Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://email.chelseafc.com/AEM/Clients/CHE001/images/newsletter/09052011/main_right.jpg
Ez meg miafasz?
Az otthoni egész szimpatikus, de ez nagyon csúnya, valami szörnyűség. 😀

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 932 — no es importante
Hogy ne csak Balázsról legyen szó. Az utolsó mondat a kedvencem.

http://sportgeza.hu/futball/2011/06/09/nyilvanos_az_uj_loki-stadion_latvanyterve/Matthew99
bruttó 12.5 milliárd, ami nettó 10

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 709 — Invisible man
Hogy ne csak Balázsról legyen szó. Az utolsó mondat a kedvencem.

http://sportgeza.hu/futball/2011/06/09/nyilvanos_az_uj_loki-stadion_latvanyterve/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...JayB
Ha egy noname csajjal lenne, le se szarnám, hova igazol. De szerintem nagyban befolyásolja őt Lindácska, a nagy igényével. Ez van.JC6
na csak nem te is szúrtad h ilyen jól informált vagy ?!

btw, vörösbaranyinak meg innen jár a méretes faszkorbácsa a hülyeségért amit nyilatkozik, mert pont ő "etette meg" a magyar közvéleményt azzal, hogy balázskáért fél nyugat európa sorban áll, és tk ízlése szerint döntheti el, hogy melyik elitbajnokság kirakatcsapatában szeretné folytatni. és ezt várta mindenki, hogy így is lesz. aztán most h homlokon köptek mindenkit, csodálkozik az értetlenségen.

amikor 19 éves, egyszezonos védőért 17 millió fontot fizetnek ki, akkor nem gondolnám, hogy csak az anzsi képes kifizetni zsuzsi árát, max csak ő akarja. de akkor nem kell hülyíteni a népet, h nem így van.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 163
Balázska még oda se igazolt, de már hihetetlen népszerűséget hozott új csapatának. Elkezdem írni googlebe: fc a... és ezután már ott van a tippek között ez az anji mahacskala vagy miaszar.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...JayB
Ha egy noname csajjal lenne, le se szarnám, hova igazol. De szerintem nagyban befolyásolja őt Lindácska, a nagy igényével. Ez van.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 357 — Je suis kobranadrág
Dagesztáni való világ. Hová került ez az ember?!?! Kizárólag (nagyon) erős idegzetűeknek:
http://vodpod.com/watch/5853535-full-version-execution-of-6-russian-conscripts-in-dagestan-part-2-of-4apeszos
10mp után offoltam...Amadeus91
Papír. 😀 Vidám hely ez a Dagesztán :cool:

De nem baaaaj lesz szép új Stadion meg sportkomplexum meg 2018-as ifi olimpia pályázat. Nyilván megkapják 😂

Az egyik csodálatos "tervrajz"
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az egyetlen érv, amit el tudok fogadni, az a Lipcsei Péter-féle. De ennyi erővel meg senki ne csináljon mondjuk semmit...

több mint 13 éve
Az elkeseredettség sok mindent kihoz az emberekből. Mindenki azt gondolta, hogy na most itt egy hazánk fia, aki ismét fellendíti a magyar futballt és egy nagy csapathoz igazol ahol fontos szerepet játszik. Ehelyett most azt látjuk, hogy pénzért lemegy a térképről. Lehet, hogy neki lesz igaza és jövőre a BL-t is meghódítva kivásárolja a Barcelona, a MU vagy a Real Madrid a szerződéséből, de lássuk be jelenleg nem így áll a helyzet. Ő nem egy nagy csapatot választott, ahol mondjuk harcolnia kéne fele annyiért, hanem a pénzt. És az most tök mindegy, hogy Lindának ehhez van-e köze.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hát persze. Akkor sem lenne gond, ha Angliába, Olaszba, vagy Spanyolba megy. De így.....
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 094
Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...
több mint 13 éve
Szerintem inkább mélységes csalódottságba csapott át a hangulat. Vannak persze szélsőséges vélemények is, de alapvetően nem így gondolják legtöbben. Én azért várom Balázs első interjúját. Azt meg még jobban, hogy az mennyiben fog egyezni az enyémmel.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pff...Linda...

