tex

tex
Lakhely
Bp.
Utoljára láttuk
9 hónapja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
147


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
tex 147
Szerintem nem a cancer itt a fő gond, hanem tudod, az a másik dolog a nőkkel 😀
tenorx
Persze, vágom.
Arra utaltam, hogy páran már azt is megkérdőjelezik, milyen leader az öltözőben és a pályán.
Joey Tribbiani
Egy olyan játékosról beszélünk, akinek a második legjobb az éves fizetése, eddig 2-4 a PO-ban (úgy hogy az utolsó meccsén a 2. negyedben 24-0-ra vezetett és utána már csak 1 TD-t hoztak össze), az utolsó évben nem játszott, mert megsértődött az FO-ra, előtte 4-12-re vezette a csapatát és a személyiségéről érdekes dolgok derültek ki azóta.

Szerintem nem indokolatlan a sok kérdőjel vele kapcsolatban.
tex
Rogers kb 50%-os győzelmi mutatóval rendelkezik a po-ban, a legutolsó po meccsén is csak 10 pontot sikerült szerezniük hazai pályán. Hisztizik, hogy visszavonul, mégsem vonul vissza, elmegy, mégsem megy el...
Gondolom vele kapcsolatban is rengeteg a kérdőjel.
Watsont el lehet ítélni és lehet utálni a pályán kívüli tettei miatt, de a pályán mutatott teljesítménye az elit.
Tarsi
És mindkettő többszörös MVP, mindkettőnek van már gyűrűje, és mindkettő a hosszú távú szerződés hiánya miatt problémázott a csapatával. Ja, mégsem. Szóval ez az összehasonlítás nekem kicsit sántít.

Egyébként a statisztikák alapján tejesen jó az összehasonlítás, PO-ban hasonlóan teljesítenek a fontos meccseken. A többi meg a gyűrű szempontjából nem számít. Valamiért mégis azt érzem, hogy ha választani kellene, akkor a csapatok nagy része Rodgerst választaná.

Watsonnak a statisztikája az alapszakasz meccseken valóban elit, de a 2020-as, kiemelkedő szezonban többször is már garbage time-ban jöttek a legjobb eredmények. Ez persze a statisztikákban nem nagyon látszik, de én sajnos néztem azokat a meccseket.

És igen, én elfogult vagyok, mert nem gondolom, hogy ilyen eredményekkel, 3 és fél év tapasztalattal csinálhatja bárki azt, amit csinált, és ezért nem tudok neki semmi jót kívánni.

A többi meg úgyis a pályán fog eldőlni és ha az én csapatomba került volna, én is keresném, hogy ez miért lesz jó!😀

De azért az vicces, hogy amíg nem tudott Watson dönteni, mindegyik hírbe hízott csapat fórumában mindenki azért reménykedett, hogy valamelyik másik csapatot válassza…😀 Ha tévednék és itt nem ilyeneket írtatok, akkor elnézést!
több mint 1 éve
tex 147
Szerintem nem a cancer itt a fő gond, hanem tudod, az a másik dolog a nőkkel 😀
tenorx
Persze, vágom.
Arra utaltam, hogy páran már azt is megkérdőjelezik, milyen leader az öltözőben és a pályán.
Joey Tribbiani
Egy olyan játékosról beszélünk, akinek a második legjobb az éves fizetése, eddig 2-4 a PO-ban (úgy hogy az utolsó meccsén a 2. negyedben 24-0-ra vezetett és utána már csak 1 TD-t hoztak össze), az utolsó évben nem játszott, mert megsértődött az FO-ra, előtte 4-12-re vezette a csapatát és a személyiségéről érdekes dolgok derültek ki azóta.

Szerintem nem indokolatlan a sok kérdőjel vele kapcsolatban.
több mint 1 éve
tex 147
Azert jol mutatja, hogy a Brownsnal egynemely ember mekkora geci, hogy Berry azt mondta, oda kuldi Mayfieldet, ahol szivesen jatszana, ha meg tud egyezni a csapattal, BM a Coltsot mondta, most meg mar nem akarja az Indyhez kuldeni, mert hirtelen rajott, hogy nem akarja, h az AFC-ben maradjon.

