Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 932 — no es importante
a tudatos építkezés és az összevásárlás között azért elég nagy a különbség, de még a Chelsea-vel se lehet példálózni, mert épeszű ember nem megy Dagesztánba, mivel mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy ott sose lesz BL-meccsJJ
Majd lesz Moszkvában .atapapa
és egy ilyen csapatot hogy lehetne komolyan venni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 093 — #neverpunt
a tudatos építkezés és az összevásárlás között azért elég nagy a különbség, de még a Chelsea-vel se lehet példálózni, mert épeszű ember nem megy Dagesztánba, mivel mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy ott sose lesz BL-meccsJJ
Majd lesz Moszkvában

Ez DB döntése volt, ennyi pénzt nem tudott visszautasítani (ezért senki nem szólhatja meg), plusz a menedzser szerint nem is volt más érdeklődő. Engem csak az zavar, hogy a sportsajtó ahogy eddig azt magyarázta, hogy Liverpool meg Real Madrid szintű csapatok kapkodnak érte, mert oda is simán befér az aranylabdás, azok most azt próbálják megmagyarázni, hogy ez mekkora ugrás sportszakmailag ez az igazolás.DoM
A sajtó próbálja visszalapátolni a szart a lóba, megérdemlik. Az ő hibájuk is, hogy embert 2006 ősze nem utáltak, gyaláztak ennyire az országban, mint most Zsuzsit.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
persze, tipikus keleti erőfitogtatás az egész csapatot felpakolni egy gépre és vagyonokért meccset nézni velük, de szvsz ezt félremagyarázod. DB a szándékot díjazza, azt, hogy a tulaj nem csak szájhős, ha kitűz egy célt, akkor azt komolyan gondolja és megteremti az ahhoz szükséges eszközöket. Egy ilyen húzás után könnyebb elhitetni bármelyik kiszemelt játékossal, hogy a csapatnak nem csak az elképzelései határozottak.atapapa
Ha még három év múlva is állni fog a klub és top3-ban lesz az orosz bajnokságban, akkor lehet elhiszi a többség, hogy nem homokra épített kártyavár a klub azon a vidéken.

Ez DB döntése volt, ennyi pénzt nem tudott visszautasítani (ezért senki nem szólhatja meg), plusz a menedzser szerint nem is volt más érdeklődő. Engem csak az zavar, hogy a sportsajtó ahogy eddig azt magyarázta, hogy Liverpool meg Real Madrid szintű csapatok kapkodnak érte, mert oda is simán befér az aranylabdás, azok most azt próbálják megmagyarázni, hogy ez mekkora ugrás sportszakmailag ez az igazolás.
több mint 13 éve
a tudatos építkezés és az összevásárlás között azért elég nagy a különbség, de még a Chelsea-vel se lehet példálózni, mert épeszű ember nem megy Dagesztánba, mivel mindenkinek tisztában kell lennie vele, hogy ott sose lesz BL-meccs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nem vagyok jártas a soccervilágban, de túl sok orosz sztár nem jut így kapásból eszembe, a hollandoknál meg talán érthető, ha egy idő után váltani akarnak és továbblépni

ha Dzsudzsák a "négy nagy" közül választott volna magának csapatot, még (meg)érteném atapapa érveit, így szerintem nincs miről beszélni, futballkurva lett, pontJJ
vagy látja, hogy nagyon komolyan veszi a tulaj a dolgokat. Ahogy megvette a csapatot, rögtön beleölt 30 milliót a keretbe, vele most már újabb 14-t, gondolom meglebegtették neki a további nyári célpontokat is, mint pl. Aimart.

ezt a kommentet pedig még tőle, csak szemléltetésként hogy mennyire egyszerű gyerek:

"de amikor a Wembley-ben, a BL-döntőben szinte a Barca-elnök mellett ültem semleges csapat tagjaként, azért az elég bizonyítékot adott, hogy milyen szinten veszik őket komolyan a legmagasabb szinten, és milyen szinten veszik ők komolyan ezt az egészet, hogy még ezt is el tudták intézni."

mintha egy középiskolai recruitot hallanék, aki azzal indokolja csapatválasztását, hogy találkozhatott az egyetem egyik nagy sztárjával...JJ
persze, tipikus keleti erőfitogtatás az egész csapatot felpakolni egy gépre és vagyonokért meccset nézni velük, de szvsz ezt félremagyarázod. DB a szándékot díjazza, azt, hogy a tulaj nem csak szájhős, ha kitűz egy célt, akkor azt komolyan gondolja és megteremti az ahhoz szükséges eszközöket. Egy ilyen húzás után könnyebb elhitetni bármelyik kiszemelt játékossal, hogy a csapatnak nem csak az elképzelései határozottak.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
nagyon-nagyon érdemes ám figyelni az adott játékosok nemzetiségét
én az előző hsz-emben arra is céloztam a nagy klubok mellett, hogy talán nem véletlenül az oroszoktól főleg szláv játékosokat vesznek komoly áron, míg a te táblázatodban a hollandok dominálnakJJ
De ebből te mire következtetsz? Én arra, hogy az oroszok képesek megtartani a legjobbjaikat, míg a hollandok amint lehet menekülnek a bajnokságukból. Amellett persze, hogy válogatott szinten ugye jobbak a hollandok.Schleck
A menekülés azért erős.

Ez a holland filozófia. Utánpótlásképzésre alapozva, a tehetséges fiataloknak minél előbb minél több játéklehetőséget az első csapatban, majd amint felnőttek, és kiderült, hogy klasszisok a saját bajnokságban jó pénzért eladni, amit lehet visszaforgatni az utánpótlásba, és lép az eladott sztár helyére az újabb fiatal és kezdődik a buli elölről.
több mint 13 éve
ezt a kommentet pedig még tőle, csak szemléltetésként hogy mennyire egyszerű gyerek:

"de amikor a Wembley-ben, a BL-döntőben szinte a Barca-elnök mellett ültem semleges csapat tagjaként, azért az elég bizonyítékot adott, hogy milyen szinten veszik őket komolyan a legmagasabb szinten, és milyen szinten veszik ők komolyan ezt az egészet, hogy még ezt is el tudták intézni."

mintha egy középiskolai recruitot hallanék, aki azzal indokolja csapatválasztását, hogy találkozhatott az egyetem egyik nagy sztárjával...

---
több mint 13 éve
én az előző hsz-emben arra is céloztam a nagy klubok mellett, hogy talán nem véletlenül az oroszoktól főleg szláv játékosokat vesznek komoly áron, míg a te táblázatodban a hollandok dominálnakJJ
De ebből te mire következtetsz? Én arra, hogy az oroszok képesek megtartani a legjobbjaikat, míg a hollandok amint lehet menekülnek a bajnokságukból. Amellett persze, hogy válogatott szinten ugye jobbak a hollandok.Schleck
nem vagyok jártas a soccervilágban, de túl sok orosz sztár nem jut így kapásból eszembe, a hollandoknál meg talán érthető, ha egy idő után váltani akarnak és továbblépni

ha Dzsudzsák a "négy nagy" közül választott volna magának csapatot, még (meg)érteném atapapa érveit, így szerintem nincs miről beszélni, futballkurva lett, pont

---
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 968
Az is érdekes kérdés lenne, hogy ezekből hány játékos váltotta meg a világot új klubjában. Mert pl. a Skrtel-Vidic-Ivanovic vonulat egész jól bejött, míg pl. Babel, Huntelaar és Heitinga nem igazán (Suárez nálam még kérdés, a többieket pedig nem tudom... szerk.: ill. Sneijder persze király.)
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De ebből te mire következtetsz? Én arra, hogy az oroszok képesek megtartani a legjobbjaikat, míg a hollandok amint lehet menekülnek a bajnokságukból. Amellett persze, hogy válogatott szinten ugye jobbak a hollandok.

több mint 13 éve
én az előző hsz-emben arra is céloztam a nagy klubok mellett, hogy talán nem véletlenül az oroszoktól főleg szláv játékosokat vesznek komoly áron, míg a te táblázatodban a hollandok dominálnak

