Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Elkezdődött. (Az első dominó)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Steelers have signed QB Ben Roethlisberger to a new contract for 2021.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 4, 2021
több mint 5 éve
Igen. Most éppen Justin Layne-től köszönünk el jövőre. Sutton-tól idén remélem nem. Nagyon értjük a DB draftokat és fejlesztést. Sosenem húzzunk többet. A hangsúly a bármin volt, de mindegy.legyen, akkor megtartjuk a mostani CB sort, es hozunk harmadikban egy olyan RB-t, ami mar most is van. amolyan semmilyent. vagy tovabbi OL, hogy legyen hely a semmilyen futoknak.Legyen, ha Freiermuth az. A többi nem érdekel. Ha ő a BPA, legyen.Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.szerintem nem fogunk FA-rol hozni.
Willie Parker
TE lesz az elso kor
C a masodik
CB a harmadik
ILB a negyedik
a tobbi projekt
xtaki
A C adja magát 2-3körben. A 3. körös CB-től viszont elsírnám magam. Nem megy ez nekünk, cseréljük be RB, WR, OT/OG, LB/SS, bármire.
Spy
xtaki
Igen, kell swing tackle/guard, ha Újfalusi és Feiler is megy és jövőre gondolkozhatunk DeCastro posztján is.
RB mindig kell, és jelenleg nincs olcsóbb forrás rá mint a draft. Mi pedig szeretünk nem áldozni szerződést a posztra. Ennek meg ez a módja. Persze sokat segítene, ha akarnánk futni.
több mint 5 éve
legyen, akkor megtartjuk a mostani CB sort, es hozunk harmadikban egy olyan RB-t, ami mar most is van. amolyan semmilyent. vagy tovabbi OL, hogy legyen hely a semmilyen futoknak.Legyen, ha Freiermuth az. A többi nem érdekel. Ha ő a BPA, legyen.Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.szerintem nem fogunk FA-rol hozni.
Willie Parker
TE lesz az elso kor
C a masodik
CB a harmadik
ILB a negyedik
a tobbi projekt
xtaki
A C adja magát 2-3körben. A 3. körös CB-től viszont elsírnám magam. Nem megy ez nekünk, cseréljük be RB, WR, OT/OG, LB/SS, bármire.
Spy
több mint 5 éve
Legyen, ha Freiermuth az. A többi nem érdekel. Ha ő a BPA, legyen.Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.szerintem nem fogunk FA-rol hozni.
Willie Parker
TE lesz az elso kor
C a masodik
CB a harmadik
ILB a negyedik
a tobbi projekt
xtaki
több mint 5 éve
Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.szerintem nem fogunk FA-rol hozni.
Willie Parker
TE lesz az elso kor
C a masodik
CB a harmadik
ILB a negyedik
a tobbi projekt
több mint 5 éve
gedam
6 506
I predict they don’t. https://t.co/pZ9QOgXf71
— Joe Haden (@joehaden23) March 4, 2021
több mint 5 éve
Kyle Rudolph nagyon Steeler way TE lenne, sztem illene ide nagyon, csak kérdés, hogy mit akar és mennyit? Valószínűleg megfizetik.
több mint 5 éve
Lehet, de a 23M gari az sehol nem számít kispénznek.nem tudhatod mit beszéltek meg a tesók. lehet arizonában lesznek majd együtt.Ez is jobb, mintha a Browns-hoz ment volna:Nah, ennyit arról, hogy eljön kispénzért, hogy a tesókkal lehessen - 23M garantált 😀
The #AZCardinals are giving JJ Watt a 2-year deal worth $31M with $23M guaranteed, source said.
Klaci79
Jan
gedam
több mint 5 éve
Boldog Születésnapot!!!kontendertelenséget
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
JJ WATT TO THE BUFFALO BI...Chandler Jones lesz az inkábbHopkins az új tesó🙂Ez is jobb, mintha a Browns-hoz ment volna:Nah, ennyit arról, hogy eljön kispénzért, hogy a tesókkal lehessen - 23M garantált 😀
The #AZCardinals are giving JJ Watt a 2-year deal worth $31M with $23M guaranteed, source said.
