Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
mert Huszti nem tudott a a csapatba kerülni, az nem biztos hogy az orosz bajnokság hibájaHa a Mahacskala jövőre Sahtar-közeli produkciót nyújt európai szinten, utólag díjazom az optimizmusodat. Egyébként meg karriertemető.
Nem tartom én se jó döntésnek az oroszokat (ebben a korban), de annyira nem kell leírni őket. Az uefa együttható szerint erősebb a hollandnál a bajnokságuk, a tulaj lapátolja a csapatba a pénzt, míg a hollandok gyakran eladják a legjobbakat, ahogy most is teszik.atapapa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
igazából csak azt nem tudjuk, hogy valójában ki akart érte annyit fizetni, amennyit a PSV kért. a nemzeti sportnak én azt se hiszem el amit kérdez, nemhogy azt a listát akivel összeboronálták dzsudzsákot. szóval sztem neki sem első számú célpontja volt a macskalala, de simán lehet h másnak nem ért ennyit. a PSV-nek meg aztán hót mind1 hova megy.Senki nem is kért rá
de hogy a menedzsmentjének is ennyi esze legyen az nonszensz.gabtsi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ata: +1
több mint 13 éve
mert Huszti nem tudott a a csapatba kerülni, az nem biztos hogy az orosz bajnokság hibájaNem tartom én se jó döntésnek az oroszokat (ebben a korban), de annyira nem kell leírni őket. Az uefa együttható szerint erősebb a hollandnál a bajnokságuk, a tulaj lapátolja a csapatba a pénzt, míg a hollandok gyakran eladják a legjobbakat, ahogy most is teszik.
több mint 13 éve
szaba
10 697
Jó, hát Eindhovenben olyan volt, h megkapta Balu a Merci-katalógust, felütötte vhol, ingyen megkapta azt a Mercit, aztán oda is adta a ribancnak. Sztem kicsit telhetetlen lett, és ebbe bele is tör majd a foga.Aham, és mi az, amihez évi 5 millió euró kell, és nem elég 1? 😊WyattLindácska?Divat
több mint 13 éve
Nem is olyan buta.Huszti.
1 -2 év szenvedés Oroszban, több millióért, milliérdért. Szakmailag nem fejlődhet már sokat, szinte kész játékos, az orosz bajnokság meg még nem is olyan rossz.
Megerősítik a csapatot, irány a bajnoki cím + BL. Hülyére keresi magát, amiből 100 évig elélhet Lindácska, úgy, hogy még mosnia sem kell. Aranyélet. Inkább az a hülye, aki nem vállalja be.JC6
Ismerős? Pontosan ugyanez történt, kivéve, hogy ő még azért egy BL-EL résztvevő csapathoz ment. A legjobb éveit taposta, a legjobb magyar volt, most meg mi is van vele? Süllyesztőbe került, a Zenitbe még sérülések következtében is alig lép pályára, kezdőként meg abszolut semmikor sem. De vonzotta a pénz.
Deja vu.
ja, és van rá egy rekesz söröm, hogy a Macskajaj nem lesz bajnok, ezáltal baszhatja Dzsudzsák a BL-t is. 😉
Fasz és kész, nincs mit szépíteni ezen, a saját karrierjét sikerült tönkretennie.
több mint 13 éve
A menedzsment is kaphatott nagyobb jutalékot a ruszkiktól, nem? 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
igazából csak azt nem tudjuk, hogy valójában ki akart érte annyit fizetni, amennyit a PSV kért. a nemzeti sportnak én azt se hiszem el amit kérdez, nemhogy azt a listát akivel összeboronálták dzsudzsákot. szóval sztem neki sem első számú célpontja volt a macskalala, de simán lehet h másnak nem ért ennyit. a PSV-nek meg aztán hót mind1 hova megy.de hogy a menedzsmentjének is ennyi esze legyen az nonszensz.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
amúgy semmi hivatalos nincs még, csak annyi, h Rómában van...lehet h Lazio igazolja le... milyenek vagytok 😊
|
több mint 13 éve
Aham, és mi az, amihez évi 5 millió euró kell, és nem elég 1? 😊WyattEzeket rendszeres NFL nézőként komolyan is gondoljátok? Persze hogy gáz a Mahacskalába igazolás, de nem azért mert a pénzt választotta, hanem azért mert egy szar csapatot.
több mint 13 éve
JéBé
7 094
Aki gazdag az csak még gazdagabb akar lenni... Érvényes ez az összes emberre, leszámítva az igazi sportolókat. Nekik nem ez kéne hogy legyen az elsődleges szempont.
több mint 13 éve
Aham, és mi az, amihez évi 5 millió euró kell, és nem elég 1? 😊WyattLindácska?
