New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem egy fillérembe nem kerül...A tegnapi meccset látva felmerül, hogy nem azért hozták ide Brownt mert kell, hanem pusztán azért, hogy ne legyen máshol.az a legjobb erősítés amivel az ellenfeledet gyengíted
Meg mert verszatil.
Sobri Jóska
meccsenként 3-4 elkapásra drága, meglátjuk
gordon
Aki meg fizeti, annak van miből.
Szóval ez a drága eléggé relatív.
több mint 6 éve
A két "sztár-elkapó"-ról: Én csodálkoznék, ha Gordon végigjátszaná ezt az idényt. Persze legyen úgy, nagyon jó lenne, szurkolok neki, hogy sikerüljön, de sajnos nem hiszem, hogy nem fog visszaesni. Lelkileg nagyon labilis alkat lehet. Viszont, az új szerzeménynél Brownál meg azon csodálkoznék, ha nem fogná be a száját, és nálunk is játszaná a kényes primadonnát. Azt jósolom, hogy itt bele fog simulni a rendszerbe. Ha jót akar magának...És sajnos még ez sem garancia semmire - bár valószínűségek azért vannak, ugye -, hiszen az NFL (sem) kiszámítható. Ennek a csapatnak, legalábbis a mostani előjelek szerint, simán el kell mennie a Kansas elleni (szintén a mostani előjelek szerint) AFC-döntőig. És ha ott a védelmünk csak fele olyan jó lenne, mint a tavalyi SB-n, akkor...
több mint 6 éve
A tegnapi meccset látva felmerül, hogy nem azért hozták ide Brownt mert kell, hanem pusztán azért, hogy ne legyen máshol.az a legjobb erősítés amivel az ellenfeledet gyengíted
Meg mert verszatil.
Sobri Jóska
meccsenként 3-4 elkapásra drága, meglátjuk
több mint 6 éve
A tegnapi meccset látva felmerül, hogy nem azért hozták ide Brownt mert kell, hanem pusztán azért, hogy ne legyen máshol.Meg mert verszatil.
több mint 6 éve
Előszezonban Mayo hívta. De kérdésre ne válaszolj kérdéssel mert fogalmam sincs 😊Mayo hívta a D playeket?Nem az ifj. Belichick? Kettejüket egyszerre mutatták a közvetítésben, amikor ez a kérdés felmerült és neki mégis több tapasztalata van a Pats D-t illetően mint Mayonak. Flores lehet hogy jobban járt volna, ha marad, mint a tegnapi produkcióval, olvastam, hogy egy csomó játékos el akar menni a tegnapi Miami blowout után.
gordon
Burkus
több mint 6 éve
Mayo hívta a D playeket?Nem az ifj. Belichick? Kettejüket egyszerre mutatták a közvetítésben, amikor ez a kérdés felmerült és neki mégis több tapasztalata van a Pats D-t illetően mint Mayonak. Flores lehet hogy jobban járt volna, ha marad, mint a tegnapi produkcióval, olvastam, hogy egy csomó játékos el akar menni a tegnapi Miami blowout után.
gordon
több mint 6 éve
Mayo hívta a D playeket?
több mint 6 éve
Amilyen ideges volt BB az utolsó percben, azt hiszem az idei cél, hogy 3 pontnál ne kapjunk többet. Elég jó volt ez.
több mint 6 éve
Te mond hogy első körös bust, a te hangod mélyebb 😁twitter.com/Tucker_TnL/status/1170883412766449671?s=19

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Kezdésnek jó volt, de hát Tomlinék megint tettek róla, hogy ne lehessen komolyan venni ezt a meccset (vagy a második félidejét). Ha köv 5 meccsből hozunk egy 4-1 et azt már most aláírnám Cannont egy jó ideig tuti nem látjuk, azért így lesz rendesen munka az Ofallal. Wynn nagyon tetszett.
És elkezdődik az AB show is, minden negatív és pozitív hozadékával. Ha pénzt kéne tenni rá akkor azt mondom nem fogja kibírni viszont azt neki is látni kell ha itt is felsül akkor tényleg már csak a legremenytelenebb, legketsegbeesettebb csapat fog érte sorban állni.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
A mai meccs alapján, nem tudom h AB helye hol lesz!Ezt mondtam, hogy meg Thomas sincs, de mar igy is eleg jonak tunik a sor, kicsit luxus ez a szerzodes
Gondolom returnernek hoztátok!
steelwolf
Ez a meccs kb olyan volt, amilyet felrajzoltunk, ha mindenkeppen kukacoskodnek azt emlitenem, hogy JMC idonkent kicsit lassunak tunt es hogy Watt sokszor megverte Cannont. A baj, hogy o meg megserult. De hatha nem egesz eves a sztori, addig meg Cunningham jo lehet

