Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
persze mikor valaki olyan egyszerű, mint egy kő, ilyen meg sem fordul az eszében, nagyon sok sztár képtelen átérezni, hogy mennyit jelenthet akár egy autogram is egy rajongónakJJ
Pont ezt akartam kifejteni. Sosem volt szimpatikus gyerek, de a (z ő és sleppjének) végtelen egyszerűsége csak úgy süt az átigazolásról, annak lekommunikálásáról.Escalade
Elég off itt,de Balázsunk egész normális arc.
Szegedi barátaim nyaraltak a Balatonon. Kisebb alkoholmennyiség elfogyasztása után (kisebb=normális embernek halálos) üldögéltek egy fapados presszó asztalánál. Egyikük megpillantotta az épp arra sétáló Dzsudzsákot. "Nézdmánazmöga Dzsudzsák. Gyere mán ideeee!" felkiáltással meg is szólította kedvesen. Balázs jelezte,hogy el kell állnia a kocsijával de aztán visszajön. "Nagyképű alak,sose jön vissza." gondolták a komáim. 10perc múlva azonban visszajött Balázs és több mint egy órát beszélgetett a srácokkal,akik meghívták valami üdítőre. Teljesen normális volt,semmi arcoskodás. Ha kell képet is mellélkelek annak aki nem hiszi.

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
persze mikor valaki olyan egyszerű, mint egy kő, ilyen meg sem fordul az eszében, nagyon sok sztár képtelen átérezni, hogy mennyit jelenthet akár egy autogram is egy rajongónakJJ
Pont ezt akartam kifejteni. Sosem volt szimpatikus gyerek, de a (z ő és sleppjének) végtelen egyszerűsége csak úgy süt az átigazolásról, annak lekommunikálásáról.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
Csak viszonyítás képpen: a Sampdoria Pazziniért és Cassanoért összesen nem kapott annyit mint a PSV Dzsudzsákért.

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Már Dzsudzsák apja is nyilatkozik (NSO interjú).

"(..) azt mondom, Oroszország nem süllyesztő, ahol eltűnhet, sokkal inkább ugródeszka. Bármikor felfedezheti megint valamelyik nagycsapat."Gogo
Hát ha szerinte ez a csapat /*a nevét sajnos nem sikerül megjegyeznem sokadjára se, akkora ugródeszka*/ előrelépés a PSVhez képest - Mármint a csapat és nem a pénz, ha egyszer ugródeszkáról beszélt ugye - akkor a mondandója többi része nem is érdekel...Black_Adder
Súgd már meg, mit tudsz a PSV helyzetéről? Jelenleg az a csapat egy süllyesztő. Sajna ez van. Lecsúsztak a harmadik helyre, közben eladták Ooijert, Salcidot, Simonst, nem tudtak hosszabbítani Afellay-jal, úgyhogy inkább elengedték aprópénzért, nehogy tavasszal be tudják húzni a bajnoki címet. Lehet nyáron még eladják Toivonent is. A szezon kezdetén Dzsuzsák kb. harmadik-negyedik legkeresettebb játékos volt. Aláírt egy hosszabbítást, ezért kérhettek érte 14 milliót. Ezt az összeget senki nem akarta érte kifizetni. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem ér ennyit egy spanyol/angol/német felső-középkategóriás csapatnak. Franciákat ki is húzhatjuk, a komplett első osztály költ el ennyit egy átigazolási szezonban.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 932 — no es importante
Nem értem miért kell ezen rágódni. Nyilván örültünk volna ha egy patinás nyugati csapatnál köt ki...
De ez akkor is sok amit egyesek leművelnek, és itt nem elsősorban a bowl.hu-s fórumosokra gondolok. Nem lett volna olcsóbb a kenyér akkor sem, ha kiköt egy Evertonban, vagy egy Real Madridban. Nekünk nem tök mindegy? A válogatottban eddig sem volt annyira kiemelkedő, mint ahogyan egyesek gondolják. Annyit simán fog teljesíteni Burzsujfalván is.
Másrészt meg 2,7 millió forintot fog kapni naponta. Pár év alatt megszedi magát úgy, hogy élete hátralevő lazán eléldegél belőle. Az Ő élete, az Ő döntése volt. Ő ezt választotta, meg tudom érteni. Lehet hogy én is ezt választottam volna. Ki tudja...eaglesmcnabb
sajnos sokan nem képesek felfogni, hogy egyes személyiségeknek mekkora szerepük van az egész társadalom életében, és ha máskor nem, ezt legalább a mostani hisztériát követően be kellene tudnia látni pl. Dzsudzsáknak
emberek öltözködési, hajviselési, sőt akár életmódvezetési példát vesznek imádott idoljaiktól, a legnagyobbak gyerekek bálványaivá avanzsálnak, ami felelősséggel jár
persze mikor valaki olyan egyszerű, mint egy kő, ilyen meg sem fordul az eszében, nagyon sok sztár képtelen átérezni, hogy mennyit jelenthet akár egy autogram is egy rajongónak
újfent hangsúlyozom, hogy tisztában vagyok, hogy nem jó ez így, csak megjegyeztem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nem értem miért kell ezen rágódni. Nyilván örültünk volna ha egy patinás nyugati csapatnál köt ki...
De ez akkor is sok amit egyesek leművelnek, és itt nem elsősorban a bowl.hu-s fórumosokra gondolok. Nem lett volna olcsóbb a kenyér akkor sem, ha kiköt egy Evertonban, vagy egy Real Madridban. Nekünk nem tök mindegy? A válogatottban eddig sem volt annyira kiemelkedő, mint ahogyan egyesek gondolják. Annyit simán fog teljesíteni Burzsujfalván is.
Másrészt meg 2,7 millió forintot fog kapni naponta. Pár év alatt megszedi magát úgy, hogy élete hátralevő lazán eléldegél belőle. Az Ő élete, az Ő döntése volt. Ő ezt választotta, meg tudom érteni. Lehet hogy én is ezt választottam volna. Ki tudja...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 045 — we almost always almost win

