Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 628
szerintetek lesz-e olyan a következő mondjuk 1,5-2 évben, teszem azt a vb-selejtező végéig bezárólag, hogy azt látod az aktuális kezdő 11-en a Himnusznál, hogy hangosan énekli azt, neadjisten összekapaszkodva, és az süt le minimum 7-8 emberkéről, hogy majd szétveti a vágy, hogy csússzon-másszon-harcoljon-megdögöljön a pályán, egyúttal (nemes értelemben, nem alattomosan) szétszedje ellenfelét, tökmindegy ki az?Gergőbácsi
http://www.youtube.com/watch?v=x2ZRzuRGxmw
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 049 — Packers Suicide Squad
Aham, és mi az, amihez évi 5 millió euró kell, és nem elég 1? 😊Wyatt
Lindácska?Divat
Jó, hát Eindhovenben olyan volt, h megkapta Balu a Merci-katalógust, felütötte vhol, ingyen megkapta azt a Mercit, aztán oda is adta a ribancnak. Sztem kicsit telhetetlen lett, és ebbe bele is tör majd a foga.szaba
E szempontból jobb lesz neki, kint Lindácskánál tízezerszer királyabb gyevocskákat akaszhat majd kint. Ja és ők viszonylag noname-ek Lindácskához képest, ami előny. Komolyra fordítva:

szerintetek lesz-e olyan a következő mondjuk 1,5-2 évben, teszem azt a vb-selejtező végéig bezárólag, hogy azt látod az aktuális kezdő 11-en a Himnusznál, hogy hangosan énekli azt, neadjisten összekapaszkodva, és az süt le minimum 7-8 emberkéről, hogy majd szétveti a vágy, hogy csússzon-másszon-harcoljon-megdögöljön a pályán, egyúttal (nemes értelemben, nem alattomosan) szétszedje ellenfelét, tökmindegy ki az?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sok a spanyol nem? 😊
Szabics lendülete töretlenWyatt
Kocsival is úgy tud fordulni, mint a pályán? (bocsánat, kihagyhatatlan ziccer volt - vagy ahogy NK9 mondaná, "ígéretes próbálkozás, amit nem sikerült értékesítenem.")
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 093 — #neverpunt
mindenesetre nem rosszul:
Orosz források szerint 12 millió euró volt a magyar játékos ára, a sztarinfo.hu pedig úgy tudja, Dzsudzsáknak 3 millió eurót ajánlottak a szerződés aláírásáért és a szezon végén kap ismét 3 millió eurót a teljesítményétől függetlenül. Emellett természetesen közel 1 milliárdos forintos évi fizetésre is számíthat.gabtsi
az szép, ha kijön neki a lépés, 2 millió euró híján megkeresheti egy év alatt a vételárát

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sok a spanyol nem? 😊
Szabics lendülete töretlen

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
hányszor írjam le, hogy én is találtam volna neki jobb helyet? De ne tegyünk úgy, mintha szeptembertől kezdve nem lenne a válogatottnak balszélsője, mert Zsuzsi strandfocira váltott.
Mindenki azt várta, hogy előrelép egy jobb bajnokságba, de a holland bajnoksághoz képest az orosz nem visszalépés.atapapa
Szvsz nekem mindegy, hogy holland, spanyol, portugál...Olyan túl nagy különbséget én nem látok, hogy érdemes lenne eligazolni egy ilyen szintű ligába. Ráadásul PSV-nál az egyik legjobb, szurkolók is szeretik, nem hiszem, hogy rosszul érezné ott magát. Eligazolásnál csak az angol, spanyol, német, olasz liga jöhetne szóba, ami tényleges előrelépés lenne. Pl. egy HSV szintű csapat nem lenne rossz megoldás.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mindenesetre nem rosszul:
Orosz források szerint 12 millió euró volt a magyar játékos ára, a sztarinfo.hu pedig úgy tudja, Dzsudzsáknak 3 millió eurót ajánlottak a szerződés aláírásáért és a szezon végén kap ismét 3 millió eurót a teljesítményétől függetlenül. Emellett természetesen közel 1 milliárdos forintos évi fizetésre is számíthat.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Dzsudzsák a pénzt választottaWyatt
Vajon mikor fog ráeszmélni, hogy rosszul döntött/mikor lesz kispados? Én most azt mondom Over/under háromnegyed év

Nincs bajom az orosz labdarúgással és bajnoksággal (kb egy szint vagy picit erősebb mint a holland), de ez most nagy hülyeség votl tőle. Igazi Détáris átigazolás. Nem volt jó ajánlat a spanyol/olasz/angol/német 4esből?....

