Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Nem Brady és nem Mahomes itt a kulcs... Mindenki őket szopkodja, tavaly Brady pont megmutatta hogy ha nincs személyzet lehetsz te univerzum GOAT nem lesz gyűrű... Mahomesnak is ha elfogy a csapat, nem lesz Andy Reid simán jön a silány idények... Azért imádkozok hogy Andy elfáradjon vagy a csapat szétessen, különben 3 4 KC gyűrű lesz a kövi 5 évbenAmíg Alex Smith volt az irányító, aki akkor egy korrekt top15 széli arc volt, csak úgy nem győzködték számolni a PO-győzelmeket meg polirozni a gyűrűket Kansasben.
Sifur
több mint 3 éve
szimplán irígy vagy bocs 😉 😛Nem Brady és nem Mahomes itt a kulcs... Mindenki őket szopkodja, tavaly Brady pont megmutatta hogy ha nincs személyzet lehetsz te univerzum GOAT nem lesz gyűrű... Mahomesnak is ha elfogy a csapat, nem lesz Andy Reid simán jön a silány idények... Azért imádkozok hogy Andy elfáradjon vagy a csapat szétessen, különben 3 4 KC gyűrű lesz a kövi 5 évbenMegvolt az eselye sok-sok csapatnak, hogy ne a Pats draftolba Bradyt, vagy ne a KC Mahomesot. Ugyhogy mindenki csak magat okolhatja.Tudnák szurkolni a Patsnek és a KC is, első években még jó volt nézni, de amikor az esetek több mint 50%ba csak őket látjuk, undorító, tönkre vágják a ligát, ahogy a Merci a f1et...MAHOMES... isten király szopjuk leeee, hát micsoda fordítás... Ő a GOAT, egyértelmű... Töketlen AFC, Pats dinasztia után jöhet a másik undor...Nyilvan nem lenne undor, ha a te csapatod lenne a broki jo oldalan.
Sifur
Stez
Sifur
Stez
Sifur
több mint 3 éve
AT&T Amy a reklámból, ő hogyhogy nem szerepel félidőben és garbage timeban a topikban? Itt mindenki meleg?cute but psycho
EasyGhost
több mint 3 éve
AT&T Amy a reklámból, ő hogyhogy nem szerepel félidőben és garbage timeban a topikban? Itt mindenki meleg?news.yahoo.com/actress-plays-ts-lily-facing-212546360.html?guccounter=1
EasyGhost
több mint 3 éve
izgi lesz a Super Bowl a semleges szurkereknek, vagy Brady 87. gyűrűje, vagy látunk egy újabb dinasztiát megalakulni plusz címvédés se volt vagy 20 éve.
több mint 3 éve
AT&T Amy a reklámból, ő hogyhogy nem szerepel félidőben és garbage timeban a topikban? Itt mindenki meleg?big tits dont count ha a segged is nagy
EasyGhost
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Nem Brady és nem Mahomes itt a kulcs... Mindenki őket szopkodja, tavaly Brady pont megmutatta hogy ha nincs személyzet lehetsz te univerzum GOAT nem lesz gyűrű... Mahomesnak is ha elfogy a csapat, nem lesz Andy Reid simán jön a silány idények... Azért imádkozok hogy Andy elfáradjon vagy a csapat szétessen, különben 3 4 KC gyűrű lesz a kövi 5 évbenMegvolt az eselye sok-sok csapatnak, hogy ne a Pats draftolba Bradyt, vagy ne a KC Mahomesot. Ugyhogy mindenki csak magat okolhatja.Tudnák szurkolni a Patsnek és a KC is, első években még jó volt nézni, de amikor az esetek több mint 50%ba csak őket látjuk, undorító, tönkre vágják a ligát, ahogy a Merci a f1et...MAHOMES... isten király szopjuk leeee, hát micsoda fordítás... Ő a GOAT, egyértelmű... Töketlen AFC, Pats dinasztia után jöhet a másik undor...Nyilvan nem lenne undor, ha a te csapatod lenne a broki jo oldalan.
Sifur
Stez
Sifur
Stez
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Nagyon Píszik. A másik reklámjukban szteppelő mormonok vannak.