"(..) azt mondom, Oroszország nem süllyesztő, ahol eltűnhet, sokkal inkább ugródeszka. Bármikor felfedezheti megint valamelyik nagycsapat."Gogo
Hát ha szerinte ez a csapat /*a nevét sajnos nem sikerül megjegyeznem sokadjára se, akkora ugródeszka*/ előrelépés a PSVhez képest - Mármint a csapat és nem a pénz, ha egyszer ugródeszkáról beszélt ugye - akkor a mondandója többi része nem is érdekel...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve

Dzsudzsák András: Nincs joguk becsmérelni a fiamat!
Szalai: Ne kritizálja a válogatottat senki!

nagyon tetszik a mai NSO

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

"(..) azt mondom, Oroszország nem süllyesztő, ahol eltűnhet, sokkal inkább ugródeszka. Bármikor felfedezheti megint valamelyik nagycsapat."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Remélem nagyon, hogy az AS Roma visszakerül méltó helyére. Nem vagyok olasz fan, de az ő focijukat régen nagyon élveztem. Sok sikert.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Kis Roma update, hátha érdekel valakit:
Sajtótájékoztatón jelentették be Luis Enrique és Walter Sabatini kinevezését. Sabatinit sokan a világ egyik legjobb átigazolásokért felelős managerének tartják, akihez még csatlakozik Franco Baldini is. Nagyon jó kis személyzetet hoztak össze. Ezek után az új edző körbejárta az összes létesítményünket. LE szeretne hozni magával pár játékost a Barca-tól, leginkább a B-ből. Továbbá most már Bojan neve is egyre inkább felvetődik. Örülnék is neki nagyon. Na meg Jeffrennek 😛
Továbbá úgyfest megállapodtunk a Vélezzel, Ricky Alvarez fog érkezni Rómába. A középpálya bármely részén bevethető játékos, aki nagyon jól szerel. 7-8 millió euróért jöhet. Mellette még Erik Lamela is valszeg érkezik, aki Argentína egyik, hanem a legnagyobb ígérete. Hogy 3. argentin kp-ról is essen szó, várjuk, hogy Pastore csillagászati árából engedjen Zamparini. Erre szerintem várhatunk, mert valaki úgyis megadja azt az irdatlan összeget amit kér Pastoreért.
Kapuba Vivianot tartják a legesélyesebbnek, olasz is, jó is, elfogadnám. Sabatini szerint az első és legfontosabb dolog a kapuba találni valakit. Ha nem Viviano jönne, akkor lehet mozogni Marchetti és Sirigu felé, ezt Sabatini is megerősítette. Remélem nem untattam senkit sem. 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Mexikó gólkülönbsége két meccs után 10-0 😊 egy nap késéssel bár, de belinkelem a Kuba elleni 5-0-ás győzelem összefoglalóját is, amit természetesen már csak a szurkolók és a kommentátor miatt is érdemes megnézni/meghallgatni
http://www.youtube.com/watch?v=-534UuAfY_4

