Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
DiMarioa elfog menni Mouval remélem, Özilt én meg nem bírom, szóval számomra kurva jó hogy valaki kiszorítja 😀 Szerintem lesz helye a csapatban és többet látok benne.
De amúgy ilyen alapon védelmen kivül ne igazoljunk sehova mert mindenhova van ember ? Nem nyertünk semmit, Ancelotti nyilván saját magára fogja formálni a Realt , lesznek nagy távózók. DiMaria nagy meglepi lenne ha maradna, Özil mondjuk nem de ketten elférnek a pályán IscovalToca
Mondjuk az nagy talány a számomra, hogy ha tényleg jön Isco és Gündogan akkor hogy fognak elférni egyszerre a pályán. Nem lenne jó a padra venni a drága játékosokat.FViktor93
same old Real Madrid.

2 év múlva pedig ezt fogjuk olvasni: "Gündogan takarodj! Nem Real szint"..... remélem Özil-t padoztatni fogják, aztán szotyiért el lehet majd hozni.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
DiMarioa elfog menni Mouval remélem, Özilt én meg nem bírom, szóval számomra kurva jó hogy valaki kiszorítja 😀 Szerintem lesz helye a csapatban és többet látok benne.
De amúgy ilyen alapon védelmen kivül ne igazoljunk sehova mert mindenhova van ember ? Nem nyertünk semmit, Ancelotti nyilván saját magára fogja formálni a Realt , lesznek nagy távózók. DiMaria nagy meglepi lenne ha maradna, Özil mondjuk nem de ketten elférnek a pályán IscovalToca
Mondjuk az nagy talány a számomra, hogy ha tényleg jön Isco és Gündogan akkor hogy fognak elférni egyszerre a pályán. Nem lenne jó a padra venni a drága játékosokat.FViktor93
Isco támadó középpályás, irányító, Gündogan pedig univerzális középpályás, aki alapból irányító, viszont tud védekező középpályást is játszani, valamint hátravontan irányítani. Ha jön, akkor szerintem Modric vagy Alonso helyére, bármelyik esne ki a csapatból, a Real jól járna. 😊Stez
Gündoganban én nem vagyok biztos hogy fog jönni. Klopp nem akarja hogy szétvásárolják szóval szerintem túl nagy lesz az ára.
Bár nem tudom, én Ancelotti szerződését várom, utána elég hamar sok minden kifog derűlni.Toca
Viszont szerintem aki kibaszott nagy igazolása a Realnak, az Casemiro. Kurva jó a srác és védekező középpályás, szóval Gündogannak nem is muszáj jönnie.
És azért ez a Casemiro transzfer fű alatt született, okos igazolás is. A Milan is nagyon akarta őt még 1-2 éve, de hát mit lepődök meg, hogy nem igazoltuk le. 😀
Bazza oké, de itt most nem a Sampról beszélünk, hanem a Realról. A Milan már két éve vissza akarja vásárolni Kakát, most télen majdnem sikerült is, sőt, maga Pérez mondta meg, hogy elengedi kölcsön+opcióval Kakát vissza Milánóba, és addig a nagyon nem kevés, azt hiszem 7-8 millió körüli fizetését mi álltuk volna cserébe, majd az utolsó pillanatban közölte, hogy mégsem megy Kaká, csak ha kipengetünk érte valami 17-20 millió eurót. És inkább tovább fizeti Kaká brutális fizuját, csak mert ki akart baszni velünk. Köztudott, hogy kurvára zabos a Milanra azóta, hogy eladtuk Kakát 63 milláért a Realnak, Kaká pedig szinte végig csak sérült volt és szerencsétlen semmit sem tudott alkotni Madridban így...
Szóval a csávóban benne van bőven, hogy pusztán a köcsögölés miatt húzzon meg 1-1 transzfert, vagy épp amiatt bedöntsön valamit, ha olyanja van.
És ő megteheti, a Samp vagy a Milan nem.

