Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Most már a Chiefsnél van aHmm, finom pilotkák 😎
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
baszki tudom h egyszerű vagyok mint a faék, de a scoop there it is számomra év reklámja 😀Köszi, h nem nekem kellett először írni 😀
briareos
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Tudnák szurkolni a Patsnek és a KC is, első években még jó volt nézni, de amikor az esetek több mint 50%ba csak őket látjuk, undorító, tönkre vágják a ligát, ahogy a Merci a f1et...MAHOMES... isten király szopjuk leeee, hát micsoda fordítás... Ő a GOAT, egyértelmű... Töketlen AFC, Pats dinasztia után jöhet a másik undor...Nyilvan nem lenne undor, ha a te csapatod lenne a broki jo oldalan.
Sifur
Stez
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
BUF felébredhetne, mert ez így nagyon kevés mindkét csapatrésztőlHa Allen nem nyelne minden drive-ban 15-20 yardos sackeket, már előrébb lennének.
NB2
GO JETS!!!
több mint 3 éve
baszki tudom h egyszerű vagyok mint a faék, de a scoop there it is számomra év reklámja 😀
több mint 3 éve
Momentumosok, szóval igen.Most már a Chiefsnél van aMind a ketten a chiefsnél vannak?
iktriad
Assurbanapli
több mint 3 éve
Covid-ra való tekintettel nem lesz meccs bronz meccs a harmadik helyért a konf döntők veszteseivel?
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Most már a Chiefsnél van aMind a ketten a chiefsnél vannak?
iktriad
több mint 3 éve
scoop there it is
több mint 3 éve
Ha a Bills nem csinál sürgősen valamit, garbage time leszjöhet a csöcscunami akkor
Chargers LT
több mint 3 éve
attól függ hol szeret lenni 😀MAHOMES... isten király szopjuk leeee, hát micsoda fordítás... Ő a GOAT, egyértelmű... Töketlen AFC, Pats dinasztia után jöhet a másik undor...Nyilvan nem lenne undor, ha a te csapatod lenne a broki jo oldalan.
Sifur
Stez
több mint 3 éve
Most már a Chiefsnél van a több mint 3 éve
MAHOMES... isten király szopjuk leeee, hát micsoda fordítás... Ő a GOAT, egyértelmű... Töketlen AFC, Pats dinasztia után jöhet a másik undor...Nyilvan nem lenne undor, ha a te csapatod lenne a broki jo oldalan.
Sifur
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Ezek miatt mondom hogy Kansas ugyanitt tartana,jópár másik irányítóival isCsak azt hagyod ki a képletből, hogy a jópár irányító ellen nem ilyen védekezéseket választana az ellenfél védelme, mert fosnak tőle. Apróság.
red5
több mint 3 éve
Ha a Bills nem csinál sürgősen valamit, garbage time lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
BUF felébredhetne, mert ez így nagyon kevés mindkét csapatrésztől
több mint 3 éve
gedam
5 905
joccakát
több mint 3 éve
Sifur
1 118
MAHOMES... isten király szopjuk leeee, hát micsoda fordítás... Ő a GOAT, egyértelmű... Töketlen AFC, Pats dinasztia után jöhet a másik undor...
több mint 3 éve
Gabor81
803
Mikor leszornak sot a jardara, hallod, egy csomoban ledobja. Eleteben senki nem mondta, hogy kell szorni. Semmi ertelme, a cipodet teszi igy tonkre, de fel meterrel odebb jeg van.Mit tesz a tapasztalat.. Vagy annak hianya. 😂
Es mondhatnek 100 peldat. Nyomjak a gazt hegynek fel harmasban. Nyari gumival persze. Latod a roman, magyar, lengyel felmegy a dombon egyesben lssan, az angolok lent nyomjak a gazt.
ulpianus
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Ezek miatt mondom hogy Kansas ugyanitt tartana,jópár másik irányítóival isUgyanitt biztosan nem. Mahomes olyanokat is megold, amit ember nem tud.
red5