Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 269 — Vikings fan
Bosznia 2. kalapban a VB-n. Remélem továbbmennek a csoportból is.Amadeus91
Mire? Abból a hulla gyenge csoportból még mi is továbbmentünk volna😊)NB2
4.helynél előbb nem lettünk volna
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 138 — nabege2@yahoo.com
Bosznia 2. kalapban a VB-n. Remélem továbbmennek a csoportból is.Amadeus91
Mire? Abból a hulla gyenge csoportból még mi is továbbmentünk volna😊)
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Bosznia 2. kalapban a VB-n. Remélem továbbmennek a csoportból is.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
az agyonhype-olt Böde Danit, aki a hype ellenére eszméletlen szimpatikus, mert van benne alázat és tud küzdeni.JC6
tavalyi teljesítménye alapján ott lenne helye, viszont idén sajnos vmi rém gyenge, én se értem minek erőltetik...remélem télen összekapja magát, mer ez eddig csak buzizás, pedig neki JÖNnie kéne!

|
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
...és ki az a Deák István, aki a Deporban van? JC6
valami vajdasági karakter, a Siófokba nem fért be

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szvsz tökmindegy ki lesz a kapitány, csak 1. ne magyar legyen, 2. háromtól több játékost ne válogasson be a Mennyei Bajnokságból. Lesz@rom, hogy Novothny Soma fiatal és kölcsönadták valami kis csapatnak, plusz eddig semmit nem tett még le az asztalra a válogatottban, de ezerszer jobban nézném őt címeres mezben, mint - bocsánat az ősfradistáktól - az agyonhype-olt Böde Danit, aki a hype ellenére eszméletlen szimpatikus, mert van benne alázat és tud küzdeni.

Külföldön játszó magyar labdarúgók

Gera Zoltán (West Bromwich Albion)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers FC)
Varga József (Middlesbrough FC)
Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg)
Köteles László (KRC Genk)
Vass Ádám (KV Oostende)
Leandro de Almeida (Omónia)
Vadócz Krisztián (Odense BK)
Megyeri Balázs (Olimpiakosz Pireusz)
Adorján Krisztián (FC Groningen)
Bodor Boldizsár (NAC Breda)
Otigba Kenneth (SC Heerenveen)
Lovrencsics Gergő (Lech Poznan)
Huszti Szabolcs (Hannover 96)
Szalai Ádám (FC Schalke 04)
Hajnal Tamás (FC Ingolstadt 04)
Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth)
Stieber Zoltán (Greuther Fürth)
Sváb Dániel (FC Energie Cottbus)
Tőzsér Dániel (Genoa)
Feczesin Róbert (Calcio Padova)
Dzsudzsák Balázs (FK Gyinamo Moszkva)
Pintér Ádám (Tom Tomszk)
Priskin Tamás (FK Alanyija Vlagyikavkaz)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Magyar Richárd (Halmstads BK) - attól még, hogy svéd korosztályos labdarúgó, választhatja a magyar felnőttet? utánaolvastam, elég jó védő...

...és ott van még:
Bajner Bálint (BvB)
Bukrán Erik (Bolton Wanderers FC)
Gyollai Dániel (Stoke City FC)
Polgár Kristóf (Liverpool FC)
Stieber András (Aston Villa FC)
Vida Krisztofer (Jong FC Twente Enschede)
Nagy Dániel (VfL Osnabrück) (róla is sok jót hallottam)

Filkor?

Királyt, NK9-et, Komant, Laczkót direkt hagytam ki.
...és ki az a Deák István, aki a Deporban van? Akik fiatalon kikerültek, azokból lehet valami. Érdemes rájuk figyelni. Egyébként kapusokból nagyon jól el vagyunk látva, legalább 10 válogatottnak tudnánk adni 😀

