Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbeehagyjuk már a németeket😀
Nem fognak vb-t nyerni,szépen kiesnek az elődöntőben ahogy azt szoktak.
Hol venné komolyan egy Bayern/Dortmund mix csapat ezt a kupát?Senki se veszi komolyan.
több mint 12 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbeeEzeknek a csapatoknak nyűg ez a kupa, ahogy a németeknek is az lenne jó eséllyel.
több mint 12 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbeemeg mi
több mint 12 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németek
több mint 12 éve
A Barca fele elmehetne színésznek, az a baj. Neymar meg aztán csak növeli majd ezt a színvonalat. De mint mondtam, nálam Gilardino az Oscar-díjas. 😀
több mint 12 éve
azért Piké sem piskóta.Azért két ostoba ember(Busquets,Alves),nem kell általánosítani egy egész csapatra.Nagyon fogom utálni ha ezt fogja nálunk is csinálni.Kennyakkor nem sok játékost szerethetsz a barcából 😛eaglesmcnabb
Hidd el én sajnálom a legjobban,hogy ez lett a Barcelonaból.Kenny
több mint 12 éve
Azért két ostoba ember(Busquets,Alves),nem kell általánosítani egy egész csapatra.Nagyon fogom utálni ha ezt fogja nálunk is csinálni.Kennyakkor nem sok játékost szerethetsz a barcából 😛eaglesmcnabb
Hidd el én sajnálom a legjobban,hogy ez lett a Barcelonaból.
több mint 12 éve
Nagyon fogom utálni ha ezt fogja nálunk is csinálni.Kennyakkor nem sok játékost szerethetsz a barcából 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
hát ez mekkora gyökér 😀😀😀DDDNagyon fogom utálni ha ezt fogja nálunk is csinálni.
Duff
több mint 12 éve
Az a legnagyobb baj, hogy egy ilyen felvétel után vígan fog játszani a döntőben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez h gilardino a kezdő csatár a digóknál elég vicces 😀peachtuti betalál ma
több mint 12 éve
Ez h gilardino a kezdő csatár a digóknál elég vicces 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kurva jól a klub egyik ikonjával teljesen normális ìgy viselkedni + tönkretenni a karrierjét. Valóban ez biztos jó volt nekik.... Pláne h annó 3 millió eurot adtak vna érte, most jó ha kapnak 300 ezret. Ez ám a bomba üzletpeachszvsz van egy nemzetközi szinten megbízhatóan teljesítő középhátvéded, aki a csapatkapitány is egyben, akkor nem adod el az első ajánlatért. Nyilván többre tartották és úgy voltak vele, hogy max. ott marad nekik addig, amíg a kívánt szinten teljesít. Most már nem teljesít úgy, van helyette más.
klubikon.
több mint 12 éve
Végülis,ha pályája csúcsán eladják 5-6-7 millio euróért akkor még keresnek is rajta igy meg rajtuk marad.miért kellett volna elengedniük? A belgák a saját szempontjukból nézve jól intézték a dolgot.Amadeus91Azt figyelembe véve,hogy őt ugyanúgy nem engedte el a Brann mint Juhászt az Anderlecht ahhoz képest szerintem jó helyen van.Korcsmárnak mennie kellett volna tavalyelőtt a német kettőbe amikor hivták.Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.SchleckŐ és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.KennySzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
Juhász se itt tartana(Videoton nem nevezte az EL-re,mivel nem sikerült megállapodniuk a belgákkal),ha elengedik anno..Kenny
több mint 12 éve
Kurva jól a klub egyik ikonjával teljesen normális ìgy viselkedni + tönkretenni a karrierjét. Valóban ez biztos jó volt nekik.... Pláne h annó 3 millió eurot adtak vna érte, most jó ha kapnak 300 ezret. Ez ám a bomba üzlet
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
miért kellett volna elengedniük? A belgák a saját szempontjukból nézve jól intézték a dolgot.Azt figyelembe véve,hogy őt ugyanúgy nem engedte el a Brann mint Juhászt az Anderlecht ahhoz képest szerintem jó helyen van.Korcsmárnak mennie kellett volna tavalyelőtt a német kettőbe amikor hivták.Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.SchleckŐ és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.KennySzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
Juhász se itt tartana(Videoton nem nevezte az EL-re,mivel nem sikerült megállapodniuk a belgákkal),ha elengedik anno..Kenny
több mint 12 éve
Persze, ezzel egyetértek. Csak így már nem tudom, hogy miért pozitív példa az ő menedzsmentje. 😀Azt figyelembe véve,hogy őt ugyanúgy nem engedte el a Brann mint Juhászt az Anderlecht ahhoz képest szerintem jó helyen van.Korcsmárnak mennie kellett volna tavalyelőtt a német kettőbe amikor hivták.Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.SchleckŐ és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.KennySzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
több mint 12 éve
Azt figyelembe véve,hogy őt ugyanúgy nem engedte el a Brann mint Juhászt az Anderlecht ahhoz képest szerintem jó helyen van.Korcsmárnak mennie kellett volna tavalyelőtt a német kettőbe amikor hivták.Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.SchleckŐ és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.KennySzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
Juhász se itt tartana(Videoton nem nevezte az EL-re,mivel nem sikerült megállapodniuk a belgákkal),ha elengedik anno..
több mint 12 éve
Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.Ő és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.KennySzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
több mint 12 éve
Ő és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
több mint 12 éve
Mondjuk ez az évi 1 milla elég kevés. Szerintem benne van a pakliban, hogy csak csereként számítanak rá ez alapján. De ha kiszorítja Huntelaart, akkor minden rendben természetesen. 😊+ ugye évi 1 millió eurót írnak fizunak. dagesztánban a dupláját is megkereshette volna és még előrelépés is lett volna mert ott aztán tudott volna fejlődni sokat a hülyéje 😀peachSzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
több mint 12 éve
Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.Toca

így már biztos a dolog.

Duff