NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 318
95
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
5 órája
Szimpi ez a Texans, a védelem minden esélyt megad a támadóknak, akik világi balfaszok ... Így picit olyan mintha mi játszanánk most PO meccset 😀
5 órája
ez is jo szar dobas volt Stroudtol.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 órája
Hát jóelfogyna a billentyűzetem, ha elkezdeném leírniennyire még a sztréndzsör tingsz se cseszett felMiért, mi volt a baj vele?
remontada
tenorx
remontada
5 órája
Egy first down sem jön össze.Nem is kell. A Texans O nem lesz itt tényező.
Surtr
5 órája
texans D még bírja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 órája
hogy a francba tud ebből a szezonból egy denver - pats afc döntő kijönni? 😕Serulesek! Serulesek mindenhol! Pats-nek meg a gyenge sorsolas is segit.
peach
PO-ban ligaalja tamadokkal talalkoznak. AFC döntöben csere QB-val. Elso komoly kihivojuk a Bears lesz majd a döntöben! 😜😂
5 órája
Na semmire nem mentünk a lasztivalMiközben a 4-5 yardos rövid passzok lehetősége folyamatosan nyitott.
manuszka86
5 órája
Nem bízom ebben a Stroudban..Fantasyben bíztam....
Dzsokijuing
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 órája
Lehet, hogy valakitől hallott Von Millerről.Stroud fél,és az egy irányítónál elég baj.Cam Newtom az SB L-en. A himnusz alatt úgy állt mint aki az utolsó lehetőséges egyetemi vizsgára vár.
Foresz
bobi0092
5 órája
Egy first down sem jön össze.
5 órája
mikor jönnek a mellek?Tessék.
Chef a'la Laci pecsenyés
Teaxasiak.
Ilyen játékhoz ilyen mellek passzolnak.
5 órája
úgy meg nem lehet játszaniTalan ne dobja coverbe. Meg a vak vilagba. Lehet az segitene!Na jo, Stroud SIT THE F... DOWN!mondjuk ha az elkapó megfogja az segít
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
hogy a francba tud ebből a szezonból egy denver - pats afc döntő kijönni? 😕korbe is ertunk az univerzumunkban ...
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 órája
Stroud fél,és az egy irányítónál elég baj.Cam Newtom az SB L-en. A himnusz alatt úgy állt mint aki az utolsó lehetőséges egyetemi vizsgára vár.
Foresz
5 órája
mély a zsák
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
világi balf@sz ez a gyerekohio state commitnál ez már eldőlt, azóta csak a mértéke kérdéses
Jan
5 órája
Nem bízom ebben a Stroudban..
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 órája
De ahogy elnézem Stroud arcát, jól el van bizonytalanodva.világi balf@sz ez a gyerekAz elkapó? Valóban, mert ehhez a qb nek köze nem volt, jó helyre ment az a laszti
Jan
kapitnono
5 órája
Talan ne dobja coverbe. Meg a vak vilagba. Lehet az segitene!Na jo, Stroud SIT THE F... DOWN!mondjuk ha az elkapó megfogja az segít
Toto21
Negritis, a vajda
5 órája
elfogyna a billentyűzetem, ha elkezdeném leírniennyire még a sztréndzsör tingsz se cseszett felMiért, mi volt a baj vele?
remontada
tenorx
5 órája
hogy a francba tud ebből a szezonból egy denver - pats afc döntő kijönni? 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 órája
világi balf@sz ez a gyerekAz elkapó? Valóban, mert ehhez a qb nek köze nem volt, jó helyre ment az a laszti
Jan