send Pro Bowl guard Logan Mankins to the Bucs for a pick & TE Tim WrightSpigo
WTF?
Adtak az interior OL-nek még egy pofontGogo
kell a pénz revisreSpigo
Ez túl egyszerü magyarázat lennevpi
Pedig...11 miska cap hitje van jövőre és nem az a fajta aki lejebb adna jófejségből
és túl van már a zenitjén, most még lehetett érte jó értéket kapni (kiváncsi vagyok milyen draft pick lesz)
Kicsit Seymour-os trade ezSpigo
Pénzügyileg magyarázható...
"Mankins had a 10.5 million dollar cap hit this year and 11 next year. Second highest on the team.
Even if the #Patriots cut Mankins after this year, he'd be on the books for 4 million next year. Would have been impossible to resturct.
"
(Loyko, twitter)

több mint 11 éve
Most ettől a hírtől lefossam a bokámat vagy sem😘)?

Draft

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
wikipedia oldala: "Mankins was traded to the Tampa Bay Bucs August 26th 2014 for nothing."
haha
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM
aztakurva!!!
Patriots have agreed to parameters of a trade to send Pro Bowl guard Logan Mankins to the Bucs for a pick & TE Tim WrightSpigo
WTF?
kell a pénz revisreSpigo
Ez túl egyszerü magyarázat lennevpi
Pedig...11 miska cap hitje van jövőre és nem az a fajta aki lejebb adna jófejségből
és túl van már a zenitjén, most még lehetett érte jó értéket kapni (kiváncsi vagyok milyen draft pick lesz)
Kicsit Seymour-os trade ez
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Rutgers-ben játszott Wright, mi nem világos? 😛

több mint 11 éve
aztakurva!!!
WTF?
Kline jól játszott a helyén Solder kiesésekor. Tim pedig egy gyenge Hörni utánzat, blokkolni nem tud..ez így 8.5M dead és 2.5M space. ?.kör?
több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 629 — Patriot
aztakurva!!!
WTF?
kell a pénz revisreSpigo
Ez túl egyszerü magyarázat lenne

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi