Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Nemhiszem, h Hernandez parádézni fog a Barca védők közt.DuffDehogynem. Ne izgulj ezen.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Duff
3 162
Berbatov a padon nincs. Asszem jövöre nemlesz velünk, így háláljuk meg, h 21 gólt lőtt idén a bajnoksagban... Nemhiszem, h Hernandez parádézni fog a Barca védők közt.
több mint 13 éve
Divat a legnagyobb!meeegleeepppiDivatnaneeee, hétvégén dizsibe le is baszom... 😀na,és hol találkozunk? 😀Joci
ma talizunk buza, aztán csak okosan... 😛Divat
hajrá lilák! 😀
több mint 13 éve
Hurka
4 104
gabo mekkorát játszott ma
több mint 13 éve
meeegleeepppina,és hol találkozunk? 😀Jociszegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀Jocinaneeee, hétvégén dizsibe le is baszom... 😀
|
több mint 13 éve
na,és hol találkozunk? 😀szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀Jocinaneeee, hétvégén dizsibe le is baszom... 😀
több mint 13 éve
szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀Jocinaneeee, hétvégén dizsibe le is baszom... 😀
ma talizunk buza, aztán csak okosan... 😛
|
több mint 13 éve
Remélem ő is visszavonul, mint a másik aljadék....szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀JociKabát gondolom megy vissza.vassadi
több mint 13 éve
Remeljuk!!szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀JociKabát gondolom megy vissza.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 626
szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀JociKabát gondolom megy vissza.
több mint 13 éve
szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀
több mint 13 éve
20 perce megy a BL döntő. Ki kinek szurkol? 😀SchleckÉn Webb-nek.
több mint 13 éve
Most komolyan, nem volt még elég a Barca fikázásból? Nem tudom mi a franc bajuk van egyeseknek...JC6nem nézted a videót?
jahogy igen? Mégsem érted? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Most komolyan, nem volt még elég a Barca fikázásból? Nem tudom mi a franc bajuk van egyeseknek...JC61. Túl jók.
2. Nagy hype.
3. Van néhány patkány játékosuk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan, nem volt még elég a Barca fikázásból? Nem tudom mi a franc bajuk van egyeseknek...
több mint 13 éve
Még nincs, sőt, nemrégiben maga De Gea nyilatkozta, hogy nem kell úgy elkapkodni azt a szerződést.vassadiNem csak kiváló kapus, de még esze is van :cool:
több mint 13 éve
vassadi
15 626
De Gea most akkor megvan már a MUnak? Ő sztem rohadt nagy steal lehet, nagyon bírom a srácot.szabaMég nincs, sőt, nemrégiben maga De Gea nyilatkozta, hogy nem kell úgy elkapkodni azt a szerződést.
több mint 13 éve
Ilyet én is tudok, és még nincs is benne minden: http://www.youtube.com/watch?v=QX4S0CyRRpIPocsHow many times have you heard Pep Guardiola or Barca players whining about the referee after the games? If you have, please let me know...
A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál.
Micsoda meglepetés.
több mint 13 éve
szaba
10 691
De Gea most akkor megvan már a MUnak? Ő sztem rohadt nagy steal lehet, nagyon bírom a srácot.
több mint 13 éve
Engem nagyon nem érdekel hogy mennyit dobálják magukat meg hogy hányszor tévednek nekik/az ő kárukra. Jó nézni a meccseiket, nagyon jó csapat és tudnak focizni is nem kicsit. DE a United is tud, ezt felejti el mindenki. Bármilyen meccsről is van szó a Barca az esélyes, de kb úgy ahogy a Pats-Giants is volt, nyomja csak a vállukat annyira hogy meginogjanak...UNITED!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ilyet én is tudok, és még nincs is benne minden: http://www.youtube.com/watch?v=QX4S0CyRRpI
több mint 13 éve
Duff
3 162
Jöhet az oltás, de van benne valami:Ezen a retardált Ballackon mindig akkorát röhögök 😀 Kb. a videó nagy részében Busqets dobálja magát, szal egyértelmű a legnagyobb paraszt ő a Barcában. Többivel nincs gond szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk&feature=player_embedded#at=11Sebii