„Dzsudzsák Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, ő viseli majd a döntés következményeit is, de ez az ő ügye. Érthetetlen, hogyan csaphat át ilyen mélységes gyűlölködésbe az, ha egy magyar futballista egyik külföldi csapattól a másikhoz szerződik” – fogalmazott a játékosügynök.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem Linda volt az, aki segélyre is be volt jelentve?JC6
De igen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem Linda volt az, aki segélyre is be volt jelentve?
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 112
http://www.youtube.com/watch?v=3_tZsM6Zybc

csak nem a Berki Krisztián nyomja? 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Klose->LazioJoci
végre elment ez is tőlünk..2 év alatt 3 gól..szánalmas. (válogatottban nagyon jó, ezt elismerem)

több mint 13 éve
Anál Lindát ki ne szeretné? Legalább egyszer? Valószínű, hogy hirtelen megszaporodnak a modell munkái, ugyan ne kelljen már Macskakajába merülnie nyakig, a jóisten szőrös bal hónaalja mögött... Csak a lét küldje a mi tiszteletbeli atamánunk, mer' ugye soppingolni kő' a barinőkkel... Meg ugye drágul a vazelin is. Bár el tudom képzelni milyen nedves lett Lindácska, mikor meghallotta a nagy lóvé hírét... Tudom rosszindulatú vagyok. Fúj. 😀apeszos
De, ha Moszkvába fognak élni... ott elég pénzzel ellehet majd Lindácska... más kérdés, hogy Moszkva nívósabb része még Dzsudzsi pénztárcáját is ki kezdheti. Lehet ott vásárolni...Amadeus91
Igen. Persze Linda a munkanélküli központnál is kéz a kézben állna sorban Balázzsal. Olyan nagy a szerelem.....apeszos
Hát nézd, majd ha Linda kiszáll a Kievskaja metro megállónál, és bemegy az Európa plázába Bazsika 5 milliós fizujával és meglátja, hogy egymás mellett sorakozik a D&G, Gucci, Colors of Benetton, Huber stb...akkor újra dúlni fog a love. Kurva nagy luxusban lehet élni Moszkvában, nagyobban mint Nyugat-Európában, csak bírni is kell lóvéval. Szóval Bazsinak lehet majd kell a gólprémium.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Klose->Lazio

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Robi szereti a magyar csajokat 😀JC6
Anál Lindát ki ne szeretné? Legalább egyszer? Valószínű, hogy hirtelen megszaporodnak a modell munkái, ugyan ne kelljen már Macskakajába merülnie nyakig, a jóisten szőrös bal hónaalja mögött... Csak a lét küldje a mi tiszteletbeli atamánunk, mer' ugye soppingolni kő' a barinőkkel... Meg ugye drágul a vazelin is. Bár el tudom képzelni milyen nedves lett Lindácska, mikor meghallotta a nagy lóvé hírét... Tudom rosszindulatú vagyok. Fúj. 😀apeszos
De, ha Moszkvába fognak élni... ott elég pénzzel ellehet majd Lindácska... más kérdés, hogy Moszkva nívósabb része még Dzsudzsi pénztárcáját is ki kezdheti. Lehet ott vásárolni...Amadeus91
Igen. Persze Linda a munkanélküli központnál is kéz a kézben állna sorban Balázzsal. Olyan nagy a szerelem.....
több mint 13 éve
Robi szereti a magyar csajokat 😀JC6
De, ha Moszkvába fognak élni... ott elég pénzzel ellehet majd Lindácska... más kérdés, hogy Moszkva nívósabb része még Dzsudzsi pénztárcáját is ki kezdheti. Lehet ott vásárolni...

több mint 13 éve
Dagesztáni való világ. Hová került ez az ember?!?! Kizárólag (nagyon) erős idegzetűeknek:
http://vodpod.com/watch/5853535-full-version-execution-of-6-russian-conscripts-in-dagestan-part-2-of-4apeszos
10mp után offoltam...

