Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
😀 tudnám honnan lett ennyi Mahacskala Fan. Eddig miért nem hallottunk a tudatos csapatépítésükről? Welcome in Dagestan
http://www.youtube.com/watch?v=KRWKp-WTZp8&feature=related
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Pont ezt akartam írni. Mondjuk ilyenkor mindig jönnek a nagyokosok hogy megmondják hogy ami szar az mért szar. Anno mikor PSV-be került is emlékszem mennyire fakkolták hogy lófasz gyerek padra örüljön hogy bekerül. Erre. Nem olyan hülye ő mint aminek tűnik azért csak így ne mdobja el a karrierjét. Nyilván számított hogy aláraknak nem kevés pénzt, de ebből az is látszik hogy komolyan gondolják a csapatépítést. Okoskodni igazából lehet, de biztosra kijelenteni hogy szar a Mahalacska nonszensz.Hihetetlenül tisztelem a türelmed.SchleckHa már Nalcsik, nézd meg szépen, hogy most hol vannak.. 15. hely. Erről ennyit.Amadeus91Most akkor mérvadó a tabella vagy sem? 😊 a nalcsikba negyedannyi pénzt nem öltek mint most a Mahacskalába, szóval az Anzsi idén simán hatba lesz, ha nem baszarintják el (ami persze benne van, chemistry még semmi, meg amúgy is benne lehet).Rajna
több mint 13 éve
Ezt ki mondta?te Amadeus dzsudzsi megdugta a csajodat vagy mi ez a keresztes hadjárat ?gabtsimert szerinted a Mahacskala előrelépés?Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
te Amadeus dzsudzsi megdugta a csajodat vagy mi ez a keresztes hadjárat ?gabtsimert szerinted a Mahacskala előrelépés?
több mint 13 éve
Hihetetlenül tisztelem a türelmed.Ha már Nalcsik, nézd meg szépen, hogy most hol vannak.. 15. hely. Erről ennyit.Amadeus91Most akkor mérvadó a tabella vagy sem? 😊 a nalcsikba negyedannyi pénzt nem öltek mint most a Mahacskalába, szóval az Anzsi idén simán hatba lesz, ha nem baszarintják el (ami persze benne van, chemistry még semmi, meg amúgy is benne lehet).Rajna
több mint 13 éve
Ha már Nalcsik, nézd meg szépen, hogy most hol vannak.. 15. hely. Erről ennyit.Amadeus91Most akkor mérvadó a tabella vagy sem? 😊 a nalcsikba negyedannyi pénzt nem öltek mint most a Mahacskalába, szóval az Anzsi idén simán hatba lesz, ha nem baszarintják el (ami persze benne van, chemistry még semmi, meg amúgy is benne lehet).
több mint 13 éve
te Amadeus dzsudzsi megdugta a csajodat vagy mi ez a keresztes hadjárat ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
Kétség kívül Hamburg jobb lett volna...nagyon szeretem személy szerint.. de nem egy olyan futballistának való, akiben egy nemzet bízik....Amadeus91Hol szabad élnie egy olyan futballistának, akiben egy nemzet bízik? Mondjuk ha egy hokisunk menne oda akiben szintén "egy nemzet bízik" akkor is szar hely lenne, nem méltó város?
Mellesleg miután kiderült, hogy egyéb kérő nem volt, teljesen lényegtelen itt vitázni. Ha akart sem tudott volna máshová menni, csak drasztikus fizetéscsökkentéssel gondolom amit a hülye sem vár el.Rajna
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
Ha már Nalcsik, nézd meg szépen, hogy most hol vannak.. 15. hely. Erről ennyit.Azt ugye tudod, hogy féltávnál nincs az orosz bajnokság? Ez kb olyan, mintha az Osasuna szept 30.-n megelőzné a Barcát és kijelentenénk, hogy 4 éven belül BL győzelem.Nincs féltávnál jah, de azért nem rossz jelzés, és a csapat kulcsjátékosai valsz még nincsenek is itt, ennyi. Én továbbra sem tartom reálisnak idén a kettőbe kerülést, de hatba simán, plusz ugye kupa.
A Zenit konkrétan szovjet bajnok volt, és vagy 60 éve Leningrád első számú csapata. De, igen, névtelen szar... 😉 A Kazany meg jól össze van rakva. Mahacskala semmilyen, a futballhoz szükséges, tényezőben nem éri utol a moszkvai csapatokat. De még a PSV-t sem.Amadeus91
Hát a Zenit egyszeres szovjet bajnok, azért ez elég sok csapatról elmondható... Szentpéterváron nem építettek focit 2006 előtt, lehetett ott szurkolóbázis de tradíció az semmi. Pénzből meg gyorsan összehoztak egy ütőképes csapatot, pont mint most a Mahacskala próbál. Az első lépések kétségtelenül sikeresek, ha továbbra is így mennek a sok rendkívül tradicionális csapat (lásd '97-ig, harmad-, 2002-ig másodosztályú Kazany) szintjét gyorsan elérik.
Bár már én rég nem vagyok soccerfanatikus, de azt még én is tudom, hogy a Dinamo régóta nem tényező az orosz fociban, szimpla középcsapat, aminél a Mahacksala kb. most jobb. Tradíció az van ott, csak éppen pénz nem sok, 2002 óta egyszer tudtak nemzetközi porondra jutni, szóval szerintem számold át a hatosodat és keress valami más csapatot (például a tavaly bejutott Nalcsikot, amely közvetlenül Dagesztán szomszédjában fekszik, és szintén annyira tradicionális, mint te vagy én vagy a Rubin Kazany).Rajna
több mint 13 éve
nagyon szeretem személy szerint.. de nem egy olyan futballistának való, akiben egy nemzet bízik....Amadeus91Hol szabad élnie egy olyan futballistának, akiben egy nemzet bízik? Mondjuk ha egy hokisunk menne oda akiben szintén "egy nemzet bízik" akkor is szar hely lenne, nem méltó város?
Mellesleg miután kiderült, hogy egyéb kérő nem volt, teljesen lényegtelen itt vitázni. Ha akart sem tudott volna máshová menni, csak drasztikus fizetéscsökkentéssel gondolom amit a hülye sem vár el.
több mint 13 éve
Azt ugye tudod, hogy féltávnál nincs az orosz bajnokság? Ez kb olyan, mintha az Osasuna szept 30.-n megelőzné a Barcát és kijelentenénk, hogy 4 éven belül BL győzelem.Nincs féltávnál jah, de azért nem rossz jelzés, és a csapat kulcsjátékosai valsz még nincsenek is itt, ennyi. Én továbbra sem tartom reálisnak idén a kettőbe kerülést, de hatba simán, plusz ugye kupa.
A Zenit konkrétan szovjet bajnok volt, és vagy 60 éve Leningrád első számú csapata. De, igen, névtelen szar... 😉 A Kazany meg jól össze van rakva. Mahacskala semmilyen, a futballhoz szükséges, tényezőben nem éri utol a moszkvai csapatokat. De még a PSV-t sem.Amadeus91
Hát a Zenit egyszeres szovjet bajnok, azért ez elég sok csapatról elmondható... Szentpéterváron nem építettek focit 2006 előtt, lehetett ott szurkolóbázis de tradíció az semmi. Pénzből meg gyorsan összehoztak egy ütőképes csapatot, pont mint most a Mahacskala próbál. Az első lépések kétségtelenül sikeresek, ha továbbra is így mennek a sok rendkívül tradicionális csapat (lásd '97-ig, harmad-, 2002-ig másodosztályú Kazany) szintjét gyorsan elérik.
Bár már én rég nem vagyok soccerfanatikus, de azt még én is tudom, hogy a Dinamo régóta nem tényező az orosz fociban, szimpla középcsapat, aminél a Mahacksala kb. most jobb. Tradíció az van ott, csak éppen pénz nem sok, 2002 óta egyszer tudtak nemzetközi porondra jutni, szóval szerintem számold át a hatosodat és keress valami más csapatot (például a tavaly bejutott Nalcsikot, amely közvetlenül Dagesztán szomszédjában fekszik, és szintén annyira tradicionális, mint te vagy én vagy a Rubin Kazany).
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
Nem mondom, hogy hülye az, aki mást gondol, de ne adjuk már be, hogy a Mahacskala előrébb tart mint mondjuk a CSKA... második a bajnokságban június közepe fele! Sehol nem tartunk...Senki nem mondta hogy BL-t nyer. De igen ha te aztmondod ez a 6 csapat száámít a többi fos akkor így jobban átgondolva tényleg szánalmas Dzsudzsák. Jelenleg 2. BL helyen áll , lehet magyarázni hogy csak 12 rúgott góljuk van meg hogy fellángolás, de komoly pénzt ölnek a csapatba amivel fel lehet kerülni a nagy orosz élmezőnybe. Persze az is lehet hogy nem jön össze és Dzsudzsi csak gazdag lesz én aláírom, de azt hogy te kijelented hogy ez van aki mást mond az röhejes az már vicc... Bár biztos sose láttál még olyat hogy egy feltörekvő sok pénzt kapó csapat esetleg odaérjen BL helyre főleg nem egy olyan hiperkiegyensúlyozott bajnokságban mint az orosz...Tocaott nem ígérgetnek, hanem költenekTe ezt direkt csinálod, vagy még soha nem jártál orosz földön? 6 nemzetközi induló; CSKA, Zenit, Dinamo, Szpartak, Lokomotiv, Kazany... meg is volnánk. Anzsi Mahacskala még orosz szinten is vicc. Egy semmi, lóbetegség. Jönnek itt, hogy Roberto Carlos (39) meg azzal az Anderlecht sztárral, meg ott a másik brazil gyerek aki még Oroszországban nem lőtt gólt. Majd akkor erre még idehoznak egy Aimar-t, aztán BL?! A CSKA akkora maflást fog nekik verni, hogy azt sem fogják tudni, hogy merre van az előre. Mégis mit akar a Mahacskala? Akkor amikor a többi csapat olyan játékosokat tud kinevelni mint Arshavin, Dzagoev, Shennyikov, Bystrov, Akinfejev.... vagy tudatosan olyan tehetségeket szereznek be mint Vagner Love, aki nem súlyos 10 milliókért került Moszkvába. Agyrém..de az még inkább, hogy itt egy két okos aztán beadja, hogy miért is fog a 42 éves Robi Carlos meg Aimar meg persze Dzsudzsi BL-t nyerni 3 év múlva... Röhej.
aztán nem csak a bl-re gondoltam, hanem a nemzetközi porondra (első 6 helyezett az oroszoknál ott van)
Különösebben nem érdekel a csapata sorsa, viszont őszintén szólva remélem hogy kijön neki a lépés. Nem mintha kedvelném, csak egyáltalán nem áll arányban az eligazolásának súlya azzal, ahogyan a fél ország napok óta fröcsög.atapapa
Valszeg nem volt komoly érdeklődő, ez meg anyagilag kihagyhatatlan bulinak nézett ki. Karrier persze off, de kit érdekel? Még az unokái is jól fognak élni. A szurkolók meg továbbvárnak egy Dárdai 2.0-ra.Amadeus91
Egyedül a Zenit volt olyan csapat, amelyik feltörekvő volt és sok pénzt kapott, csak ő mögötte a Gazprom áll és van saját jól bejáratot akadémiája. Mellesleg nem 1-2 év alatt jutottak el oda....
