New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
kemény futójáték lesz mostantól
lehet Brady karja elfáradt a nagy hajtásban, nem bír dobni csak meccs/15-20-szor

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"The Patriots had free-agent fullback Tony Fiammetta in for a visit last week, according to a source. Now, according to Greg A. Bedard of the Boston Globe, the club is close to signing him. "
(ESPN Boston)

Minek ennyi FB?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
http://www.youtube.com/watch?v=Sqr-fAkrcV8
Most már hiszed? 😀Schleck
jó de nálunk még nem passzolt
a qb képességeinek pontjait átpakoltuk WR/LB/CB/S skillekre 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Adam Schefter
Patriots WR Chad Ochocinco restructured his contract for coming season, lowering base salary from $3 million to $1 million. Back to NE.

tényleg itt szeretne játszani. idén remélem sokat fogjuk használni
Lloyd-Welker-Gronk-Hörni-Ocho

fogd meg ha tudod 5ös

és akkor még Stallworth, Branch, IR Gonzalez, WR/LB/CB/S/KR/PR Edelman

Edit megemlíti, hogy lassú vagyokHabi
Pont a QB-t hagyod ki? 😛😊Csabiii
azt majd hiszem ha látom 😀Habi
http://www.youtube.com/watch?v=Sqr-fAkrcV8
Most már hiszed? 😀

több mint 14 éve
Adam Schefter
Patriots WR Chad Ochocinco restructured his contract for coming season, lowering base salary from $3 million to $1 million. Back to NE.

fogd meg ha tudod 5ös

Pont a QB-t hagyod ki? 😛😊Csabiii
azt majd hiszem ha látom 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Csabiii New England Patriots 198
Adam Schefter

fogd meg ha tudod 5ös

Pont a QB-t hagyod ki? 😛😊
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
Én örülök neki 😊zolika26
Ezek szerint ez nem átstrukturálás, hanem paycut.
Az lesz a szép, ha ezek után nem tud majd az 53-ba kerülni...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Adam Schefter

fogd meg ha tudod 5ös

Edit megemlíti, hogy lassú vagyok

JT Daniels fan
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Én örülök neki 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Elképzelhetetlen lenne, ha BB maradna egy ideig mondjuk csak GM-ként? (kb mint Holmgrem)zinedine5
Biztos hogy jó lenne két dudás egy csárdában?
Holmgren konkrétan kinyírta Mangini-t....Gyulus
Azért, ott Magnini nem Holmgrem embere volt, Mike csak későb ment a csapathoz.

Manningham 2 év, 7,3 milka (2) garantáltért ment a 49ershez
vazze, még olcsóbb volt mint Lloyd😀Gyulus
Mondjuk abban biztos voltam, hogy ő az agyi képességei miatt nem fog megfelelni BB-nek.
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Elképzelhetetlen lenne, ha BB maradna egy ideig mondjuk csak GM-ként? (kb mint Holmgrem)zinedine5
Biztos hogy jó lenne két dudás egy csárdában?
Holmgren konkrétan kinyírta Mangini-t....

Manningham 2 év, 7,3 milka (2) garantáltért ment a 49ershez
vazze, még olcsóbb volt mint Lloyd😀
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Fells és Larsen jelenléte azért zavar leginkább, mert azt az üzenetet hordozza, hogy Belichick hallgat JMD-re, ad a véleményére, hogy széles keretek között úgy alakítsa a támadókat, ahogy akarja. Maroney is a kis McDaniels szakértő, insider infójának a következménye miatt pottyant ide Minnesotából annó Holey könyve szerint.

Elhamarkodott és nem túl megalapozott, erősen szubjektív véleményem, hogy JMD = Belichick utódja, ha a mester visszavonul, és ettől egyáltalán nem vagyok boldog egyszerű szurkolóként.DoM
Valamerre menni kell... az első HC-próbálkozás épp BB-nél sem sikerült túlontúl sikeresen. Két méretes pofon talán JMD-re is kijózanítóan fog hatni.
Bármit is nyilatkozat Brady... szvsz még két szezont húz le, utána visszavonul, amit egy egészséges játékos-exodus fog követni. Vannak kétségeim azt illetőleg, hogy BB ebben a korban ismét hozzá akarna kezdeni egy játékoskeret újjáépítéséhez (az SB nyertes évek óta legalább másodszor).