Persze ismételtem írom: saját vélemény, mert úgyis tudom, hogy valaki belém fog kötni 😀
több mint 12 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-minek-kellett-bodet-a-neve-miatt-bevalogatni-2288353
Valami ilyesmi jutott az eszembe, az egészről.
Most kb ott tartunk hogy ugyan van 2-3 kiemelkedő emberünk (Szalai, Dzsudzsi, Gera(ha felépül),Huszti ), de igazából az embereink része sőt még talán ez a 4 név is, ha nincs formában felesleges hozni őket. Azért van merítés, mert látjuk ki hogy játszik ki hogy véd, ki mennyi gólt lő. Mi nem feltétlen az a csapat kéne, hogy legyünk aki fix 11-el áll ki minden válogatott meccsre, hanem van egy fix 20 fős keret (természetesen lehet több meg cserélődhetnek is az emberek) akik hajtanak és éppen adott forma alapján kezdenek vagy nem.
Magyar edzőkkel ez a bajom, hogy beleszeretnek egy névbe aztán nem nézik, hogy mennyit segíthet a csapatnak éppen hanem azt mondják óó ő majd tuti jó lesz , villan egyet.
Böde esete is ilyen Nikolics jó formában van akkor játsszon ő ne Böde, ha van olyan védő aki stabilnak tűnik akkor tegyük fel a pályára de a 700 éves Vilit hozzuk mert ő már jó volt valaha.
Semmi versenyhelyzet nincs a válogatottnál, Szalai is, Dzsudzsi is, de még Huszti is ide tartozik primadonnáskodnak pedig ők is sokszor semmit nem tesznek le az asztalra.
Ezért szeretnék egy kemény kezű külföldit, aki nem teljesít padra rakja, be se hívja, aki meg alázattal dolgozik az játszon.
Ki lehet kapni úgyis hogy gyengébb csapat teper és kikap, mint hogy egy jobb csapat alibizik...
Én pl. nem a 8-2-t vagy a 3-0-t vagy Devecseri öngólját sajnálom, hanem hogy a 2 meccsen kilátástalan , tűz nélküli, alázat nélküli játékot láttunk és Devecseri meg nem azt mondja, hogy szar voltam (mer VanPersie góljába is vastagon volt benne a fejese előtt), hanem hogy addig jól játszottam, csak elmértem a kaput WTF...
Engem nem érdekel, hogy milyen képességűek a játékosok, nem érdekel ha van egy Guzmics passz az ellenfélnek, mert Puyol is hibázott már ekkorát vagy más védő, én annyit akarok látni, hogy utána pályára rakja azt amit perpill tud és küzd 90 percig.
És ebben jár előttünk Izland, Bosznia, Románia és még kb 20-30 válogatott.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
engem az érdekelne, hogy minek a révén lesz valaki "kártevő". Elég rugalmas a fogalom.Amadeus91
Kártevő? Aki ellehetetleníti más munkáját, nem enged mást dolgozni, megfúrja, akadályt emel elé, megfenyegeti, kicsesz vele. Olyan személy, aki tudja a megoldást egy problémára mégis az ellenkezőjét teszi. Lehúz másokat, nagyképű, bukás után nem vállalja a felelősséget.

Például:

- az MLSZ-ből 1-2 vezetőségi tag
- Mezey György, Mészöly Kálmán
- Bognár György és az összes tévés celeb, Várhidi, Puhl, stb.
- az összes UP- válogatott edző
- az NB1-es/NB2-es csapatok edzőinek 90%-a (Pintér, Csank, Supka, stb.)
- egyes médiumok képviselőiJC6
Namost ezek közül a Mészöly kilóg, mert játékosként, edzőként és szövetségi kapitányként is voltak eredményei. Nem tudom emlékszel-e, de a '82-es VB előtt a selejtező csoportunk eredménye:

1- Magyaro.
2- Anglia
3-Románia
4-Svájc
5-Norvégia

Azután még török szövetségi kapitány is volt, meg a Fenerbahce edzője. Szóval a maga idejében hozott olyan eredményeket, amilyenekért most bármelyik magyar edző bármit megadna. Játékosként pedig olyan volt, amiért most mindenki sír hogy nincs: európai szinten a posztja egyik top játékosa.

Én egyébként nem komázom az öreget a tapló stílusa miatt, de amit elért, azt el kell ismerni. Mert emberileg olyan amilyen, de a tények ugye adottak.Jan
Ez így van csak 1 -2 emberrel az a baj h még mindig 82-ből élne,még mindig ott tartanak,közbe meg eltelt már 30 év és kb. gőzük sincs mai világról(fociról).