---
több mint 13 éve
A süllyesztőről
"2006 óta összesen kilenc olyan futballista játszott az orosz élvonalban, akiért valamelyik topligás egyesület legalább tízmillió eurót adott ki, míg Hollandiából ugyanezen időszak alatt 12-en keltek el hasonló vételár felett."atapapa
Milos Krasic - CSZKA
Martin Skrtel - Zenit
Nemanja Vidic - Szpartak
Branislav Ivanovic - Lokomotiv

ők voltak az origós példákJJ
itt meg néhány holland

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Nem hogy a Rapids-be jött volna, most mindnyájan önfeledten ünnepelnétek. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
A süllyesztőről
"2006 óta összesen kilenc olyan futballista játszott az orosz élvonalban, akiért valamelyik topligás egyesület legalább tízmillió eurót adott ki, míg Hollandiából ugyanezen időszak alatt 12-en keltek el hasonló vételár felett."atapapa
Milos Krasic - CSZKA
Martin Skrtel - Zenit
Nemanja Vidic - Szpartak
Branislav Ivanovic - Lokomotiv

ők voltak az origós példák

---
több mint 13 éve
azért azt erősen kétlem azért, hogy dzsudszákért egy nyugati klub se jelentkezett volna be... according to tva.kacsa
pedig rém egyszerűen vázolható a történet: a menedzserei hamis hírekkel strófolták fel az árát, mely csalit az Anzsi minden szívbaj nélkül bekapta (mivel nyugodtan megtehették, hogy fölélőjenek a piaci árának), Dzsudzsákék meg annyira megörültek az első ajánlatnak (mely valószínűleg messze felülmúlta reális elképzeléseiket), hogy gondolkodás nélkül elfogadták azt

---
több mint 13 éve
A süllyesztőről
"2006 óta összesen kilenc olyan futballista játszott az orosz élvonalban, akiért valamelyik topligás egyesület legalább tízmillió eurót adott ki, míg Hollandiából ugyanezen időszak alatt 12-en keltek el hasonló vételár felett."

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért azt erősen kétlem azért, hogy dzsudszákért egy nyugati klub se jelentkezett volna be... according to tv
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Az anzsi most 2. az orosz ligában tehát BL es lesz igaz az orosz bajnokság menetrendje miatt csak jövőre ha így folytatják és van pénz akarnak erősíteni még.
...
Emellett 2 buktató azért én is látok, Anzsinak idén BL helyett kell szereznie ami ebben az orosz mezőnyben azért necces ha nem elsz akkor tényleg bajba lesz Balázs. A másik hogy nem ismerem az Anzsi csatárait de eddig nem lőttek túl sok gólt, ha Dzsuzsák ne mtud hozzászokni hogy kcisit gyengébbek mondjuk a társak megint bajban lehet.
De közel sem akkora dráma ez az igazolás mint ahogy sokan lefestik.Toca
Itt a táblázat/lehet turkálni a csapatról
http://uk.soccerway.com/national/russia/premier-league/2011-2012/regular-season/

