Porzinger

New York Giants

Porzinger
Utoljára láttuk
több mint 8 éve
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
5

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / New York Giants 5

Utolsó 5 fórum hozzászólás

több mint 8 éve
Porzinger New York Giants 5
Bezzeg az elmúlt 2 évben. Sziporkázó 1 yard futás OBJ passz vagy punt. Több meccsen eltelt 30-40 perc pontszerzés nélkül(még punt sem) mind1 valójában ez tényleg egy sokkal összetettebb dolog. Jogos...de

Mondjuk abban hogy ilyen volt a csapat nem biztos hogy az edzők a hibásak, lehet aki ezt a rostert összerakta a sérüléseket lereagálta. Simán elhiszem hogy jó játékosokkal mekadu is tud majd produkálni, legalábbis bízok benne. Ahogy TC is vlsz többre ment volna ha lett volna legalább néhány meccsre egy tucat egészséges kezdő szintű játékosa, impulzusok ide vagy oda.
ozibozi
Annyi sérülésre, amennyi nálunk az elmúlt két szezonban volt, senki sem tudott volna felkészülni. A Mackenzie-Snee-O'hara-Diehl-Pettigrew fémjelezte O-fal évekig sérülés nélkül tolta végig a szezonokat, persze hogy jobban működött a támadósor. De ez nem Gilbride érdeme volt. Emellett nézzük már meg, hogy milyen védelem volt akkoriban: Strahan, Tuck, Osi, Kiwanuka, Pierce és még sorolhatnám.
Ha idén vége lesz a draftnak és a free agent időszaknak, akkor lehet majd azt mondani, hogy most sem szereztünk megfelelő védőket és támadókat. De mondom nem is ez a baj, hanem az, hogy előre leírjátok McAdoo-t.

Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno.
Porzinger
Szerinted ez egy jó példa egyébként? 😊
Szesze
Szerintem igen. Andy Reid sem volt rossz edző, zsinórban 4 NFC döntőt játszott, mégis mennie kellett. Most nézd meg a KC meccseit és eredményeit.Neki is kellett a megújulás és a csapatnak is. Mert Kelly első évében igenis jobban ment a Phily mint Reid-del egy évvel korábban. Az már más kérdés, hogy több hatalmat adtak neki, mint amennyit kellett volna. De a lényeg az, hogy bizonyos idő után jól jön a váltás, kivéve persze ha állandóan sikeres egy csapat és az edző (lásd Pats). Marának nem volt lehetősége, valamit lépnie kellett. A teljes tisztogatás nem jöhetett szóba, mert akkor Eli is ment volna, ellenben ez az előléptetés még jól is elsülhet. És ami a lényeg szerintem, hogy nem volt jobb lehetőség, nem volt kint kihagyhatatlan edző a piacon. Mert ha egy Payton vagy egy Pete Carroll jött volna, akkor oké. De egy Lovie Smith ne legyen már jobb alternatíva a mostani helyzetnél.
több mint 8 éve
Porzinger New York Giants 5
sztem te felejtetted el, h Gilbride-nak milyen eredményei voltak korábban..
Szesze
Szelektív lehet a memóriám, de nekem valahogy nem rémlik az, hogy mennyire kreatív és lehengerlő volt a playhívás Gilbride alatt.
több mint 8 éve
Porzinger New York Giants 5
Senki nem azért drukkol hogy megbukjon, (én legalábbis biztos nem) csak az a helyzet, hogy jött egy QB edző OC-nak, és eltelt 2 év de még mindig csak QB edző maradt, mert még a hívei se tudnak más pozitívumot kiemelni , mint Eli stats, Eli stats stb ...akinek csak annyi a tényszerű eredménye szerintem, hogy van egy földönkívüli elkapója véletlenül/nem egy jó elkapó, hanem vlsz egy ufó/ aki felé dob és elkapja. Én csak abban bízok, hogy Vezető edzőnek jobb lesz, mint OC-nak, mert annak szar volt. (QB edzőnek rendben volt). Reméljük ők látják jól.
ozibozi
Szerinted rossz Oc volt, szerintem meg nem. Gilbride sokkal rosszabb volt, de látom sokan ezt már elfelejtették. Az O fal sérüléseiről nem igazán tehet, de például beépítette Harrist, Tye is elég bíztatóan mozgott valamint Cruz másfél éve sérült. Felőlem mondhatjátok, hogy rossz volt meg hogy csak OBJ miatt szereztünk pontokat, nekem nem lesz rosszabb. Jövőre kiderül mi lesz. Kicsit úgy érzem magam mint az NBA draft idején a Porzingis picknél. Előre leírta őt is mindenki, anélkül hogy akár egyszer is lepattintotta volna a labdát. Az esély jár McAdoo-nak is, főképp egy ilyen ligában, ahol sok csapat egy superbowl győzelemért odaadna 10 másik évet. Nekünk kettő is jutott az elmúlt 8 évben, én ennek is bőven tudok örülni (mit nem adnék egy Knicks bajnoki címért).
több mint 8 éve
Porzinger New York Giants 5
Miért kellett elküldeni Coughlint? Ahogy írtam, valami változás kellett a sok utolsó perces vereség miatt. Ahogy már mondtam, szerintem megfáradt a kapcsolat a csapat és Tom között. Nem érzelmi alapon, hanem pusztán az elmúlt 10 év hozta ezt. Ráadásul a sikertelenség meggyorsította ezt a dolgot. Meggyőződésem, hogy jövőre ugyanez történt volna, Tom visszavonul és McAdoo pedig főedző lett volna. Ez történt meg egy évvel hamarabb. Én ennek örülök, mert így még Eli ideje alatt kiderül milyen vezetői képességekkel rendelkezik McAdoo. Ha nem lesz sikeres, akkor jöhet egy új GM, egy tapasztalt edző + egy elsőkörös irányító. Nekem ez a lépés jobban tetszik mint ha marad Tom és nem változik semmi sem, illetve hozunk egy már bukott edzőt, aki minimum 4 évre be lenne betonozva. Ebben a lépésben legalább benne van a "home run" lehetősége. Mindenesetre az esélyt legalább adjuk meg McAdoo-nak, ne ítéljük már meg anélkül, hogy akár csak egy meccset is végigvezényelt volna. Egy jó draft és free agent időszak kell, aztán lehet menni a következő gyűrűért. Egyébként nem NFL, de elhihetitek, hogy aki el tudja viselni Dolan agyatlanságait, az képes látni a pozitívumokat Jerry Reese-ben. 😊

Szerkesztette: Porzinger
több mint 8 éve
Porzinger New York Giants 5
Hagyjátok már ezt a negativizálást. Mégis ki lett volna jobb vezetőedző idén? Mike Smith, Lowie Smith, Marrone? Nekem egyik sem kellene. Inkább próbáljuk meg McAdoo-val, aztán ha nem sikerül, akkor úgyis új időszámítás kezdődik Eli visszavonulásakor. Ha pedig mégis sikerült kifognunk a jövő egyik nagy vezetőedzőjét, akkor felépítheti az Eli utáni korszak irányítóját is. Reese sem fog maradni ha nem lesz eredmény a következő idényben, de azt is nézzük már meg, hogy mire megy például a Cleveland az állandó vezetői cserékkel. Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno. Lehet Tom is nyerne még egy superbowlt máshol, de nálunk most egy új arc kellett vezetőedzőnek, aki képes új impulzusokat hozni a csapatba. Én például akkor haragudtam volna ha McAdoo elmegy máshova és ott sikeres lesz, mi pedig megragadtunk volna egy középszer edzővel, aki máshol már megbukott.