medvebro

Chicago Bears

medvebro
Utoljára láttuk
7 napja
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
153


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Nekem ebből a Ravens vs. Chiefs meccsből az jött le, hogy kell nekünk egy jó punter, ja és egy QB. A Ravens futója állítólag jobban passzol, mint a miénk, de sokra nem ment vele, mert fejben hasonlóan gyenge.
mortirolo
3 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Régóta foglalkoztat egy gondolat, amit most a Harbaugh => Chargers deal tovább feszeget.

Mi lenne, ha Harbaugh új, olcsó, de jó irányítót akarna kezdésként?

Herbert =><= TOP1 pick

Szerintem, ha kapnánk mellé még 1 játékost, akkor jó deal lenne.

Nekem úgyis régóta kedvelt játékoso az exDucks QB.

Sőt, ha ez a trade bejönne, már rendelném is az új Herbertes Bears mezt. 😉
Medve81
Szerintem Waldron úgy vállalta el az OC szerepet nálunk, hogy QB-t válaszhatnak együtt Flussal meg a front office-al, vagy Fields marad és új életet lehel belé, de inkább az első opcióra tippelek.
Márcsak azért is, mert ha Poles az anyagi szempontot is figyeli, Fields akkor is jobban megéri mint Herbert még 2 évig, nem beszélve egy rookie QB-ról 1/1-en is.
3 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Hát így, lesz kb. 1,5 - 2 hónap minden követ megmozgatni QB kérdésben, Waldronnak közeli kapcsolata a van a QBcollective-el (kb. a komplett Shannahan tree 😊 ) ahol régebben tanult/edzett Fields is és per pillanat tanul/edz Caleb Williams is.

Kik lesznek még a stábban az jó kérdés, sokan írták, hogy hozhat magával bőven embert Seattleből is. De ami biztos nem tökölnek Poles-ék, ahogy látom időben neki akarnak futni.

Ian Cunningham kérdés még távozik vagy sem, de így hogy a chargersnél már javában zajlanak a HC interjúk hivatalos GM nélkül, szerintem marad.
3 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Tehát meg kell várnunk az ifjú Manning-et? 😊
Akkor már csak azt kell majd megoldani, hogy újra miénk legyen az 1/1.
mortirolo
Szerencsétlen Manning gyerek, így hogy Ewers vár még egy évet nem tudom, hogy kap e még elég snapet texasban, belengették, hogy le kellene lépjen onnan egy másik egyetemre, ha minél több playt akar játszani és megmutatni mire is képes.
3 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Hát én Fieldset elengedtem, nézem-nézem a tape-eket a meccsekről és a quick outokat és a hosszabb timed route-okat is rendre késve dobja, vagy csak nézi az üres elkapókat és egyszerűen nem hajlandó dobni (még a jobb formában lévő utóbbi meccseken is van bőven ilyen play).

Nem Getsy védelmében mondom, de milyen playeket hívsz koordinátorként, ha a zsebben nem hajlandó fellépni, időben, vagy egyátalán passzolni a QB-d liagaátlag idő felett sem (tudom az OL is szar volt de amikor tartották magukat, nagy átlagban ott voltak az nfl szinten szabad elkapók).
A jobbra balra kifutás megfelezi a pályát, kiszámítható és a védelmeknek is könnyebb egy fokkal, screenek egyedül preseason-ban működtek "B" csapat védelmek ellen.

Azt hogy Fields atletikusságára kell építeni nem értettem soha, ennyi erővel hívhatnánk QB helyett passzoló RB-nek, az is a szerencsén múlt, hogy idén 4 meccset kellett "csak" kihagyni, ha erre építkezünk a komolyabb, akár szezonzáró sérülések fognak jönni.

A futás idén látszólagosan volt jó, statisztika szintjén, a leghosszabb futásunk egy 39 yardos volt az is talán Justiné volt, összesen 16 TDvel. Szerintem nagyon hiányzik egy igazi RB1 és igen az O-line sem remekelt a full back meg feleslegesen volt a pályán.

Mooney a 2022-es nagyobb sérülése óta szinte eltűnt, sebessége sem olyan már. Moore-on kívül igazi WR nem tűnt fel, hogy volt a csapatban. Kmet mellé kell egy gyorsabb elkapó TE.
Braxton Jones-tól a tavalyi rookie év után többet vártam, tudom sérült is volt, de ha játszott nem feltétlen a legjobban. Center kell, igazi és legalább 1 UFA és 1 Rookie.

Caleb tapet kezdtem el nézegetni Fields után elsőként, nem is értem az Oklahoma miért engedte el őt is és Lincoln Rileyt 2021-es beugró forma után, nem is olvastam utána még, de biztos megvan az oka. Elsőre úgy tűnt a jobb WR-ekkel és O-line-al, mint amit a USC-ben kapott többre vihette volna az Oklahomán.
4 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Továbbá nem kizárt, hogy Fields és Mooney csomagban menne Atlantába vagy akár a raidersbe egy 1st rounderért, vagy valahova egy korai 2-ért. Polest eddig megismerve nem kizárt.
De továbbra is csak teljes spekuláció.
medvebro
Mooney hogy tudna bekerülni bármilyen csomagba? Lejár a szerződése..
topin
Taget is kaphat, bár Poles még senkit nem tagelt a 2 évében, ha meg nagyon kell valakinek akkor is egy 3. 4. kört érhet.
4 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Ha most elkezdenénk tankolni, amit nem kívánok, de ha nem Fields-el tervezünk jövőre, látni fogjuk a következő meccsekben a play hívásokban futás meg screenek tömkelege továbbra is.

Úgy még esélyes lehet az 1. és a 3. pick is QB + M.H.Jr. új HC, OC, DC, stb.

Továbbá nem kizárt, hogy Fields és Mooney csomagban menne Atlantába vagy akár a raidersbe egy 1st rounderért, vagy valahova egy korai 2-ért. Polest eddig megismerve nem kizárt.
De továbbra is csak teljes spekuláció.
4 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Ha Jim Harbaught meglépnék én abban sem lennék kizárt, hogy Caleb vagy Drake helyett ragaszkodna JJ Mccarthyhoz (aki pedig mit ad isten Chicago mellett született és nevelkedett). Így a #1 pick-el rámehetnénk MHJr-ra. A másik pick-el pedig hátrébb tradelhetnénk további pick-eket gyűjtve.

A médiában pedig úgy tűnik teljes a homály a jövőt tekintve. Valaki azt írja Kevin Waren teljesen kipucolja a stábot, van aki még egy szezont ad Flusnak, van aki Fields nélkül számol, valamint ezek számos kattintásvadász kombinációja. Teljes katyvasz.
6 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
A GM-nek maradnia kell. Nem Ő tehet róla. Poles zseniálisan meglékelte a Panthers-t, azzal hogy lenyúlja tőlük DJ Moore-t, akiről jól tudjuk, hogy mindent elkap és vak irányítók dobásai után is annyit fut még előre, hogy MVP-t csinál belőlük. Az első meccsen csak kettő ment felé, most meg a hüje HC engedi, hogy nyolcat passzoljanak neki. Minden Eberflus hibája, ha időben leülteti a srácot, most nem itt tartanánk.
mortirolo
Röviden szubjektíven annyit tudok erre mondani:

Azzal, hogy az első meccsen csak kettő ment felé most meg a hc engedi, hogy nyolc menjen, abszolút nem értek egyet.
Az első meccseken ha megnézed a "tape"-et Moore és az elkapók rendre open rohangáltak, nem minden playben persze, de ha végigolvasta volna az playeket Justin egy-egy valamennyire open elkapó akadt volna a check downok előtt.
Ezzel most nem akarom az edzői stábot védeni se mert volt/van baj ott is. de a gameplan nem feltétlen tűnt olyan rossznak ha szigorúan a tape-et nézed. Moorenak meglehetett volna a mecsenkénti 100 yard.

Szerintem valami volt Fields-el, látszólag a filmen a playek előtt már eldöntötte kinek akarja dobni és csak arra figyelt eleinte amíg rá nem omlott a zseb 4-5 másodperccel később. Emiatt látszott utána a play callok-on is Getsy-nél, mintha megzavarodott volna, hogy most mit hívjon hirtelen. De ez csak személyes véleményem.

Lehet azzal akarták meglepni az ellenfeleket, hogy Fieldsből egy pocket QB-t varázsolnak, amire kevésbé számítottak az ellenfelek.

A Denver meccs óta meg olyan mintha Fields elfelejtette volna a check down passzokat. Mondjuk zsebből kimozogva jóval nehezebb is, egyébként azokat meg rendre rossz ütemben dobta, túl későn, túl korán.

A washington ellen nagyon nagy volt szerencse faktor is, mert rendre késve dobott Fields a rövid passzoknál curl vagy stop route-okon (az anticipation faktor hiányzik nála jelenleg), viszont azokat legalább úgy dobta, hogy kevésbé levédekezhető legyen. A lábmunkáját még mindig sokan szidják hogy a 3-5-7 lépés után feleslegesen pattog, ami miatt elcsúszik a playek üteme.
A legelső play pl. sima 75yard TD lehetett volna, ha Mooney nem fordul és ugrik fel, hanem fut tovább és over the shoulder kapja el, egyébként valami Mooneyval sincs rendben a lábműtéte óta.

A GM meg a scout stáb nekem úgy jó ahogy van, a kezdeti tanuló hibák ellenére is (pl. Claypool) teljesen elfogadható minimális hibával dolgoznak, szolid pickekkel ( Gordon, Stevenson, Brisker, Wright, stb.). Látszik az irány hogy mit akarnak. A sok sérülés pedig mindig benne van bármelyik csapatról legyen szó.
11 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Bears-Chiefs lesz Münchenben nagyon úgy néz ki, vagy nov 12 vagy 19-én.
Sajnos ne nagyon éljétek bele magatokat mert brutális lesz a jegyigénylés várhatóan most is, pláne hogy a regnáló bajnok lesz az ellenfèl. Hátha valakinek mégis sikerül 😊
davemayer
Hát ez megdőlt és nem lesz semmi esély Münchenben a Bears-et látni a következő szezonban, a Chiefs állítólag beijedt a Bears elleni külföldi meccs hallatán, aztán ki tudja mi az igazság.

 chicago.suntimes.com/bears/2023/5/10/23713154/bears-avoid-germany-trip-will-face-chiefs-at-arrowhead-stadium-instead

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
medvebro Chicago Bears 153
kis off, amugy ki miota, meg miert Bears fan?
Kezdem.. 2006, mindigis nagykedvencem volt az According to Jim.. (Jim szerint a vilag) es mindig nyomta az oreg, Medvek igy medvek ugy.. mondom mi az isten az a “medvek” kutato munkaON.. ekkora talalkoztam a Bearsel. (ekkor meg nem tudtam, hogy letezik olyan hogy amerikai foci) megugy kb 8 eves lehettem. nyilvan pont ekkora voltunk SBba Manningek ellen.. es kurvara tetszett a sport, igy hat kezdjuk el nezni, na es kilegyen a favorit?? nyilvan a Bears ha mar Jim mindig az 54es reebok mezben feszített : D igy tart 17 eve ez a kapcsolat joban és főleg rosszban xdd
ricsiii83
2006 szintén, 2005-ben láttam először a rájátszást akkor kizúgtunk gyorsan és annyira nem kötött le egy csapat sem, aztán elhatároztam hogy következő szezont követni fogom.
Jött 2006 és ha jól emlékszem első héten pont Bears - Packers meccs volt a 10:25-ös sávban a sport1-en de lehet tévedek és hát 26-0 a nagy Brett Favre (ejtsd FÁRV azóta se tudom miért, de hát amerika 😊 ) ellen.

Grossman maga volt a ...,

de a védelem és Hester megfogott, aztán magával vitt a BEARS vonat és azóta is lelkesen várok minden évet, hogy 4 hét után magamba roskadjak, amiatt amiért csak annyit tehetek, hogy nagy lelkesedéssel nézem a meccseket. Kb ez a főleg rosszban. XD
3 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
Hát én Fieldset elengedtem, nézem-nézem a tape-eket a meccsekről és a quick outokat és a hosszabb timed route-okat is rendre késve dobja, vagy csak nézi az üres elkapókat és egyszerűen nem hajlandó dobni (még a jobb formában lévő utóbbi meccseken is van bőven ilyen play).

Nem Getsy védelmében mondom, de milyen playeket hívsz koordinátorként, ha a zsebben nem hajlandó fellépni, időben, vagy egyátalán passzolni a QB-d liagaátlag idő felett sem (tudom az OL is szar volt de amikor tartották magukat, nagy átlagban ott voltak az nfl szinten szabad elkapók).
A jobbra balra kifutás megfelezi a pályát, kiszámítható és a védelmeknek is könnyebb egy fokkal, screenek egyedül preseason-ban működtek "B" csapat védelmek ellen.

Azt hogy Fields atletikusságára kell építeni nem értettem soha, ennyi erővel hívhatnánk QB helyett passzoló RB-nek, az is a szerencsén múlt, hogy idén 4 meccset kellett "csak" kihagyni, ha erre építkezünk a komolyabb, akár szezonzáró sérülések fognak jönni.

A futás idén látszólagosan volt jó, statisztika szintjén, a leghosszabb futásunk egy 39 yardos volt az is talán Justiné volt, összesen 16 TDvel. Szerintem nagyon hiányzik egy igazi RB1 és igen az O-line sem remekelt a full back meg feleslegesen volt a pályán.

Mooney a 2022-es nagyobb sérülése óta szinte eltűnt, sebessége sem olyan már. Moore-on kívül igazi WR nem tűnt fel, hogy volt a csapatban. Kmet mellé kell egy gyorsabb elkapó TE.
Braxton Jones-tól a tavalyi rookie év után többet vártam, tudom sérült is volt, de ha játszott nem feltétlen a legjobban. Center kell, igazi és legalább 1 UFA és 1 Rookie.

Caleb tapet kezdtem el nézegetni Fields után elsőként, nem is értem az Oklahoma miért engedte el őt is és Lincoln Rileyt 2021-es beugró forma után, nem is olvastam utána még, de biztos megvan az oka. Elsőre úgy tűnt a jobb WR-ekkel és O-line-al, mint amit a USC-ben kapott többre vihette volna az Oklahomán.
6 hónapja
medvebro Chicago Bears 153
A GM-nek maradnia kell. Nem Ő tehet róla. Poles zseniálisan meglékelte a Panthers-t, azzal hogy lenyúlja tőlük DJ Moore-t, akiről jól tudjuk, hogy mindent elkap és vak irányítók dobásai után is annyit fut még előre, hogy MVP-t csinál belőlük. Az első meccsen csak kettő ment felé, most meg a hüje HC engedi, hogy nyolcat passzoljanak neki. Minden Eberflus hibája, ha időben leülteti a srácot, most nem itt tartanánk.
mortirolo
Röviden szubjektíven annyit tudok erre mondani:

Azzal, hogy az első meccsen csak kettő ment felé most meg a hc engedi, hogy nyolc menjen, abszolút nem értek egyet.
Az első meccseken ha megnézed a "tape"-et Moore és az elkapók rendre open rohangáltak, nem minden playben persze, de ha végigolvasta volna az playeket Justin egy-egy valamennyire open elkapó akadt volna a check downok előtt.
Ezzel most nem akarom az edzői stábot védeni se mert volt/van baj ott is. de a gameplan nem feltétlen tűnt olyan rossznak ha szigorúan a tape-et nézed. Moorenak meglehetett volna a mecsenkénti 100 yard.

Szerintem valami volt Fields-el, látszólag a filmen a playek előtt már eldöntötte kinek akarja dobni és csak arra figyelt eleinte amíg rá nem omlott a zseb 4-5 másodperccel később. Emiatt látszott utána a play callok-on is Getsy-nél, mintha megzavarodott volna, hogy most mit hívjon hirtelen. De ez csak személyes véleményem.

Lehet azzal akarták meglepni az ellenfeleket, hogy Fieldsből egy pocket QB-t varázsolnak, amire kevésbé számítottak az ellenfelek.

A Denver meccs óta meg olyan mintha Fields elfelejtette volna a check down passzokat. Mondjuk zsebből kimozogva jóval nehezebb is, egyébként azokat meg rendre rossz ütemben dobta, túl későn, túl korán.

A washington ellen nagyon nagy volt szerencse faktor is, mert rendre késve dobott Fields a rövid passzoknál curl vagy stop route-okon (az anticipation faktor hiányzik nála jelenleg), viszont azokat legalább úgy dobta, hogy kevésbé levédekezhető legyen. A lábmunkáját még mindig sokan szidják hogy a 3-5-7 lépés után feleslegesen pattog, ami miatt elcsúszik a playek üteme.
A legelső play pl. sima 75yard TD lehetett volna, ha Mooney nem fordul és ugrik fel, hanem fut tovább és over the shoulder kapja el, egyébként valami Mooneyval sincs rendben a lábműtéte óta.

A GM meg a scout stáb nekem úgy jó ahogy van, a kezdeti tanuló hibák ellenére is (pl. Claypool) teljesen elfogadható minimális hibával dolgoznak, szolid pickekkel ( Gordon, Stevenson, Brisker, Wright, stb.). Látszik az irány hogy mit akarnak. A sok sérülés pedig mindig benne van bármelyik csapatról legyen szó.
több mint 2 éve
medvebro Chicago Bears 153
Ez mi a tököm ha nem DPI?Egyszer hátra nézett a CB amikor még el sem dobta Big Ben a labdát onnantól kezdve végig a WR arcában kapálózott 😀
Nem vitás,hogy a sporik a Steelers javára tévedtek ezen a meccsen de pont nem ezzel az ítélettel.
Ne legyünk már ennyire vakok (elfogultak?).
JoeyPorter
Nem tilos ám a WR arcában kapálózni 😊 A visszanézés is egy régi dolog, nem szabálytalan, ha egyáltalán nem néz vissza a védő és úgy kapálózik. Megfogni, visszahúzni nem lehet a támadót, de ezek egyikét se látom ezen a klipen. Van egy kis handfight, de ez kölcsönös, sőt ha szigorúan nézem, az elkapó tartja el nyújtott kézzel a védőt egy pillanatra, amire lehetne OPI-t dobni (nyilván az is durva lett volna, ennyi handfight bele kéne férjen mindkét oldalról).
Jakehomer
Tökéletes összefoglalása a történéseknek.
Attila Pál
Felejtsük el, hiszen egy nyerő franchise nyert (most először ellenünk a Tomlin érában, így...) egy szerencsétlen meg ugye vesztett.

Vicces azért látni hogy pár szurkoló hogy vélekedik úgy általánosságban az nfl-ről.

Amúgy most őszintén meg fogja bárki kérdezni nyíltsn a sporitól hogy miért áll bele konkrétan a játékos útjába? Ránéz, látja, majd belefordul. Ilyet életemben nem láttam komolyan.
davemayer
Utólag azt mondta, hogy nem arra ment a flag, hanem, hogy a Steelers pad felé magyarázott Marsh.
Proki_
Szerintem itt arra gondolt Dave, hogy nem látott még olyat, hogy egy bíró indítson el kontaktot szándékosan játékos felé.
Itt a kontaktra akarta dobni a zászlót csak lehet rájött magától vagy rászóltak hogy veszi a kamera, továbbá ha kiszórja Marshot akkor nem a Steelers jön újra (a tauntingot meg akkor miért nem dobta 3-4 másodperccel korábban).
Hozzá kell tennem a mai nfl szempontjából megadható a taunting, az hogy a kispad felé ment bámulva Marsh, adrenalinnal tele, tudván azt hogy augusztusban cutolta a Steelers.

A legfrusztrálóbb számomra, viszont akkor is a cutblock büntetés meg a be nem fújt késői kontaktok Fields-en, amiket Corrente az "első sorból" nézett végig 5-10 yardról.
több mint 3 éve
medvebro Chicago Bears 153
Én mára feladtam, megyek inkább nézem a Valencia - Real Madridot, további jó szurkolást mindenkinek.
több mint 3 éve
medvebro Chicago Bears 153
Mondjuk egy UDFA TE megcsinálta az elkapást duble coveragebe.
TSzabi
Kmet-re gondolsz, mert ő 2. körös volt.
több mint 3 éve
medvebro Chicago Bears 153
hu ezt jó látni hogy saját lábon megy ki
több mint 2 éve
medvebro Chicago Bears 153
Holding, a Bears legjobb védője ma.
iktriad
Misstackle meg a legrosszabb.
több mint 3 éve
medvebro Chicago Bears 153
Most Lehet elfogult leszek de előbb az angyon OPI nak nézett kia TE részéről
több mint 3 éve
medvebro Chicago Bears 153
Köszi srácok! A laptoppal végül sikerült!
szampi#33
A hdmi kábel csodákra képes ám a wifivel szemben 😊