Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem számítottam rá, hogy Villa és Pedro is gólt lő, a MU gólon kívül minden tökéletesen alakult. Villát pedig megkövetem, nem játszott jól, de amikor kellett elsült a lába.
több mint 13 éve
Jéééé! Ha nem rúgdossák a barcásokat, akkor nem is színészkednek és nem is reklamálnak... Csak fociznak - örömmel és élvezettel! 😊 Grat a MU-nak, hogy fociztak, s nem tördelték a játékot, így viselkedik egy nemes ellenfél. A Barca jelenleg senkivel nincsen azonos súlycsoportban, ez minden idők egyik legnagyobb csapata.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szaba
10 691
Viktor amúgy Messivel pont nem kezelt le, mert akkor tapsolt, Messi meg elment mellette 😀 Amúgy sztem nem volt gáz Kassai, jó volt így ez. Valencia belefért, nem volt durva, csak sok kis idegesítő szabálytalansága volt. Amúgy elég tutorial jellegű lett a 2. félidő.
több mint 13 éve
Muszáj volt kikapni, hogy a Zsóry is megelőzze a Nyíregyet.Már csak percek kérdése és a Barca szurkolók a második legboldogabbak lesznek. Természetesen a DVTK-sok mögött. 😀Kár, hogy vereség után kell ünnepelni.
Grat a feljutáshoz, és komoly, hogy most már a Mezőkövesd is a Szpari előtt van. És ha minden jól megy, még Sajószentpéterem is feljut a Megye 1-be. Jól alakulnak a dolgok borsodban. 😀Schleck
a másik ág érdekes lesz még, kikapott a Vidi2, hivatalosan is vezet a PécsHöri
több mint 13 éve
Wáááááááááááááááááááááááááááááááá megvan áén még 3-1-nél is rágtam a körmöm mert bennünk volt, hogy a Mu-t még felhozzuk de szerencsére nem jött össze 😛 Azért kellett, hogy Kassai ne fújja be a tizi bár ez nem rajta múlott neki takarásban volt a partvonalon állónak kellett volna jelezni akkor még meleg lehetett volna ha az bemegy. Amúgy azon múlott, hogy most végre átlőttük a falat és pontosan ezt nem nagyon szoktuk, nyilvánn a Mu védők nem mertek kilépni mert akkor jön a passz. Most már tőlem akár évekig lehet bárhogy (mondom most 😊 ) nem izgatom magam rajta. Már csak az Eagles meg a Montreal győzelmei hiányoznak amely csapatoknak drukkolok nagyon remélem előbb utóbb azok is összejönnek. S azért nem bánom ha jövőre ezt a címet megvédjük. Így tovább remélem alázattalés tisztelettel. Köszönjük a Munak i, hogy focizni akartak nem rombolni, grat!
több mint 13 éve
Puyol+Xavi hihetetlen emberi nagyságok.azért ennyire nem kell
Abi remélem Barcelona-ból vonul vissza sok év múlva!Sinisa
én is +jegyeztem itthon, hogy milyen szép gesztus lenne, ha Abidal emelhetné fel a trófeát 😀
több mint 13 éve
Már csak percek kérdése és a Barca szurkolók a második legboldogabbak lesznek. Természetesen a DVTK-sok mögött. 😀Kár, hogy vereség után kell ünnepelni.
Grat a feljutáshoz, és komoly, hogy most már a Mezőkövesd is a Szpari előtt van. És ha minden jól megy, még Sajószentpéterem is feljut a Megye 1-be. Jól alakulnak a dolgok borsodban. 😀Schleck
a másik ág érdekes lesz még, kikapott a Vidi2, hivatalosan is vezet a Pécs
több mint 13 éve
Puyol+Xavi hihetetlen emberi nagyságok.Abi remélem Barcelona-ból vonul vissza sok év múlva!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Számomra a szimpatikusabb csapat nyert, MU-nak csak nem szurkolhat egy Bayern fan 😂, jó döntő volt, nem férgeskedtek a játékosok, voltak szép gólok, mi kell még?... ja igen NFL szezon! 😀 :cool:gamerkrén Bayern szurkoló vagyok és az MU-nak szurkoltam 😊 Vagy inkább úgy mondom a Barca ellen 😊
több mint 13 éve
Számomra a szimpatikusabb csapat nyert, MU-nak csak nem szurkolhat egy Bayern fan 😂, jó döntő volt, nem férgeskedtek a játékosok, voltak szép gólok, mi kell még?... ja igen NFL szezon! 😀 :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úristen, kit látnak szemeim, álmodom? Orbán Vitya le fog kezelni a legnagyobbakkal? Krisztusom.....
több mint 13 éve
Már csak percek kérdése és a Barca szurkolók a második legboldogabbak lesznek. Természetesen a DVTK-sok mögött. 😀Grat a feljutáshoz, és komoly, hogy most már a Mezőkövesd is a Szpari előtt van. És ha minden jól megy, még Sajószentpéterem is feljut a Megye 1-be. Jól alakulnak a dolgok borsodban. 😀
több mint 13 éve
Duff
3 163
Hernandez lófaszt se csinált a meccsen, Ferguson meg le nem hozza...
több mint 13 éve
Mi történt, Kassai elnézte, kinek kell sárgát adni? 😀Sajna ez van, ha nem aprítják meg eléggé a Barca front sevent.. élnek és játszanak.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát Kassai nincs a toppon...De a lényeg, hogy kaszál pár millát 😀
több mint 13 éve
Duff
3 163
Remélem idén már nem ő kapja. Elegem van már, h kinyitom a csapot és víz helyett messi folyik belőleIdeire gondoltam 😛.Messi aranylabda ezekután remélem nem kérdés 😊Blevi¿Mert? ¿miért számítana a tavalyi teljesítményébe, h az Idei BL döntőben mit csinál????Black_Adder
Amúgy ha tavaly nem kapta meg XAVI akkor sajnos idén sem fogja.
Pedig vsz tényleg megérdemelné.Blevi
több mint 13 éve
Ideire gondoltam 😛.Messi aranylabda ezekután remélem nem kérdés 😊Blevi¿Mert? ¿miért számítana a tavalyi teljesítményébe, h az Idei BL döntőben mit csinál????Black_Adder
Amúgy ha tavaly nem kapta meg XAVI akkor sajnos idén sem fogja.
Pedig vsz tényleg megérdemelné.
több mint 13 éve
Nanit faszért hozták be, hozzáért röhtön gólt kaptak...
több mint 13 éve
Messi aranylabda ezekután remélem nem kérdés 😊Blevi¿Mert? ¿miért számítana a tavalyi teljesítményébe, h az Idei BL döntőben mit csinál????
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megint? Nemár....Ez Barcásként mondom: XAVI-nak az aranyzsugát! Évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt, középpályásként.Egyébként nincs egy súlycsoportban a két csapat...
több mint 13 éve
Messi aranylabda ezekután remélem nem kérdés 😊
több mint 13 éve
Nagy gól.Azért ami az elmúlt 5-7 percben a pályán volt, mintha nem is egy BL-döntő lenne.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
azért ez az a soccer, amit én is képes lennék órákig nézniszenzációs a Barca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal