Slaydee

Dallas Cowboys

Slaydee
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
több mint 5 éve
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
6

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 6 fórum hozzászólás

több mint 6 éve
Slaydee Dallas Cowboys 6
A mai pass protection hulladek. 3. Holding Falcons nulla... korrekt
Blevi
In the last 23 quarters, the Cowboys have 16 holding calls by their offensive line.

Their opponents? Zero.
több mint 8 éve
Slaydee Dallas Cowboys 6
Ennyi volt nekünk idénre. Az egész coaching staff elmehet a picsába amit az INT után csináltunk arra nincs semmi magyarázat.
Blevi
Nem lett volna reális, hogy az O ennél többre lenne képes pont a Seahawks védelme ellen. Church kétszer sem ért oda a 4. negyedben kritikus helyzetekben, a frásznak kell sérülten játszatni?!
gyeek
Ez egy dolog, de ezen a Seahawks D nem a tavalyi. 3 RZ posession 0 TD. A negyedik negyedben gyakorlatilag a D# volt fenn végig. Nem ez az első meccse, lehet itt mutogatni de a zsinórban 5 zakó vastagon edzői hiba is.

A ne kapjanak 120 yardot a 4 negyedbenre meg talán megoldás h az offense sziveskedit nem 30 mp-et fenn tölteni...
100 passzolt yardot nem értük el ez még egy top formában lévő Seahawks D ellen is szégyen lenne.
Blevi
A 100 passzolt yardnak a felét pedig DMC szedte össze checkdown passzokbol, ami eléggé elkeseritő.
Illetve úgy emlékszem hogy tavaly volt az Eaglesnek 2 "nagyon jó" CB-je és az egyik véletlenül ma pont játszott is a Seahawksban , szerintem idén sem telejesít sokkal jobban, de még egy játékra sem emlékszem hogy az ő gyengébbségét ki akartuk volna használni 😕
több mint 8 éve
Slaydee Dallas Cowboys 6
2.Play hívások:Értem én,hogy nincs Romo,Dez defense is Lee,Hardy,Romac stb nélkül játszik,és ez megnehezíti,hogy mit is kellene játszani,de egyrészt már én tudtam előre,hogy első kísérletre futni fogunk,kb volt 2db play amikor nem,gondolom payton nálam azért még tapasztaltabb nfl szinten😊 8 emberes boxok ellen,nem csoda,hogy nem megy a futás,+ ehhez hozzájön a gyengébb oline teljesítmény is.
Másrészt nem tudom ki nézte végig,de az,hogy Williams Dez szerepkörben van használva red zoneba ezt nem értem.Persze,hallgassunk csak az edzőkre,azért nem véletlen vannak ott,de hogy egy 8x próbáltunk fade passzokat felé dobálni,olykor csak annyi volt a változás h másik oldalra dobta weeden a labdát.Williams body catcher wr főleg,annyira nem atletikus mint Dez.Inkább kellene slant passzokkal megjátszani,vagy valami cseles routeal,mert az jobban fekszik neki sokkal. + futást meg se próbáltuk nagyon,Witten,Beasley?
Tehenész
Redzoneba és passzjátékoknál én Escobart hiányolom, a Philly meccses fumbleja óta nem kapott labdát, esetljós 2 TE-s felállások is hiányoznak főleg hogy 4 db TE-t vittünk az 53ba.

Elkapóinkat se használjuk igazán Lucky Whitehead ha véletlenül pályára téved csak blokkolni látom, Butler illetve Street felé is kb. 3-3 labda repült eddig abból az egyik egy 67 yardos elkapás ami után egyből meg is sérült Butler,Streetnek pedig a kezéből fejeltek ki egy labdát a Giants meccsen ami ugye INT lett, igy teljesen leszűkitjük a támadójátékunkat TWill-re akivel tényleg Dez szerepet akarunk játszatni ami nem igazán megy neki. Igy marad Witten és Beasley akiktől konstans 80-100+ yardos meccseket nem lehet várni,egy szezonba jó ha van 1-2 kiemelkedő meccsük de ők általában beleteszik a közösbe azt amit tőlük várunk, például fontos rövid yardos first downok néha egy hosszabb játék. Ezek eddig ugye kiegészültek a passzokkal Dunbarnak, idénre ezt elfelejthetjük már.
több mint 9 éve
Slaydee Dallas Cowboys 6
Csak érdekességképpen:
 www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/0ap2000000310644/Official-Review-Wild-card-round
Mindekettő eset furcsa de ez sajnos a helyzetünkön hogy kiestünk nem változtat 😕
több mint 9 éve
Slaydee Dallas Cowboys 6
a videozásnak meg nem tudom, mi értelme, ha egy ennyire nyilvánvaló dolgot, mint az incomplete catch az első félidő végén, meg tudnak adni.
az meg, hogy Romónak kétszer is a térdét támadják úgy, hogy nem is nyomták őket a földre - egyszer ugye látványosan későn - az no comment. tudom, persze, Romo nem Brady. végülis van egy bíró, akinek az az elsődleges feladata, hogy ezt észrevegye.
Bailey meg... hát kivágni nem fogjuk, meg nem is ezen múlt, szerencséje.slowmotion
Szerintem az FGnél hozzáértek a labdához ahogy mutatta is GB játékosa
több mint 9 éve
Slaydee Dallas Cowboys 6
 vine.co/v/OdpUAuxZXaF
Beasley termetét kihasználva hozott +15 yardot 😛