New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
úgy értettem, hogy most, hogy Ingram kiesett, addig nekem se jutott eszembe a hiánya. remélhetőleg Khiry megoldja a piszkos munkát, Thomas meg még mindig tökéletes a screenekre futás mellett, szóval ja, nem lesz baj remélhetőleg. ettől még piszkos mód idegesít, hogy akkor kell kiesnie, mikor végre belelendül.
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Sprolesnak ahogy látom még mindig megy a szekér. 178 yard, mindezt Shadyvel egy csapatban... jó lenne, ha még itt lenne, főleg most. nagyot kaszált vele az Eagles, tökéletesen beleillik a rendszerbe.lolezt nem teljesen értem, attól meg ki voltam akadva, amikor Ricsi mondta az MNF-en, hogy mennyire szeretnénk most a csapatban tudni 0-2-nél. ja, mert nem a D-vel volt gond, hanem az O-val, igen...
szóval tovább fejtegetve ezt, kétlem, hogy ennyire jó lenne nálunk, lenne egy-két nagy játéka, az tuti, mert ő egy ilyen játékos, de közel sem lenne már ennyire hatékony.
szvsz Paytonék nem tudtak már vele bánni, playbook szempontjából, nem tudtak rá tervezni már, és sztem az ellenfelek is kiismerték a játékunkat, ami vele volt kapcsolatos.
picit olyan is volt, mintha mindkét fél belefásult volna a dologba, és egy totális win-win szitut kaptunk helyette, Cooks sztem egy állat lesz, nem mellesleg majd 10 évvel fiatalabb kiadás, Sproles pedig tökéletesen megújult az Eagles-ben.
több mint 11 éve
Nem, semmi mélység nincs ebben. Nyilván ha válogatom kell az esetleges kiesésünk után, akkor az Eagles mondjuk előrébb van, mint mondjuk a Hawks 😀😀 Pete Carollhoz oldalakat tudnék írni, hogy, de nem teszem 😊Nekem se volt annyira míg nem nálunk lett HC 😛 Csak azt hittem van valami mélyebb természetű dolog. Azért én örültem, hogy anno ti nyertetek SB-t 😉 SP-l együtt.dandeMi bajod Chippel, csak kérdem?dandeNem szimpatikus, ennyi. Nem lehet mindenki az 😊Gyurma Pappa

több mint 11 éve
Nekem se volt annyira míg nem nálunk lett HC 😛 Csak azt hittem van valami mélyebb természetű dolog. Azért én örültem, hogy anno ti nyertetek SB-t 😉 SP-l együtt.Mi bajod Chippel, csak kérdem?dandeNem szimpatikus, ennyi. Nem lehet mindenki az 😊Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Mi bajod Chippel, csak kérdem?dandeNem szimpatikus, ennyi. Nem lehet mindenki az 😊

több mint 11 éve
Mi bajod Chippel, csak kérdem?
több mint 11 éve
Sprolesnak ahogy látom még mindig megy a szekér. 178 yard, mindezt Shadyval egy csapatban... jó lenne, ha még itt lenne, főleg most. nagyot kaszált vele az Eagles, tökéletesen beleillik a rendszerbe.lolha valaki elcsesződik nálunk, pattanok az Eagles band wagonra. nem szeretem a csapat 90%-át, köztük a HC-jukkal, de Sproles megérdemelne egy gyűrűt, és ha már a D 2010-2011-ben elcseszte, akkor most legyen valahol neki jó 😊

