Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Mvs !!csak másodjára is kapkodja el ezeket.
nando89
Defense ébresztőőőőőőőőő
több mint 3 éve
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT???????????Arod meleg nem?Dugni nyilvánvalóan megunta, de nézni attól még lehet. Én is inkább már csak nézem...Jó, ott van Erin a pálya szélén. Én is inkább azt nézném, mint a center seggét...Ezt ARod is így gondolja? 😀
nexion218
Assurbanapli
nexion218
FLZOLI
Én ott maradtam le, hogy Erin-t szúrta. Meg hogy nem dicsekedett a pöcse méretével és ezért lebuzizták a csapattársak vagy mi volt.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 3 éve
ennyit számít, hogy a Tampának lyukaskezű emberei vannak, TB odatette az előbb is, a wr nem kapta el, 10-0 (vagy 14-0) helyett 7-7bár 3&15-t nem kellett volna a TB védelmének benyelni
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
harmadikra fel kell baszniArians playbook egyetlen oldala
gamerkr
több mint 3 éve
Ez az hosszú nevű csávó 😁😁Valdez jó focista volt amúgy 😊
prérifarkas
több mint 3 éve
Eleg trutyi ez a TB-vedelemAz elsőt simán megfogták. A GB D jobban égett az elsőnél.
Stez
több mint 3 éve
Épp akartam kérni a Green Baytől, hogy csináljon valamit, mert ennek a fos 2020nak a megkoronázása lenne, ha még a végén Brady Super Bowlt nyerne.Nem volt elég egy világjárvány, még ez is?
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Ezúttal nem hagyjuk 24-0-al meglógni az ellenfelet, jó stratégia.
több mint 3 éve
Akkor még-még sokat!Szeretnék kérni egy GB TD-t! Köszönöm!Parancsolj
nagylaza
Assurbanapli
több mint 3 éve
ügyes CB teljesítményMindkét oldalon a td k előtt 😁
Negritis
több mint 3 éve
Hála az égnek GB TD már untam a rinya posztokat.
több mint 3 éve
Gabor81
803
Ugy tunik lesz Pont a GB nek a felido elott.
több mint 3 éve
harmadikra fel kell baszni
több mint 3 éve
Meccs van...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Én is erre céloztamArod meleg nem?Dugni nyilvánvalóan megunta, de nézni attól még lehet. Én is inkább már csak nézem...Jó, ott van Erin a pálya szélén. Én is inkább azt nézném, mint a center seggét...Ezt ARod is így gondolja? 😀
nexion218
Assurbanapli
nexion218
FLZOLI
több mint 3 éve
Váldez!!
több mint 3 éve
na valami
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Nagy passz volt. Végre meccs van, nem örültem volna, ha sima Brady győzelme.
több mint 3 éve
ügyes CB teljesítmény
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
inkább siet h még beszálhasson az interracial cuckold actionbePara is lehet, AB és Giselle otthon a kecóban...
briareos
több mint 3 éve
insert űrhajós pisztollyal memeHa így folytatódik, Rodgers is tradet kér Friscoba ésMindig is Kirk volt
Stafford lesz a backupja
Cousins álma valóra válik, s ő lesz az NFC North legjobb QB-ja
Willie Parker
csebi