Ez tobb oldalrol is nevetseges. Egyreszt emberileg, masreszt meg jo, hogy a Browns nem hisz BM-ben, azert hozott mast, de azert megis azon rugozik, hogy marad a focsoportban. Mintha nem lenne teljesen mindegy nekik azok utan, hogy inteztek az egesz ugyet.

Ez no comment, hogy most ezen megy a kotelhuzas.
Stez
Egyébként pont az FO szavahihetősége volt a baja Watsonnak Houstonban, legalàbbis erre hivatkozva kérte a trade-et anno… Szóval ha marad ez a mentalitás az vezetés részéről a neki ígért dolgokban, akkor könnyen lehet, hogy megint jön a hiszti. Fura, hogy pont azzal van baja, amit ő is csinált: 2 napja elküld titeket, majd másnap azt mondja, hogy a Browns-t választotta.

Persze az is kiderült, hogy ez óriás kamu volt, és ez is csak üzlet. Mint ahogy a végén a BM csere is az lesz.
több mint 1 éve
tex 147
Ez a szerződés akkor is durva, főleg összehasonlítva 2 másik játékos jelenlegi szerződésével és eddigi eredményeivel…

The Chiefs' Patrick Mahomes had the highest average salary entering the 2022 offseason at $45 million per year, but he was overtaken by Aaron Rodgers and then Deshaun Watson.

Rodgers signed an extension where he is set to make an average of just under $50.3 million per year on his new three-year contract. Deshaun Watson, following his trade to the Cleveland Browns, will make more guaranteed money overall, but will average slightly less per year given the length of the deal.
több mint 1 éve
tex 147
Hűha, mi lesz itt, pont rekordra törtök???
több mint 1 éve
tex 147
Azért várjuk meg, hogy az FO-nak elég lesz-e az ellenérték, amit a Browns tud adni. Eddig annyit tudunk, hogy Watson menni akar és a Browns-ba történő cserét elfogadja, itt még a csapatoknak is meg kell egyezni, nem? Bár talán ennyi szarakodás után már lassan mindegy, hogy miért, de tűnjön már el. Azért arra kiváncsi leszek, hogy az első houstoni meccsén milyen fogadtatásban fog részesülni…
több mint 1 éve
tex 147
Szerintem nem ér ennyit, iszonyat sok a kérdőjel vele kapcsolatban. Nagy tét alatt (PO meccsek) eddig nem nagyon ment neki, amikor pedig a legjobb számait hozta 2020-ban, már rég nem volt tétje a meccseknek… Már a houstoni szerződése sem volt semmi ahhoz képest, hogy korábban egy egész jó csapattal maga körül milyen eredményeket ért el, de ez még durvább.
Nektek sok sikert, de remélem, hogy ez a csávó hamar feledésbe merül…
több mint 1 éve
tex 147
Szerintem nincs ezzel semmi baj, nem azt mondták, hogy azért küldik el, mert várakozáson alul szerepelt, hanem azért, mert nem hiszik, hogy tovább tud fejlődni vele a csapat. Biztos ez volt a terv, de egy évre nyilván nem jött volna, ha véletlenül meg jobb lett volna az eredmény, akkor hagyták volna. Egyébként a kommunikáció alapján úgy tűnik, h a felelősség Caserio-é, ha jövőre nem lesz eredmény, új GM is kell majd.
több mint 1 éve
tex 147
Ez eléggé siralmas volt minden szempontból. Lehet, hogy részben a sérülések miatt, de kezd megfelelni a csapat a várakozásoknak - az eddigi több/kevesebb túlteljesítéshez képest.

A Panthers 39-ről elvégzett punt volt az egyik csúcspontja a mérkőzésnek. Ja nem is, ott lejáratták az időt, hogy 44-ről lehessen puntolni…
több mint 2 éve
tex 147
Úgy tűnik a spórolás a fő cél, kiváncsi vagyok, kire spórolnak

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
tex 147
Azért azt valljuk be, hogy a Colts nem véletlenül nyert, és amit a szezon második felében csinált, azzal le a kalappal, ott a helyük. A Texansnak akkor lett volna esélye, ha meg tudja csinálni a védelem, amit a Jaguars csinált. De olyan rossz napja sajnos ritkán van Luck-nak. Az látszott, hogy a Texans pass-rush átlagos csapatok ellen nem rossz (elnézést mindenkitől), de a Colts és az Eagles is azt csinált, amit akart, mert a secondary szörnyű volt, Jackson kezdő éveit idézte. Ha a WR-ek 2 mp alatt helyzeti előnyt csinálnak, akkor a pass-rushnak esélye sincs. Évekkel ezelőtt, Watt legjobb évei alatt a Patriots is részben ezzel nyert, hogy Brady gyorsan passzolt, így Watt nem tudott odaérni. Most Luck csinálta ezt. Én csak azt nem értem, hogy a 2. félidőben mi történt, hogy sokkal jobban le tudták védekezni, miért nem tudták így kezdeni a meccset???
A másik a bírók. Biztos nem volt szándékos, de az elején, amíg még szoros volt, több, utólag döntő hibájuk volt. Az első Colts drive-nál Watt false startja a támadóidő lejárta után történt, még akkor is, ha a szakértők szerint mindig várnak még pár tizedet, ezért Watt hibázott. Nyilván így történt, de mondhattak volna akár delay of game-et is, akkor könnyen lehet, hogy máshogy alakult volna a meccs, talán kicsit kevésbé lett volna magabiztos a Colts az elején. Ezek után pedig Watson sack-jénél persze nem vették észre a face mask-et, úgy még egy ilyen jó csapatnak is könnyű nyerni, ha kulcs szituációkban ennyi segítséget kapnak. Ezeket tökéletesen kihasználták és egyébként is valóban jobb csapat a Colts. Ha a szezon nagy részéhez hasonlóan szinte minden összejött volna, akkor lett volna a Texansnak reális esélye, akár tegnap, akár az egész playoffban.
De valljuk be, ha a Colts az első meccsen nem megy neki 4-iknek, ha a Denver az utolsó másodpercben nem rúgja mellé az FG-t, vagy akár ha a Billsnél nem sérül le a meccsen Allen, akkor messze lett volna a csapat a PO-tól. A szezonban ezeket jól kihasználta a csapat, de most nem jött össze. Év közben, főleg az elején, sokat szídtam BOB-ot itt is, én továbbra sem szeretem, szerintem vele max a PO jöhet össze, reális esélyét egy esetleges SB-nek nem látom.
több mint 2 éve
tex 147
Nem gondolom hogy a tárgyalások során Watson orrára fogjak kötni az ellenértékét. Kap egy SMS-t hogy Jets? Ok. Pakol össze majd mikor már a házakat nézegeti jön a bomba hír hogy a jets adott érte négy első meg három második kört és rájön hogy rábaszott mert ott is ő lesz évekig az egyetlen értelmes játékos és utána fog menni a visszavonulás hogy ő nem úgy gondolta meg vicc volt és sose volt gondja a houstonnal.
Ha meg a Jaxbe megy mi kihúzzuk Lawrancet Watsont meg tönkre teszik mint minden iranyitót aki a Jaxbe ment.
samu09
... és Lawrance-t meg tönkre teszitek ti. Good job!
uatu
Ebben jók az AFC South,irányítókat tönkretenni.Unlucky
DrChef
Yates meg Mallett előtt is mekkora karrier állt 😔
samu09
Azért Schaub-ból csinált a Texans néhány évre egy elit irányítót, több éven át 4500 fölötti yardokat produkált. Aztán jött a feketeleves, és a pick6-ek... De több irányítóval is volt már olyan, hogy az ígéretes karrierje végére elkezdett össze-vissza dobálni.
több mint 1 éve
tex 147
Szerintem nem a cancer itt a fő gond, hanem tudod, az a másik dolog a nőkkel 😀
tenorx
Persze, vágom.
Arra utaltam, hogy páran már azt is megkérdőjelezik, milyen leader az öltözőben és a pályán.
Joey Tribbiani
Egy olyan játékosról beszélünk, akinek a második legjobb az éves fizetése, eddig 2-4 a PO-ban (úgy hogy az utolsó meccsén a 2. negyedben 24-0-ra vezetett és utána már csak 1 TD-t hoztak össze), az utolsó évben nem játszott, mert megsértődött az FO-ra, előtte 4-12-re vezette a csapatát és a személyiségéről érdekes dolgok derültek ki azóta.