több mint 6 éve
A mai meccs alapján, nem tudom h AB helye hol lesz!Gondolom returnernek hoztátok!
több mint 6 éve
Jó lesz az, ez egy szopás év lesz, de utána megindulnak majd.Btw, ha mi hívunk 52–10-nél negyedikre passzjátékot, akkor vajon mi lenne :d

több mint 6 éve
mondjuk ha ilyen lesz az egész szezonotok, akkor szerintem ez rohadt gázÉn se azért írtam mert annak örülnék, de ahogy ma kinézett a csapat sajnos ez a realitás.személy szerint egy jó meccsnek jobban örülnék, a tavalyi például emlékezetes volt még ha nem is jól jöttünk ki belőleJövőhéten ti is kaptok egy önbizalom növelő győzelmet 😀egész jól kezdődött ez a teljesen reménytelelen lemar szezonunkgratulálok, jó nektek
gedam
Cuchulain82
adamfaragoo
Cuchulain82
adamfaragoo
ennyire lenullázni egy csapatot totál gusztustalan
több mint 6 éve
Én se azért írtam mert annak örülnék, de ahogy ma kinézett a csapat sajnos ez a realitás.személy szerint egy jó meccsnek jobban örülnék, a tavalyi például emlékezetes volt még ha nem is jól jöttünk ki belőleJövőhéten ti is kaptok egy önbizalom növelő győzelmet 😀egész jól kezdődött ez a teljesen reménytelelen lemar szezonunkgratulálok, jó nektek
gedam
Cuchulain82
adamfaragoo
Cuchulain82
több mint 6 éve
személy szerint egy jó meccsnek jobban örülnék, a tavalyi például emlékezetes volt még ha nem is jól jöttünk ki belőleJövőhéten ti is kaptok egy önbizalom növelő győzelmet 😀egész jól kezdődött ez a teljesen reménytelelen lemar szezonunkgratulálok, jó nektek
gedam
Cuchulain82
adamfaragoo
több mint 6 éve
Jövőhéten ti is kaptok egy önbizalom növelő győzelmet 😀egész jól kezdődött ez a teljesen reménytelelen lemar szezonunkgratulálok, jó nektek
gedam
Cuchulain82
több mint 6 éve
Ha majd tényleges védelem ellen játszik a Ravens, kiderül. Ez a Miami nem értékmérő. De a W az W, az igaz.egész jól kezdődött ez a teljesen reménytelelen lemar szezonunkgratulálok, jó nektek
gedam
Cuchulain82
több mint 6 éve
egész jól kezdődött ez a teljesen reménytelelen lemar szezonunkgratulálok, jó nektek
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 506
egész jól kezdődött ez a teljesen reménytelelen lemar szezonunk
több mint 6 éve
Ha idén kikapunk Miamiban, az komolyan az év hasalása lesz9-9, 204 YDS, 4 TD
Ez teljesen komolytalan

több mint 6 éve
Te ebben a kontextusban nem a troll, hanem a business as usual vagy😎Ne személyeskedjünk.Most értem haza. Pár napig csak az értesítő e-maileket láttam. Gondoltam belenézek ebbe a 200x posztba, hátha megtudok valami újat.SObri?
Hát megtudtam, hogy egy rakás jómunkásember már el is könyvelte, hogy csaltunk, meg azt van itt egy troll, aki csak úgy l'art pour l'art bárkibe beleszáll.
Business as usual.
Kollega
Fast Willie
A jómunkásemberek se lettek nevesítve. 🤐
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ne személyeskedjünk.Most értem haza. Pár napig csak az értesítő e-maileket láttam. Gondoltam belenézek ebbe a 200x posztba, hátha megtudok valami újat.SObri?
Hát megtudtam, hogy egy rakás jómunkásember már el is könyvelte, hogy csaltunk, meg azt van itt egy troll, aki csak úgy l'art pour l'art bárkibe beleszáll.
Business as usual.
Kollega
Fast Willie
A jómunkásemberek se lettek nevesítve. 🤐