GO JETS!!!
több mint 3 éve
AT&T Amy a reklámból, ő hogyhogy nem szerepel félidőben és garbage timeban a topikban? Itt mindenki meleg?
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Engem kicsit zavar a fehérek túl nagy aránya a spotban.baszki tudom h egyszerű vagyok mint a faék, de a scoop there it is számomra év reklámja 😀
briareos
iktriad
több mint 3 éve
gedam
5 905
az alapszakaszban jaAlen ...rutintalan ....eddigElizgulja... Eddig ezeket mind pontosan megdobta
red5
Chargers LT
több mint 3 éve
Alen ...rutintalan ....eddigElizgulja... Eddig ezeket mind pontosan megdobta
red5
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Hát ennyi volt a Bills tündér mese, én meg azt hittem itt meccs lesz, más liga...Teljesen a tavalyi AFC-döntőt hozza a meccs. A Chiefs szórakozik egy kicsit, aztán henger.
Sifur
több mint 3 éve
Megvolt az eselye sok-sok csapatnak, hogy ne a Pats draftolba Bradyt, vagy ne a KC Mahomesot. Ugyhogy mindenki csak magat okolhatja.Tudnák szurkolni a Patsnek és a KC is, első években még jó volt nézni, de amikor az esetek több mint 50%ba csak őket látjuk, undorító, tönkre vágják a ligát, ahogy a Merci a f1et...MAHOMES... isten király szopjuk leeee, hát micsoda fordítás... Ő a GOAT, egyértelmű... Töketlen AFC, Pats dinasztia után jöhet a másik undor...Nyilvan nem lenne undor, ha a te csapatod lenne a broki jo oldalan.
Sifur
Stez
Sifur
több mint 3 éve
Gabor81
803
O a masik rosszul donto jatekos Aki lelepett Steelers bol.😁Bell jó úton jár h Super Bowl játszon 😁és ab mennyire sérült?
steelwolf
gedam
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Hát ennyi volt a Bills tündér mese, én meg azt hittem itt meccs lesz, más liga...
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Infantilis, de nem annyira mint az a beszélő gyíkbaszki tudom h egyszerű vagyok mint a faék, de a scoop there it is számomra év reklámja 😀
briareos
iktriad
több mint 3 éve
ebből hamar alvás lesz...
több mint 3 éve
baszki tudom h egyszerű vagyok mint a faék, de a scoop there it is számomra év reklámja 😀
briareos
több mint 3 éve
gedam
5 905
nem akarom megbántani a billst, nyilván eljutottak idáig, de mindkét rájátszás meccsükön az ellenfeleik többet tettek a buffalo győzelméért, mint a bills. itt most villantani kék.
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Miért, fogaz?Gisele-t kell kérdezni!Bell jó úton jár h Super Bowl játszon 😁és ab mennyire sérült?
steelwolf
gedam
steelwolf
több mint 3 éve
nyilváb ne akarjanak nyerni fúúúúúj ?PTudnák szurkolni a Patsnek és a KC is, első években még jó volt nézni, de amikor az esetek több mint 50%ba csak őket látjuk, undorító, tönkre vágják a ligát, ahogy a Merci a f1et...MAHOMES... isten király szopjuk leeee, hát micsoda fordítás... Ő a GOAT, egyértelmű... Töketlen AFC, Pats dinasztia után jöhet a másik undor...Nyilvan nem lenne undor, ha a te csapatod lenne a broki jo oldalan.
Sifur
Stez
Sifur
több mint 3 éve
red5
521
Nem hagyom ki...ezek a srácok nem félnek ...majd térjünk vissza 2 év múlva és akkor meglátjuk miket old meg sokkal kevesebb lovébólEzek miatt mondom hogy Kansas ugyanitt tartana,jópár másik irányítóival isCsak azt hagyod ki a képletből, hogy a jópár irányító ellen nem ilyen védekezéseket választana az ellenfél védelme, mert fosnak tőle. Apróság.
red5
Cruyffista
őlég vót
több mint 3 éve
Gisele-t kell kérdezni!Bell jó úton jár h Super Bowl játszon 😁és ab mennyire sérült?
steelwolf
gedam