Szerintem nem indokolatlan a sok kérdőjel vele kapcsolatban.
tex
Rogers kb 50%-os győzelmi mutatóval rendelkezik a po-ban, a legutolsó po meccsén is csak 10 pontot sikerült szerezniük hazai pályán. Hisztizik, hogy visszavonul, mégsem vonul vissza, elmegy, mégsem megy el...
Gondolom vele kapcsolatban is rengeteg a kérdőjel.
Watsont el lehet ítélni és lehet utálni a pályán kívüli tettei miatt, de a pályán mutatott teljesítménye az elit.
Tarsi
És mindkettő többszörös MVP, mindkettőnek van már gyűrűje, és mindkettő a hosszú távú szerződés hiánya miatt problémázott a csapatával. Ja, mégsem. Szóval ez az összehasonlítás nekem kicsit sántít.

Egyébként a statisztikák alapján tejesen jó az összehasonlítás, PO-ban hasonlóan teljesítenek a fontos meccseken. A többi meg a gyűrű szempontjából nem számít. Valamiért mégis azt érzem, hogy ha választani kellene, akkor a csapatok nagy része Rodgerst választaná.

Watsonnak a statisztikája az alapszakasz meccseken valóban elit, de a 2020-as, kiemelkedő szezonban többször is már garbage time-ban jöttek a legjobb eredmények. Ez persze a statisztikákban nem nagyon látszik, de én sajnos néztem azokat a meccseket.

És igen, én elfogult vagyok, mert nem gondolom, hogy ilyen eredményekkel, 3 és fél év tapasztalattal csinálhatja bárki azt, amit csinált, és ezért nem tudok neki semmi jót kívánni.

A többi meg úgyis a pályán fog eldőlni és ha az én csapatomba került volna, én is keresném, hogy ez miért lesz jó!😀

De azért az vicces, hogy amíg nem tudott Watson dönteni, mindegyik hírbe hízott csapat fórumában mindenki azért reménykedett, hogy valamelyik másik csapatot válassza…😀 Ha tévednék és itt nem ilyeneket írtatok, akkor elnézést!
több mint 2 éve
tex 147
Szerintem ez a Watson ügy full kamu, Watson csak egyszer problémázott, hogy nem kérdezték, pedig ígérték, ennyi. És erre előbújt a sok bennfentes, aki hallotta, hogy Watson mondott valamit egy barátja testvére edzőtársának, amit meghallott az ügynöke anyja, akiből meg kiszedte egy tűzhöz közel álló médiával jóban lévő hírkereskedő. Nekem e-mailen megírta, de direkt félreérthetően, csak úgy, hogy én értsem az igazi értelmét, hogy nem megy sehova, ezt miért nem jelenti egy insider sem???

Ebből annyi látszik, hogy a tulaj ugyanolyan balf@sz mint eddig, 3 hónap alatt nem tudta kitalálni mit akar. Ezért nem akarnak odamenni, mert határozatlan báb, akit mindenki befolyásolhat. És addig igaza van Watt-nak, meg AJ-nek, hogy elvesztegették Watson egy évét, meg elpazarolnak karriereket ennél a franchise-nál. BOB a határozottságával bármit csinálhatott... Ha valamiért, akkor ezért nem vonzó hely, nem a Watson műbalhé miatt. Bár az is lehet, hogy a sok insider jelentés miatt akkora gyökér ott mindenki, hogy tényleg a trade-en dolgoznak... Olyan nem is tudom, hogy volt-e már, hogy egy ennyire kiemelkedő teljesítmény után trade-eltek irányítót, úgy hogy azt sem tudjuk, hogy ki pótolhatná... Ezért is lenne meglepő - főleg azok után, ugye, hogy nekem személyesen írt!!! Egyébként JJ is rajta volt a levélen, higgyetek nekem! Be is másolnám ide, de most nem találom... És most nincs kedvem megkeresni...
több mint 3 éve
tex 147
Szerintem csak eldöntötte, hogy elég volt 2 DeAndre-ból a csapatban és mivel Carter-rel múlt héten hosszabbított, Hopkins-nak mennie kellett.

A szomorú, hogy még igaz is lehet...
több mint 2 éve
tex 147
Watson helyzetét összehasonlítani a hétköznapi ember munkaszerződésével nem jó példa. Ezer és egy szempontból különbözik a kettő, hát még annak a megszegésére vonatkozó lehetőségek, szabályok, következmények. Az ezzel való pedálozás pedig szerintem teljes tévút. Felesleges úgy csinálni, mintha akkor a Texans tett volna szívességet Watsonnak, hogy megfizették. Ha lejáratja a rookie contractját, nem írja alá a taget, majd FA-ként távozik, azt egy valaki szívta volna meg, de kegyetlenül, a Houston.

Miért?
- Mert így legrosszabb esetben is kapnak érte egy történelmi csomagot
- Mert így tojhatnak rá és kiültethetik, aztán majd úgyis visszamegy játszani, mert nem fogja bírni nélküle. Még jól is járnának vele, mert McCarron addig összedobál egy 1/1-et. Ha nem lenne szerződése, akkor lennének igazán nagy szarban

Ellenben Watson mégis mit nyert azzal, hogy idejekorán hosszabbított? Semmit. Ha kilép a piacra, és azt mondja, hogy a következő 10 évben annyit akar a számláján látni, mint Mahomes, nem érdekli hogyan, akkor annyit látott volna. Ha azt mondja legyen kicsit több, mégiscsak FA, kicsit több lenne.

Igen, hibázott, hogy hosszabbított. De ez nem fogja megváltoztatni a tényt, hogy átbaszták. Azért hosszabbított, mert Houstonban akart játszani, a szar körülmények ellenére is. Egy dolga volt a vezetésnek, hogy megmaradjon Watson és közöttük a bizalom, és örüljön a feje, mint kb az egyetlen értékes játékosuk aki 2-3 év múlva is ott lesz. Erre megcsinálták azt, amit. És lehet szörnyülködni, hogy túl nagy hatalmat ajánlottak be neki (igen, teljes hülyeség egyébként), de akkor is megtették. Vajon Tom Brady mit csinál, ha a Bucs-szal való aláírása után nem teljesítik a kéréseit? Azt mondja jöjjön Gronk, AB, LF, komoly támadófal erősítéseket kérek, a playbook felét összeírtam tessék. Bucs FO azt mondja más játékosok jönnek, nincs beleszólás Arians munkájába. Valszeg még ennél is nagyobb balhé lett volna belőle. A hangsúly pedig az ígéret betartásán van, nem azon ki érdemli meg és ki nem.

Szerintem a játékosok lehetőségeinek felesleges és indokolatlan további korlátozása helyett inkább azzal kéne foglalkoznia a ligának, hogy az ilyen Easterby féle idióták ne rombolhassanak csapatokat, játékosokat, és a major ligák elvét. Például ne fordulhasson elő, hogy a liga legjobb elkapója, akinek ráadásul ár-érték arányban a legjobb WR szerződése is van, átmegy a legrosszabb szerződésű futóért és egy második körért.

További kérdés. Ha marad a Texansnál, kivárja azt a 3-4 évet amíg lefolyik a rebuild, mi a garancia arra, hogy minőségi játékosok akarnak majd a Texanshoz menni ha marad ez a vezetés? Mi a garancia arra, hogy megszünnek gyökérnek és inkompetensnek létezni, és kitanulják a szakmát? Hopkins, Kareem Jackson, és a többi ex-Texans sztár ott figyelmeztet mindenkit, hogy maradjanak távol ettől a csapattól, ahol lehet. JJ Watt, a két lábon járó HoF, aki mindenét odaadta, és nála jobban senki nem szeretné, hogy a Texans SB-t nyerjen, bíztatja Watsont, hogy addig fusson, amíg lehet. Az ilyen szituációk elkerülése ellen kellene fellépni, és szabályozni a hanyag tulajdonosokkal rendelkező csapatokat valamilyen módon, meg megvétózni az ordító hülyeségeket, hogy ne érjen csapatokat ekkora kár. De tényleg az a legnagyobb gond, hogy nem elég szoros a lánc a játékosokon... Hát miért nem fullad meg ha aláírta?
Cruyffista
Watt mikor bíztatta Watson-t, hogy menjen? Ez nekem kimaradt. Watt azt várja a hírek szerint, hogy vele mi lesz, ezek szerint ő egyelőre nem menekül. És ha maradna, akkor valószínűleg Watsont sem a távozásra bíztatja. De én csak tippelek, Watt Watson trade-jével kapcsolatos nyilatkozatáról nem hallottam.

