Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 7 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Jags ellen elfogyott a máktartalékunk... Slussz. Ennyi hibaval oruljunk hogy kozunk volt a meccshez. Mindegy, a Raiderst viszont igy tuti csapnunk kell, ha a hagyomanyainkat nezzuk akkor az a meccs gyufa lenne. Kokemeny lesz a maradek menetrend lehet kuzdeni mint diszno a jegen.
The terrible towel
Ezt nem értem.......a Jags meccsen nem értem miért lett volna mákos a győzelem...nem odapattant lasztikat vettünk fel a földről.....ellenben itt csakis rajtunk múlott 20 azaz 20 pont...ez nagyon nem mindegy. Ez a Panthers meccs fordítottja volt, ahol minden bejött....olyat se láttam még, de ilyet se....
Klemó
A makot kicsit idezojelesen ertettem, olyanra gondoltam hogy a Jags ellen elengedetetlen volt az eselyunkhoz hogy rush only modra alljanak at a 2.felidore, illetve csak megegy dolog: a zebraknak be kellett fujni a vegen a holdingot Switzeren az intnel (most kimaradt a zaszlo egy egyertelmu offside-nal). Ha ezek nincsenek zacsi az is, igy ertettem a mak faktort. Mindegy, elmult, lapozzunk.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 987
A legjobb mérlegű csapatok decemberben:
1. Pittsburgh 18-3 (.857)
2. New England 17-5 (.773)
3. Carolina 16-6 (.727)
4. Green Bay 15-6 (.714)
5. Kansas City 15-7 (.682)
több mint 7 éve
Hát igen...furcsa lenne, ha egy Gilbert nem hiányozna...de nem szabad siettetni, a térdsérülés nem vicc..
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
A runblock visszaesett Gilbert nélkül: az outside/inside zone blocking (trap pull, screen pull) nem megy úgy DDC-vel Feilernek és CO-nak sem. Utóbbiak inkább power blockerek.

Nézzétek meg, hogy Gilbert és DDC együtt hány yarddal feljebb ér fel a második szintre, mint CO most (lásd DEUCE, Jack and Jyll és DRIVE MAN szerepek). Náluk outside zone futásnál - Conner kb 10 yardon találkozik védővel, most 3-4 yardon.

Olvasnivaló:

www.xandolabs.com/conceptblockingsystem/member/olineblock.html

www.xandolabs.com/conceptblockingsystem/member/blockgap.html

footballtoolbox.net/offensive-line-principles-and-concepts-part-2

www.shakinthesouthland.com/2012/5/31/3051670/run-blocking-iii-combo-zone-blocking
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Írtam telefonról egy hosszút a tegnapi meccsről, ami elveszett, mert ugye nincs piszkozati lehetőség, és lusta vagyok hosszabban újraírni.

Valami olyasmiről írtam, hogy az Atlanta szokott ennyi RZ turnoverrel elbukni.

Pozitívumok:

- Fichtner eddigi legjobb/legkomplettebb meccsét hívta, amivel egy nagyon erős Broncos D méregfogát, a passrusht kihúztuk. (Most lusta vagyok újra leírni, hogy hogyan szedtük ki a két passrushert és AB-ról miként vettük le v tereltük el a safetyket, aki látta a meccset, ott elemezték is.)
- A gyors passzok nagyon ültek, szépen széthúztuk a pályát, s ezzel konstansan tudtunk haladni, én nem láttam, hogy a köznapi értelemben "földbe állt" volna az Off.
- Az OL megint jó volt, CO sem lógott ki lefelé, DeCastro brutálkodott, szépen húzott sokszor keresztbe. Csomószor elhúztuk Miller elől a zsebet, a duplázás és a RB passprot is király volt. Ben szépen fellépett, jó ütemben.
- JUJU legit WR1 teljesítményt nyújt, kellemes (?) gondjaink lesznek a jövőben.
-Első félidei állandó nyomásgyakorlás Keenumon (Watt).

