Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ja, és Egervári örült a három pontnak..... 😀 😀apeszos
Mivel a vezír által megálmodott új koncepció alapján a válogatottnak nem jobbnak kell lenni, hanem a 3. kalapba (amit az össz. lejátszott meccsen összegyűjtött pontok alapján rangsorolnak) kell kerülnie a köv. sorsoláskor , hogy könnyebb legyen a csoportunk (ami teljesen mindegy, ha egyszer szarok vagyunk), ezért ez nem elszólás volt a művész úrtól.Sanco
Jó, de akkor legközelebb ne ilyen "erős" ellenfelet válasszanak. Bár nem tudom mekkorára csökkent a választék. Lassan unga-bunga szigetek majomkergető válogatottja is nehéz falat lesz...
több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Mivel a vezír által megálmodott új koncepció alapján a válogatottnak nem jobbnak kell lenni, hanem a 3. kalapba (amit az össz. lejátszott meccsen összegyűjtött pontok alapján rangsorolnak) kell kerülnie a köv. sorsoláskor , hogy könnyebb legyen a csoportunk (ami teljesen mindegy, ha egyszer szarok vagyunk), ezért ez nem elszólás volt a művész úrtól.
több mint 13 éve
Ő is annyira volt koncentrált az interjú alatt, mint a játékosok a pályán.

Nagyon gáz volt ez a meccs, nem is érdemes túlragozni. San Marino ellen többet várok, szerintem a keddi meccsre azért kicsit összekapják magukat (mint a hollandok elleni párharcban). Most nem lesz 8-0, de egy három-négygólos győzelem szerintem összejön.vassadi
Az örök optimista.... 😛
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 931 — no es importante
vasárnap kezdődik az Arany kupa, ami az Usában lesz, jópár NFL csapat arénáját láthatjuk újra 😊 (Dallas, Houston, Detroit, Carolina, Chicago, Tampa, NY), a college-ot meg a Rose Bowl és a FIU Stadium képviseli.

a résztvevő 12 csapat közül Costa Rica és Mexikó beugróként a júliusi Copa Americán is ott lesz.
Magyar idő szerint 0.00 és 3.00 között lesznek a kezdőrúgások, úgy látom az eurosport2 adja.

A jamaikai csapatban ott van a Fradiból elzavart Jason Morrison, aki most Norvégiában penget 😀Höri
a döntő természetesen a Rose Bowlban lesz, és talán nem véletlen, hogy a mexikóiak három csoportmeccsét a Cowboys Stadium, Bank of America Stadium, Soldier Field helyszínekre tették, az USA nekik hazai pálya 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 628
Ő is annyira volt koncentrált az interjú alatt, mint a játékosok a pályán.

Nagyon gáz volt ez a meccs, nem is érdemes túlragozni. San Marino ellen többet várok, szerintem a keddi meccsre azért kicsit összekapják magukat (mint a hollandok elleni párharcban). Most nem lesz 8-0, de egy három-négygólos győzelem szerintem összejön.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
vasárnap kezdődik az Arany kupa, ami az Usában lesz, jópár NFL csapat arénáját láthatjuk újra 😊 (Dallas, Houston, Detroit, Carolina, Chicago, Tampa, NY), a college-ot meg a Rose Bowl és a FIU Stadium képviseli.

a résztvevő 12 csapat közül Costa Rica és Mexikó beugróként a júliusi Copa Americán is ott lesz.
Magyar idő szerint 0.00 és 3.00 között lesznek a kezdőrúgások, úgy látom az eurosport2 adja.

A jamaikai csapatban ott van a Fradiból elzavart Jason Morrison, aki most Norvégiában penget 😀

több mint 13 éve
Gyenge fos...0 játék volt. 50.percben be is raktam a Super Bowl-t a DVD lejátszóba..jobban jártam.Amadeus91
Minden football meccsel jobban jársz.... 😛

Ja, és Egervári örült a három pontnak..... 😀 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
úgy legyen 😊
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Februárban Luxemburg-Szlovákia: 2-1.
Legalább a szlovákoknál jobbak voltunk. 😀Schleck
De ők már legalább voltak VB-n az utóbbi időben, és nem is akárhogy szerepeltek, elég fiatal nemzetként, még mi várhatunk jó pár év(tizedet).JC6
miiiii? 2020-ig 2 nemzetközi esemény lesz...simaliba 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Legalább a szlovákoknál jobbak voltunk. 😀Schleck
De ők már legalább voltak VB-n az utóbbi időben, és nem is akárhogy szerepeltek, elég fiatal nemzetként, még mi várhatunk jó pár év(tizedet).
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 110
Gyenge fos...0 játék volt. 50.percben be is raktam a Super Bowl-t a DVD lejátszóba..jobban jártam.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
ha csak annyi a hozadéka a meccsnek, hogy tökölit örökre elfelejtjük, már megérte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Legalább a szlovákoknál jobbak voltunk. 😀

több mint 13 éve
spoiler: Szabics tuti lő gólt, mert tegnap lájkoltam a facebook oldalátHöri
Legközelebb tartsd magadban a spoilert 😀Pocs
ok, Dan Marino ellen hagylak izgulni

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Legközelebb tartsd magadban a spoilert 😀Pocs
or tippmix... 😊

|
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Legközelebb tartsd magadban a spoilert 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Majdnem kihagyta Imreeee 😀
több mint 13 éve
ez eddig tököli-show, ahogy vártamJJ
A lux szövetségi kapitány azért nagy név 😀 Dr. Lou fia ellen nincs esélyünk

több mint 13 éve
Tököli meg a legnagyobb császár!
- Miért nem adod be?
- Nem látod, hogy nem láttalak b+, hova adjam be? 😀 😀JC6
hiányzik mellőle Litsingi.

Lipták meg azért van itt, hogy verekedjen. Sajna a mai ellenfélben nincs egy Carew jellegű ember se, akivel ezt megtehetné.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fú, ez de gyenge. Ha nem ismerném a 2 csapatot, azt mondanám mi vagyunk pirosban, olyan jól játszunk 😀 Masszív védekezés, veszélyes kontrák. Mellette tetszetős adogatás, főleg a középpályán.

Még mindig nem értem Lipták miért válogatott. Csak dumál, meg lökdösődik. 5 méterről agyonrúgta Eleket...az ívelésekről nem is beszélve.
Laczkó amikor elindul szerelik..lepattan a kigyúrt luxemburgiakról.
Dzsudzsák el van veszve.

Tököli meg a legnagyobb császár!
- Miért nem adod be?
- Nem látod, hogy nem láttalak b+, hova adjam be? 😀 😀
több mint 13 éve
Egyenlő erők küzdelme.... 😂
több mint 13 éve
Hajnal fejét keressük, hibátlan.
Jöhet Szabics és Németh, utóbbi tán még kap is 1-2 értelmes labdát Komantól.

Azt hittem sok lesz a 4 védő+2 szűrő, de abszolút szükség van rájuk 😀

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Ez eddig egy vödör fos...
Szerintem elkezdem nézni az NBA döntőt a S2-n.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 945 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
én már benyomtam az osztrák - német rangadót streamen 😀

több mint 13 éve
ez eddig tököli-show, ahogy vártam

---