NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én nem értem, hogy Balotelli hogyan tud még felszínen maradni. A Poolba is úgy érkezett, hogy utolsó esélye, aztán ez sem jött neki össze. Ő jó játékos max egy kisebb csapatnál lehetne, ahol kitűnik a sorból és eltűrik neki a baromkodást. Mert ott még tűnhet "gigászi spílernek", ami mellett elférhetnek a baromságai, de egy top klubnál, ahol ugyanolyan tehetséges játékosok küzdenek meg vele a csapatba kerülésért, ott már ez nem megy. Fiatalon túlságosan magasztalták, aztán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 142
Nem úgy nézett ki a mai meccsen, hogy Bogdán védeni fog egyhamar a bajnokikon.
ozibozi
Kapuskiállítás és sérülés is van a világon.
iktriad
vagy ha az nem, akkor eltiltás a sárgák miatt 😊
slowmotion
én csak azt akartam mondani, hogy jó formában véd, nem úgy mint tavaly év közben:- )
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
De ami a Liverpool átigazolási politikáját illeti az utóbbi években, na az szánalmas, és a hab a tortán ez a transzfer lenne. Én nem tudom, mennyire van benne Rodgers keze ezekben a butaságokban, de egyre inkább azt érzem, hogy elveszti a kontrollt a csapata felett, nem véletlen, hogy a szurkolók is lassan kiutálják az Anfieldről.
Stez
gondolom ő is jobban szerette volna, ha Alexis Sanchezt sikerül tavaly megszerezni, de hát csak Baló lett a dologból.
majd meglátjuk.
az idei igazolások eddig tetszenek, a mezőnyjátékosok 40%-a lecserélődött, az időbe kerül, mire összecsiszolódik.

a mai meccs nem volt rossz, mondjuk ehhez kellett egy olyan ellenfél is, aki tud és akar is futballozni, és még otthon is játszik. majd a Hammers ellen kiderül.
több mint 9 éve
ozibozi
iktriad
vagy ha az nem, akkor eltiltás a sárgák miatt 😊
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.Mikey
Milan szurkolóként nem örülnék neki, ha tényleg visszajönne végül, de ez leginkább a Liverpoolra nézve elég szánalmas, mi meg tavaly csináltunk ismét egy nagyon jó üzletet Balotelli eladásával.

Viszont így biztos, hogy Ibra, vagy más támadó nem jön már.Törölt
Szvsz szánalmas ez mindkét csapatnak. Tavaly nagyszerűen csinálta a Milan, de ezt, hogy most visszaveszik (még ha csak kölcsönbe is), ezt nem tudom értelmezni. De hát, ez már legyen a Milan baja.
Mikey
Szánalmasnak nem az a Milan szempontjából, inkább vicces, hogy még mindig hiszünk benne. De azért halkan jegyzem meg, hogy itt nem volt balhéja, jól érezte magát, és első évében jól is játszott.

Kell támadó, de pont nem rá lenne szükség. Nagy nehezen kezd feleszmélni a csapat, és most pont arra lesz nagy szükség, hogy fejben mindenki rendben legyen, Balotelli meg az öltözőben csak a fesztivált csinálja majd. Hiszem, hogy még lehet belőle jó játékos, viszont pont nem nálunk lesz ideje arra, hogy összeszedje magát.

Egyszerűen nem az a karakter, aki most kell. Persze úgy, hogy még a bére felét is a Liverpool fizetné, nekünk tulajdonképpen semmibe sem fáj az egész, inkább csak azt sajnálom, hogy így biztosan nem jön akár Ibra, akár más a támadósorba.

De ami a Liverpool átigazolási politikáját illeti az utóbbi években, na az szánalmas, és a hab a tortán ez a transzfer lenne. Én nem tudom, mennyire van benne Rodgers keze ezekben a butaságokban, de egyre inkább azt érzem, hogy elveszti a kontrollt a csapata felett, nem véletlen, hogy a szurkolók is lassan kiutálják az Anfieldről.

több mint 9 éve
ozibozi
iktriad
Amen
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ozibozi
több mint 9 éve
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A meccs legjobbja címre pályáztak: Gabriel (arsenal), Gomez (liverpool), Skrtel (liverpool), Coutinho (liverpool). A nyertes: Joe Gomez (liverpool).
Rég láttam ilyen jó 0-0át, meccs előtt aláírtam volna ezt az eredményt, és a második félidőt látva ez is volt az igazságos.
YNWA!

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Napi Zsuzsi megvolt.
Komment:
Szobra lesz Bursában Dzsudzsáknak! A szobrász úgy formázza majd meg, amint kiszáll egy ripityára tört Lamboból, merész tekintete a horizontot fürkészi és a távolba mutat, másik kezében a Török Kupával.
Szakadok 😀
több mint 9 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
f*sz kivan, hogy Cech pont erre a meccsre érkezett meg fejben is az Arsenalba. kis szerencsével, és az első két fordulóban látott Cechhel 4-0 is lehetne. 😣

pedig rengeteg a pontatlanság...
Mikey
bezzeg Rambó be tudott találni a kapuba 😛
és nagyon nem volt les
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 737
f*sz kivan, hogy Cech pont erre a meccsre érkezett meg fejben is az Arsenalba. kis szerencsével, és az első két fordulóban látott Cechhel 4-0 is lehetne. 😣

pedig rengeteg a pontatlanság...
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
direktbe sincs ennyi kapufa a világon

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 312 — E/1
Acelos kezdes a 3 nagy spanyoltol...
ZoliZoltán
sztem ez nem baj. akkor jöhet vissza a spanyol bajnokság igazi nívója, ha leszámítva 2-3 ellenfelet, a barca-real nem ver mkit állandóan bucira3-4-5 gólokkal.
csebi
Persze,hogy nem gond...csak az ember nem gondolta volna,hogy egy Las Palmas,Gijon gondot jelent.
Bilbao mostanában jó,Valencica jó,Sevilla,Villareal.
Azért vannak ott jó kis csapatok!
több mint 9 éve
Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.Mikey
Milan szurkolóként nem örülnék neki, ha tényleg visszajönne végül, de ez leginkább a Liverpoolra nézve elég szánalmas, mi meg tavaly csináltunk ismét egy nagyon jó üzletet Balotelli eladásával.

Viszont így biztos, hogy Ibra, vagy más támadó nem jön már.Törölt
Szvsz szánalmas ez mindkét csapatnak. Tavaly nagyszerűen csinálta a Milan, de ezt, hogy most visszaveszik (még ha csak kölcsönbe is), ezt nem tudom értelmezni. De hát, ez már legyen a Milan baja.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Oké még csak 3 fordultó ment le, de akkor is..Egy újonc csapattól elég szép teljesítmény.
 abload.de/img/1xcs61.pngCoolearie
S közülük melyik az újonc csapat?
Mikey
Nem újonc akart volna lenni csak mióta megvan az új telefonom javítja magának amit írni szeretnék..És néha elég érdekes mondatok jönnek ki.😛
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.
Mikey

Viszont így biztos, hogy Ibra, vagy más támadó nem jön már.

több mint 9 éve
Balotelli megy vissza (kölcsönbe) a Milanba, lolcsika.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Na most fújják le az olasz bajnokságot!

több mint 9 éve
Oké még csak 3 fordultó ment le, de akkor is..Egy újonc csapattól elég szép teljesítmény.
 abload.de/img/1xcs61.png
Coolearie
főleg, hogy a Lejcseszter már tavaly is PL-es volt
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Pedronak meg is van az 1. gólja....ZoliZoltán
+ első gólpassz is 😀 soha rosszabb első meccset!Borbinho
még szerencse, hogy első meccs csak egy van. 😋

azért Terry is roppant okos, hogy kétgólos előnyben kiállíttatja magát.
Mikey
nem rá gondoltam, hanem bárki újoncnak 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 928 — Lucas Scott
ZoliZoltán
sztem ez nem baj. akkor jöhet vissza a spanyol bajnokság igazi nívója, ha leszámítva 2-3 ellenfelet, a barca-real nem ver mkit állandóan bucira3-4-5 gólokkal.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 312 — E/1
több mint 9 éve
Meanwhile meg Sousa pali figyelmen kívül hagyva zomboribognár tanácsait simán szopatja a nagyok közé készülő Milant 2-0 ra a 85. p környékén.
ozibozi
A szakma meg csak figyel.
Amadeus91
mondjuk kiderült az is, hogy nem csak nálunk hitt a légiósokban, mert a mai meccsen 1 olasz kezdett, azt is inkább lecserélte:- )))
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
Meanwhile meg Sousa pali figyelmen kívül hagyva zomboribognár tanácsait simán szopatja a nagyok közé készülő Milant 2-0 ra a 85. p környékén.
ozibozi
A szakma meg csak figyel.

criminal lawyer or criminal lawyer?