Vajon Lindácskának bejön az élet a Kaukázus lábainál? 😀tüsi91
Ha jól megfizetik, simán 😊
amúgy semmi hivatalos nincs még, csak annyi, h Rómában van...lehet h Lazio igazolja le... milyenek vagytok 😊Divat
sőt lehet Klose is a Lazionál folytatja 😀 juuuujjgamerkr
Fúúúúúúj. Miro legyen eszed oda ne menj.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pffff ilyen hülye döntést Balázstól. 😕 (már ha tényleg igaz)
Így is hülyére kereste magát, de nem, még több pénz kell neki, még több pénz, pénz, pénz.
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 932 — no es importante
az NST megint megaszonta
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/08/Kockara_tenni_egy_karriert/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mert Huszti nem tudott a a csapatba kerülni, az nem biztos hogy az orosz bajnokság hibája

Nem tartom én se jó döntésnek az oroszokat (ebben a korban), de annyira nem kell leírni őket. Az uefa együttható szerint erősebb a hollandnál a bajnokságuk, a tulaj lapátolja a csapatba a pénzt, míg a hollandok gyakran eladják a legjobbakat, ahogy most is teszik.atapapa
a magyar soccerszurkolók pajzsra emelték, mint az új honi és nemzetközi futballsztárt, ezek után igenis lehetett volna annyi önbecsülése (bár félve írom le ezt a szót), hogy nem "szökik" DagesztánbaJJ
hányszor írjam le, hogy én is találtam volna neki jobb helyet? De ne tegyünk úgy, mintha szeptembertől kezdve nem lenne a válogatottnak balszélsője, mert Zsuzsi strandfocira váltott.
Mindenki azt várta, hogy előrelép egy jobb bajnokságba, de a holland bajnoksághoz képest az orosz nem visszalépés.

több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Az igazat megvallva Dzsudzsák téma mellett az jobban zavar, hogy A. Sanchez a Barcában köthet ki.. 😕
bíztam benne, hogy az Öreg megszerzi...spanyol kispad MU kezdő helyett.... :rolleyes:

több mint 13 éve
Dagesztán.. nem tudom, tudja-e Dzsudzsi, hogy ihatatlan a csapvíz. Még Moszkvában is. Tudja-e, hogy Dagesztánban van a legnagyobb lázadó-terrorista közeg, ahol heti rendszerességgel robbantanak, öngyilkolnak stb.... a moszkvai metro-t is 1 év a dagesztáni mongol majmok robbantották fel.. az csak hab a tortán, hogy a szomszéd Csecsenföld sem egy Svájc... épp eszű ember nem megy oda (önként).
Akkor inkább Moszkva, az egy élhető(bb) hely.Amadeus91
"A Halacska játékosai gyakorlatilag Moszkvában laknak, és másfél órát repülnek meccselni hazai pályára. Ennyi erővel végezhetik az orvosi vizsgálatokat Rómában, és a futó edzéseket meg a Fidzsi Szigeteken."

😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 112
Dagesztán.. nem tudom, tudja-e Dzsudzsi, hogy ihatatlan a csapvíz. Még Moszkvában is. Tudja-e, hogy Dagesztánban van a legnagyobb lázadó-terrorista közeg, ahol heti rendszerességgel robbantanak, öngyilkolnak stb.... a moszkvai metro-t is 1 év a dagesztáni mongol majmok robbantották fel.. az csak hab a tortán, hogy a szomszéd Csecsenföld sem egy Svájc... épp eszű ember nem megy oda (önként).
Akkor inkább Moszkva, az egy élhető(bb) hely.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jobb lenne, ha mindenki megvárná a hivatalos bejelentést, mind két oldalról. Ki hisz az NSO-nak? Utána lehet szidni.
több mint 13 éve
mert Huszti nem tudott a a csapatba kerülni, az nem biztos hogy az orosz bajnokság hibája