több mint 11 éve
Sprolesnak ahogy látom még mindig megy a szekér. 178 yard, mindezt Shadyvel egy csapatban... jó lenne, ha még itt lenne, főleg most. nagyot kaszált vele az Eagles, tökéletesen beleillik a rendszerbe.
több mint 11 éve
Ha a tavalyi playbookot használjuk, akkor nyerünk ellenetek 😊- lehet patrobot ki kéne vágni. úgyis udfa, 1,5 m dead money-t talán megér, hogy a többiek kicsit gondolkodjanak. azt nem látni csak, hogy miként lehetne pótolni.PatRob 1/32 volt anno.
adam77
A D-tek kapcsán én személy szerint azt érzem, hogy Ryan idén is a tavalyi playbookot használja és egyszerűen már van róla annyi videóanyag a filmroomban, hogy egy korrekt OC képes hozni egy olyan gameplant, ami versenyben tartja a csapatot még úgyis, hogy az offense tényleg több, mint meggyőző.empty taxi
Van néhány nagyon rossz egyéni teljesítmény a védelemben, Robit nem kell ragozni, Jordan a tavalyi PB-szinttel szemben most még csak nem is átlagos, a Browns elleni utolsó drive-ban Lewis-ék kulcsszituban ketten egy embert fogtak, ami szintén nem a playbook baja volt, csak rosszul kommunikáltak a cornerek.
több mint 11 éve
Ha már ennyire belelendült, Ingam most kap egy hónap pihit :-/ (kézsérülés)atapapana ne.....
több mint 11 éve
Ingram élete formájában, vadállat és kidől. Nice. Robinson-time. Négy hét, Vikes itthon, Cowboys idegenben, Bucs itthon és szerencsére bye week. Detroitban már talán ott lehet. Egyébként ezt a hármat minimális D-javulással még mindig hozni lehetne...
több mint 11 éve
- lehet patrobot ki kéne vágni. úgyis udfa, 1,5 m dead money-t talán megér, hogy a többiek kicsit gondolkodjanak. azt nem látni csak, hogy miként lehetne pótolni.PatRob 1/32 volt anno.
adam77
A D-tek kapcsán én személy szerint azt érzem, hogy Ryan idén is a tavalyi playbookot használja és egyszerűen már van róla annyi videóanyag a filmroomban, hogy egy korrekt OC képes hozni egy olyan gameplant, ami versenyben tartja a csapatot még úgyis, hogy az offense tényleg több, mint meggyőző.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ha már ennyire belelendült, Ingam most kap egy hónap pihit :-/ (kézsérülés)
több mint 11 éve
nfl_lover
912
5,7 o_o omg ésatöbbi... mi lesz itt, ha Jordan & Co felébred 😀😀Gyurma PappaÉn azt nem tudom, hol volt Ingram eddig? 😀
Lehúzott pár évet úgy lightosan, kábé a "padon" ücsörögve a milliókért, aztán amikor érezte, hogy kezd forrósodni az az ülőke, akkor elkezdett futni? 😀
több mint 11 éve
5,7 o_o omg ésatöbbi... mi lesz itt, ha Jordan & Co felébred 😀😀

több mint 11 éve
(nem egész) 2 forduló után mi szereztük a legtöbb pontot... és átlagban mi csináljuk a 2. legtöbb yardot futásonként (5,7 yard).Viszont csak a Jaguars kapott több pontot nálunk....
több mint 11 éve
Hozzátéve, hogy a riválisoknál sincs minden rendben, a Falconsnál sincs jobb D, a Panthers nyert egy nagy meccset most, de ott az O-ban van benne a bukta veszélye. A mérleg számít persze, de két forduló után azzal kevésbé érdemes foglalkozni. Először mi tegyük rendbe a gondjainkat, Ryan valamit találjon ki, hogy hasonlóan verdessük földhöz az irányítókat, mint tavaly, de közben ne passzoljanak szét minket tíz yardokra egyfolytában. Különben az offense-t a kezdeti négy punt ellenére bárki ellen bármikor mosolyogva küldeném fel, most Stillst és Meachemet is használtuk, a futók félelmetesek, Colstont most nem találtuk, de őt sem féltem. Azon az oldalon simán előreléptünk tavalyhoz képest, kezdve a fallal, egyszerűen nem értem, hogy a D-line (és igen, Jordan és Hicks sem domináns, de Galette sem közelíti meg a tavalyit...) hogy tudott ekkorát bukni. 2013-ban az volt a legnagyobb erősségünk, hogy négy emberrel összecsomagoltunk bárkit és nem volt esély normális játékra ellenünk - így a Harper-Jenkins párost is elbírtuk, vagy az év második felében White-ot 2. CB-ként.
több mint 11 éve
Byrd hatása abszolút érződik, csak egyelőre nem jól sül el. Meg lehet nézni, mennyi checkdown, gyors passz, szélső játék van, kerülik a labdával a mélységi zónákat. Jó példa erre, hogy tavaly RZ-ben dobálták középre a labdát Harper és Jenkins mögé, most inkább futások, rövid passzok a jellemzőek.Ha a CB sor hozná az NFL szintet, akkor ez működhetne. De még szarabb CB teljesítménnyel is menne ez, ha lenne pass rush. Tegnap mutatott életjeleket front (nem az 1 sack, azért voltak leütött passzok, siettetések), de ez még kevés lesz, ahogy azt láthattuk.
Nincs semmi veszve, és nem is vagyunk reménytelenek. Vannak olyan évek, amikor semmi nem akar összejönni, aztán a vége beindul. Mennyivel volt jobb, a tavalyi amikor a vége csesződött el? Továbbra is azt mondom, inkább most szórakozzunk, mint megint az év vége csússzon el.
Egy mondat a csoportól: 14 meccs van vissza, tavaly ki adott volna egy forintot is arra, hogy a Panthers 8-at nyer zsinórban?
szerk.: Byrd akkor fog érvényesülni, ha sikerül elhúzni egy-egy meccsen és kénytelen lesz az ellen kockáztatni, és feldobálja a labdákat 20+-ra. Ehhez kelleni fog a DL munkája...

