Nézz NCAA-t az Arena4-en!

Az NFL küzdelmei mellett szombatonként college footballt is ad a csatorna. Nézz és kérdezz, szeresd meg magyar kommentárral az USA második legnézettebb sportligáját!

Ezen a héten azok sem szomorkodhatnak, akiknek még nincs benne tv-előfizetésükben az Arena4: szombati első közvetített meccsük, a Notre Dame @ Georgia Tech 20:30-tól a https://arena4.network4.hu/ oldalon egy regisztráció után élőben lesz követhető. A szokásos NCAA-dupla második felvonása már a televízió képernyőjére kerül, a hét rangadóján 00:30-tól a Penn State fogadja a bajnokesélyes Ohio State-t.

 

 

Mindkét találkozóra a bowl.hu szerkesztője, r.baggio ül be, hogy kommentátortársaival, Makával és shawnkával segítsen eligazodni az egyetemi futball izgalmas világában, és ha ezek a csapatnevek nem is mondanak semmit, várják kérdéseiteket az A4-es privát csoportban vagy twitteren az #ncaahu hashtag alatt. Írásos formában NCAA alapozónkat ajánljuk, hiszen aki az NFL-t megszerette, az NCAA is garantáltan be tudja vonzani, csak egy kezdeti lökés kell. Találkozzunk szombat este!