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vicces mikor a fizetéssel jönnek az emberek, mintha a PSV-ben nem kereste volna magyar szinten hülyére magát, meg mintha a nyugat-európai klubok ajánlata biztosan sokkal rosszabb lett volna az oroszokénál... egy korosodó Roberto Carlos elmehet levezetni a Mahacskalába, egy elméletileg felfelé ívelő pályájú játékos nem, ennyi a történetJJAkkor nevess.
Oroszban nem magyar szinten fogja magát hülyére keresni.
több mint 13 éve
Még egy magyar tehetségnek örökre, menthetetlenül, visszafordíthatatlanul, jóvátehetetlenül, reménytelenül vége. Pedig tőle tényleg remélhetett valamit a magyar labdarúgó sport. Ennyi volt, vége 😕
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
vicces mikor a fizetéssel jönnek az emberek, mintha a PSV-ben nem kereste volna magyar szinten hülyére magát, meg mintha a nyugat-európai klubok ajánlata biztosan sokkal rosszabb lett volna az oroszokénál... egy korosodó Roberto Carlos elmehet levezetni a Mahacskalába, egy elméletileg felfelé ívelő pályájú játékos nem, ennyi a történet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem is olyan buta.1 -2 év szenvedés Oroszban, több millióért, milliérdért. Szakmailag nem fejlődhet már sokat, szinte kész játékos, az orosz bajnokság meg még nem is olyan rossz.
Megerősítik a csapatot, irány a bajnoki cím + BL. Hülyére keresi magát, amiből 100 évig elélhet Lindácska, úgy, hogy még mosnia sem kell. Aranyélet. Inkább az a hülye, aki nem vállalja be.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
jah tényleg 😀Az utolsó mondatot én értelmezem rosszul, vagy Dzsudzsi szerint az Anzsi múltja nagyobb, mint az említett 3 csapaté???tüsi91csak Matthew írta, hogy valami ilyesmi magyarázatot vár majdStez
A bevezető szöveg fölött elsiklottam.
több mint 13 éve
JéBé
7 094
Remélem tisztességes füttyöt kap majd a következő válogatott meccsen--->behisztizik----> kapunk 5-öt a svédektől--->lemond a válogatottságról----> dráma a magyar futballban----> Egervári lemond----> majd 2 év múlva odacsapunk!Kb így látom a következő fél évet.
több mint 13 éve
Az utolsó mondatot én értelmezem rosszul, vagy Dzsudzsi szerint az Anzsi múltja nagyobb, mint az említett 3 csapaté???tüsi91csak Matthew írta, hogy valami ilyesmi magyarázatot vár majd
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Az utolsó mondatot én értelmezem rosszul, vagy Dzsudzsi szerint az Anzsi múltja nagyobb, mint az említett 3 csapaté???
több mint 13 éve
Jesszus. Már csak a magyarázatra leszek kíváncsi. Valami ilyesmit várok:"Bárki is azt gondolja, hogy a pénz miatt igazoltam oda ez nem igaz. Szakmailag óriási előrelépés ez a szerződés, itt tudok fejlődni és a Bl... nem nem az EL nem bocsánat az orosz bajnokságban játszhatok. Tudom, hogy kerestek olyan csapatok mint a Juventus, a Hamburg, az Everton de nem éreztem, hogy múltjuk alapján olyan nagy csapatok lennének mint az Ancsi Macskahaja. Itt adott minden a fejlődésemhez."
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
jajj de buta ez a Dzsudzsák atyaég, ez már nekem fáj
több mint 13 éve
És tényleg,grat Dzsudzsi,leülhetsz,egyes :/R.I.P. Dzsudzsák karrierje (ha ez igaz persze)....NewmanAz 😕Wyatt