---
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Lefőtt 😕 😕 😕 Azt azért nem hittem volna,hogy szöglet után kapunk gólt,ráadásul az egyik legjobb védőnkről 😕

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Na Allez :cool:

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Boooooooooooooooooooo. Ez nekem nagyobb sokk, mint Dzsudzsák átigazolása. Hogy fogok most a Rómának szorítani (egyedül őket bírom az egész Serie Aból valamennyire) mikor a kedvenc játékosom az ősellenségnél fog játszani. Amúgy sem csíptem soha a Laziót. Warum Miro, Waruuuuum?iktriad
Kicsit rosszmájú leszek, de remélem Klose minden erejét majd a Laziora pazarolja és a válogatottban nem rúg több gólt 😛 Főleg nem a VBn.FViktor93
2014 szerintem lehet hogy már túl távol van neki. De fogadok Lengyelországban az EB-n 2×eresen is odateszi magát.iktriad
Az nem baj, de ha már választani kell, hogy Ronaldo, vagy Klose neve legyen összeforrva a vb-kel, akkor inkább a brazil azért, legalábbis nálam 😊
Igor
Amennyire én hallottam, ez 1 millió euró helyett 4 millió lenne, nem a 2-ről 2.5-re ugrás, de ettől függetlenül nem ennek kéne a legfontosabbnak lennie.

Az meg, hogy az Osasunával nem menne Európába. Na bumm, már ott lenne... A Primera Divisiónban ha jól teljesít, azt mindenki látja, nem kell (az egyébként lesajnált) Európa-ligában mutogatnia magát, és onnan sokkal könnyebben léphet feljebb (megintcsak szerintem)

több mint 13 éve
gsn 3 548
Szerintem ha olyan, a tavalyi brazil válogatottban is feltűnő, a húszas éveik közepén lévő játékosok perspektívát láttak az Anzhihoz igazolni, mint Tardelli vagy Jucilei, vagy a kétszer is a belga bajnokság legjobbjának választott, szintén csak 26 éves marokkói Boussoufa, akkor Zsuszinak sincs miért szégyenkeznie.atapapa
A 20 éves brazilok anno a Japán ligát is naggyá tették, csakhogy jól szétkeressék magukat... de ott az volt a bevallott cél, hogy a 80 favelában élő rokonnak vigyenek haza pénzt.. Tardelli amúgy sztem a brazil C vonal, Jucilei meg D/E.Igor
Jucilei válogatott kerettag volt még tavaly, most a Copára nem nevezték, de előbb-utóbb vissza fog kerülni. Menezes nagy kedvence, ő vetette meg annak idején a Corinthians vezetőségével, és nála mutatkozott be a selecaoban is.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Klose->LazioJoci
Boooooooooooooooooooo. Ez nekem nagyobb sokk, mint Dzsudzsák átigazolása. Hogy fogok most a Rómának szorítani (egyedül őket bírom az egész Serie Aból valamennyire) mikor a kedvenc játékosom az ősellenségnél fog játszani. Amúgy sem csíptem soha a Laziót. Warum Miro, Waruuuuum?iktriad
Kicsit rosszmájú leszek, de remélem Klose minden erejét majd a Laziora pazarolja és a válogatottban nem rúg több gólt 😛 Főleg nem a VBn.FViktor93
2014 szerintem lehet hogy már túl távol van neki. De fogadok Lengyelországban az EB-n 2×eresen is odateszi magát.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nosztalgia: PMSC-Feyenoord 1:0

Ha valaki esetleg megnézné a képeket, felhívnám a figyelmét a lelátókra; telt ház volt, kb. 12.000 ember. Csak azért ennyi, mert többen nem fértek be.apeszos
Anno, mikor egyszer megvettük a feljutás jogát, akkor is az első hazain kinn voltunk 10 ezren (és utánna is elég szép nézőszámok voltak). Én bízom benne, hogy most is sokan lesznek, főleg ha sikerül erősiteni is normálisan. Én pl csak a haverok meg a hangulat miatt megyek ki, ha megyek, a meccs annyira nem is érdekel. Holnap is remélem sokan kijönnek ünnepelni, lesz kis látvány is, úgy tudom lesz görög meg füst is.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 093 — #neverpunt
A legújabb okoskodás szerint meg az Espanyol megveszi és odaadják nekünk. 😀
Szuper forgatókönyveket tudnak kitalálni, gondolom ilyen-olyan szabályok kikerülése érdekében.Stez
veletek mindenki ilyen extra kedves? tavaly Genoa, idén a katalánok? jövőre meg a halacskák adják oda a Dzsudzsit?Habi
Dzsudzsi nem merne idejönni, tudja, hogy Pato már az első nap partyba vágná Lindát. 😀
Stez
Csak a második nap. Köztudott, hogy Milánóban már egy évtizede az első éjszaka joga Seedorfé 😉

