Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
yeah! szép jinx Kampman! Arod is bombaformában
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
ebből az egzotikus felállásból ennyi?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
WAAAAAAAAAAT??????inkább siet h még beszálhasson az interracial cuckold actionbeHamar lement a negyed.Brady siet haza az AFC döntőre
warr_b
Löfli
briareos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 3 éve
Arod meleg nem?Dugni nyilvánvalóan megunta, de nézni attól még lehet. Én is inkább már csak nézem...Jó, ott van Erin a pálya szélén. Én is inkább azt nézném, mint a center seggét...Ezt ARod is így gondolja? 😀
nexion218
Assurbanapli
nexion218
több mint 3 éve
nando89
3 894
Mvs !!
több mint 3 éve
Ha így folytatódik, Rodgers is tradet kér Friscoba ésMindig is Kirk volt
Stafford lesz a backupja
Cousins álma valóra válik, s ő lesz az NFC North legjobb QB-ja
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szeretnék kérni egy GB TD-t! Köszönöm!Dévényi Tibi bácsi merre vagy?
nagylaza
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Pack3r
139
Meg az ő korában már amúgy is este 7 kor fekszik le.Hamar lement a negyed.Brady siet haza az AFC döntőre
warr_b
Löfli
több mint 3 éve
Billsnek szorítHamar lement a negyed.Brady siet haza az AFC döntőre
warr_b
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
inkább siet h még beszálhasson az interracial cuckold actionbeHamar lement a negyed.Brady siet haza az AFC döntőre
warr_b
Löfli
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Ha így folytatódik, Rodgers is tradet kér Friscoba ésStafford lesz a backupja
Cousins álma valóra válik, s ő lesz az NFC North legjobb QB-ja
több mint 3 éve
Szeretnék kérni egy GB TD-t! Köszönöm!
több mint 3 éve
Dugni nyilvánvalóan megunta, de nézni attól még lehet. Én is inkább már csak nézem...Jó, ott van Erin a pálya szélén. Én is inkább azt nézném, mint a center seggét...Ezt ARod is így gondolja? 😀
nexion218
Assurbanapli
több mint 3 éve
Hamar lement a negyed.Brady siet haza az AFC döntőre
warr_b
több mint 3 éve
Rodgers szerencséje, hogy Lazard elkapta, majdnem morci lett márpedig már készültem a you've done messed up A-Aron linkkel
Chargers LT
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Jó, ott van Erin a pálya szélén. Én is inkább azt nézném, mint a center seggét...Ezt ARod is így gondolja? 😀
nexion218
több mint 3 éve
Huawei szárazság, értem én a celcsoportot 😊
több mint 3 éve
Hamar lement a negyed.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 017
Na, még egy ilyen negyedet.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Az a kemény, amikor visszaír a spambotEzen a Takács úron kívül senki nem szokott kérdezni az arenán?Gábornak üzennék Kispestre: Lecserélhető vagy bazdmeg!
Assurbanapli
akdestroyer
több mint 3 éve
Rodgers szerencséje, hogy Lazard elkapta, majdnem morci lett már
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Jó, ott van Erin a pálya szélén. Én is inkább azt nézném, mint a center seggét...
több mint 3 éve
esküdj nem azzal a céllal írtam csak eszembe jutott a Lazardról 😛Lázár Jani megjelentMegígérted
dande
Willie Parker