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 232 — Cowboys fan
Tegnap előtt valaki kérdezte, hogy hogy jutottunk így a múltkori török meccstől az andorrai szörnyűséghez. Elgondolkodtam, hogy az EB selejtezők idején is sokkal jobban toltuk. Aztán eszembe jutott, hogy bizony ahhoz képest sokkal kevesebbet játszó embereink vannak. Fura, de ez is szempont, hogy ha légiósokat játszatunk olyanokkal kell tenni akik játszanak is. Dzsudzsi is alig-alig játszik kint, meg is látszik a teljesítményén.NB2
Ez a Dzsudszák alig játszik dolog konkrétan baromság. Az utolsó 8 meccsből 1 volt, ahol nem játszott.Schleck
ott is azért, mert még el volt tiltva 😊
több mint 12 éve
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/dortmund-sorozatban-32-alkalommal-is-telt-haz-2288427

Ez közel 2 és fél millió ember 32 meccsen!!!
több mint 12 éve
 www.origo.hu/sport/focivilag/20131017-25-ezer-fontot-nyert-nagyapjanak-a-16-evesen-a-walesi-valogatottban-bemutatkozo-harry-wilson.html?sec-5 😊
több mint 12 éve
Tegnap előtt valaki kérdezte, hogy hogy jutottunk így a múltkori török meccstől az andorrai szörnyűséghez. Elgondolkodtam, hogy az EB selejtezők idején is sokkal jobban toltuk. Aztán eszembe jutott, hogy bizony ahhoz képest sokkal kevesebbet játszó embereink vannak. Fura, de ez is szempont, hogy ha légiósokat játszatunk olyanokkal kell tenni akik játszanak is. Dzsudzsi is alig-alig játszik kint, meg is látszik a teljesítményén.NB2
Dzsudzsira nem tudom mert mondjak hogy nem jatszik csak mert nincs a mediaban?
Románokat olyan ember lőtte a 2.helyre akinek csapata sincs , szóval ez a kifogás is kicsit problémás szerintem.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a Dzsudszák alig játszik dolog konkrétan baromság. Az utolsó 8 meccsből 1 volt, ahol nem játszott.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hellószia szerb élvonal........

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
engem az érdekelne, hogy minek a révén lesz valaki "kártevő". Elég rugalmas a fogalom.Amadeus91
Kártevő? Aki ellehetetleníti más munkáját, nem enged mást dolgozni, megfúrja, akadályt emel elé, megfenyegeti, kicsesz vele. Olyan személy, aki tudja a megoldást egy problémára mégis az ellenkezőjét teszi. Lehúz másokat, nagyképű, bukás után nem vállalja a felelősséget.

Például:

- az MLSZ-ből 1-2 vezetőségi tag
- Mezey György, Mészöly Kálmán
- Bognár György és az összes tévés celeb, Várhidi, Puhl, stb.
- az összes UP- válogatott edző
- az NB1-es/NB2-es csapatok edzőinek 90%-a (Pintér, Csank, Supka, stb.)
- egyes médiumok képviselőiJC6
Namost ezek közül a Mészöly kilóg, mert játékosként, edzőként és szövetségi kapitányként is voltak eredményei. Nem tudom emlékszel-e, de a '82-es VB előtt a selejtező csoportunk eredménye:

1- Magyaro.
2- Anglia
3-Románia
4-Svájc
5-Norvégia

Azután még török szövetségi kapitány is volt, meg a Fenerbahce edzője. Szóval a maga idejében hozott olyan eredményeket, amilyenekért most bármelyik magyar edző bármit megadna. Játékosként pedig olyan volt, amiért most mindenki sír hogy nincs: európai szinten a posztja egyik top játékosa.

Én egyébként nem komázom az öreget a tapló stílusa miatt, de amit elért, azt el kell ismerni. Mert emberileg olyan amilyen, de a tények ugye adottak.
több mint 12 éve
Tegnap előtt valaki kérdezte, hogy hogy jutottunk így a múltkori török meccstől az andorrai szörnyűséghez. Elgondolkodtam, hogy az EB selejtezők idején is sokkal jobban toltuk. Aztán eszembe jutott, hogy bizony ahhoz képest sokkal kevesebbet játszó embereink vannak. Fura, de ez is szempont, hogy ha légiósokat játszatunk olyanokkal kell tenni akik játszanak is. Dzsudzsi is alig-alig játszik kint, meg is látszik a teljesítményén.
több mint 12 éve
ugyanez a véleményem, talán itt lenne az ideje hogy vegyünk végre egy konkrét külföldi példát (mondjuk a törökökét) és elkezdjünk óriási összeget ölni az utánpótlásba ill az igazi edzőképzésbe + abba hogy külföldi szakemberek tömegét csábítsuk hazánkba. davemayer
A TAO-s pénzeknek ELVBEN ide kéne jönniek. Az elvben nem véletlenül van nagybetűvel😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagybátonyban meg feljutottak nb3-ba aztán az 5. héten elfogyott a zseton, jó kis csapat volt 😀
tavaly jártam ki meccsekre hébe-hóba tesóm pásztón nyomta.
4 év kihagyás után haverja unszolására odament baszélsőnek.
2. meccsen már jobbhátvéd volt, utána bal, végül középhátvéd, mert egyedül ő tudott fejelni 😀 2 meccsen játszott jól, ott is hagyta az egészet a picsába 😀 Volt egy '97-es gyerek, az már tavalyelőtt stabil kezdő volt felnőttbe... epic az a csapat, de ahogy elnéztem az egész bajnokság. Palotási 50 éves kapusnál 10 kapura lövésből 9 gól volt meg hasonlók 😀 nógrád megye 1. kb pest megye 3-al van egy szinten, de lehet túlzokeaglesmcnabb
Na elmész te a 😀 tudod hol lakok és mégsem jeleztél, hogy jössz meccsre, ezt sose bocsátom meg 😀

