Fakusz78

Fakusz78
Utoljára láttuk
több mint 4 éve
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
5

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 5 fórum hozzászólás

több mint 5 éve
Fakusz78 5
két jegyet vennék a Seahawks, vagy az Eagles meccsre!
több mint 6 éve
Fakusz78 5
igen ezt és ehhez hasonlókat én is olvastam. életemben először vettem itt bármit is de utoljára. nem akarok ezen agyalni, mert azt tudom mondani, hogy profi a gépezet a lehúzásban. de, és engem csak az érdekel, hogy bejussak, az árat többszörösen megfizettem és csak egy full csalódástól akarom magam megkímélni. persze erre valószínű csak az idő ad majd választ. a feleségem ott biztos megöl ha nem jutunk be 😀
több mint 6 éve
Fakusz78 5
Valaki még a fórumról viagogo-s vevői tapasztalatot tud megosztani velem?
több mint 6 éve
Fakusz78 5
A kérdés inkább vevői oldalról az lenne hogy minél hamarabb megkapjuk a jegyeket. Olyat tud valaki hogy miképp ellenőrizhető hogy eredeti e a jegy amit viagogon vettem? Belföldön. Általában mikor érkeznek a vevőkhoz a jegyek? Mikortól reális várni?
több mint 6 éve
Fakusz78 5
Már többször volt kérdés, arra nézve, hogy a viagogo-n vásárolt jegyek kb. mikorra kaphatok kézhez, ezzel kapcsolatos tapasztalat? A feleségemmel az eagles meccsre mennénk és mivel bérletet nem akartunk venni időhiány miatt döntöttünk az egy meccs mellett. Nyilván itt viszont adott volt, hogy a viagogo-n vegyünk, hogy biztosan legyen jó helyre. vettünk is, nem kell mondani nem olcsón de a lényeg az lenne, hogy meg is kapjunk két eredeti jegyet. vki más hasonló cipőben?