Már földrajzi értelemben is hülye döntést hozott Bazsi, jöttök, hogy "Moszkvában fog élni.." Én éltem Moszkvában.. nagyon jól tudom, hogy ott fényes nappal szúrják át a torkod a pénztárcádért, fényes nappal robbantanak fel (a dagesztániak), fényes nappal ruháznak meg a GUM Áruház!!! Mögött (Ami konkrétan a Vörös tér). Jó hely, szép hely, nagyon szeretem személy szerint.. de nem egy olyan futballistának való, akiben egy nemzet bízik....
(egyébként inkább Moszkvában élnék újra, mint Magyarországon.)
És akkor még Dagesztánba bele sem mentem.... nem 1 olyan hírt hallottam míg kint voltam, hogy szabályosan vadásznak az orosz rendőrökre pl. az ottaniak. Bazsi gyakorlatilag kimegy a front vonalra, oda, ahol még az oroszoknak is túl kemény... Én EZT a részét nem tudom megérteni. A foci itt már mellékes...
több mint 13 éve
http://sportgeza.hu/futball/2011/06/12/cristiano_ronaldo_heti_400000_fontert_a_mancitynel/Lol 😀
több mint 13 éve
Senki nem mondta hogy BL-t nyer. De igen ha te aztmondod ez a 6 csapat száámít a többi fos akkor így jobban átgondolva tényleg szánalmas Dzsudzsák. Jelenleg 2. BL helyen áll , lehet magyarázni hogy csak 12 rúgott góljuk van meg hogy fellángolás, de komoly pénzt ölnek a csapatba amivel fel lehet kerülni a nagy orosz élmezőnybe. Persze az is lehet hogy nem jön össze és Dzsudzsi csak gazdag lesz én aláírom, de azt hogy te kijelented hogy ez van aki mást mond az röhejes az már vicc... Bár biztos sose láttál még olyat hogy egy feltörekvő sok pénzt kapó csapat esetleg odaérjen BL helyre főleg nem egy olyan hiperkiegyensúlyozott bajnokságban mint az orosz...Te ezt direkt csinálod, vagy még soha nem jártál orosz földön? 6 nemzetközi induló; CSKA, Zenit, Dinamo, Szpartak, Lokomotiv, Kazany... meg is volnánk. Anzsi Mahacskala még orosz szinten is vicc. Egy semmi, lóbetegség. Jönnek itt, hogy Roberto Carlos (39) meg azzal az Anderlecht sztárral, meg ott a másik brazil gyerek aki még Oroszországban nem lőtt gólt. Majd akkor erre még idehoznak egy Aimar-t, aztán BL?! A CSKA akkora maflást fog nekik verni, hogy azt sem fogják tudni, hogy merre van az előre. Mégis mit akar a Mahacskala? Akkor amikor a többi csapat olyan játékosokat tud kinevelni mint Arshavin, Dzagoev, Shennyikov, Bystrov, Akinfejev.... vagy tudatosan olyan tehetségeket szereznek be mint Vagner Love, aki nem súlyos 10 milliókért került Moszkvába. Agyrém..de az még inkább, hogy itt egy két okos aztán beadja, hogy miért is fog a 42 éves Robi Carlos meg Aimar meg persze Dzsudzsi BL-t nyerni 3 év múlva... Röhej.na ez az ami nem több puszta fikciónál, mivel ilyenre még sehol nem akadt példaott nem ígérgetnek, hanem költenek
"mert bizony a Mahacskala BL-be jut, ha törik, ha szakad!"
ez a politikusaink kedvenc frázisára emlékeztet, "ha hiszünk benne, előbb-utóbb meg is valósul!"JJ
aztán nem csak a bl-re gondoltam, hanem a nemzetközi porondra (első 6 helyezett az oroszoknál ott van)
Különösebben nem érdekel a csapata sorsa, viszont őszintén szólva remélem hogy kijön neki a lépés. Nem mintha kedvelném, csak egyáltalán nem áll arányban az eligazolásának súlya azzal, ahogyan a fél ország napok óta fröcsög.atapapa
Valszeg nem volt komoly érdeklődő, ez meg anyagilag kihagyhatatlan bulinak nézett ki. Karrier persze off, de kit érdekel? Még az unokái is jól fognak élni. A szurkolók meg továbbvárnak egy Dárdai 2.0-ra.Amadeus91
több mint 13 éve
megbeszéltükTe ezt direkt csinálod, vagy még soha nem jártál orosz földön? 6 nemzetközi induló; CSKA, Zenit, Dinamo, Szpartak, Lokomotiv, Kazany... meg is volnánk.Amadeus91na ez az ami nem több puszta fikciónál, mivel ilyenre még sehol nem akadt példaott nem ígérgetnek, hanem költenek
ez a politikusaink kedvenc frázisára emlékeztet, "ha hiszünk benne, előbb-utóbb meg is valósul!"JJ
A pénz különösen abban az instabil környezetben, ami Dagesztánt jellemzi nem feltétlenül garancia a sikerre és ez azért sok, fénykorukban lévő játékost visszatarthat az odaszerződéstől. A szándék persze becsülendő, de hogy ne csak 1-2 éves csoda project legyen, ahhoz meg kell ott helyben is vetni a csapatnak a lábát, és nem Moszkvából beröptetni a csapatot stb.Kétségtelen, az orosz bajokságban megszokott felárhoz képest még jobban túl kell fizetni a játékosokat. De eddig okosan csinálták, vitték február legelején RC-t, aki a 40 felé jó pénzért bárhova ment volna. Így rá pár hétre sokkal könnyebb volt odacsábítani a két brazil tehetséget, aztán Boussoufat, majd most még többért Zsuzsit. Érdekes lesz a nyaruk még.
Ettől még simán bejöhet a dolog, de a pénz ellenére a környezet miatt inkább ez a forgatókönyv a valószínűtlenebb, vagyis hogy Sahtar Doneck szintű, stabil európai középmezőny elejéhez tartozó csapatot hoznak össze 2 év alatt, és Dzsudzsák onnan megy nyugdíjba harmincévesen.DoM
A közeljövő ingoványos lesz, igaz hogy hiába nagy hal a tulaj, a helyiek génjeibe kódolt villongásokat ő se fogja tudni kezelni
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
Azt ugye tudod, hogy féltávnál nincs az orosz bajnokság? Ez kb olyan, mintha az Osasuna szept 30.-n megelőzné a Barcát és kijelentenénk, hogy 4 éven belül BL győzelem.Te ezt direkt csinálod, vagy még soha nem jártál orosz földön? 6 nemzetközi induló; CSKA, Zenit, Dinamo, Szpartak, Lokomotiv, Kazany... meg is volnánk. Anzsi Mahacskala még orosz szinten is vicc. Amadeus91A tabella egyelőre mást mutat, és tényleg csak most kezdtek költeni. Azért, mert neked nem tetszik a nevük meg szrinted nem "tradicionálisak", még lehetnek jók középtávon. Ha négy éve a Kazanyba, vagy hét éve a Zenitbe megy (tudom, akkor nem volt ilyen neves, de most képzeljük azt, hogy akkor is ott volt a jelen Dzsudzsákja), ugyanezt mondod?Rajna
A Zenit konkrétan szovjet bajnok volt, és vagy 60 éve Leningrád első számú csapata. De, igen, névtelen szar... 😉 A Kazany meg jól össze van rakva. Mahacskala semmilyen, a futballhoz szükséges, tényezőben nem éri utol a moszkvai csapatokat. De még a PSV-t sem.
