NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Davidka85

Cincinnati Bengals

Davidka85
Lakhely
Chuo-ku, Tokyo
Utoljára láttuk
16 napja
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
172


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 hónapja
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Nagyon rég szóltam hozzá, de az itt az ideje. Nehezen lehetett elhinni a 3-21 után történteket, mindkét csapatrész szintet lépett meccs közben. Ezért a napért (meg persze az előző két körért is) megérte annyi éven át követni a csapatok! Who Dey!
több mint 5 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Jók voltatok, köszi!
több mint 5 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Kit gondoltok a legnagyobb esőnek a még bent levő játékosok közül? Kinek adnátok idén a "Seahawks-sapka" vándordíjat?
Japánból is meg vagytok figyelve, úgyhogy tessék rendesen viselkedni 😊
több mint 5 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Hogy tudott egy korábban a ligában jónak számító fal egy offeason alatt ekkora nullává válni, úgy hogy egyetlen ember cserélődött ki. Mert most pontosan nulla. A védelem szintén tragédia. Boysnak pedig nagyon-nagyon ül ma minden ráadásul, bármit csinálnak bejön nekik. Tipikus végtelen-nulla szituáció.
több mint 5 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Inkább a nem létező O-fal
több mint 5 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Bocsánat, bem a Cowboyst lenézve, de a legfájóbb az, hogy egy messze nem ligaelit irányító, ligaelittől messze levő elkapósorral csinál teljes hülyét a secondaryből. Mondjuk igazából, csak a felszerelések vannak a pályán, tulajdonosaik valahol igazán messze járnak ma.
több mint 5 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
A mai védelmet egy középpiskolás csapat is megalázná. Akkora 0 az egész.
több mint 6 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Nagyon kíváncsi leszek mit tud tenni a Clevelanddel. Sokan belebuktak már a kísérletbe, bár Haslam mellett nem nehéz. Kérdés, hogy hány évet (esélyt) fog kapni. Drukkolok neki, bár nem teljesen értem, miért egy ilyen játékos és edzőtemetőbe ment. Maximum a kihívás miatt és azért, mert ha itt fel tud valamit mutatni, akkor az hatalmas eredmény. Igaz San Francisco sem lett volna sokkal jobb a hasonlóan zseniális vezetés miatt.
több mint 6 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
A lejáró szerződésű játékosok sorsa, ha rajtam múlna:

Leon Hall CB 31 hosszabbítás, de nem többért mint Adam Jones
Andre Smith RT 28 hosszabbítás, de nem az eddigi pénzért
Reggie Nelson FS 32 mindenképpen hosszabbítás
Vincent Rey ILB 28 hosszabbítás, de kevés pénzért
Adam Jones CB 32 mindenképpen hosszabbítás
Emmanuel Lamur OLB 26 hosszabbítás, de minimumért
Wallace Gilberry DE 31 hosszabbítás, de kevés pénzért
Mohamed Sanu WR 26 hosszabbítás, de nem bármennyiért
George Iloka SS 25 első számú prioritás D oldalon
Eric Winston RT 32 mehet
Brandon Thompson DT 26 hosszabbítás, de minimumért
Marvin Jones WR 25 első számú prioritás O oldalon
Brandon Tate WR 28 MEHET, speedstar fiatal a draftról
Pat Sims DT 30 hosszabbítás, de minimumért
T.J. Johnson C 25 mehet
több mint 6 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
 twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552
Nem tudom kitől olvastam már, de: bohócliga.
Mikey
Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert többszörösen visszaeső Burfict.
Soldados
(...)
Mikey
LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉
Soldados
Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.
Bár a liga konzekvenciáját mindenki ismeri. Odell Beckham és Cody Wallace esetei ismerősek ugye? Ezért lenne nonszensz Burfict eltiltása... Mitchell vs Eifert ügyről ne is beszéljünk.
És félreértés ne essék nem akarom védeni Burfictet, mert sokszor tényleg hülyeség, amit csinál, sőt túlzás és teljesen felesleges, de az undorító, ami folyik ellene, mert nem hinném, hogy ő az első hasonló karakter a ligában, viszont valamiért ellene nagyon megy a boszorkányüldözés.
Davidka85
Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.