A BB-tanítványok közt messze JMD-ben van a legtöbb potenciál, s valószínűleg ő tudná a legkönnyebben "kinevelni" Tom utódját... más kérdés, hogy amennyiben Krafték a "házon belüli öröklés" ezen formája mellett döntenek, akkor egy erős kezű, tökös GM-re is szükség lesz, akinek érdemi beleszólása van a draft/FA dolgába és lekötözi Baby Hoodie-t, ha épp elgurul a gyógyszere...😀
(megjegyzés: kétlem, hogy ez a személy Nick Caserio lesz)

Egyébként tetszik a Larsen igazolás, kíváncsi vagyok hogy ő vagy Polite éli majd meg az utolsó cutokat (vagy épp semelyikük).

Btw, a Maroney-pick miatt én nem hibáztatnám JMD-t, a srác első két évében egészen reménykeltő volt... arról nem feltétlenül JMD tehet, hogy ahelyett hogy leszoktatták volna a táncikálásról, méginkább rosszabb lett a helyzet. Értsd: egy saját tipp miatt nem felelhet egy játékosért... annak karrierje végéig.Gyulus
Elképzelhetetlen lenne, ha BB maradna egy ideig mondjuk csak GM-ként? (kb mint Holmgrem)
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Fells és Larsen jelenléte azért zavar leginkább, mert azt az üzenetet hordozza, hogy Belichick hallgat JMD-re, ad a véleményére, hogy széles keretek között úgy alakítsa a támadókat, ahogy akarja. Maroney is a kis McDaniels szakértő, insider infójának a következménye miatt pottyant ide Minnesotából annó Holey könyve szerint.

Elhamarkodott és nem túl megalapozott, erősen szubjektív véleményem, hogy JMD = Belichick utódja, ha a mester visszavonul, és ettől egyáltalán nem vagyok boldog egyszerű szurkolóként.DoM
Valamerre menni kell... az első HC-próbálkozás épp BB-nél sem sikerült túlontúl sikeresen. Két méretes pofon talán JMD-re is kijózanítóan fog hatni.
Bármit is nyilatkozat Brady... szvsz még két szezont húz le, utána visszavonul, amit egy egészséges játékos-exodus fog követni. Vannak kétségeim azt illetőleg, hogy BB ebben a korban ismét hozzá akarna kezdeni egy játékoskeret újjáépítéséhez (az SB nyertes évek óta legalább másodszor).

A BB-tanítványok közt messze JMD-ben van a legtöbb potenciál, s valószínűleg ő tudná a legkönnyebben "kinevelni" Tom utódját... más kérdés, hogy amennyiben Krafték a "házon belüli öröklés" ezen formája mellett döntenek, akkor egy erős kezű, tökös GM-re is szükség lesz, akinek érdemi beleszólása van a draft/FA dolgába és lekötözi Baby Hoodie-t, ha épp elgurul a gyógyszere...😀
(megjegyzés: kétlem, hogy ez a személy Nick Caserio lesz)

Egyébként tetszik a Larsen igazolás, kíváncsi vagyok hogy ő vagy Polite éli majd meg az utolsó cutokat (vagy épp semelyikük).

Btw, a Maroney-pick miatt én nem hibáztatnám JMD-t, a srác első két évében egészen reménykeltő volt... arról nem feltétlenül JMD tehet, hogy ahelyett hogy leszoktatták volna a táncikálásról, méginkább rosszabb lett a helyzet. Értsd: egy saját tipp miatt nem felelhet egy játékosért... annak karrierje végéig.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
OFF: Ma 21.20-kor Minden héten háború ,aki esetleg nem látta volna.kolok1972
nem láttam csak 3-szor de megnéztem most is 😊
több mint 14 éve
Gallery azért nem tűnik feltétlen hosszú távú és stabil megoldásnak. Ha Cannon lesz a backup G, akkor meg OT-hiányt érzek.

A D-nél nem volt Lloyd szintű problémamegoldás, pedig akad néhány lyuk...Gogo
Gallery azért 1/2 volt és BB már akkor is a legjobb prospect-nek tartotta. Egyelőre szerencsésnek tűnik az OL helyzete, hiszen Gallery a bal, Cannon a jobb oldalon hozza az OT/OG backup szerepet. tomi-tomi
Az elmúlt 3 évben 18 meccset hagyott ki sérülés miatt, ha jól tudom.