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Mexikó másodszor is gurított egy 5-0-t, viszont Costa Rica leikszelt Salvador ellen a Gold Cup-on. Ma éjjel jöhet a jamaicaiak második meccse, sajnos kiderült, hogy a tervekkel ellentétben, Omar nem térhet vissza a hétvégén a Rapids-be, csak a jövő héten [a mocsok Galaxy ellen - már most ajánlom mindenkinek], így gyakorlatilag kizárható, hogy csatlakozni fog a második körre. Talán még Marshall ott lesz.

Június 18-tól Mexikóban rendezik az U17-es VB-t, az amerikai válogatottba behívták a helyi származású, Rapids academy player Dillon Serna-t, szóval követni kell azt is.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Klose->LazioJoci
Kicsit rosszmájú leszek, de remélem Klose minden erejét majd a Laziora pazarolja és a válogatottban nem rúg több gólt 😛 Főleg nem a VBn.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 427 — Whoops, looks like something went wrong.
Real most úgy akarja vinni Neymart hogy megveszik de kölcsönben hagyják a Santosnak egy évig. Érdekes.JayB
Szuper forgatókönyveket tudnak kitalálni, gondolom ilyen-olyan szabályok kikerülése érdekében.Stez
veletek mindenki ilyen extra kedves? tavaly Genoa, idén a katalánok? jövőre meg a halacskák adják oda a Dzsudzsit?Habi
Dzsudzsi nem merne idejönni, tudja, hogy Pato már az első nap partyba vágná Lindát. 😀
Amúgy nem tudom, a Genoával van közös megállapodásunk, azért ilyen jófejek sokszor, de hát cserébe mi is segítjük őket jó pár dologban. Hogy az Espanyol hogy került a képbe azt nem tudom, de nem is izgat, ha valóban velünk tesznek jót. 😊

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Klose->LazioJoci
Boooooooooooooooooooo. Ez nekem nagyobb sokk, mint Dzsudzsák átigazolása. Hogy fogok most a Rómának szorítani (egyedül őket bírom az egész Serie Aból valamennyire) mikor a kedvenc játékosom az ősellenségnél fog játszani. Amúgy sem csíptem soha a Laziót. Warum Miro, Waruuuuum?
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 093 — #neverpunt
Szerintem ha olyan, a tavalyi brazil válogatottban is feltűnő, a húszas éveik közepén lévő játékosok perspektívát láttak az Anzhihoz igazolni, mint Tardelli vagy Jucilei, vagy a kétszer is a belga bajnokság legjobbjának választott, szintén csak 26 éves marokkói Boussoufa, akkor Zsuszinak sincs miért szégyenkeznie.atapapa
A 20 éves brazilok anno a Japán ligát is naggyá tették, csakhogy jól szétkeressék magukat... de ott az volt a bevallott cél, hogy a 80 favelában élő rokonnak vigyenek haza pénzt.. Tardelli amúgy sztem a brazil C vonal, Jucilei meg D/E.Igor
nos, akkor most már nem csak levezetni nem ciki odamenni? 😊
C vonal 😀 ha igazad is van, az csatárposzton a braziloknál annyit jelent, hogy a világ 30 legjobb klubján kívül bárhová befér 😉

komolyra fordítva, egyáltalán nem reménytelen az Anzhi, ha ilyen ütemben teszik bele a pénzt

szerk: közben utánanéztem, a "családeltartó, D/E vonalas" Jucilei-ért 10 millió eurót adtak (transfermarkt csak 6,5-re árazza, állítólag őt is figyelte a Juve), Tardelliért 7,5-t (4,5-re értékeli a trans), Boussoufaért 11-t.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Real most úgy akarja vinni Neymart hogy megveszik de kölcsönben hagyják a Santosnak egy évig. Érdekes.JayB
veletek mindenki ilyen extra kedves? tavaly Genoa, idén a katalánok? jövőre meg a halacskák adják oda a Dzsudzsit?

JT Daniels fan