Az eltiltás nem ennek a hitnek szólna, hanem hogy folyamatosan ezt csinálja.
Soldados
Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....
Blevi
Egy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.
Davidka85
egyébként amikor JH pályája csúcsán volt és aprította a jónépet akkoriban sokkal több meg volt engedve és nem dobáltak mindenre zászlót...nem volt ez a nagy agyrázkódás mizéria sem...most már mindenre megy vagy a sárga vagy a csekk
Klaci79
Ez nyilvánvaló. Azóta kicsit eltolódtak a dolgok. Amit 8-10 éve csináltak, azért most kb játszanának a hasonló arcok mint az akkori Harrison 2-3 meccset, utána pár meccs eltiltás. Viszont az is tény, hogy amennyit holdingot kaptak, annak is csak töredékére repült a zászló. Innentől a frusztráció bennük is meg volt rendesen, hogy ha csak egyszer oda tudnak érni akkor ütnek akkorát, ami pótolja az oda nem érés pár alkalmát is (amikor nem feltétlenül szabályosan lettek távol tartva).

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Old same shit 😕
Ezzel a run D-vel a PO sem lesz meg, nemhogy annál merészebb álmok.
Peko, Tate és Gresham mondjon le.
Nagyon kell Burfict és Thomson.
Dióhéjban ennyi 😊munoz
Teljesen egyet kell értenem. Nem igazán érte meg az éjszakai felkelés sajnos. Mindkét oldal vagyis inkább mindhárom összességében tegnap este csődöt mondott,
D pontosan a Patriots erősségei ellen volt gyenge. TE és futójáték. Rég láttam sajnos vagy inkább szerencsére ennyi misstacklet, remélem ezzel idénre a keret nagyjából ki is merült ebben a műfajban. Egyszerűen a D-fal képtelen volt nyomást gyakorolni az O-falra, futásról pedig általában olyan szépen maradtak le (linebackerekkel együtt), ahogy meg van írva. Hihetetlenül hiányzott Burfict, hétvégén muszáj játszania. TE-k aranynapja szerintem visszavezethető a futásra, mert róluk állandóan lemaradtak, nyilván mert töltötték a boxot. Egy szó mint száz ez nem a D napja volt, lehető legrosszabb matchup volt. WR-ek felé alig nézett Brady pedig ott talán lett volna esély.

O szintén nem brillírozott,igaz hogy New england elég komoly nyomást tett a falra, ami azért állta ezt. Igaz hogy hiába volt pass protection, ha célpont nem volt, mert az nem volt. Kettő, azaz kettő olyan ember volt tegnap a csapatban aki elkapási potenciállal rendelkezett: Green és Sanu. ebből Greent sajnos Revis levette, Sanu pedig igazán beljebb tud pusztítani. TE játék tegnap mint olyan nem létezett. Gresham a 2. dropig volt meccsben onnantól Dalton felé sem nézett, elveszett a meccsre a bizalom (remélem csak egy meccsre, mert nagyon kell ő). Bernardot nagyon jól lefogták, passzolni nem lehetett neki. Futás hol sokyardos lett, hol no gain, teljesen inkonzisztens volt, Hill kicsit több szerepet is kaphatott volna, tudott volna pusztítani. Dalton és ezzel a véleménnyel lehet egyedül vagyok nem volt gyenge. Igaz voltak túldobott passzai, de igazán nagy hibája nem volt, arról pedig nem tehet, hogy nem kapják el a kézbe menő labdákat. Az pedig hogy Greent túldobta párszor nem véletlen. Volt A.J. mellett valaki, aki megmutatta, ha csak kicsit is rossz a passz,akkor azt leszedi. Igaz előtte szabálytalankodott, de ennyi elég volt neki. A nagyobb hiba az volt, hogy magára hagyták Daltont. Nagyon kell Marvin Jones minél hamarabb és fel kellene hozni egy elkapni képes 4. embert is, mert 3 elkapó nagyon kevés, minél több fegyver kell.

Speciel team ma egy játékot Pacman visszahordást kivéve egy hatalmas csőd volt. Tateről ne beszéljünk itt és most kellene befejezni. Minden visszahordásában benne volt, hogy sokáig jut. A saját 10 yardosig. Térdelés helyett inkább okosan elindult, a fumble csak hab volt a tortán, botrány volt amit művelt a pali. Nugent úgyszintén borzalom idén, egyszerűen 40 yard fölött minden FG életveszély. Lehet el kellene gondolkodni egy try outon, hátha összekapja magát egy vetélytárs hatására, mert ez így borzasztó kevés.

