Gunnerdave

Miami Dolphins Virginia Cavaliers

Gunnerdave
Lakhely
Szombathely
Utoljára láttuk
több mint 6 éve
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
3



Utolsó 3 fórum hozzászólás

több mint 9 éve
Gunnerdave Miami Dolphins Virginia Cavaliers 3
Sziasztok!
Dolphins-Raiders meccsre ismerősöm visszamondta az utazást, így lenne egy eladó jegyem(section BK 532, row 18), ha valakit érdekelne írjon privátban!

több mint 11 éve
Gunnerdave Miami Dolphins Virginia Cavaliers 3
Az az inti is Kennedy hibája volt inkább 😊 Manziel 1 hosszú passznál lehetett volna kicsit pontosabb az első félidőben,Swope azzal simán begyalogolhatott volna. A rövid, és középtávoli passzai viszont szinte tökéletesek voltak,screenek is nagyrészt bejöttek.Első negyedben mindkét nagy play Johnny futásából jött,és utána is hozta a megszokott játékot, FBS bowl rekord lett belőle 😀.
Futójáték is korrekt volt,Malena-nak többször is bejött a középső futás, Williams meg kb 1-szer futott, abból is TD lett.Elkapók közül Kennedy volt kicsit bizonytalan, a többiek mind jók voltak.
3. negyedben a defense nyerte meg a meccset, az első félidőben inkább csak a red zone-ban voltak kiemelkedőek, meg ugye az 1 szerzett INT. Védelemből nem emelkedett ki most Moore,jó volt Everett, Hurd és Nealy is, Mathis 2-szer leütötte Jones labdáját. Secondary is feljavult a második félidőre,hosszú passzt nem is engedélyeztek.
Egyetlen gond talán az a kihagyott extra point volt, szerencsére nem került sokba 😊
Tavalyi bowl meccset a szilveszter miatt kihagytam,de ez az idei mindent megért 😀

több mint 11 éve
Gunnerdave Miami Dolphins Virginia Cavaliers 3
Hali!
2 éve szerettem meg a college footballt,az Aggies a kedvencem,bár idén sajnos nem tudtam minden meccsüket követni.Nagyrészt a TAMU miatt kezdtem el az idei szezonban figyelemmel kísérni az egyetemi soccer-t is.Ahogy teltek a fordulók úgy lett egyre szimpatikusabb a Virginia, a rájátszásban pedig már inkább nekik szurkoltam.Az itteni csapatbemutató, a Marching Band és a Good Ole Song miatt még inkább megszerettem őket.A következő szezonban már football terén is követni szeretném a 'Hoos-t, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Valaki le tudná írni a UVA erősségeit,gyengéit és az idei szezonjukat egy kis összefoglaló formájában? A másik kérdésem a South's Oldest Rivalry-ra vonatkozik. Az ismertetőben írtátok,hogy a két egyetem közt viszonylag baráti a viszony,ez alapján nem teljesen ellenséges a helyzet ,mint a Hokies-zal szemben? A UNC elég nagy powerhouse soccer-ben,sok kedvencem játszott,illetve játszik ott és ezért kicsi szimpátiát érzek irántuk. 😊
Köszönöm!