több mint 11 éve
Az ilyen vereségekkel az a bajom, hogy beárnyékolják az egész hetet, hétfőt mindenképpen, még a keddet is, aztán mondjuk pénteken már nagyban készül az ember a vasárnapra és azon filózik összeszorított szájjal, hogy na, vajon most...
több mint 11 éve
t.co/MNPY4lpCYtByrd se mutatott annyit eddig, amennyit elvárnánk tőle az árcetlijével, vagy csak rosszul van használva, olyan, mintha csak ki lenne küldve a pályára, hogy erigy fiam, úgyis összehozol pár playt ha felrohansz, de nincs igazi feladata/szerepe, csak úgy elvan, Vaccaroval se igazi a kémia. Bush is kevés snapet kap miatta, pedig tavaly nagy playeket csinált. picit úgy érzem, hogy lehetett volna azt a pénzt jobb helyre tenni, na de majd meglátjuk. nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni, de mindkét meccs elég kiábrándító volt.
kíváncsi leszek, hogy a Vikes ellen White fog-e kezdeni Rob helyett, ő sem egy életbiztosítás, de ő legalább ütközik, mint az állat, és nem is tűnt annyira elveszettnek a két meccs alapján.
SJB-t vagy Dixont se lenne rossz megnézni, tuti ők is hibáznának, de legalább bennük ott a potenciál, hogy jók legyenek, de ezt PatRob-ban nem látni, soha nem is látszott, soha nem is fog. kár erőltetni.
több mint 11 éve
Payton szerintem elég hangosan üvölthet a repülőn hazafelé Ryannel, és azon sem lepődnék meg, ha PatRobtól tényleg megválnánk vagy legalábbis igazolnánk valakit a helyére. A jövő évi 2. kört is simán odaadnám valaki használhatóért.

több mint 11 éve
- juniortól várnám, hogy a brigád élére álljon, és felrázza a társaságot.Én is tőle, ha ő idén a 12 sacket eléri, akkor egy valag lovét kap.
- ha jövő héten nem nyerünk, javulva minden elemében a játéknak, akkor tankoljunk. szerintem 😊adam77
Én csípem Jordant, az állandóan pörgő stílusa miatt se értem ezt a lankadt teljesítményt.
Tankolni még SP eltiltása alatt se tankoltunk, ahogy - közvetve reagálva Gyurmára - az is esélytelen, hogy egy rossz szezon után inogjon a széke. Megkockáztatom, hogy ő addig lesz itt HC, amíg az akar lenni.
Azt továbbra is nehezen hiszem, hogy a vén Champ ennél a Robinsonnál rosszabb lenne.
Valamit ezen a poszton kezdeni kell, vagy FA-vel, vagy cserével, akármivel.
több mint 11 éve
Azt azért ne feledjük, hogy a sok kritizálni való mellett mind a két meccsen 10 másodperccel a rendes játékidő vége előtt még vezettünk, idegenben.Igen, pont ezen gondolkodtam én is, hogy tavaly sem indult egyszerűen. Nézzétek meg, hogy a Panthers pl. 1-3-ről nyerte meg a csoportot, a második héten még SB-t osztanak.
Én nem látok olyan nagy hátraarcot tavalyhoz képest, csak akkor az első két szoros meccset nyerni tudtuk és ez megalapozta az önbizalmat, most meg sajnos aláássa.atapapa
A D esetében viszont látom a hátraarcot, az egyik ilyen a PatRob - Greer csere. Nagyon hiányzik 😕

több mint 11 éve
- ha 2008-as szezon dezsavű, akkor jövőre sb 😊- most, így letörve, végigtekertem a programot, egy jó erős 7-9 lett a vége..
- az attack döcög picit, brees talán rozsdás még cseppet, de egyértelmű, hogy a védelemmel kell variálni.
- lehet patrobot ki kéne vágni. úgyis udfa, 1,5 m dead money-t talán megér, hogy a többiek kicsit gondolkodjanak. azt nem látni csak, hogy miként lehetne pótolni.
- szerintem lewis oké, ha egy ilyen kaliber van ma a másik oldalon, simán nyerünk.
- byrdnek kell kis idő és jobb lesz. ahogy vele együtt az egész sec.
- jordant én nem komáztam eddig sem. a pályán kívüli megnyilvánulásait pl. többnyire irritálónak tartom, mint jópofának. payton kezdhetné vele a regulázást akár.
- juniortól várnám, hogy a brigád élére álljon, és felrázza a társaságot.
- ha jövő héten nem nyerünk, javulva minden elemében a játéknak, akkor tankoljunk. szerintem 😊