wingslaci

Detroit Lions

wingslaci
Utoljára láttuk
több mint 7 éve
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
2

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Detroit Lions 2

Utolsó 2 fórum hozzászólás

több mint 7 éve
wingslaci Detroit Lions 2
Na csak lett egy Probowler-ünk Prater személyében. Meg is érdemli. Stafford után az egyik legjobb játékos volt idén a csapatban.
anarfa
Rajta nem múlt semmi sem ...
több mint 7 éve
wingslaci Detroit Lions 2
Mielőtt a S'hawks fanok jönnek reklamálni nem állítom hogy ez döntött, de azért gondolom könnyebb volt így kezdeni a meccset.
Cuchulain82
....

Staffordot úgy vágták földhöz az egyik játék UTÁN, hogy az egyik Seattle védő a lábánál a másik meg a kezénél emelte.
A holdingokba már bele se menjünk.

Én csak amatőr szinten sportoltam, de ott is nehéz volt megemészteni az ilyet.
Bazzani
Teljesen egyetértek ezzel a felsorolással, ez egyszerűen felháborító, nem lehet úgy egy meccset megnézni, hogy ne fújnának a büdös zebrák oda valamelyik csapatnak. Ebben a szezonban sajnos mi is a f... rossz végén voltunk, úgyhogy tudom milyen ez.
Egyébként meg ne nyugtatgassuk magunkat hülyeségekkel, igenis befolyásolják a meccseket a rossz döntések, akárhogy is nézem a seahawks-nak 14 pontot jelentett pozitív irányba, mert ha jól emlékszem mindkettő jelenet után TD-t ünnepelhettek, míg ha befújják a DPI-t akkor a Lions is szerezhetett volna minimum 3 pontot. Így már mindjárt azért más lett volna a felállás. A sok dumálásról, meg heccelésről már ne is beszéljünk, a seattle játékosok gyakorlatilag az egész meccsen végig dumáltak az ellenfélnek, természetesen büntetlenül. Kijelenthetjük, hogy talán a legtaplóbb csapat az egész ligában.
Sajnos lassan ott tartunk, hogy hiába van kamerák garmada egy egy meccsen, lassan gyengébb színvonalú a bíráskodás, mint az európai fociban, pedig itt háromszor annyian figyelik az eseményeket, mint egy foci meccsen. Néhány év múlva, ha így megy tovább, csak Green Bay, Dallas, meg Seahawks szurkolók nézik majd a meccseket, SAJNOS.
Leon78
Ebben tökéletesen igazad van ....
Go Lions