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Isco támadó középpályás, irányító, Gündogan pedig univerzális középpályás, aki alapból irányító, viszont tud védekező középpályást is játszani, valamint hátravontan irányítani. Ha jön, akkor szerintem Modric vagy Alonso helyére, bármelyik esne ki a csapatból, a Real jól járna. 😊Stez
pontosan. Egyébként Alonso takarodhatna a picsába, olyan lassú mint öreganyám. Agyilag és fizikailag egyaránt.eaglesmcnabb
Már olvastam valahol, hogy nem marad.
Mourinho vinné magával a Cselszkibe.Bazzani
Mourinho a maga képére formálta a Realt, szóval nem is lep meg, ha vinné jó pár játékosát magával. Bár nem lesz olcsó egyik sem, mert Pérez az utóbbi időben direkt ki akar baszni az általa nem közkedvelt csapatokkal/emberekkel, gondolom most már Mourinho is ezek közé tartozik. 😀Stez
Kérdés, hogy mennyire akarnak szabadulni bizonyos emberektől, mint pl. Alonso-tól. Ha feleslegessé válik valaki akkor nem fognak érte gigaárat kérni mert akkor a nyakukon marad és fizethetik ők a gondolom nemolcsó fizetését.
Most jövök egy (valószinűleg senkit nem érdeklő) Sampdoria-s példával.
a kiesés után bevásárolt a csapat játékosokból (közben a régiekből is maradt bőven a keretben) majd félévkor - mikor rájöttek, hogy ez a csapat kevés lesz- újra vettek párat. A feljutás után jött az újabb erősítés és kevés távozó (azok is főleg kölcsönbe). Most úgy áll a csapat, hogy van több mint 70 szerződéssel rendelkező játékosa az ideális 30-40 helyett és a bérköltség több mint 20 millával több annál amit ki tudunk gazdálkodni.
Ja és meg kéne erősíteni a csapatot mert majdnem kiestünk...Bazzani
Pepét remélem kivágják,Mariskával egyetemben.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Gündoganban én nem vagyok biztos hogy fog jönni. Klopp nem akarja hogy szétvásárolják szóval szerintem túl nagy lesz az ára.
Bár nem tudom, én Ancelotti szerződését várom, utána elég hamar sok minden kifog derűlni.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
pontosan. Egyébként Alonso takarodhatna a picsába, olyan lassú mint öreganyám. Agyilag és fizikailag egyaránt.eaglesmcnabb
Mourinho a maga képére formálta a Realt, szóval nem is lep meg, ha vinné jó pár játékosát magával. Bár nem lesz olcsó egyik sem, mert Pérez az utóbbi időben direkt ki akar baszni az általa nem közkedvelt csapatokkal/emberekkel, gondolom most már Mourinho is ezek közé tartozik. 😀Stez
Kérdés, hogy mennyire akarnak szabadulni bizonyos emberektől, mint pl. Alonso-tól. Ha feleslegessé válik valaki akkor nem fognak érte gigaárat kérni mert akkor a nyakukon marad és fizethetik ők a gondolom nemolcsó fizetését.
Most jövök egy (valószinűleg senkit nem érdeklő) Sampdoria-s példával.
a kiesés után bevásárolt a csapat játékosokból (közben a régiekből is maradt bőven a keretben) majd félévkor - mikor rájöttek, hogy ez a csapat kevés lesz- újra vettek párat. A feljutás után jött az újabb erősítés és kevés távozó (azok is főleg kölcsönbe). Most úgy áll a csapat, hogy van több mint 70 szerződéssel rendelkező játékosa az ideális 30-40 helyett és a bérköltség több mint 20 millával több annál amit ki tudunk gazdálkodni.
Ja és meg kéne erősíteni a csapatot mert majdnem kiestünk...

több mint 12 éve
az utóbbi világversenyeken pont Alonso volt az aki lassította a játékot amit Xavi,Iniesta diktált,jó játékosnak tartom,de eljárt felette az idő.A sevillai forma jó lesz helyette.

több mint 12 éve
Mourinho a maga képére formálta a Realt, szóval nem is lep meg, ha vinné jó pár játékosát magával. Bár nem lesz olcsó egyik sem, mert Pérez az utóbbi időben direkt ki akar baszni az általa nem közkedvelt csapatokkal/emberekkel, gondolom most már Mourinho is ezek közé tartozik. 😀

több mint 12 éve
Mourinho vinné magával a Cselszkibe.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
pontosan. Egyébként Alonso takarodhatna a picsába, olyan lassú mint öreganyám. Agyilag és fizikailag egyaránt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Isco támadó középpályás, irányító, Gündogan pedig univerzális középpályás, aki alapból irányító, viszont tud védekező középpályást is játszani, valamint hátravontan irányítani. Ha jön, akkor szerintem Modric vagy Alonso helyére, bármelyik esne ki a csapatból, a Real jól járna. 😊

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Mondjuk az nagy talány a számomra, hogy ha tényleg jön Isco és Gündogan akkor hogy fognak elférni egyszerre a pályán. Nem lenne jó a padra venni a drága játékosokat.
több mint 12 éve
Lecserélték Neymart aztán odalett a brazil támadójáték.
Neymarban meg egyre jobban kezdek hinni,tudom,hogy nem túl acélos ez az olasz válogatott,de etette őket rendesen.a mestervizsgája a döntő lesz a spanyolok ellen.Kenny
azért ez csak a konfetti kupa. A biszem-b@szom spanyol ligában még nem láttuk hétről-hétre játszani.Amadeus91
Hát ilyen erős védelem spanyol honban talán nincs is 😀, Mégha most néha toltak elég nagy faileket az olaszok.
több mint 12 éve
Neymarban meg egyre jobban kezdek hinni,tudom,hogy nem túl acélos ez az olasz válogatott,de etette őket rendesen.a mestervizsgája a döntő lesz a spanyolok ellen.Kenny
azért ez csak a konfetti kupa. A biszem-b@szom spanyol ligában még nem láttuk hétről-hétre játszani.
több mint 12 éve
Neymarban meg egyre jobban kezdek hinni,tudom,hogy nem túl acélos ez az olasz válogatott,de etette őket rendesen.a mestervizsgája a döntő lesz a spanyolok ellen.