Negatívumok:

- Nem kell mondanom, hogy mennyire öntökönlövés négyszer eladni RZ-ban a lasztit, de ez nem edzői hiba. Grimble fumble-je megbocsáthatatlan ezen a szinten, mert alaphibákat követett el. Connernél azt hittem, hogy a szezoneleji hanyag labdacipelésről leszoktattuk, erre megint... JC sajnos a concussion óta nem önmaga, nem is megy a futás, nincsen hatása a meccsekre.
- Egy elit Off-nak balanszoltnak kellene lennie, az nem fog működni, hogy Ben 60-at passzol, mert mentálisan belefárad (amiből a két INT is egyenesen következett).
- Ficht pont az utolsó play-t gondolta túl, az elgondolás és a kivitelezés is nagyon trágya volt. 1-3 yardon négy kísérletből - egy ilyen OL-llel - izmozzuk be. Ha megfogják, azt mondom, hogy megpróbáltuk, de az a playválasztás nevetséges volt.
- Def-ben Watt kiesése után csak interior passrush volt (Heyward és Hargrave) - nem volt állandó terror, így simán szétszedte a zónáinkat a kimozgó TE-kkel Keenum, aki magához képest jobbat nyújtott.
- Haden lassú volt Sandershez, és nem váltottunk. Én simán ráraktam volna Hiltont, mert Suttont így sem használták. Coty sem volt jó, de nem miatta kaptunk ki, hanem, mert..
- a Rushdefünk csődöt mondott. Alap lett volna, hogy Lindsey ne 9-13 y közötti átlagokkal rohangáljon, és ebben a két ILB vastagon benne volt, ami Butler hibája is. Egy ennyire gyors és eluzív back ellen luxus, hogy agyatlanul tömeti gapet mindenkivel (akik persze túlmennek a játékon), és visszavágásokkal simán tisztára játssza magát a RB. Másrészt, ha Bostic háta mögött zajlik a játék, akkor már régen rossz.
- A fenti kettő okból a második félidőben lazán átgyalogoltak rajtunk, ezért volt 2 playes TD-jük is. Ebből következett, hogy az Off-nak nem szabadott volna hibáznia, de megtették.

Ez a meccs volt az első, ahol Off oldalon azt éreztem, hogy az edzői felkészülés korrekt és magasszintű volt, de a játékosok nem tudták maximálisan a pályára vinni és szószerint pontokká változtatni a fölényt. Def oldalon pedig vannak gondjaink, mert ez a zónázás nem volt nyereséges, simán széthúzták, ezért nagy területeket kellett bejátszani, ami nem megy a többségnek (Shazier itt hiányzik a legjobban). Többet kellett volna emberezni, főleg ES-en. A sec hiányossága pedig a passrush visszaesésével és Watt sérülésével jött ki. A D-ben most a legnagyobb hiba, hogy nem csapdázunk, pedig tele vagyunk jó downhill emberekkel (Haden, Edmunds, Hilton, Davis, Burnett) és kevés a labdaszerzés.

Összességében egy nyert meccset buktunk el saját hülyeségeink miatt, de nem érdemtelenül, mert - ahogy Jan írta - a Broncos D keménységben fölénk nőtt. Persze Denverben ki lehet kapni, sikerült a csapdába belelépni. Most jön egy újabb: a Chargers. Ugyanolyan szar matchup a def-ünknek, mint a Pants volt.😊 A hazai pálya miatt azonban kötelező lesz talpra állni.

Megjegyzem, hogy a szezonkezdés után, ha a sorsolás alapján valaki azt mondja, hogy utána hozunk egy 6-1-et, azt lazán aláírom. A hátralévőre mondok egy 4-1-et, mert az optimista énemet vettem elő.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 998 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Punci most lefelé lógott kiGergőke
Ezért a rendkívül képletes gondolatért már megérte felkelnem 😊)

De legalább Grimble egy fasz volt, szal megvan a párja is 😊
Wyatt
...de ha a punci lóg, a phäsz meg nyílik? Ezt def vagy off séma?
kishaszi
Basszus, azt azért nem gondoltam, hogy ebből a negyed mondatomból ilyen "tartalmas" beszélgetés kerekedik. 😀

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan

Wyatt
...de ha a punci lóg, a phäsz meg nyílik? Ezt def vagy off séma?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe,
Klaci79
ez így egy kicsit soknak tűnik 😊
gordon
Mi ezen a sok? 3 TE+FB+Conner+BB+OL=11
Meg Bostonban is 😉
Klaci79
Oszt Juju vonalon kívül szaladgál keresztbe édes fiam?
gordon
Lehet, hogy ott az aztán egy új playre vonatkozott már
Wyatt
A megoldásért kapsz kedvezményt Bell árából 😉😂
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe,
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
Klaci79
gordon
Wyatt
JuJu beállt a falba erre a play-re .)

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
Klaci79
gordon

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
Klaci79
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
Sok minden elhangzott már a meccsel kapcsolatban, én azért nem látom annyira optimistán a helyzetünket.
Most elbuktuk a 2nd seedet, (eddig mi voltunk a 2. kiemelt a KC mögött, most a Pecc beelőzött).

Másrészt itt nem "kis hibák" vannak, hanem az utóbbi 2 meccsen az O beleállt a földbe. 3 TD, 7 turnover, 30 pont. Ezt sikerült összehozni. Őszintén szólva nem érdekelnek az egyéni statok, hogy Ben hány y-ot passzolt, Brown mennyit kapott el, meg hány embernek hányszor volt 97y-os TD-je, totál érdektelen a W/L szempontjából. O: felírt pont, D: engedett pont. Ez dönti el hogy mi a vége, semmi más.

A Grimble-sztorit is lehet úgy nézni, hogy túlvállalta magát, meg lehet úgy is, hogy a Denvernek van olyan játékosa a secondaryben, aki le tud ütközni egy TE-t úgy, hogy az elveszti a labdát. Nekünk meg nincs ilyenünk. De alapból nem a D-t okolom a vereségért, csak kellemetlen volt nézni hogy más szitukban is mennyivel keményebb a Broncos D a mienknél. 😕

A további meccseinken gondolom egyértelmű, hogy ha O vonalon nem történik valami drámai változás, akkor a Chargers, Pecc, Saints ellen bukó várható, mert a 'szépen játszunk - jól haladunk - eladjuk a labdát' forgatókönyvvel egyiket sem fogjuk lenyomni. Márpedig ha biztos csoport 1 helyet akarunk, akkor a 10 W -nek meg kellene lenni, tehát a visszalevő ötből hármat hozni kell.
Jan
Hasonlóan látom én is. A három "nagy" elleni meccsből egyet hozni kell(Chargers tűnik a legkönnyebbnek), a maradék kettőt pedig a cicák és a Raiders ellen pedig be kell húzni és az elég lesz a csoportgyőzelemhez. Viszont mi legendásan "jók" vagyunk abban a szituban amikor egyértelműen jobbak vagyunk az ellenfelünktől papíron(Raiders), így félek attól a meccstől nagyon.

Steelers fan
több mint 7 éve
Klaci79
gordon
Meg Bostonban is 😉
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 578 — Steelers fan
Sok minden elhangzott már a meccsel kapcsolatban, én azért nem látom annyira optimistán a helyzetünket.
Most elbuktuk a 2nd seedet, (eddig mi voltunk a 2. kiemelt a KC mögött, most a Pecc beelőzött).

Másrészt itt nem "kis hibák" vannak, hanem az utóbbi 2 meccsen az O beleállt a földbe. 3 TD, 7 turnover, 30 pont. Ezt sikerült összehozni. Őszintén szólva nem érdekelnek az egyéni statok, hogy Ben hány y-ot passzolt, Brown mennyit kapott el, meg hány embernek hányszor volt 97y-os TD-je, totál érdektelen a W/L szempontjából. O: felírt pont, D: engedett pont. Ez dönti el hogy mi a vége, semmi más.

A Grimble-sztorit is lehet úgy nézni, hogy túlvállalta magát, meg lehet úgy is, hogy a Denvernek van olyan játékosa a secondaryben, aki le tud ütközni egy TE-t úgy, hogy az elveszti a labdát. Nekünk meg nincs ilyenünk. De alapból nem a D-t okolom a vereségért, csak kellemetlen volt nézni hogy más szitukban is mennyivel keményebb a Broncos D a mienknél. 😕

A további meccseinken gondolom egyértelmű, hogy ha O vonalon nem történik valami drámai változás, akkor a Chargers, Pecc, Saints ellen bukó várható, mert a 'szépen játszunk - jól haladunk - eladjuk a labdát' forgatókönyvvel egyiket sem fogjuk lenyomni. Márpedig ha biztos csoport 1 helyet akarunk, akkor a 10 W -nek meg kellene lenni, tehát a visszalevő ötből hármat hozni kell.
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Klaci79
több mint 7 éve
Annyi hozzáfűzni valóm van az előttem szólókhoz. 1.57-nél ment ki Ben a 3-4 yard körül a 4. negyedben. Pete Caroll és RW3 óta tudjuk, hogy az endzone szájából nem passzolunk. Tudom, hogy Ben nagyon jó, a Denver front7 meg egyenesen elit, de a 49. SB után lehozták, ha 4x mennek neki futással, is jobbak az esélyek, mint a passzal. Én legalább megpróbáltam volna bebrusztolni a lasztit, mert tegnap nem ment a RZ passzjáték.
Dodó
Teljesen egyetértek. Futás Connerrel 3TE+FB, aztán futtatták volna JuJu-t keresztbe, aztán vagy előbbi vagy Ben...és ha passzolunk, akkor inkább az első verzió a széle felé. Ez a lehető legkockázatosabb dolog...az SB óta tudjuk ugyebár.
De lehet ez a vereség kellett, hogy rendet tegyünk kicsit a fejekben.
Bár bosszant, hogy a Villanueva és a JuJu TD-ket elhomályosítja a L.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Ezt szeretem, hogy itt egy vereség után nincs világvége hangulat, csapat szidalmazás, meg mindenkimonnjonle. 😊
Jó az irány, ez a lényeg. Ez egy ilyen meccs volt, a Chargers ellen lehet javítani.
bcsarli
Na nem...ezért tudnék szidalmazni...bőséggel!
Érthetetlen minek kellett ugrania...😕
 twitter.com/SteelVideos/status/1066999457751937024
Klaci79
Mert ha sikerül neki akkor bekerül a heti best of elkapások közé az tuti 😀.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Annyi hozzáfűzni valóm van az előttem szólókhoz. 1.57-nél ment ki Ben a 3-4 yard körül a 4. negyedben. Pete Caroll és RW3 óta tudjuk, hogy az endzone szájából nem passzolunk. Tudom, hogy Ben nagyon jó, a Denver front7 meg egyenesen elit, de a 49. SB után lehozták, ha 4x mennek neki futással, is jobbak az esélyek, mint a passzal. Én legalább megpróbáltam volna bebrusztolni a lasztit, mert tegnap nem ment a RZ passzjáték.
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ezt szeretem, hogy itt egy vereség után nincs világvége hangulat, csapat szidalmazás, meg mindenkimonnjonle. 😊
Jó az irány, ez a lényeg. Ez egy ilyen meccs volt, a Chargers ellen lehet javítani.
bcsarli
Klaci79
Meccs közben úgy tűnt hogy kellett, de most így tényleg fölöslegesnek tűnik.

több mint 7 éve
bcsarli
Mondjuk 7:3:1-es mérleggel, a csoport győzelem biztos tudatában fura is lenne az a hangulat 😊 Nyilván 3:7-el más hozzászólások érkeznének, valljuk be.
LeviPoki
Én őszintén úgy vagyok vele, hogy kaptam már annyit ettől a csapattól hogy kibírnék hosszú távon is negatív szezonokat. Készülök is rá hogy lesz ilyen, de valahogy eddig megoldottuk.
Nem érzem biztosnak a csoportgyőzelmet, a Raiders, és jelenlegi állapotukban a Bengals-t érzem biztos W-nek. De ha lesz sansz hogy rosszabb helyre taszíthatnak minket akkor nekik az lesz a Superbowl.
A többi meccs kőkemény, de az is igaz hogy ha hétvégén verjük a Chargers-t akkor már tényleg csak mi szúrhatjuk el. Plusz a Ravens-nek sem könnyű a menetrend, ebben is bízhatunk.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 7 éve
bcsarli
Klaci79
De mi szeretjük őket! 😊

több mint 7 éve
bcsarli
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
bcsarli
Mondjuk 7:3:1-es mérleggel, a csoport győzelem biztos tudatában fura is lenne az a hangulat 😊 Nyilván 3:7-el más hozzászólások érkeznének, valljuk be.
több mint 7 éve