Jozsaisti

Seattle Seahawks Michigan Wolverines

Jozsaisti
Utoljára láttuk
több mint 5 éve
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
4
SEA🏈



Utolsó 4 fórum hozzászólás

több mint 5 éve
Jozsaisti Seattle Seahawks Michigan Wolverines 4
Fire Shotty. Ez minden amit mondani tudok..

SEA🏈
több mint 5 éve
Jozsaisti Seattle Seahawks Michigan Wolverines 4
Akkor 3 WR felallassal megyunk 1RB 1TE kisereteben Jacksonnal a tamadasok tobb mint feleben, ugy hogy tudjak hogy foleg futunk.. kerek magyarazatot..viszont a sokkal logikusabb 1RB - 2 TE - 2WR felallast csak a jatekok 25%ban hasznaltuk..van még hova fejlodni.
Voice
Szvsz pont azért h kevésbé merje az ellenfél tömni a boxot futás ellen.
empty taxi
Gondoltam erre, de nem tok lenyegtelen ? A ket S siman fellephet mert tudjak futunk, az LB-k fellepnek mert tudjak futunk, tenyleg az szamit hogy plusz egy jatekos kivan huzva szelre? Lenne az 5 falember mellett 2 TE blockolni plusz a futó. Ha meg atjut a TE-en akkor azoknak tudsz dobni rovid yardra.

Nem ertem en ezt...
Nem azt mondom hogy sosr alljunk fel 3WRrel, csak ne ennyit..ha meglenne cserelve a két szám, még jobbak lehetnénk.
Voice
Szerintem ez Lamarnak egy biztonságot ad. Ha WRek elmennek jobban szét tudják húzni a pályát a futásokhoz, ha meg nem futnak több célpontja van, és ezek közül általában van biztosnak tűnő passz is. LJ nem NFL ready, szerintem ez egy remekül kialakított gameplan, amit teljesen Jacksonra készítettek.

SEA🏈
több mint 5 éve
Jozsaisti Seattle Seahawks Michigan Wolverines 4
Van némi aggodalmam a Coywboys meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget.
Ezt a Seahawks topicba írtam, kiegészíteném annyival, hogy Carson és Cooper lesz a két offense kulcsfigurája szvsz. Mennyire értetek egyet, ti hol látjátok a legnagyobb nehézséget a hétvégi meccs előtt? (A Dallas szempontjából)

SEA🏈
több mint 5 éve
Jozsaisti Seattle Seahawks Michigan Wolverines 4
Van némi aggodalmam a Cowboys elleni meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget. Igazából ez még megoldható lenne, csak nem látom, hogy ha ezek teljesülnek(amire én reális eséylt látok) Wilson futójáték nélkül győzelemre tudja-e vezetni a csapatot.

SEA🏈