NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 373
95
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
5 órája
AFC MVP-k: Zebrák!
5 órája
de varjunk tegnap nem azt mondtak az ennyire tuldobott labdara, hogy elkaphatatlan???
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 órája
Ez DPI???? 😊)))))
5 órája
Akkor majd a bíró segit
5 órája
Ez megint milyen zászlo..
5 órája
mert reménykedik, hogy nincs igaza és mégiscsak jó meccset lát majd. De nem eddig nem nagyonSajnos a Wild Cardnal vege lett az idei NFLnek. Ez az AFC nezhetetlen :/Akkor minek nézed? 😀 hogy minden meccsen leirhasd, h mekkora szar mindegyik csapat?
b /\ L i N T
rob3r7o
5 órája
Mendoza megcsinálta, hogy több TD-je volt, mint incomplete passza.Állítólag Stroud arra a rekordra megy, hogy több INTje legyen, mint completed passza.
5 órája
Alamizsna dpi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 órája
Most éppen 6,50 a HOU W. Ki az a bátor legény?
5 órája
amúgy nyílván gyenge stroud és ég rommá a pályán, de a texans oc szvsz őt is alul múlja
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 órája
de meg igyis (ne csak a Stroud drop inteket szamold, Mayenek is volt 2 szep dobasa ...)lassan tobb drop INT van, mint drop a tegnapi 2 meccsen ...azért a denver elkapók dolgoztak
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 órája
Jó, mondjuk ez az o-fal is full hulladékMindkét oldalon😂
warr_b
5 órája
lassan tobb drop INT van, mint drop a tegnapi 2 meccsen ...azért a denver elkapók dolgoztak
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
irigylésre méltó optimizmusSimán.Én szeretem az ilyen meccseket.Tényleg bele látod, hogy itt jöhet egy 70y-os Texans drive?
Olyan, mint egy jo Guy Ritchie film. Bármikor bármi történhet a semmiből.
Őszentsége Sobri Jóska
Jan
Az ilyen meccekbe bármit.
Semmi íve az egésznek, full random az egész. Minden megtörténhet. Az ilyen meccsek tudnak alltime emlékezetes végjátékokba torkollni.
Őszentsége Sobri Jóska
5 órája
4 INTnel leultetik Stroudot?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
5 órája
Jó, mondjuk ez az o-fal is full hulladék

5 órája
Azt már én megtettemPróbáltam jinxelni 😅EldőltAzért voltak Pats leolvadások,szóval csak óvatosan
warr_b
manuszka86
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 órája
lassan tobb drop INT van, mint drop a tegnapi 2 meccsen ...
5 órája
majdnem ott a 4.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
és nem. Inkább majdnem dob megint egy picket Stroud 😀majd megint úgy indítanak, hogy középre futás a töltött boxba. vagy vmi statikus játéklehet az is jobb lenne, mint amit itt kapunk tőlük.minnyá elmegyek oc-nak texansba, mert ezek a hívások is viccesekMegyek melléd OC asszisztensnek
gedam
Madden 07 ask madden funkciójával fogunk dolgozni
Kampman
shagi0206
gedam
5 órája
A mazochizmus is egy valid hozzáallás az élethez.Sajnos a Wild Cardnal vege lett az idei NFLnek. Ez az AFC nezhetetlen :/Akkor minek nézed? 😀 hogy minden meccsen leirhasd, h mekkora szar mindegyik csapat?
b /\ L i N T
rob3r7o
5 órája
gedam
6 406
majd megint úgy indítanak, hogy középre futás a töltött boxba. vagy vmi statikus játéklehet az is jobb lenne, mint amit itt kapunk tőlük.minnyá elmegyek oc-nak texansba, mert ezek a hívások is viccesekMegyek melléd OC asszisztensnek
gedam
Madden 07 ask madden funkciójával fogunk dolgozni
Kampman
shagi0206
5 órája
Próbáltam jinxelni 😅EldőltAzért voltak Pats leolvadások,szóval csak óvatosan
warr_b
manuszka86

5 órája
Én dobatnám Stroudot a 3 védős coverage-re ha Texans támadást hívhatnék