Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194

Klaci79
És így most mennyiben állunk? Én -8 milliót olvastam.
Seda26
ha az a -8 azt jelenti, hogy annyival vagyunk a cap alatt, akkor jó az infót, mert 7.926.000 van most a capben
Klaci79
Jogos, annyira mínuszban voltunk még pár hete, hogy már el sem hittem hogy pluszban is lehetünk.
Egyébként ez remek hír. Pár kevésbé fontos játékost ha még kivágunk, akkor már lehet annyi pénz hogy legalább Spillanet, Feilert meg Suttont/Hiltont megtartsuk. A többiekre nem látok túl sok esélyt. Meg nem is gondolom, hogy hosszútávon jól járnánk azzal ha túlfizetnénk a Juju-Dupree-Alualu trió valamelyikét.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810

Klaci79
Seda26
ha az a -8 azt jelenti, hogy annyival vagyunk a cap alatt, akkor jó az infót, mert 7.926.000 van most a capben
Klaci79
az kb eleg a draftra?
es a FA had akikkel rendelkezunk?
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982

Klaci79
Seda26
több mint 5 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194

Klaci79
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
BJ. Finney-t elküldte ma Bengals. Igaz leigazoltuk Hazenojer még egy évre, de én visszahoznám a biztonság kedvéért.

Vicces, hogy Canada pont az ellenkezőjét nyilatkozta, mint Colbert. Colbert szavai szerint egy-két szezont igénybe vehet míg Canada offenese-kompatibilis támadósort épít fel.
Canada filozófiája szerint pedig nem úgy építesz csapatot, hogy rászabod a sémára a personnell-t, hanem próbálsz minél tehetségesebb játékosokat hozni, megnézed kit kaptál, és arra építed fel a sémádat, hogy a legtöbbet hozd ki abból amid van.

Értem, hogy nem feltétlenül közös keresztmetszet nélküli a két filozófia, mielőtt valaki beleköt,de izgalmas lesz az idei év támadó oldalon úgy érzem. Ben mindennek QB-ként fókuszpontja lesz,
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Az új rész:

több mint 5 éve
gedam 6 506
Mi a frász is az a 4 voidable year, valaki pár keresetlen szóban kifejtené nekem pls? 😊
Ott voltam lemaradva hogy ha cut akkor sacc 20m dm, ha kitölti az egy évet akkor az kb 40m a capből jól rémlik?
15m cap space most lett 2021ben a magic után, de mi van 2022, 2023ban?
The terrible towel
 overthecap.com/salary-cap/pittsburgh-steelers/
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 667 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Mi a frász is az a 4 voidable year, valaki pár keresetlen szóban kifejtené nekem pls? 😊
Ott voltam lemaradva hogy ha cut akkor sacc 20m dm, ha kitölti az egy évet akkor az kb 40m a capből jól rémlik?
15m cap space most lett 2021ben a magic után, de mi van 2022, 2023ban?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 964 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most jön a bűvészmutatvány, Juju nem tudom hogyan férhetne be a szűk kipa alá? VW, Haden, Sutton, Hilton, ésatöbbiekelmilesz?
astroid
Hogy lesz itt CB sor?
steelwolf
Draft és kukázás a Jaxből kerethirdetéskor, mint Hiltonnál. 😉
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 667 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most jön a bűvészmutatvány, Juju nem tudom hogyan férhetne be a szűk kipa alá? VW, Haden, Sutton, Hilton, ésatöbbiekelmilesz?
astroid
Hogy lesz itt CB sor?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 964 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
astroid
A többségük az egész csapat legnagyobb sztárjával, Alualuval együtt FA lesz.
több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 208
Nagyjából erre számítottam, a 10 M dead money azért már barátibb.
több mint 5 éve
#Steelers QB Ben Roethlisberger's new contract for 2021 utilizes a signing bonus, minimum base salary and voidable years to free up about $15 million of cap space, per source. Big Ben takes a $5M paycut, from $19M to $14M, giving the team much-needed breathing room.
The Steelers have saved $15.335M of cap space in 2021 thanks to Ben Roethlisberger’s new restructured contract. #Steelers

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.
Beki
hat, nagyobb diszkontra szamitottam
xtaki
1 év 14 millió...ennél nagyobb diszkont eléggé elképzelhetetlen 😊
Klaci79
az a 2022-es rész az vmi void dolog lesz?
Beki
na azt nem tudom...ezért várom a hivatalosat
Klaci79
The breakdown:
— $12.925M signing bonus.
— $1.075M base salary
— 4 voidable years to spread out the cap hit (technically a deal through 2025), voiding after the season.

So, 1 year, $14M with a greatly reduced cap hit.
4 voidable év...ehh
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ben Roethlisberger willingly reduced his pay to $14M from $19M in this final year of his contract and spread the cash payment through 2022, per source. It lowered the cap hit by over $15M, all so the team can make the right moves to be as competitive as possible this season.
Beki
xtaki
Klaci79
Beki
na azt nem tudom...ezért várom a hivatalosat
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beki
xtaki
Klaci79
több mint 5 éve
Beki
xtaki
Persze sokat nem spóroltunk vele...az előző szerződése miatt nyilván

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
Elkezdődött. (Az első dominó)
Spy

Klaci79
😀

Igen. A bejelentes onmagaban nem erdekes....
több mint 5 éve
Elkezdődött. (Az első dominó)
Spy