Max a C poszt lehet vékony, bár McDonald sem volt rossz, ha rá került a sor.tomi-tomi
Elvileg Wendell is ott van, mint C.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!

Ahogy a második bekezdésedet elkezdtem olvasni, először azt hittem, hogy JMD játékos választásairól írsz.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Pedig lassan kezdhetsz megbarátkozni a gondolattal :/

Do your job
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Igen, a D oldalon kicsit visszafogottabbnak tűnik a Pats.
Főleg ha Light és/vagy Waters visszavonulása miatt a drafton is kell az O-t előkelő pickekkel erősíteni...Gogo
Miért kéne? Solder pótolja Lightot, Gallery Waterst, de utóbbi azért maradjon 😊Wyatt
Gallery azért nem tűnik feltétlen hosszú távú és stabil megoldásnak. Ha Cannon lesz a backup G, akkor meg OT-hiányt érzek.

A D-nél nem volt Lloyd szintű problémamegoldás, pedig akad néhány lyuk...Gogo
Gallery azért 1/2 volt és BB már akkor is a legjobb prospect-nek tartotta. Egyelőre szerencsésnek tűnik az OL helyzete, hiszen Gallery a bal, Cannon a jobb oldalon hozza az OT/OG backup szerepet. Max a C poszt lehet vékony, bár McDonald sem volt rossz, ha rá került a sor.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
OFF: Ma 21.20-kor Minden héten háború ,aki esetleg nem látta volna.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Főleg ha Light és/vagy Waters visszavonulása miatt a drafton is kell az O-t előkelő pickekkel erősíteni...Gogo
Miért kéne? Solder pótolja Lightot, Gallery Waterst, de utóbbi azért maradjon 😊Wyatt

A D-nél nem volt Lloyd szintű problémamegoldás, pedig akad néhány lyuk...

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Pedig egyre többen pedzegetik, hogy JMD már-már HC helyettesként funkcionál. Minden további nélkül kapta vissza az OC címet az extra gyors szerződtetése után, az emlegetett "saját" emberek leigazolásán túl aktívan részt vesz a scouting tevékenységben Def oldalon is. Btw már januárban sokan tekintettek rá potenciális BB utódként, az offseason események ezt csak jobban alátámasztják.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Elhamarkodott és nem túl megalapozott, erősen szubjektív véleményem, hogy JMD = Belichick utódja, ha a mester visszavonul, és ettől egyáltalán nem vagyok boldog egyszerű szurkolóként.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
3 nap "hírzárlat" után azt hittem jobb hírek fogadnak. Én Branch újraigazolsáának nagyon nem örülök, BJGE eligazolásának detto, Mark Anderson távozásának pedig végképp. De hát ez van, nem lehet minden úgy, ahogy szeretném.Boston
Engem jobban zavar, hogy egymás után érkeznek a McDaniels emberek a rosterre (Fells, Larsen). Anderson elengedése meg..., reméltem hogy nem olcsójánoskodnak vele, nem jött be.DoM
Miért kéne? Solder pótolja Lightot, Gallery Waterst, de utóbbi azért maradjon 😊

több mint 14 éve
3 nap "hírzárlat" után azt hittem jobb hírek fogadnak. Én Branch újraigazolsáának nagyon nem örülök, BJGE eligazolásának detto, Mark Anderson távozásának pedig végképp. De hát ez van, nem lehet minden úgy, ahogy szeretném.Boston
Engem jobban zavar, hogy egymás után érkeznek a McDaniels emberek a rosterre (Fells, Larsen). Anderson elengedése meg..., reméltem hogy nem olcsójánoskodnak vele, nem jött be.DoM
Főleg ha Light és/vagy Waters visszavonulása miatt a drafton is kell az O-t előkelő pickekkel erősíteni...

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Engem jobban zavar, hogy egymás után érkeznek a McDaniels emberek a rosterre (Fells, Larsen).DoM
Lloyd még belefért? 😊 Tebow sajna már nem 😕Wyatt
Én Lloydért se vagyok oda, de az olyan szintű lyuk (volt) a támadójátékban, hogy valamit mindenképpen kellett lépni. És Decker illettve D. Thomas draftja és mutatott NFL játéka után elkapók terén hajlandó vagyok elfogadni McDaniels ítéletét.
  Felkapott fórum témák