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Pedig valószínüleg ő lesz. esetleg még Snejder. Sanchezt már nagyon a Barcával emlegetik, szóval... Bár amíg nincs hivatalos döntés addig bármi megtörténhet.Double B
Ashley Young lenyilatkozta, hogy távozni fog a Villától, a legmagasabb szinten akar játszani, angol bajnoki címet és BL-t akar nyerni, és mivel a Chelsea, a Liverpool, valamint az Arsenal sem érdeklődik iránta különösebben, így az angol sajtó összeboronálta a Uniteddel. De nekünk nem szélsőre van szükségünk, Scholes helyett kell találni valakit, és az valószínűleg Sneijder vagy Sanchez lesz. vassadi
Ha Scholes helyére kellene vki, akkor az miért Sanchez lenne?
Nem kell szélső? 😀. Ezt te sem gondoltad komolyan. Bár több tényezője is volt a szezon nagy részét átölelő gyenge játéknak, de szerintem az egyik, ha nem a legnagyobb gond, az a Ferguson érát jellemző erős szélsőjáték jelentős visszaesése volt. Avagy Valencia sérülése. Mert Nanitól szép és jó 10 gól, meg 18 gólpassz (??? bár itt legalább feléhez köze nem volt... mert ugye a az Arsenal elleni Park fejes, ami egy rossz lövés volt, mely megpattant 2 védőn is gólpasszként lett elkönyvelve, vagy a Rooney féle City elleni gól pl. ), csak éppen minden ami kell egy szélsőtől nincs meg benne. Sokan mondják, hogy Berbatov lassítja a támadásokat... akkor Nani mi a fa**t csinál. Nem véletlen ám, hogy egyből kiszorult a kezdőből, ahogy Vale visszatért. Young sokkal inkább vonalszélső, bár vmilyen okból idén belül játszatta Houiller (nem is ment neki). Sokkal inkább passzolna a rendszerbe, mint ahogy Nani. Amúgy is kevés szélső van: Vale, Nani, Park (aki szintúgy nem vonalszélső, bár a fontos meccseken kihagyhatatlan), és Obertan: na őt inkább passzoljuk el, Bebe (?): ok még fiatal, vagy esetleg Ravel Morrison, de ő meg aztán végképp fiatal, meg az élethez annyi esze van, mint pl. Rooneynak. + Welbeck, aki tud még bal szélsőt nyomni.

Visszatérve Scholes helyére. Most itt kicsit kötekedek. A mostani Scholes helyére? Vagy a régi, még a Keanes időkben játszó Scholes helyére? Mert rohadtul nem mindegy. Bár én továbbra sem látom igazán az ő helyét, már mint Sneijderét, de kétségkívül elférne. Scholest amúgy sem lehet pótolni. Jajj de hiányoznák már most, azok a keresztlabdák, mélységi indítások. Jön Cleverley, őt kell minél több meccsen játszatni, nagyon ügyes gyerek. Ott van még a reserve csapat Scholes-a Norwood, őt is ki lehetne próbálni.

Mindenesetre Jonesnak örülök. Bár rohadt elgondolkodtató, hogy egy 19 éves belső védőért, aki 1 szezont tolt le a PLben, igaz az elég magas szinten nem sok-e a 16-17 millió font. Rohadtul elszabadultak az árak. Ezzel Brown United pályája véget ért. Sajnálom, mert amikor kezdő volt főleg 08/09ben jobb bekként elsőrangú volt. Remélem Evanst megtartjuk, bár neki is kifelé áll a rúdja. Vidic, Rio, Smalling, Evans, Jones. Lehetne bőven rotálni. Rio úgy is megsérül. 😀
több mint 13 éve
http://vodpod.com/watch/5853535-full-version-execution-of-6-russian-conscripts-in-dagestan-part-2-of-4
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 688 — Saturday Night Lights
Ne örülj korán: http://indavideo.hu/video/Koran_orult_a_kapus_a_kihagyott_11-esnek

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)