New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
Tény. Ez a védekezés ritka fos volt.Nekem ez nem győzelem...Győzelemnek győzelem, de szar. Majd jan végén legyünk ennél sokkal jobbak...
FViktor93
Wyatt
Kár, hogy nem értek a játékhoz, mert akkor látnám miért tudták ezt a játékot eladni.
Az meg, hogy két játékosunk kiütötte egymást ahelyett hogy szerelték volna Smith-Schustert...
Eredménykövetőben nem akartam okoskodni, de a Steelers sztem töketlen volt mikor nem mentek neki 4&1-re.
több mint 8 éve
Sztyopa
315
Nem érdemeltük megPedig erre szoktad mondani, hogy sima volt 😉
Wyatt
Why so serious?
több mint 8 éve
Nekem ez nem győzelem...Győzelemnek győzelem, de szar. Majd jan végén legyünk ennél sokkal jobbak...
FViktor93

több mint 8 éve
Hát srácok... Nem vagyok egy nagy Pats fan, de ezért örök hála.🤣🤣😂
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Nekem ez nem győzelem...
több mint 8 éve
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Ololololol
több mint 8 éve
vagy mégse? 😀 😀 😀
több mint 8 éve
Mák
több mint 8 éve
Na jo, most kurvara szegyelje el magat mindenki.Most vitte végig a PIT 2 játékból, szóval az egész védelem rohadjon meg és egész héten mehetnek a büntetőpadra! Egy sírból visszahozott meccset csesznek el! Szerencsétlen Gronk😕
Wyatt
több mint 8 éve
A D osszes tagja nagyon-nagyon szegyellje magat. Nem meltok a csapthoz sajnos, ezt minden tulzas nelkul mondhatjuk. Es nem erdekel, hogy hany serult van....Gronk viszont nagy kiraly
több mint 8 éve
Rohadt pocsék a védelmünk, főleg a 3rd down védekezés. A szereléseink soha nem sikerülnek 0 yardon, a futók mindig hoznak még 4-5 yardot.szünetben nagyon ki kell találni valamit, mert ez nagyon letolt gatya részükről...semmit nem tudunk levédekezni 😕
NB2
több mint 8 éve
Rohadt pocsék a védelmünk, főleg a 3rd down védekezés. A szereléseink soha nem sikerülnek 0 yardon, a futók mindig hoznak még 4-5 yardot.
több mint 8 éve
Sorry..Ez a szenteste, 25-e mindig megzavar karácsony kapcsán..Nekem 24-e már karácsony! 😉OFF!Az advent miatt már gyújtottunk.. Nem tudom mennyire lehetett durva ez a két heted Studikám, de nálunk arany vasárnap van.. 😉...3-at illene így ezüst vasárnap...
Ha ezzel a védelemmel is nyerünk, gyújtok egy gyertyát.. 😉
kyobalu
Studi
kyobalu
Fura, de jövő héten van aranyvasárnap!
NB2
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
OFF!Az advent miatt már gyújtottunk.. Nem tudom mennyire lehetett durva ez a két heted Studikám, de nálunk arany vasárnap van.. 😉...3-at illene így ezüst vasárnap...
kyobalu
Studi
kyobalu
Fura, de jövő héten van aranyvasárnap!
több mint 8 éve
Az advent miatt már gyújtottunk.. Nem tudom mennyire lehetett durva ez a két heted Studikám, de nálunk arany vasárnap van.. 😉...3-at illene így ezüst vasárnap...
kyobalu
Studi
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Flowers jött vissza DE-nek, aki jómunkásember, de nem elit..vicces egy meccs lesz
No Branch, No Van Noy.. Megint a csere cseréi lesznek a D-line-ban, főleg LB sorban..
Eléggé úgy tűnik, hogy BigBennek és Bellnek is nagy meccse lehet..
Nálunk talán enyhíthet a gondokon, hogy Waddle játszjat RT-t, ami talán előrébb lépést jelenthet a múlt héthez képest Brady védelme kapcsán..Na meg ugye Gronk Baby.. De nekem nem úgy tűnik, hogy ma este mi lennénk a févöritek..
DE ne legyen igazam!
kyobalu
twitter.com/jeffphowe/status/942497337527631872

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Hogan inaktív... Britt 3 TD?! 😀twitter.com/Patriots/status/942483305970139137

több mint 8 éve
Hidd el, hogy egymilliárdszor inkább lettem volna bárhol a múlt héten, de idehaza voltam. Floridában meg végképp nem. Ott van a linken, hogy ki fotózta.A csapat érkezése múlt vasárnap Fort Luderdale-beNe szívass, hogy Te fotoztad 😳 a ryant elhiszem, de ez már túlzás lenne 😂
A távozás valószínleg szerényebb volt 😊
Kollega
Klaci79
We are all PATRIOTS!