NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Mati50

Green Bay Packers

Mati50
Utoljára láttuk
több mint 5 éve
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
2

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 2 fórum hozzászólás

több mint 6 éve
Mati50 Green Bay Packers 2
1) Január 31-e és február 15-e között a tavalyi tulajdonosok újíthatják meg a helyüket a Wembleyben.

2) Február 15-ével nyílik meg a bérletvásárlási lehetőség azoknak, akik újak, de bérletet tudnak/akarnak venni. Ekkor minden meccsre kötelező jegyet venni, és megvásárolhatók az első időszakban nem értékesített jegyek (is).

3) Az egyes meccsekre ezután valamikor márciusban nyílik meg a vásárlási lehetőség. Ilyenkor az "első kézből történő" hivatalos értékesítési csatornákon már kevés helyre lehet venni jegyet, és +20%-al drágábban a februári árakhoz viszonyítva. Jegyeket másodkézből továbbra is lehet venni (viagogo pl.), de ezek szabadárasak, így drágábbak, és a közvetítőnek is további jutalékot kell fizetni.

Összességében, ha valakinek mindegy, hogy honnan nézi a meccset, csak szeretne 1 meccsen ott lenni, átélni az élményt, akkor lehet várni márciusig, mert itt-ott találni még helyet. Ha azonban jó helyre, elfogadható áron akar valaki kerülni, mindenképpen az első vagy a második szakaszt javaslom.

Nekem a Wembleyben a 125-ös szektor 35-ös sorában lesz 2 jegyem a mindkét meccsre. A 3. meccsre mivel új stadionban lesz, még nincs info, hogy a tavalyi jegyek, helyett mit kapunk. Ha valakit valamelyik jegy érdekel privátban írjon. idén nem megyek, majd jövőre!
salsa99
Elore is bocsi a noobkodasert, ha jol ertem, akkor a legjobb/legbiztosabb az lenne, ha feb 15-en kovetoen vennek (ket) berletet mind a 3 meccsre, majd amelyik meccs nem erdekel, az arra kapott jegyeket eladnam, annak akit erdekel!?
Kerdeznem, hogy ez az hox vs raiders-re is mukodik (engem kifejezetten csak az erdekelne), mert ott olvastam valamit a berletekkel kapcsolatban.
Pari
Az Oakland - Seahawks Meccsekre időközben az lett a mondás, hogy csak a draft környékén, áprilisban kezdik meg a jegyek kibocsátását. Mivel új a helyszín, ezért nincs senkinek fix, tavalyi bérletes helye. Először a tavalyi bérletesek vehetnek, de mi is, aki előbb kapja marja alapon vehetjük meg a helyet. Nagy káosz lesz a nyitás pillanatában. Addig senki nem tud jegyeket venni erre a meccsre. Ez azért fontos, mert viszonteladói oldalon (viagogo például), már vidáman árulnak jegyeket és vannak akik vesznek is - holott ez legfeljebb egy ígéret lehet, egy jövőbeli jegyre. (pontos szék megjelelőlés persze nincs is, csak pl felső karéj, stb.)
Áprilisig tehát csak a 2 Wembley meccsre lehet jegyet venni, a korábban leírt módokon, addig nem tanácsos bedőlni ezeknek a Hawks-Raiders jegyeknek.
salsa99
Szia!Szeretnék érdeklődni az eladó jegyek felől,nagyon szeretném a fiam meglepni vele de én is mennék😉.Az október 28-i meccs szuper lenne de bármelyik óriási élmény nyújtana az tuti.Köszi ha válaszolsz!
több mint 6 éve
Mati50 Green Bay Packers 2
Sziasztok!Nagyon szeretnék két jegyet venni az október 28-as mecsre,salsa99 ha jól értelmeztem az írásod Te eladod a jegyeidet.A fiamnak szeretném szülinapra és ha én is mehetnék az már maga lenne a tökéletesség☺.