Van most 3 nagyon jó csapat (Somos, SBTC, Cered), két közepes (BSE, Szécsény), a többi felejtős. De hallod, eljönnél megye 2-es vagy 3-as meccsre, haza se mennél, annyit fetrengenél a földön a röhögéstől. Bár mondjuk ez lehet, hogy minden megyében így van 😀

Amúgy most a Balassagyarmat jár hasonló cipőben, mint a Nagybátony, bár a BSE-nél az UP miatt iszonyat nagy pénzeket szakítottak a TAO-ból. Már valami új pályát is építenek, fedett lelátóval meg öltözőkkel. Legszebb az volt, hogy nyáron leigazoltak két 3. ligás szlovákot, Wukovics Lacit meg Balaskót, akik közül mára egy ha ott van a keretben 😀
Balaskó az első héten az összes gyarmati kocsmában és fogadóirodában bemutatkozott 😀 ráadásul nagy facebook-os, mint volt anno Vámosi a Bátonyban, NB3-ban 😀. Már elküldték, mert nagyon sokba volt a klubnak. 500 ezret vitt el havonta 😀
Wukovics meg felvette előre a 3 havi bérét aztán elment két meccsre, a harmadikra már sérültet jelentett, onnantól kezdve meg többet nem látták Gyarmaton.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
Nőtincs 😀 Tavaly ötödikek lettek a 16 csapatos bajnokságban, ahol az ötödik legkevesebb gólt rúgták 😀
Roma Gabi meg Njodo rulez, ketten 800 ezret vittek el egy hónapban Bátonyból 😀 Edu rúgott 14 meccsen 4 gólt, le is lépett télen 😀
Roma még ott van, egy kis apróért...JC6
Nőtincs bmeg, 3.-os is voltak hasonló számú rúgott góllal 😀

Nagybátonyban meg feljutottak nb3-ba aztán az 5. héten elfogyott a zseton, jó kis csapat volt 😀
tavaly jártam ki meccsekre hébe-hóba tesóm pásztón nyomta.
4 év kihagyás után haverja unszolására odament baszélsőnek.
2. meccsen már jobbhátvéd volt, utána bal, végül középhátvéd, mert egyedül ő tudott fejelni 😀 2 meccsen játszott jól, ott is hagyta az egészet a picsába 😀 Volt egy '97-es gyerek, az már tavalyelőtt stabil kezdő volt felnőttbe... epic az a csapat, de ahogy elnéztem az egész bajnokság. Palotási 50 éves kapusnál 10 kapura lövésből 9 gól volt meg hasonlók 😀 nógrád megye 1. kb pest megye 3-al van egy szinten, de lehet túlzok

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az előbb találkoztam a Salgótarjáni BTC (befektető: Puebla kft - temérdek Újpest szál/kapcsolat) gyúrójával, aki azt mondta, hogy hétvégén a Marek Penksa, Kovács Zoltán duóval indul harcba a csapat Nőtincsen 😀 😀 😀JC6
Nőtincsen meg Schwarz Zotya söpröget, évek óta 5-4-1-es felállásban nyomják, villámléptű Szunter Csaba volt az ék 😀 sok gólt nem is lőttek egyik szezonban sem pedig ott voltak az élbojban mindig.
Schwarz pár éve söprögetőként volt házi gólkirály mert ő lőtte a tiziket 😀