Egyébként sok mindenben egyetértek, de ha igaz, amit írsz, akkor a Jags-ből és a Jets-ből soha nem lesz jó csapat, annyi szarságot csináltak az elmúlt évben. Pl ez alapján a logika alapján hogyan mehet abba a Jets-be Saleh, akinek a vezetői előtte több évig a Miami-ban csúnyán leégő Gase-t választották HC-nak? Ez mit mond az ottani döntéshozókról? Vagy a Miami a Tunsil trade után hol állt? Sehol, 1 évre rá majdnem PO és a jövő évi pickekkel lassan a legvonzóbb csapat. Pedig nem változott a tulaj, csak sikerült kihozni az új GM-HC párosból a legjobbat egyelőre.

Watson le sem ült az új vezetéssel, így nem tudhatja, hogy mi a koncepció, honnan tudna dönteni, hogy mit terveznek? A tulaj szerinte átb@szta, ok, és megszívta, hogy az előző vezetés sz@r döntéseket hozott (pl Hopkins), de azokkal írt alá hosszabbítást, a döntéshozók nagy része új lett, meg sem hallgatja őket, ez nem jó. Lehet, hogy sok korábbi játékos mondja majd, hogy a Texans mennyire rossz franchise irányítás szempontjából, de mindig lesznek feltörekvő fiatalok, akiknek nem lesz más lehetőségük a bizonyításra, és ha a GM-HC páros jó stratégiát tud kialakítani, és azt meg tudja valósítani, akkor a tulaj beleszólására nem lesz szükség, tök mindegy, hogy ki mikor kit b@szott át, és abból mi az igazság. És ha az új vezetés (GM-HC) eredményeket ér el, akkor mindenki elfelejti a korábbi balhékat, együtt örülnek a sikereknek és annak, hogy együtt mégis megcsinálták.

Tehát a lényeg, hogy mindegy, hogy hogyan kerültek oda, most már nem, vagy elsősorban nem a tulaj-Easterby páros, hanem a GM dönt csapat összetétel és stratégia szempontjából, remélhetőleg meghallgatva a HC-t és a kulcs játékosokat is. A vezetés nem a tulaj, és a baj, hogy Watson ezt nem ismerte fel és még csak szóba se áll az újakkal. Ezt hívják gyerekesnek mások.

Én lassan annak örülnék, ha Watson elmenne, a cseréből pedig az új vezetés egy Miamihoz hasonló újjáépítést tudna csinálni 2 év alatt. Watson meg csinálhatna az új helyen, amit akar.

És akkor még egy dolog a ki kit b@szott át kérdéshez visszatérve: Watson a szerződésével és az utána tett nyilatkozataival megígérte ország-világnak, hogy SB győzelmet visz Houstonba, aláírta, hogy ott játszik 5 évet, a másik oldal az összes szerződésben vállalt kötelezettséget teljesítette (gondolom), ő pedig meg most, az első nehézségek után nem akarja a többit, mert a szerződésen felül vállalt vélt vagy valós ígéretet nem tartották be. És mindenki Watsont sajnálja, hogy átb@szták, aki pedig a teljes Texans szurkolótábort és a community-t hagyja ott, pedig 5 hónapja nem ezt ígérte nekik...

Ez ugyanannak a kérdésnek egy másik vetülete, amiről eddig nem nagyon beszéltünk.
több mint 2 éve
tex 147
Senkinek sem egyszerű a helyzete: Watson hisztizik, ő mondhatja meg, hogy hova akar menni, de kérdés, hogy a célzott csapat ad-e érte annyit, amit a Texans kér, ami szintén nyilván nem lesz kevés. Kezdődik a chiken game, ki enged előbb: az új csapat, ahol Watson szerződése miatt nem nagyon lehet majd építkezni hosszú távon, a Texans és engedi olcsóbban, vagy Watson és bevállal egy gyengébb csapatot / nem talál olyat, aki megadja, amit kér a Texans és marad játék nélkül / mégis játszik, hogy formában maradjon. Érdekes lesz.

Számomra nagy csalódás, főleg az őszi szerződés hosszabbítás fényében - mire gondolhatott akkor? Hogy örökre marad BOB és SB győztes csapatot csinál az ismert lejáró szerződések és elkótyavetyélt draft jogok birtokában???

Ezek után szinte törvényszerű, hogy jövőre ritka szar éve lesz és az új csapat szidni fogja, hogy miért adott érte annyit. Amit ha magára vesz, a teljes karrierje kuka. Úgy látszik Houstonban minden elromlik...

Houston, we have a problem!!!
több mint 2 éve
tex 147
Fasz vezetes ide vagy oda, amit Watson lemuvel, rendkivul unszimpatikus. Ha pedig a Houston egyszer csak meglepne, hogy kivag ilyen-olyan igazgatokat es magas beosztasu embereket a hisztijere, csak azt uzenne ujfent a jatekosoknak, hogy mindenki rinyalhat, es a csapat folott all. Szarkavaras dogivel, mindket oldal rendesen bemocskolta mar a kezet ebben a cirkuszban.
Stez
Egyetértek, egy dolog hogy Houstonban milyen idióták ülnek az irodákban, de Watsonnak ahhoz semmi köze, a hisztit már csak azért sem teljesen értem mert ahogy emlékszem szeptemberben írt alá új szerződést, addigra már tudta hogy Hopkins nincs, drafttőke szintén nincs, a vezetőségben már akkor is ott ült Easterby. Az egyetlen különbség azóta, hogy kivágták O'Brient szóval miért most megy a hiszti? Azt remélem nem gondolja komolyan hogy ő fogja eldönteni hogy ki milyen pozícióban van a vezetőségben, azt el tudom képzelni hogy kikérik a véleményét az OC személyéről, de nekem még az is magas hogy a vezetőedző kinevezéséhez az ő hozzájárulása kellene
Cuchulain82
Egyértelmű hogy az FO baszta el. De még mindig tartom hogy ne egy játékos mondja meg mi legyen. Lehetett volna okosabbak csinálni, hogy pl bevonják ebbe abba és vezetik Watsont hogy ugye benne van fantázia UGYE? meg adnak ilyen tessék lássék hc interjúkat hogy örüljön. Itt most nem sok mindent tehet Watson. Holdout? Nincs értelme. Le kell nyelni és csinálni tovább.
Ugy gondolom hogy a média fújta fel így. És Watson meg kezdte elhinni hogy hű de nagyon meg lett sértve. Közben meg a vezetőség hozott egy döntést amit a vezetőség szokott meghozni.
samu09
Szerintem itt a legtöbb dologban egyetértünk: a Texans tulaj és FO elcseszett sok mindent.

Én továbbra is azt látom, hogy a médiában a bennfenteseknek van min csámcsogni. Watsonnak egy tweet-je volt mostanában: “ I was on 2 then I took it to 10.” Azt csak az ismerősök információi alapján tudjuk, hogy ez az idegállapotára vonatkozott. Meg sokan hallották, hogy nem boldog. Nyilván nem az, de minden mást a média és a benfentesek kavarnak.

Én is azzal értek egyet, hogy nyáron, amikor aláírt, ugyanez volt a helyzet, tudta, hogy hova ír alá, mik az esélyek a csapat építésre. Azóta ráadásul a világ legjobb GM-HC-je el is lett távolítva. És bocs, de az alapszakasz után elmegy pihenni Mexikóba miközben épp a legnagyobb mozgások vannak a ligában GM és HC vonalon? Hagyjuk már!!!! És a Texans vezetése csak a béna, hogy ennyi ideig nem tudtak dönteni?

Nem boldog, ok. Kicsit fordítsuk meg: melyik FO fog annyit adni érte, amit a Texans kérni fog? Egy irányítóért, aki mindenbe bele akar szólni? Ha meg nem vállalja a játékot, lehet, hogy évekig nem fog játszani, az nem biztos, hogy neki is annyira jó.