Mindezek mellett volt még egy nagyon súlyos hátráltató körülmény. Az ellenfél. Aki nem extra, hanem extrém motivált volt azután, hogy múlt héten a föld alá temették őket. Az egész amerikai sajtó őket szidta és nyilván meg akarták mutatni. De iszonyatosan. Sajnos sikerült nekik és ráadásul ehhez kiválóan asszisztált is a csapat, a lehető legrosszabb matchupok voltak mindkét oldalon. Bízom benne, hogy leszáll most szépen mindenki a Cincyről (és pl visszatérnek pl a Patshez a hypeolok és bandwagon utasok, hogy egy nagyon picit gonosz legyek), talán jól el is felejtik a tigriseket és a megszokott nyugodt körülmények között meg lehet nyerni a meccseket. ha a négy fontos hiányzóból csak kettő visszatér, már sokkal keményebb lesz a csapat, ha három, akkor pedig újra bárki verhető.

Bocs ha kicsit hosszú voltam, de muszáj volt leírnom, nem maradhatott bent.. És grat a Patriotsnak, megmutatták, hogy tudnak ők ha akarnak. És most akartak.
7 hónapja
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Nagyon rég szóltam hozzá, de az itt az ideje. Nehezen lehetett elhinni a 3-21 után történteket, mindkét csapatrész szintet lépett meccs közben. Ezért a napért (meg persze az előző két körért is) megérte annyi éven át követni a csapatok! Who Dey!
több mint 9 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Nagyon mérges vagyok, sikerült elveszteni egy nyert meccset. Gratulálok Medvék! Kicsit visszakerült a csapat a földre.Ostoba labdaeladások elkerülése és még nagyobb nyomás az irányítón, mert ez ma kevés volt. Bears fala meglepően jó volt, de ezt a meccset a Cincy vesztette el egyértelműen. Sanu volt sajnos a fordulópont. Ha ott pontszerzés van - márpedig lett volna - akkor vége a meccsnek. Nem lesz ez rossz, abban biztos vagyok. Két TE-t erőltetni kell, minden elkapásuk first down, egyszerűen nem lehet őket elkapás után szerelni, minimum 4-5 yard after catch megvan.
több mint 5 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Jók voltatok, köszi!
több mint 8 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
ha valaki talál akadásmentes linket, ne legyen rest közzétennimegyerikrisz
 www.vipleague.se/sports/american-football.html
Link 1 és 2 is jó. Többit nem próbáltam.
több mint 7 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Dalton a villámléptű!
több mint 7 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Ez sokkal rosszabb volt mint amire számítottam 😕
Sajnos a sérülések mellett a fejekben is hatalmas a zavar, ennyire az O nem játszhat impotens módon, még akkor sem, ha a csapat sztárja nincs a pályán. Itt nagyon komoly baj van, ezt jelezte szerintem az elképesztő mennyiségű drop, Smith büntetései, stb.
A csoporton belüli meccsek még inkább fel fognak értékelődni, ha a hátralévő 5-ből négyet be tudunk húzni, akkor lesz PO. Ha hármat akkor nem.
Nem tudom, hogy van-e értelme a sérültek helyére valakit mondjuk cserével, mert azon túl, hogy a beáldozott pick később fájhat, nem látszik, hogy egy poszt megerősítése megváltást hozhatna.munoz
Negatív spirálba került a csapat egyértelmű, amin a folyamatos sérülések csak rontanak. De. Van-e jobb alkalom az ebből való kilábalásra, mint egy Baltimore elleni jó csoportrangadó. Remélem erre a meccsre senkit nem kell motiválni és úgy mennek a pályára, mint tette az ellenük 2 hete az a New England, akit előző héten széttépett a sajtó és elküldött kb mindenkit a csapatból nyugdíjba. A mai meccs után ők is szép dolgokat fognak kapni és szeretném, ha pontosan az lenne a hatása mint a Patriotsnál.
Bízom a csapatban és abban még inkább, hogy a hosszútávon minden kiegyenlítődik és amit a sors elvesz azt vissza is adja, mert ez kórház már a teljesen hihetetlen kategóriába csap át.
több mint 8 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
ha kikapunk kc lett volna az ellenfél, mert nyert a colts.Rush
igaz, de nem lett volna jó egy alibi meccs szerintem.Davidka85
Cserékkel kikapni nem morálromboló.
Bízzunk Riversben.nasheem
Nem feltétlen a morálrombolás a probléma. A ritmusból kiesés sokkal inkább. A pihentetésbe és a bye-weekbe már elég sokan belebuktak (nyilván sokaknak be is jött, de azokra nem emlékszik senki, csak a bukásra).
több mint 9 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Genonak van már idén sackje?kovi470
Steelers ellen 1.
több mint 9 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 172
Sziasztok! Egyetlen stream nem megy, ilyen még az életben nem fordult elő? Van valakinek valami működőképes? Lehet én vagyok szerencsétlen, de ilyenkorra már el szokták kezdeni a közvetítést. Köszi a segítséget előre.