New England Patriots - New Orleans Saints
több mint 3 éve
ez kurva gyenge volt összességébengrat a Saintsnek, lesimáztak minket
több mint 3 éve
Vissza kettő padlógáz 🙂Mé' hogy mondjam? 😀Jó, azért tudunk sebességet váltani...Sebességváltás 😀
Gyurma Pappa
ParadSEC
Gyurma Pappa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Na itt az ideje a garbage time hosszú passzoknak... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Mé' hogy mondjam? 😀Jó, azért tudunk sebességet váltani...Sebességváltás 😀
Gyurma Pappa
ParadSEC
több mint 3 éve
Nagyjából így. Két sérült OL emberrel, WR-ek nélkül, jobb volt nyugisan menni. Amint közel kerültek, ritmust váltottunk, főleg a falhívásokban.Felesleges volt erőltetniJó, azért tudunk sebességet váltani...Nekem jobban tetszett amikor SP gyilkos üzemmódban pörgött. Mostanában képes belealudni a meccsbe :/
Gyurma Pappa
clbass
Solymi
több mint 3 éve
Jó, azért tudunk sebességet váltani...Sebességváltás 😀
Gyurma Pappa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
ezeket a Hill futásokat rohadtul beszoptuk
több mint 3 éve
Jó, azért tudunk sebességet váltani...Nem volt kérdés,csak annyit adtatok ki magatokbol amennyit muszáj volt
Gyurma Pappa
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Felesleges volt erőltetniJó, azért tudunk sebességet váltani...Nekem jobban tetszett amikor SP gyilkos üzemmódban pörgött. Mostanában képes belealudni a meccsbe :/
Gyurma Pappa
clbass
több mint 3 éve
Jó, azért tudunk sebességet váltani...Nekem jobban tetszett amikor SP gyilkos üzemmódban pörgött. Mostanában képes belealudni a meccsbe :/
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Okosan csinálja a Saints sajnos...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Én voltam kinn, többször is. De másodlagos jegyvásárlással olyan pénzekért - 5-600 dollár/ meccs - amit egy rossz meccsért nem adnék ki szívesen. Amikor Gronkot, Bennettet, Edelmant, Bradyt néztem élőben, akkor megérte. De ez a az ár a mai produkcióért vagy hasonlóért magas lenne. A Titans pedig szerintem jobb csapat mint a Saints.Az ember ül itt kicsit rezignáltan, végignézi a meccset mint rendes szurkoló, bár feltámadást már nem vár.bandwagoner 😛 😉
Hosszú út van még előttünk. mire ebből lesz valami. A mai alapján a PO sem reális. Elkezdtem szervezni, hogy megnézem a helyszínen a Pats-Titanst, de most úgy érzem, hogy revideálom ezt az elképzelést. Ezt kár élőben megnézni.
Burkus
Amúgy megértelek...Brady érában nem tudtam kimenni.
De ebben az évben nincsenek nagy elvárásaim.
Jones fejlődjön és induljon be a TE játék.
Ja, meg találjunk valakit a slotba.
Solymi
több mint 3 éve
MC12
6 299
A “nem akar kockáztatnit” értem. De 109 yard. Az nem kevésbé kockáztatás, az a kockázat 0-ra csökkentése. Ha nem passzol, nyilván nem fog hibázni de a mai meccsel együtt összesen 60 passz kísérlet a szezonban, az meccsenként 20 negyedenként 5, meglepődnek ha a kezdők között nem a legalacsonyabb lenne.Az, hogy nem akar kockáztatni sem Payton sem Winston, az érthető. De ennyire nem megy, az kevésbé érthető. Armstead kiesése biztos nem sokat segít...Megnézném azért fentről, hogy mennyire nincs üres ember... Nagyon nem értem most a passzjátékunkat, illetve annak hiányát. Az első drive-ban tök jól ment, aztán semmi.Ezt keresem én is, zseb van, idő van, nyomás kezelhető, mégse történik semmi, ennyire Winston nem lehet vakon - szóval vagy elképesztő jó a pats védelem vagy nem tudnak elszakadni a wr-ek (de ennyire?) vagy mittomén.
Gyurma Pappa
Ez már a harmadik meccs lesz, ahol a 150 passzolt yardot se érjük el el (ha így marad) de 200 felett tuti nem leszünk, és erre nem magyarázat Thomas és Tre hiánya, ez valami koncepiconális dolog lehet amit úgyse értek 😆
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Leszünk olyan Nyomorultak, hogy ez elcsesszük magunknak a konzervatív hívásainkkal?Kérdezd Victor Hugo-t...
kapitnono
Draft
több mint 3 éve
jön egy fumbli, visszavisszük, máris meccs lesz😊
több mint 3 éve
Leszünk olyan nyomorultak, hogy ez elcsesszük magunknak a konzervatív hívásainkkal?Nem hiszem csak szoros lesz a vége ha minden igaz 😀
kapitnono
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Mondjuk most kicsit nyugodtabb lennék, ha az a két FG bent van. Már ha az egyik akkor is
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 969
Leszünk olyan nyomorultak, hogy ez elcsesszük magunknak a konzervatív hívásainkkal?Nem hiszem, Payton ennél nagyobb mágus.
kapitnono
több mint 3 éve
YouTube Na, megjött a szikra? 😊Na berúgtuk az ajtót...lehet kêsőn?
Castleai01
Draft
több mint 3 éve
Leszünk olyan nyomorultak, hogy ez elcsesszük magunknak a konzervatív hívásainkkal?
több mint 3 éve
Ez mi zászló volt 😀vicces😊 mondjuk nem múlott rajta semmi, csak pár yard, mert a catch amúgy megvolt
clbass