De nagybátony is jó volt NdJodoval a pályán, meg romagabival a kapuban. ő sem megye 1ről álmodott amikor végigtolta a SanyiKarcsit. dehát az arc ott is nagyobb volt mint a teljesítmény.eaglesmcnabb
Végre valaki aki képben van 😀
Nőtincs 😀 Tavaly ötödikek lettek a 16 csapatos bajnokságban, ahol az ötödik legkevesebb gólt rúgták 😀
Roma Gabi meg Njodo rulez, ketten 800 ezret vittek el egy hónapban Bátonyból 😀 Edu rúgott 14 meccsen 4 gólt, le is lépett télen 😀
Roma még ott van, egy kis apróért...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
Az előbb találkoztam a Salgótarjáni BTC (befektető: Puebla kft - temérdek Újpest szál/kapcsolat) gyúrójával, aki azt mondta, hogy hétvégén a Marek Penksa, Kovács Zoltán duóval indul harcba a csapat Nőtincsen 😀 😀 😀JC6
Nőtincsen meg Schwarz Zotya söpröget, évek óta 5-4-1-es felállásban nyomják, villámléptű Szunter Csaba volt az ék 😀 sok gólt nem is lőttek egyik szezonban sem pedig ott voltak az élbojban mindig.
Schwarz pár éve söprögetőként volt házi gólkirály mert ő lőtte a tiziket 😀

De nagybátony is jó volt NdJodoval a pályán, meg romagabival a kapuban. ő sem megye 1ről álmodott amikor végigtolta a SanyiKarcsit. dehát az arc ott is nagyobb volt mint a teljesítmény.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Más: Guus Hiddink az Ancsinál évi 8 millió eurót keresett, ami 2,4 milliárd forint. Van 32 első és másodosztályú csapatunk, mi lenne, ha ebből az összegből mindegyiknek az élére hoznánk évi 100 000 eurós keresetért egy-egy szakmai vezetőt az utánpótlás koordinálására? Hiddink béréből 3 évig dolgozhatna itt 32 SZAKEMBER a fiatal gyerekekkel. Igaz, ez nem lenne látványos, "csak" hasznos...Szokol
ugyanez a véleményem, talán itt lenne az ideje hogy vegyünk végre egy konkrét külföldi példát (mondjuk a törökökét) és elkezdjünk óriási összeget ölni az utánpótlásba ill az igazi edzőképzésbe + abba hogy külföldi szakemberek tömegét csábítsuk hazánkba. Vagy ez, vagy hagyjuk az egészet a francba és mindenki törődjön bele hogy 3-4. helynél előrébb nem fog lenni a válogatott a random selejtezősorozat végén a csoportjában.
Egyébként most idehozni ennyi pénzért egy ekkora szakembert mégsem most a legjobb ötlet, a feltöltött EB-re lehet hogy az Egervári is eljuttatott volna minket - bár akkor meg 10 évig minden meg lett volna bocsájtva neki szóval jobb hogy felállt...davemayer
évi 100 000 euró nem olyan nagy pénz szerintem, azt megkapja Svájcban is, vagy bárhol nyugaton.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az előbb találkoztam a Salgótarjáni BTC (befektető: Puebla kft - temérdek Újpest szál/kapcsolat) gyúrójával, aki azt mondta, hogy hétvégén a Marek Penksa, Kovács Zoltán duóval indul harcba a csapat Nőtincsen 😀 😀 😀
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Más: Guus Hiddink az Ancsinál évi 8 millió eurót keresett, ami 2,4 milliárd forint. Van 32 első és másodosztályú csapatunk, mi lenne, ha ebből az összegből mindegyiknek az élére hoznánk évi 100 000 eurós keresetért egy-egy szakmai vezetőt az utánpótlás koordinálására? Hiddink béréből 3 évig dolgozhatna itt 32 SZAKEMBER a fiatal gyerekekkel. Igaz, ez nem lenne látványos, "csak" hasznos...Szokol
ugyanez a véleményem, talán itt lenne az ideje hogy vegyünk végre egy konkrét külföldi példát (mondjuk a törökökét) és elkezdjünk óriási összeget ölni az utánpótlásba ill az igazi edzőképzésbe + abba hogy külföldi szakemberek tömegét csábítsuk hazánkba. Vagy ez, vagy hagyjuk az egészet a francba és mindenki törődjön bele hogy 3-4. helynél előrébb nem fog lenni a válogatott a random selejtezősorozat végén a csoportjában.
Egyébként most idehozni ennyi pénzért egy ekkora szakembert mégsem most a legjobb ötlet, a feltöltött EB-re lehet hogy az Egervári is eljuttatott volna minket - bár akkor meg 10 évig minden meg lett volna bocsájtva neki szóval jobb hogy felállt...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
Igaz, ez nem lenne látványos, "csak" hasznos...Szokol
Akkor hülyeség 😀 És mit tennél a kirakatba?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.