Ez a 2. hely soha az életben nem lesz meg.. 12 meccsen eddig 12 rúgott, 8 kapott, úgy hogy Robi Carlos vágott hármat ebből, és a védők összesen hatot 😀 Lakhiyalov (12 meccs, 1 gól - nem ismerem) és Holenda (11 meccs, 4 gól) a két fő csatár (Tardelli 6 mecssen kezdett, össz 460 perc, ezen semmi), Holenda és Robi a két leggólerősebb 😊 A Zenittől szoptak, most kedden lesz a CSZKA ellen a meccsük.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 709 — Invisible man
"Vörösbaranyi József menedzser megjegyezte: az elmúlt időszakban ők soha egyetlen egy csapatot sem említettek meg konkréten, mint amely Dzsudzsák után érdeklődik, csupán újságírói kérdésre véleményezték a sajtóhíreket. A valóság az, hogy mindezidáig egyetlen olyan ajánlat sem futott be, amely úgy a PSV-nek, mint a magyar légiósnak is megfelelt volna. Az átigazolással azért nem vártak tovább, a nyári piac végéig, mert sportszakmailag egyértelműen előrelépésnek tartják az orosz bajnokságot, az Anzsi pedig visszautasíthatatlan ajánlatot tett." Kamu volt az összes csapat amit bedobtak. Mondtam én, hogy előrelépés ez. 😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 549 — Vikings fan
23-27éveit tölti majd ott. Egy soccerosnak Kb a legproduktívabb 4-5 év, amikor fizikálisan a toppon van, technikailag pedig már kiforrott. /*Nem tartom őt feltétlen kiforrott játékosnak, de hogy ott nem fog tovább csiszolódni, az szinte teljesen biztos*/ Ezeket az éveit fogja elpazarolni, amennyiben kitölti a szerződését...Black_Adder
Ez olyan dolog hogy ő ugródeszkának tartja, ha tényleg olyan jó mint ahova most hiszik sokan hogy egy spanyol/angol/német topcsapatban biztos kezdő lenne akkor itt kifog emelkedni, ha kiemelkedik elfogja vinni 2 év múlva kb egy olyan csapat ami picit erősebb azért mint amilyenhez mehetett volna és valószínáleg értékesebb is lesz neki.
Ha ebből a csapatból nem tud kiemelkedni akkor meg tökmindegy hogy most idejött vagy nem ha itt nem jó, máshol se lett volna az ott padon végezné itt meg max nem elsz olyan eredményes.
Mindenki Husztihoz hasonlítja de közel távol sincs a helyzetük, ha ő leszerepel 2 év alatt PSV vagy más erős holland klub tárt karokkal fogja várni mert Hollandiába neve van . Husztinak volt egy ligaszintne kiscsapatban 1-2 jó éve elment Zenitbe 20ad rangú embernek és padon végezte.
Ezt az orosz csapatot BL-re fogják építeni és Balázsnak húzóember szerepet szánnak szerintem 23 évesen sokkal fontosabb ez mnithogy elment volna egy nagycsapatba és a meccsek felén padozik.
4 évet meg nem kötelező kitöltenie, de aki nem látja hogy a milliomos Anzsi ugródeszkának is jó lehet és inkább fröcsög mert ő várta hogy Realba vagy valami nagy csapathoz igazol az az ember nincs tisztába a piaci értékekkel és hogy mennyit ér most játékerőben Dzsudzsák.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 045 — we almost always almost win
23-27éveit tölti majd ott. Egy soccerosnak Kb a legproduktívabb 4-5 év, amikor fizikálisan a toppon van, technikailag pedig már kiforrott. /*Nem tartom őt feltétlen kiforrott játékosnak, de hogy ott nem fog tovább csiszolódni, az szinte teljesen biztos*/ Ezeket az éveit fogja elpazarolni, amennyiben kitölti a szerződését...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Irány az Anzsi: Dzsudzsák Balázs aláírt az orosz csapathozBazzani
a hülyéje...Amadeus91
4 évre!! Szép volt. Már csak az interjú érdekel.Matthew99
„A Zenit, a CSZKA, a Lokomotív és Szpartak senkinek sem szorul bemutatásra, aki ismerős a futball világában, így az Anzsiban már erősebb bajnokságban szerepelhetek, mint Hollandiában, amellyel kapcsolatban többször megfogalmazódott, hogy nincs igazi konkurenciaharc, a PSV mellett csupán néhány klub tartozik az elitbe – mutatta be Dzsudzsák az orosz bajnokságot röviden. – Való igaz, hogy nem egy topcsapatba mentem, amit sokan vártak tőlem itthon, de ez a klub olyan jövő előtt áll, hogy négy éven belül komoly Bajnokok Ligája helyezésben gondolkodhatnak. Egyelőre elég talán Busufa, Roberto Carlos, Tardelli nevét említeni. A mostani szezonban nem látnak nemzetközi kupamérkőzéseken, viszont jövőre már a BL-ben szeretnénk szerepelni."

(...)

"„Sok ember véleményét kikértem az átigazolással kapcsolatban, de senki nem mondta azt a szemembe, hogy rossz döntést hozok és a pályafutásom végére érek ezzel."

---
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 709 — Invisible man
a hülyéje...Amadeus91
4 évre!! Szép volt. Már csak az interjú érdekel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 117
a hülyéje...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
Irány az Anzsi: Dzsudzsák Balázs aláírt az orosz csapathoz