Klaci79
Jan
Spy
Willie Parker
több mint 5 éve
gedam
6 506
nem tudhatod mit beszéltek meg a tesók. lehet arizonában lesznek majd együtt.Ez is jobb, mintha a Browns-hoz ment volna:Nah, ennyit arról, hogy eljön kispénzért, hogy a tesókkal lehessen - 23M garantált 😀
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Chandler Jones lesz az inkábbHopkins az új tesó🙂Ez is jobb, mintha a Browns-hoz ment volna:Nah, ennyit arról, hogy eljön kispénzért, hogy a tesókkal lehessen - 23M garantált 😀
Klaci79
Jan
Spy
több mint 5 éve
Hopkins az új tesó🙂Ez is jobb, mintha a Browns-hoz ment volna:Nah, ennyit arról, hogy eljön kispénzért, hogy a tesókkal lehessen - 23M garantált 😀
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Ez is jobb, mintha a Browns-hoz ment volna:Nah, ennyit arról, hogy eljön kispénzért, hogy a tesókkal lehessen - 23M garantált 😀
Klaci79
több mint 5 éve
Ez is jobb, mintha a Browns-hoz ment volna:The #AZCardinals are giving JJ Watt a 2-year deal worth $31M with $23M guaranteed, source said.
több mint 5 éve
Anthony Schwartz WR Auburn-ről az első kiderült interjúnk.A Schwartz ereje legyen velünk
6-6.01ft 179lbs Track burner. 10.09 a legjobb ideje. 100m-n.
Spy

Bocsánat 😀
több mint 5 éve
Anthony Schwartz WR Auburn-ről az első kiderült interjúnk.6-6.01ft 179lbs Track burner. 10.09 a legjobb ideje. 100m-n.
több mint 5 éve
Én máshol meg ezt olvastam, de ezek szerint nem egyértelmű 😀A depot cikkből úgy tűnt, hogy a lövöldözés hosszútávú következményeként ment el. Ha félreértettem, akkor sorry.De nem a lövöldözésben halt meg. Decemberben csak meglőtték. Most eltűntként körözték. Állítólag valami tóból, folyóból húzták ki a kocsit amivel eltűnt.RIP Nix...emlékszem milyen viták voltak, hogy kellene ő a DL közepébe anno...A rosszkor rossz helyen iskolapéldája. Értelmetlen halál..lövöldözés közepébe kerülni egy benzinkúton.
Klaci79
Emlékszem rá, volt akinek kedvence volt azon a drafton.
Spy
polamalu
Spy
több mint 5 éve
A depot cikkből úgy tűnt, hogy a lövöldözés hosszútávú következményeként ment el. Ha félreértettem, akkor sorry.De nem a lövöldözésben halt meg. Decemberben csak meglőtték. Most eltűntként körözték. Állítólag valami tóból, folyóból húzták ki a kocsit amivel eltűnt.RIP Nix...emlékszem milyen viták voltak, hogy kellene ő a DL közepébe anno...A rosszkor rossz helyen iskolapéldája. Értelmetlen halál..lövöldözés közepébe kerülni egy benzinkúton.
Klaci79
Spy
polamalu
több mint 5 éve
De nem a lövöldözésben halt meg. Decemberben csak meglőtték. Most eltűntként körözték. Állítólag valami tóból, folyóból húzták ki a kocsit amivel eltűnt.RIP Nix...emlékszem milyen viták voltak, hogy kellene ő a DL közepébe anno...A rosszkor rossz helyen iskolapéldája. Értelmetlen halál..lövöldözés közepébe kerülni egy benzinkúton.
Klaci79
Spy
több mint 5 éve
RIP Nix...emlékszem milyen viták voltak, hogy kellene ő a DL közepébe anno...A rosszkor rossz helyen iskolapéldája. Értelmetlen halál..lövöldözés közepébe kerülni egy benzinkúton.
Klaci79