A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Sziasztok!Kicsit visszaolvastam, gondolom már más is feltette a kérdést, de nem találtam meg belátható időn belül, szóval a sötét témák is visszakerülnek? Engem kicsit zavar ez a nagy fehérség.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
valami gebasz van a szerverrel, jeleztük Bálintnak, mást nem tudunk tenni, mert egyelőre még az adminok se tudnak kommentet törölni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most éppen az én hsz-emet is kétszer küldte el az FSU topikban, miután jó hosszan kiírta hogy "küldés..." Aki tudja, törölje legyen szíves az egyiket, köszi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Elég sok hozzászólás duplán megy el, sok topikban láttam már ilyet.
több mint 10 éve
Soccer topikba kernek egy kis takaritast.Kiirta az Elkuld utan ,hogy Dolgozunk a problema javitasan.Erre bement 6-szor...Elnezest.
több mint 10 éve
majd egyszer 😉Köszi, megvan.twitter.com/MathBomb/status/634725215319277568http:// -vel
Bazzani
valentinx
Kitörölném de nem lehet (még).
Bazzani
több mint 10 éve
Köszi, megvan.twitter.com/MathBomb/status/634725215319277568http:// -vel
Bazzani
valentinx
Kitörölném de nem lehet (még).
több mint 10 éve
twitter.com/MathBomb/status/634725215319277568http:// -vel
Bazzani
több mint 10 éve
twitter.com/MathBomb/status/634725215319277568Bemásoltam de nem sikerült. Talán így:
Bazzani
twitter.com/MathBomb/status/634725215319277568
több mint 10 éve
A tweet beágyazását elmondaná valaki, hogy pontosan hogyan kell csinálni?a sima url-t bemásolod a kommentbe és ennyi 😊 képeknél, facebook-bejegyzésnél, youtube-videónál ugyanez
Bazzani
twitter.com/Bowlhu/status/634330859584245760
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A tweet beágyazását elmondaná valaki, hogy pontosan hogyan kell csinálni?kimásolod a böngésződ címsorából a tweet linkjét és beilleszted ide, ennyi
Bazzani
több mint 10 éve
A tweet beágyazását elmondaná valaki, hogy pontosan hogyan kell csinálni?
több mint 10 éve
szóval az új fícsőrről kicsit:lehet képet, youtube, vimeo videót, tweetet, facebook bejegyzést posztolni pusztán azzal, hogy a beírod a hozzászólásba a teljes linket (idézésnél már csak a linkek fognak látszódni, hogy ne legyen kusza)
több mint 10 éve
lehet lajkolni saját magad.köszi, már nem
ano92
+ van ilyen is:
www.facebook.com/bowlhu/posts/1051813044830890
több mint 10 éve
lehet lajkolni saját magad.
több mint 10 éve
Stez Törölt felhasználó-ként jelenik meg nálam.Nincs akkora szerencsénk.
Bazzani
több mint 10 éve
IE-ben jó, Chrome-ban a szmájlik és egyes speciális karakterek nem jelennek meg (vagyis csak egy téglalap a helyükön)emoji support 😉most már lehet lájkolni is 😉ide is a biztonság kedvéértKár, hogy a lájkolás még nem megy, adtam volna egyet bíztatásul. 😊
Mint látható már az új oldalon futunk, az átállás nyilván nem zökkenőmentes, és nem is 100%-osan kész a produktum. A korábbi verzióban megszokott dolgok, mint pl. az értesítések, a "minden topic olvasottnak jelölése" vagy akár a szmájlik nyilván itt is elérhetőek lesznek, de bizonyos okokból ezek implementálása fokozatosan történik. A kellemetlenségekért elnézést.baggio
peterk2005
valentinx
valentinx

---
több mint 10 éve
emoji support 😉most már lehet lájkolni is 😉ide is a biztonság kedvéértKár, hogy a lájkolás még nem megy, adtam volna egyet bíztatásul. 😊
Mint látható már az új oldalon futunk, az átállás nyilván nem zökkenőmentes, és nem is 100%-osan kész a produktum. A korábbi verzióban megszokott dolgok, mint pl. az értesítések, a "minden topic olvasottnak jelölése" vagy akár a szmájlik nyilván itt is elérhetőek lesznek, de bizonyos okokból ezek implementálása fokozatosan történik. A kellemetlenségekért elnézést.baggio
peterk2005
valentinx
több mint 10 éve
Ahha. Köszi és bocsi.Ez történtStez Törölt felhasználó-ként jelenik meg nálam.Szerintem a neve lett átírva "Törölt felhasználó"-ra.
Bazzani
vandeminek
empty
több mint 10 éve
Ez történtStez Törölt felhasználó-ként jelenik meg nálam.Szerintem a neve lett átírva "Törölt felhasználó"-ra.
Bazzani
vandeminek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Stez Törölt felhasználó-ként jelenik meg nálam.Szerintem a neve lett átírva "Törölt felhasználó"-ra.
Bazzani
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
most már lehet lájkolni is 😉ide is a biztonság kedvéértKár, hogy a lájkolás még nem megy, adtam volna egyet bíztatásul. 😊
peterk2005