NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 269
94
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
3 órája
Azt mondod ott nem tud a védelem ilyeneket tolni CJ ellen?AFC döntő felvezető, csomó nagy védőplay és pontszerzésekEz nem a felvezető, ez a döntő. Jövő héten SB előtti edzőmeccset kap a mai győztes.
zacknorb
Assurbanapli
Poloska vagyok.
3 órája
de miért nem nyeli be a sacket??
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 órája
Vajon ezt így gyakorolták? Ha bemásznak az arcodba nagy ívben kell középre dobni a labdát hogy tuti legyen.végignézve a szezont Stroud tud még újat mutatni
Nemes samu09
Egy jéghideg mit kérsz?
3 órája
AFC döntő felvezető, csomó nagy védőplay és pontszerzésekEz nem a felvezető, ez a döntő. Jövő héten SB előtti edzőmeccset kap a mai győztes.
zacknorb
3 órája
Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?Senki nem érti
remontada
3 órája
Szerintem jöhet Mills.
3 órája
Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?Eleg szar a fala. Bottom 5 tamadofal, Bar ez nem magyarazza a hulye donteseket
remontada
3 órája
Minél tovább nézem ezt a meccset,annál inkább elhiszem hogy jövő héten Stidham kicsipkézi a továbbjutót.... 😊
3 órája
gedam
6 406
idióta stroud
3 órája
Ez a Stroud max. úgy lesz SB MVP, mint Trump Nobel-díjas.Aranyköpésbe
Dzsokijuing
3 órája
Vajon ezt így gyakorolták? Ha bemásznak az arcodba nagy ívben kell középre dobni a labdát hogy tuti legyen.Vicc baszdmeg
Nemes samu09
3 órája
sztem meg kb 28-29 lenne, mind vedo TD, es a vegen vhogy Darnold megcsinal egy 2 pontost ...Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.én egy jó kis 4-2t várnék azon a meccsen
zacknorb
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
Amikor tudod, hogy bármi is lesz a Texans akkor sem nyer ma 😀 😀 😀 😀
3 órája
Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?
3 órája
sziasztok. nem rosszból, de jó lenne ha a Texans valahogy megnyerné. na nem a Pecc miatt, de ellenünk lehet még egy kis esélyünk is a döntőben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 órája
Ez a Stroud max. úgy lesz SB MVP, mint Trump Nobel-díjas.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 órája
Vajon ezt így gyakorolták? Ha bemásznak az arcodba nagy ívben kell középre dobni a labdát hogy tuti legyen.
3 órája
Jobban jár a Pats, ha hagyja Stroudot passzolni, mintha Mayetől várnák a TD-t.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Stroud probalja uberelni a mult heti produktumat???
3 órája
EZT AZ ANYÁD PICSÁJÁÉRT DOBTAD EL, NYELD BE A SACKET
3 órája
Stroudra és a falára számíthatunk, ha már Maye gyenge ma.
3 órája
AFC döntő felvezető, csomó nagy védőplay és pontszerzések
Poloska vagyok.