több mint 12 éve
Jó kommentátor ez az ifjú Knejzi csak a szabályokkal, a csapatokkal és az eredménnyel nincs tisztában 😊Matthew99
Á én azon már megsem lepődök hogy ha egyszer kitér a leendő ellenfél Spanyolországra akkor utána lespanyolozza mind2 csapatot 10 percen belül 😀
Egyébként jó kis meccs volt ez a Brazil-Olasz . Akárki akármit mond jó lesz ez a csapat és Neymar nem lesz bust.
több mint 12 éve
Isco a Realban, egyelőre elég jónak tűnik az idei átigazollási politikánk, Carlo bejelentés után még várok 1-2 ex PSG-st persze 😊Toca
Ott van Özil akit évek óta a legjobb irányítónak tartotok,erre hozzátok a háta mögé a jelenkor talán legnagyobb irányító tehetségét.Nem sok értelme van.
(mondjuk ez közös a realban és a barcaban,hogy úgy ahogy mi se tudtunk igazolni,ti sem)Kenny
De amúgy ilyen alapon védelmen kivül ne igazoljunk sehova mert mindenhova van ember ? Nem nyertünk semmit, Ancelotti nyilván saját magára fogja formálni a Realt , lesznek nagy távózók. DiMaria nagy meglepi lenne ha maradna, Özil mondjuk nem de ketten elférnek a pályán Iscoval
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
Jó kommentátor ez az ifjú Knejzi csak a szabályokkal, a csapatokkal és az eredménnyel nincs tisztában 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Aquilani hol játszik klubszinten?
Meg mit keres a kezdőben?
Ez a csapat Di Natale nélkül halott.Bazzani
több mint 12 éve
Aquilani hol játszik klubszinten?
Meg mit keres a kezdőben?
Ez a csapat Pirlo nélkül halott.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
kíváncsi vagyok mennyire lesz lötyögés a mai meccseken. Hernanes kezd Paulinho helyén, ez mindenképp pozitív.Höri
ezt vártam jómagam is, remélem megbasszuk az olaszokat

aztakurva egervári mekkora szakember

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kíváncsi vagyok mennyire lesz lötyögés a mai meccseken. Hernanes kezd Paulinho helyén, ez mindenképp pozitív.

több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
 indavideo.hu/video/2013_28

ma is villan Neym.. akarom mondani,.. KICSODA ? 😀

több mint 12 éve
És ugyanez elkezdődött a Bayernnél is...Asbee
ezt mondjuk sosem fogom elfogadni Uliéktól, hogy rendre raboljuk le a bundást. Még itt cseng a fülemben Hashemian neve.Amadeus91
Az csakis azért volt, hogy népszerűbb legyen a csapat ott is. De pl. egy olyan igazolás mint amilyen volt anno Ballack vagy Lucio simán belefér nálam. Az erősebb kutya baszik. De most Götze igazolásánál már erősen rezeg a léc. Lewandowski pedig már no comment. Gomez nem egyszer rúgott már több mint 20 gólt a bajnokságban egy év alatt, minden hiányossága ellenére kegyetlen jó kis csatár. A lengyel nem jelentene upgrade-et, de meg merem kockáztatni más sem...Asbee
nyilván. Lucio, Zé, Ballack és Neuer olyan kaliberű játékosok, amilyet külföldről is nehéz igazolni. Sőt, akár Gomez is, szerintem messze a legjobb befejező csatár jelenleg a keretben, nem kéne elkótyavetyélni.

Most én kifejezetten erre a Lewandowski, Schlaudraff, Hashemian, Ali Dae, Tobias Rau, Baumjohann, Petersen, Borowski, Jansen, Podolski, Ismael, Frings, Deisler vonulatra gondolok. Többségük úgy jött, hogy alapemberek voltak az előző klubjaikban, nálunk 1 (max. 2) év alatt el is koptak és mentek is tovább, vagy súlyos sérülés, kiégés bármi.

Önmagában megérne egy misét, hogy olyan tehetségek mint Deisler, Rau, Jansen, Schlaudraff és Podolski miért nem tudtak hosszútávon megmaradni. 2 közülük a válogatottban rendre ott van/volt.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ezt mondjuk sosem fogom elfogadni Uliéktól, hogy rendre raboljuk le a bundást. Még itt cseng a fülemben Hashemian neve.Amadeus91
Az csakis azért volt, hogy népszerűbb legyen a csapat ott is. De pl. egy olyan igazolás mint amilyen volt anno Ballack vagy Lucio simán belefér nálam. Az erősebb kutya baszik. De most Götze igazolásánál már erősen rezeg a léc. Lewandowski pedig már no comment. Gomez nem egyszer rúgott már több mint 20 gólt a bajnokságban egy év alatt, minden hiányossága ellenére kegyetlen jó kis csatár. A lengyel nem jelentene upgrade-et, de meg merem kockáztatni más sem...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
ezt mondjuk sosem fogom elfogadni Uliéktól, hogy rendre raboljuk le a bundást. Még itt cseng a fülemben Hashemian neve.