NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
99
14
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
1 feliratkozó
38 másodperce
Pedig mindenhol van egy megbújó Gyurcsány szál valaholElsőre vonatozást olvastam. 😀 Semmi.És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.mi a magyar vonatkozás?
iktriad
shawnka
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 perce
Elsőre vonatozást olvastam. 😀 Semmi.És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.mi a magyar vonatkozás?
iktriad
shawnka
4 perce
Peak Steelers foci
5 perce
ezt a megjegyzést kikérem magamnak 😀 Nekünk is voltak jó védelmeink, főleg 2015-ben. És de, szeretem a jó védelmeket. Csak a liga kiölte belőlük a hard hittereket, azt már tilos.Hát ezen a meccsen van leginkább létjogosultsága a csöcsöknek. Ez az igazi Texans PO meccs. Annyira jó volt az elmúlt 2 napban a PO (leszámítva a SNF-t), hogy elhittem ez is lehet jó 😀 De ez a 2 csapat hagyománytisztelőnem szereted a jó védelmeket? mondjuk cards fan vagy, így értem
shagi0206
eaglesmcnabb
5 perce
És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.mi a magyar vonatkozás?
iktriad
5 perce
Azért jó volt az az egy negyed, amíg azt hittem, hogy van esélyünkEn is azt gondoltam annyian irtak h gaz lesz a texans ma. H mar majdnem elhittem. Bedoltem.
tenorx
7 perce
Biztos. Pedig jo jatekosok csak jaguarsbol jonnek.És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.bocs de mi draftoltuk
iktriad
shagi0206
Vagy ha eljottek onman lesznek jobbak. Nezopont kerdese. 🙃
7 perce
De mi tömtük ki pénzzel. 😀És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.bocs de mi draftoltuk
iktriad
shagi0206
7 perce
Azért jó volt az az egy negyed, amíg azt hittem, hogy van esélyünk
8 perce
Hát ezen a meccsen van leginkább létjogosultsága a csöcsöknek. Ez az igazi Texans PO meccs. Annyira jó volt az elmúlt 2 napban a PO (leszámítva a SNF-t), hogy elhittem ez is lehet jó 😀 De ez a 2 csapat hagyománytisztelőnem szereted a jó védelmeket? mondjuk cards fan vagy, így értem
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 perce
Azert ez egy szep drive volt, pedig az elejtett snapnel nem igy indult
9 perce
És az ex-Jaguár viszi be a TD-t.
9 perce
Itt a meccs első (és vszeg az utolsó) TDje !!!
12 perce
Pit vedekem futas ellen kezd. ..Hát ezen a meccsen van leginkább létjogosultsága a csöcsöknek. Ez az igazi Texans PO meccs. Annyira jó volt az elmúlt 2 napban a PO (leszámítva a SNF-t), hogy elhittem ez is lehet jó 😀 De ez a 2 csapat hagyománytisztelőErről a meccsről sikított, hogy ez lesz.
shagi0206
iktriad
12 perce
Most is?Hát ezen a meccsen van leginkább létjogosultsága a csöcsöknek. Ez az igazi Texans PO meccs. Annyira jó volt az elmúlt 2 napban a PO (leszámítva a SNF-t), hogy elhittem ez is lehet jó 😀 De ez a 2 csapat hagyománytisztelőErről a meccsről sikított, hogy ez lesz.
shagi0206
iktriad
13 perce
Hát ezen a meccsen van leginkább létjogosultsága a csöcsöknek. Ez az igazi Texans PO meccs. Annyira jó volt az elmúlt 2 napban a PO (leszámítva a SNF-t), hogy elhittem ez is lehet jó 😀 De ez a 2 csapat hagyománytisztelőErről a meccsről sikított, hogy ez lesz.
shagi0206
13 perce
Hát ezen a meccsen van leginkább létjogosultsága a csöcsöknek. Ez az igazi Texans PO meccs. Annyira jó volt az elmúlt 2 napban a PO (leszámítva a SNF-t), hogy elhittem ez is lehet jó 😀 De ez a 2 csapat hagyománytisztelőMost akartam epp kerdezni.
shagi0206
14 perce
Hát ezen a meccsen van leginkább létjogosultsága a csöcsöknek. Ez az igazi Texans PO meccs. Annyira jó volt az elmúlt 2 napban a PO (leszámítva a SNF-t), hogy elhittem ez is lehet jó 😀 De ez a 2 csapat hagyománytisztelő
16 perce
Ha nem szereted a kihasználatlan helyzeteket és a 3&outot akkor nem szereted a Steelers fodball!Meg szivgyogyszert aki nem szed. Az sem lehet pit es szurkolo.
tenorx
17 perce
lol, nem is tudtam h van tegnap Pool meccs 😀 Pedig nézni szoktam kb mindent, amikor lehetőségem van rá. Mondjuk ez a meccs most fontosabb volt, aludni kellett (7-kor már aludtam).FA kupa hétvége volt. A Palacet valami hatodosztályú csapat verte ki. 😀 Liverpoolban tuti örültek.
shagi0206
17 perce
JinxNagyon vicces mit balfaszkodik a Texans 😀mint akik nem akarnak nyerni
tenorx
shagi0206
17 perce
Nem a legtobb golpasszot ado? Vagy golkiraly. Kettot ellennek, haromat sajat kapura. Iszonyat golveszelyes.És még így is a meccs játékosa lett 😀kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
gabor25There’s NO WAY Szoboszlai does that against Premier League opposition. His lack of respect for lower league footballers completely backfires!#LivBar #Lfc #FACup #Barnsley pic.twitter.com/3mGLDOn1BG
— Oor Roy (@OorRoy) January 12, 2026
nesze
gedam
tenorx
18 perce
Nagyon vicces mit balfaszkodik a Texans 😀mint akik nem akarnak nyerni
tenorx