Mindenki kavarja a sz@rt, mert van miről írni. Van is ott sz@r bőven, de azt pl nem tudjuk, hogy valóban ki kivel mikor miről beszél. A franchise így egy fos, nem vonzó, de azt, hogy teljesen katasztrófa, nem igaz. Mindkét Colts és Titans meccs balf@aszságokon ment el, simán lehetett volna 8-8 a Texans. Az tény, hogy pénz nincs, sok kulcsjátékos FA és jó draft Pick sincs, de ezt mind tudtuk már szeptemberben... Vagy egy gyökér egysejtű mindenki a franchise-ban. (Ez mondjuk a jelek alapján nem lenne meglepő).

Én várom, hogy hamarosan lesz egy sajtótájékoztató, amin az egymást a hírek szerint ekézők (vagy a csapatnál maradó részük) megpróbálják tisztázni a helyzetet. Aztán vagy sikerül vagy nem. H-town most nem a legjobb hely, szurkolóiknak sem annyira jó lenni, de majd egyszer lesz ez máshogy is!
több mint 2 éve
tex 147
Nem akarom védeni a csapatot, mert ugyanolyan szarul játszottak, mint tavaly (BOB úgy tűnik nem fejlődött), de Mahomes interception-énél miért dobtak DPI-t? Számtalan hasonló eset van, nem látszott, hogy húzták volna az elkapót, Mahomes volt hülye, h 3 védő közé bedobta, esélytelen volt az elkapó. Neki ennyi jár?
több mint 2 éve
tex 147
most, hogy hopkins kapott egy 54 millás, 2 éves szerződést mi a népítélet bob-ról? marasztalni kellett volna? csak azért írom, mert itthonról, tizedinfokból, mindenki lődözi bobot. pedig már akkor sejhető volt, hogy deandrade is követelőzik rendesen. dehát ha az nfl memes aszongya, hogy hüje bob, akkor mi mást is mondhatna a mezei drukker?
gedam
Gondolom te is tapsolnál a gm-nek, ha lamart eltradelné a francba a 4. éve után mert a kis buznyák évi mondjuk 5 millával többet akar mint amit ő ajánlott neki. Pláne, hogy előtte hozzá képest nímandokat fizetett agyon. A cap megmenekült, hurrá!
peach
ez az 5 milla milyen info. ezekre mondom, hogy olyan részinfok, amik nem mondanak semmit.a tény, hogy most 54 millát kapott, ennyivel biztos nem fért volna be és gondolom az oilerstől sem 15 milla/évet akart, hanem 25-öt. szerintem logikus volt a trade, az analógiád meg hülyeség, mert pont azért tradelték el, hogy watson beleférjen a sapiba. biztos, hogy jövőre lesz olyan elit játékosunk, akit lamar miatt be kell áldozni. az, hogy “a nímand” játékosért ennyit adott, az azért volt, mert nem akarta szétveretni watsont. hülye move volt. de ha azt nem húzza meg, akkor meg azért áradt volna felé a szeretet, hogy nincs fal ben előtt.
gedam
BoB mèg mindig hülye. Nem azért, mert Hopkins kapott egy valag pénzt új csapatánál, mert ez egyértelmű volt. Mérlegelt és inkább az iranyitót fizette meg, mert nagyobb az esély egy top irányítóival bajnokságot nyerni mint top elkapóval. Sőt, top bármivel kisebb az esély mint potens irányítóval. Így jó döntés volt.
Visszatérve a kérdésedre: Hop szerződése nincs hatással BoBra. Az ellenérték amit érte kapott szánalmas. Ha nem lenne megalomán barom, és engedne maga mellé egy értelmes gmet, meg lehetett volna okosan oldani hogy Watson megkapja a nagy pénzt és Hopkins is maradjon.
A qb whisperer edzőnek négy évébe telt megtalálni az irányítóját. Közben minden aktuális kezdőjéről azt mondta ő az igazi. Nem volt képes kihasználni a liga egyik legjobb elkapóját mèg akkor sem, mikor Watson megérkezett. Fut mikor passz kéne, passzol mikor punt kéne, puntol mikor futni kène. Time management teljes hiánya, képtelen változtatni játék közben a taktikát, mikor egyértelmű, hogy nem működik.
Szóval a megítélés nem változott. Földig fogom inni magam örömömben mikor végre eltakarítják innen.
samu09
Ilyen jól talán még senki nem foglalta össze eddig, köszönöm! Teljes mértékben egyetértek.