Nem tartom én se jó döntésnek az oroszokat (ebben a korban), de annyira nem kell leírni őket. Az uefa együttható szerint erősebb a hollandnál a bajnokságuk, a tulaj lapátolja a csapatba a pénzt, míg a hollandok gyakran eladják a legjobbakat, ahogy most is teszik.atapapa
a magyar soccerszurkolók pajzsra emelték, mint az új honi és nemzetközi futballsztárt, ezek után igenis lehetett volna annyi önbecsülése (bár félve írom le ezt a szót), hogy nem "szökik" Dagesztánba

---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/simon-adam-ot-evre-alairt-a-palermohoz-hivatalos-2080892/

Ez a lényeg!
Személyes jó barát, nagyon örülök neki 😊 Megyek majd meccsre is 😛

Mindent bele DUDU!!
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Eddig csak a biztos, hogy Rómában van orvosin....az nso irt már annyi kacsát, hogy hihetetlen.....Keano
http://www.goal.com/en/news/553/russia/2011/06/08/2523003/psv-eindhovens-balazs-dzsudzsak-to-have-anzhi-makhachkala
jó nem mintha a goal.com ne írt volna már kacsát, de itt is ezt írják.
Amúgy meg érdekes lesz, hogy az Anzhi mikor ér oda bl-t érő helyre. 3 bl hely volt eddig az oroszoknál, idén ez már csak 2 lesz. ott egy eléggé erős zenit, egy rubin, egy cska.
http://www.soccerway.com/national/russia/premier-league/2011-2012/regular-season/
itt a bajnokság állása, hát nagyon keményen szoros 😀
lehet ez jó igazolás, de ez nem egy erős csapat. Dzsudzsinak pedig szerintem inkább olyan csapatba kellett/kellene (volna) mennie, ami nem 2-3 év múlva, HA jönnek páran lesz erős.
Itt a pénz dominált. ennyi

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Eddig csak a biztos, hogy Rómában van orvosin....az nso irt már annyi kacsát, hogy hihetetlen.....

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Nah Dzsudzsit már csak tényleg az menti meg ha Gattuso is Dagesztánba költözik ő megnevelné az fix 😀empty taxi
ő marad Milánóba

|
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
igazából csak azt nem tudjuk, hogy valójában ki akart érte annyit fizetni, amennyit a PSV kért. a nemzeti sportnak én azt se hiszem el amit kérdez, nemhogy azt a listát akivel összeboronálták dzsudzsákot. szóval sztem neki sem első számú célpontja volt a macskalala, de simán lehet h másnak nem ért ennyit. a PSV-nek meg aztán hót mind1 hova megy.

de hogy a menedzsmentjének is ennyi esze legyen az nonszensz.gabtsi
Senki nem is kért ráWyatt
que ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
Nah Dzsudzsit már csak tényleg az menti meg ha Gattuso is Dagesztánba költözik ő megnevelné az fix 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 945 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
amúgy semmi hivatalos nincs még, csak annyi, h Rómában van...lehet h Lazio igazolja le... milyenek vagytok 😊Divat
sőt lehet Klose is a Lazionál folytatja 😀 juuuujj

több mint 13 éve

Ha a Mahacskala jövőre Sahtar-közeli produkciót nyújt európai szinten, utólag díjazom az optimizmusodat. Egyébként meg karriertemető.Dzsokijuing
mert a PSV mikor mutatott olyat utoljára (vagy mikor fog legközelebb), mint az oroszok? 😊

persze én is jobban örültem volna egy spanyol/angol középcsapatnak, de nem akkora tragédia ez szvsz

Viszont senki nem beszél a parádés Roberto Carlos, Dzsudzsák Balázs bal szélről, ami igencsak combos 😀 Wyatt
Amit még nem tud a szabadrúgásról Zsuzsi, arra most megtanítja Robi

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Viszont senki nem beszél a parádés Roberto Carlos, Dzsudzsák Balázs bal szélről, ami igencsak combos 😀 Viszont védekezni, na azt egyik sem fog 😀