NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 489
51
18:00, Net4+, DAZN
NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 órája
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Tarleton Stateről kéne húzni valakit. 😀
deyell
1 órája
rontez miles volt egyetemedraftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
deyell
Kampman
1 órája
igen onnan szokott jönni playa. ez a University of Arkansas at Monticello Boll Weevil amúgy azért vicces, mert a Weevils jelentése magtári zsizsik. kártevő bogárról nevezték el a csapatot.draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
deyell
Kampman
built for this shit
1 órája
Dirr, 10 perce masszív csár szag szállt a Táncháztalinitt nincs táncháztali, csak ez megy
zacknorb
1 órája
sehol egy P/K/LS pick? tényleg ótvar gyenge ez a draft class 😕6.kör eleje van még csak
ZERO_L
1 órája
Dirr, 10 perce masszív csár szag szállt a Táncháztalin
Poloska vagyok.
1 órája
sehol egy P/K/LS pick? tényleg ótvar gyenge ez a draft class 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 órája
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.Létezik a California University of Pennsylvania, de nem tudom, hogy van-e draftolható játékosuk.
deyell
1 órája
Nálunk nem a kutya vagy az rnd húz úgy látszikAzèrt nektek sikerült nem rosszat húzni...De mik ezek a nevek bakker, ilyen 300 feletti arcok 😂Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
Kiváló draft
warr_b
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
PAVIA!és majd 198-ra húzunk, szóval akár kihúzhatunk eggyel jobb gótotIlyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
ZERO_L
Poloska vagyok.
1 órája
draftolhatnának most már egy vicces nevű egyetemről, hogy legyen valami szórakoztató faktor. például University of Arkansas at Monticello Boll Weevils vagy ilyesmi.
built for this shit
1 órája
és majd 198-ra húzunk, szóval akár kihúzhatunk eggyel jobb gótotIlyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 órája
Kaytron Allen, RB

1 órája
Azèrt nektek sikerült nem rosszat húzni...De mik ezek a nevek bakker, ilyen 300 feletti arcok 😂Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
Kiváló draft
warr_b
1 órája
Ez a Kommandós class elég brutál
Poloska vagyok.
1 órája
Na bakker Allen meg a csoportban 🥺
1 órája
De mik ezek a nevek bakker, ilyen 300 feletti arcok 😂Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
zacknorb
Kiváló draft

1 órája
Ilyenkor lehet alkotni pedig.Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206
warr_b
GOAT is 6. körös
Poloska vagyok.
1 órája
Mondjuk ilyen pickekkel én már otthagytam volna, egy randomgenerátor dobálja nálatok a neveket? 😄mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
shagi0206

1 órája
Egyèbkènt nem magával Paytonnal van bajom, hanem a QB pickkel, de mindegy, elengedem, bocs mustaine 😉 legalább a te másik csapatodnak jó drafja van
1 órája
mindjárt el is megyek fürdeni. A végét meg így meg se várom, kínlódnak itt...Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb
warr_b
1 órája
Ahhoz képest, az első két nap mennyien haladt, 10re nem ment le az ötödik kör.Rohadtul lelassult...
zacknorb

1 órája
Jah kösz így már mindent èrtek 😀Az Eagles Qb-t draftol a North Dakota State-ről, hm....Carson Wentz pont 10 éve jött, Howie így ünnepli meg a picket. 😀
Kampman
iktriad