több mint 13 éve
Te ezt direkt csinálod, vagy még soha nem jártál orosz földön? 6 nemzetközi induló; CSKA, Zenit, Dinamo, Szpartak, Lokomotiv, Kazany... meg is volnánk. Anzsi Mahacskala még orosz szinten is vicc. Amadeus91A tabella egyelőre mást mutat, és tényleg csak most kezdtek költeni. Azért, mert neked nem tetszik a nevük meg szrinted nem "tradicionálisak", még lehetnek jók középtávon. Ha négy éve a Kazanyba, vagy hét éve a Zenitbe megy (tudom, akkor nem volt ilyen neves, de most képzeljük azt, hogy akkor is ott volt a jelen Dzsudzsákja), ugyanezt mondod?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
Dagesztánban, ami egy lázadó (híresen) köztársaság. Ott tényleg egy eltévedt golyó... miért nem egyből a Terek Groznij?ott nem ígérgetnek, hanem költenekA pénz különösen abban az instabil környezetben, ami Dagesztánt jellemzi nem feltétlenül garancia a sikerre és ez azért sok, fénykorukban lévő játékost visszatarthat az odaszerződéstől. A szándék persze becsülendő, de ahhoz ne csak 1-2 éves csoda project legyen, ahhoz meg kell ott helyben is vetni a csapatnak a lábát, és nem Moszkvából beröptetni a csapatot stb.
Ettől még simán bejöhet a dolog, de a pénz ellenére a környezet miatt inkább ez a forgatókönyv a valószínűtlenebb, vagyis hogy Sahtar Doneck szintű, stabil európai középmezőny elejéhez tartozó csapatot hoznak össze 2 év alatt, és Dzsudzsák onnan megy nyugdíjba harmincévesen.DoM
több mint 13 éve
ott nem ígérgetnek, hanem költenekA pénz különösen abban az instabil környezetben, ami Dagesztánt jellemzi nem feltétlenül garancia a sikerre és ez azért sok, fénykorukban lévő játékost visszatarthat az odaszerződéstől. A szándék persze becsülendő, de hogy ne csak 1-2 éves csoda project legyen, ahhoz meg kell ott helyben is vetni a csapatnak a lábát, és nem Moszkvából beröptetni a csapatot stb.
Ettől még simán bejöhet a dolog, de a pénz ellenére a környezet miatt inkább ez a forgatókönyv a valószínűtlenebb, vagyis hogy Sahtar Doneck szintű, stabil európai középmezőny elejéhez tartozó csapatot hoznak össze 2 év alatt, és Dzsudzsák onnan megy nyugdíjba harmincévesen.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
Te ezt direkt csinálod, vagy még soha nem jártál orosz földön? 6 nemzetközi induló; CSKA, Zenit, Dinamo, Szpartak, Lokomotiv, Kazany... meg is volnánk. Anzsi Mahacskala még orosz szinten is vicc. Egy semmi, lóbetegség. Jönnek itt, hogy Roberto Carlos (39) meg azzal az Anderlecht sztárral, meg ott a másik brazil gyerek aki még Oroszországban nem lőtt gólt. Majd akkor erre még idehoznak egy Aimar-t, aztán BL?! A CSKA akkora maflást fog nekik verni, hogy azt sem fogják tudni, hogy merre van az előre. Mégis mit akar a Mahacskala? Akkor amikor a többi csapat olyan játékosokat tud kinevelni mint Arshavin, Dzagoev, Shennyikov, Bystrov, Akinfejev.... vagy tudatosan olyan tehetségeket szereznek be mint Vagner Love, aki nem súlyos 10 milliókért került Moszkvába. Agyrém..de az még inkább, hogy itt egy két okos aztán beadja, hogy miért is fog a 42 éves Robi Carlos meg Aimar meg persze Dzsudzsi BL-t nyerni 3 év múlva... Röhej.ott nem ígérgetnek, hanem költenekNem kell komolyan venned. Elég ha komolyan veszik őket azok, akiket megelőzve a nemzetközi porondra jutnak.atapapana ez az ami nem több puszta fikciónál, mivel ilyenre még sehol nem akadt példa
Valszeg nem volt komoly érdeklődő, ez meg anyagilag kihagyhatatlan bulinak nézett ki. Karrier persze off, de kit érdekel? Még az unokái is jól fognak élni. A szurkolók meg továbbvárnak egy Dárdai 2.0-ra.
