Divisional vasárnap
1 feliratkozó
6 órája
Jó ezzel se mentünk semmire😂Dehogynem. Ha itt INT könnyű bevinni.
manuszka86
6 órája
Egyelőre nehezen vonatkoztatok el a logótól, de közben meg kezdek tök oké lenni vele, hogy az AFC-ből ez a csapat legyen ott a döntőben.
6 órája
shiwnouk
53
Takarodj màr!!!
6 órája
amúgy ekkora a támadósorok közötti különbségés "csak" 11 pont
abba lehet bízni hogy ez tud fordulni, de nem látom hogyan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 órája
kemény hogy még így is meccsben vannak
6 órája
Jó ezzel se mentünk semmire😂szerintem mind1, amíg a Texans O nem csinál semmit csak kárt, addig nektek is belefér a minden play 3&out.
manuszka86
6 órája
Félidő után kéne Zebra Mills
Poloska vagyok.
6 órája
le kell ültetni, ha akarnak még valamit. Ilyen a világon nincs bazdmegromo ötöt vágott mnfen a bills ellen. talán tavaly is volt valami hülye, aki öt után emberelte meg magát
eaglesmcnabb
6 órája
nem hallgatnak rám 😀Ez megfelelt?bármit, de nem dobatom konstansamúgy nyílván gyenge stroud és ég rommá a pályán, de a texans oc szvsz őt is alul múljaMilyen playt hívsz Stroudra?
peach
gabokocka10+5 yardra
peach
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 órája
gedam
6 406
hihetetlen gyenge meccs
6 órája
Lol bazmeg nagyon csíptem Stourdot,de mi a fasz van vele?nem csak a mai nap szaraz a baj a szemébe süt a nap ma sokszor
manuszka86
6 órája
Lol bazmeg nagyon csíptem Stourdot,de mi a fasz van vele?nem csak a mai nap szarmegy a meme hogy amióta beszólt Calebnek azóta szar
manuszka86
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 órája
Ez már nem vicces. Szomorú.
6 órája
Ez geci nagy csalás így.
6 órája
Lol bazmeg nagyon csíptem Stourdot,de mi a fasz van vele?nem csak a mai nap szar
6 órája
Múlt héten 5 fumble-re, most 5 Int-re fogadott. Milliárdos lesz
6 órája
csak az nem hibazik aki nem dolgozik.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 órája
annyit kérek, hogy holnap hívja fel a Texans a Bills-t. Adjanak két első kört és Stroud-ot Allen-ért. Buffaloban, úgyis reset kéne