több mint 13 éve
Most erősítenek még, a Lokomotivot verték idegenben, azért az nem rossz. Szerintem sem lesz ebből most BL de a következő bajnokságban simán.Az anzsi most 2. az orosz ligában tehát BL es lesz igaz az orosz bajnokság menetrendje miatt csak jövőre ha így folytatják és van pénz akarnak erősíteni még.Itt a táblázat/lehet turkálni a csapatról
...
Emellett 2 buktató azért én is látok, Anzsinak idén BL helyett kell szereznie ami ebben az orosz mezőnyben azért necces ha nem elsz akkor tényleg bajba lesz Balázs. A másik hogy nem ismerem az Anzsi csatárait de eddig nem lőttek túl sok gólt, ha Dzsuzsák ne mtud hozzászokni hogy kcisit gyengébbek mondjuk a társak megint bajban lehet.
De közel sem akkora dráma ez az igazolás mint ahogy sokan lefestik.Toca
http://uk.soccerway.com/national/russia/premier-league/2011-2012/regular-season/
Ez a 2. hely soha az életben nem lesz meg.. 12 meccsen eddig 12 rúgott, 8 kapott, úgy hogy Robi Carlos vágott hármat ebből, és a védők összesen hatot 😀 Lakhiyalov (12 meccs, 1 gól - nem ismerem) és Holenda (11 meccs, 4 gól) a két fő csatár (Tardelli 6 mecssen kezdett, össz 460 perc, ezen semmi), Holenda és Robi a két leggólerősebb 😊 A Zenittől szoptak, most kedden lesz a CSZKA ellen a meccsük.Igor
több mint 13 éve
csak itt meg vannak riválisok is, akiknek szintén akad pár tisztára mosni való milliójaAnnyi a különbség hogy neki van pénze a megvalósításhoz .TocaNem kell komolyan venned. Elég ha komolyan veszik őket azok, akiket megelőzve a nemzetközi porondra jutnak.atapapana ez az ami nem több puszta fikciónál, mivel ilyenre még sehol nem akadt példa
ez a politikusaink kedvenc frázisára emlékeztet: "ha hiszünk benne, előbb-utóbb meg is valósul!"
hahhJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ott nem ígérgetnek, hanem költenekna ez az ami nem több puszta fikciónál, mivel ilyenre még sehol nem akadt példaés egy ilyen csapatot hogy lehetne komolyan venni?JJNem kell komolyan venned. Elég ha komolyan veszik őket azok, akiket megelőzve a nemzetközi porondra jutnak.atapapa
Különösebben nem érdekel a csapata sorsa, viszont őszintén szólva remélem hogy kijön neki a lépés. Nem mintha kedvelném, csak egyáltalán nem áll arányban az eligazolásának súlya azzal, ahogyan a fél ország napok óta fröcsög.
több mint 13 éve
Annyi a különbség hogy neki van pénze a megvalósításhoz .na ez az ami nem több puszta fikciónál, mivel ilyenre még sehol nem akadt példaés egy ilyen csapatot hogy lehetne komolyan venni?JJNem kell komolyan venned. Elég ha komolyan veszik őket azok, akiket megelőzve a nemzetközi porondra jutnak.atapapa
ez a politikusaink kedvenc frázisára emlékeztet: "ha hiszünk benne, előbb-utóbb meg is valósul!"
hahhJJ
több mint 13 éve
na ez az ami nem több puszta fikciónál, mivel ilyenre még sehol nem akadt példaNem kell komolyan venned. Elég ha komolyan veszik őket azok, akiket megelőzve a nemzetközi porondra jutnak.atapapaMajd lesz Moszkvában .atapapaés egy ilyen csapatot hogy lehetne komolyan venni?JJ
hahh
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal