NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
247
21
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ja és egy Samp csatár pótolhatja Lanzafame-t, Testardi.A Samp már ötször adta kölcsön, ez lenne a hatodik. 😀
Játszani nem láttam, de szerintem nem lehet nagy valaki.
Főleg ha a gólátlagát nézem.
Olasz C liga szint.Bazzani
több mint 12 éve
Ja és egy Samp csatár pótolhatja Lanzafame-t, Testardi.Játszani nem láttam, de szerintem nem lehet nagy valaki.
Főleg ha a gólátlagát nézem.
Olasz C liga szint.
több mint 12 éve
Beszéltem egy Szeged ügyekben elég jártas ismerősömmel (a fia csatár az ificsapatban). Állítólag három játékos szándékosan vereségre játszott. A két kiállítottról és az egyik középpályásról van szó, ők egy lakásban is laknak.Azért csinálták, mert bennmaradás esetén nem számolt volna velük a csapat.
Amúgy az ificsapat edzője beszélt a helyszínen Puhl Sándorral, szerinte nem volt piros az első szitu a második igen.
Elméletileg Gálhidi hamarosan borítja a bilit.
több mint 12 éve
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.
több mint 12 éve
2. gól = hazaadás erejű beadást ráejtett a kapus a csatár lábára.Egyébként Oduamadi a Milan játékosa, csak kölcsönben van.A Sky Sport átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerint Oduamadi második gólja után (a támadó mesterhármast szerzett Tahiti ellen) Galliani felhívta Allegrit, és jelezte hogy visszahozná őt a Milanba.
Előre látom, hogy a kupa után Gallianiék visszahívják a kölcsönből, aztán beharangozzák úgy, mint valami sztárigazolást. 😀Stez
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDStez
több mint 12 éve
Egyébként Oduamadi a Milan játékosa, csak kölcsönben van.A Sky Sport átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerint Oduamadi második gólja után (a támadó mesterhármast szerzett Tahiti ellen) Galliani felhívta Allegrit, és jelezte hogy visszahozná őt a Milanba.
Előre látom, hogy a kupa után Gallianiék visszahívják a kölcsönből, aztán beharangozzák úgy, mint valami sztárigazolást. 😀Stez
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 12 éve
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachkis szerencsés sorsolással a második kört éli túl, nem a csoportkört csípi meg.
a Honvéd az első körben lesz kiemelt, minden utána következő körben nem. ha meg eljutna odáig, hogy már a csoportkörért játsszon, akkor a leggyengébb ellenfelek talán az Atromitosz, az Esbjerg, az Apollon Limasszol meg a Pasching lehetnének, ha egyáltalán kiemeltek lennének.
több mint 12 éve
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkört
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Azokat még megvernénk valahogy szerintem, utána kezdődnek majd a komoly gondok.nem hinném, hogy Höri utazgatási vágyai egy kazah túrával kimerülnének...slowmotionA Honvédnál több a pénz, és az EL miatt van esély még nemzetközi karrierre is. 😀iktriadne kürtöld világgá mert ha kitudódik hogy profi megfigyelőkkel találkozgatok, akkor tuti eltiltanak a SZESSZ fejesei.Höriaz internet közvetíti a meccset, mit sírtok?Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀iktriad
a 3. gól nagy potya volt.
Martinezről azt mondta Hemingway hogy akkor engedik el ha találnak előtte megfelelő utódot. várom az embert.Höri
több mint 12 éve
www.csakfoci.hu/node/141678 kurva anyjukat, több mint egy éves költségvetésünk, csak tudnám hogy miért nem történt eddig senki semmit. Uraim, vannak szabályok...szerk.: közben Vadnai és Zsidai is a Hali fele tart, remélem jövőre nem esünk ki!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pont írni akartam, hogy jövő héten ilyenkor már tudni lehet az első ellenfelet, az azért sokat nyom a latba
több mint 12 éve
nem hinném, hogy Höri utazgatási vágyai egy kazah túrával kimerülnének...A Honvédnál több a pénz, és az EL miatt van esély még nemzetközi karrierre is. 😀iktriadne kürtöld világgá mert ha kitudódik hogy profi megfigyelőkkel találkozgatok, akkor tuti eltiltanak a SZESSZ fejesei.Höriaz internet közvetíti a meccset, mit sírtok?Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀iktriad
Martinezről azt mondta Hemingway hogy akkor engedik el ha találnak előtte megfelelő utódot. várom az embert.Höri
több mint 12 éve
A Honvédnál több a pénz, és az EL miatt van esély még nemzetközi karrierre is. 😀ne kürtöld világgá mert ha kitudódik hogy profi megfigyelőkkel találkozgatok, akkor tuti eltiltanak a SZESSZ fejesei.Höriaz internet közvetíti a meccset, mit sírtok?Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀iktriad
több mint 12 éve
ne kürtöld világgá mert ha kitudódik hogy profi megfigyelőkkel találkozgatok, akkor tuti eltiltanak a SZESSZ fejesei.az internet közvetíti a meccset, mit sírtok?Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀iktriad
több mint 12 éve
az internet közvetíti a meccset, mit sírtok?Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀
több mint 12 éve
Nekem az öreg Knézy volt a kedvenc kommentátorom, igaz akkor még kis porbafingó volt amikor őt hallgattam, lehet mai szemmel már nem így vélekednék, de számomra ő marad az etalon!az meg hogy nem adták a tahiti meccset űbergáz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyébként Oduamadi a Milan játékosa, csak kölcsönben van.Előre látom, hogy a kupa után Gallianiék visszahívják a kölcsönből, aztán beharangozzák úgy, mint valami sztárigazolást. 😀
több mint 12 éve
De, csak Höri épp fifázik, azt kommentálja.csapat még ennyire nem égette magát 3-1-es előnyben mint ma NigériaHöriott nem tiltották be a focit 10' után?Amadeus91
több mint 12 éve
csapat még ennyire nem égette magát 3-1-es előnyben mint ma NigériaHöriott nem tiltották be a focit 10' után?
több mint 12 éve
Knézyt annak idején Vitrayhoz, meg Gyulaihoz hasonlították, és bizony még olyan mondás is volt róla, hogy "Knézy, aki az embert hülyének nézi", és nem alaptalanul.Igen, emiatt nem volt egy rossz szavam sem az öregre, mert ő is tolta szép számmal a baromságokat, de a szakmai felkészültségével azért sosem voltak bajok, becsületesen nyakalta az infókat az épp aktuális témáról.
Ő is bőszen foglalt állást, véleményezett, személyeskedett, bár én kedveltem.
Viszont a felkészültsége tagadhatatlan volt.
Már nem emlékszem pontosan melyik olimpián (asszem Atlanta) volt az olaszokkal az a meccs, amikor 1-el égtünk a végén, lőttünk, nem ment be, a labda az olaszokhoz került, és a parton lévő olaszok örömükben a meccs vége elött pár tizedmásodperccel beugráltak a partról a vízbe ünnepelni.
Jenő egyből mondta, ordította: Négyméteres!! Négyméteres fogunk lőni!
Vizilabdás társaságban néztem a meccset, és még ott se kapcsolt senki, hogy mi a gyík van. Ő pedig egyből bemondott egy olyan szabályt, amit én se elötte, se azóta nem láttam alkalmazni.Sobri Jóska
Viszont junior Knézy felkészültségben is egy nulla, ennek ellenére látszik rajta, hogy ő elégedett magával és teljes mértékig jó is az, amit mond. És számomra ez irritáló, és az, amilyen fennhangon beszél rendre.
Arról nem is beszélve, hogy a TV közelében sem lehetne már, ha nem tussolják el az ügyeit...
több mint 12 éve
csapat még ennyire nem égette magát 3-1-es előnyben mint ma Nigéria
több mint 12 éve
Knézyt annak idején Vitrayhoz, meg Gyulaihoz hasonlították, és bizony még olyan mondás is volt róla, hogy "Knézy, aki az embert hülyének nézi", és nem alaptalanul.Ő is bőszen foglalt állást, véleményezett, személyeskedett, bár én kedveltem.
Viszont a felkészültsége tagadhatatlan volt.
Már nem emlékszem pontosan melyik olimpián (asszem Atlanta) volt az olaszokkal az a meccs, amikor 1-el égtünk a végén, lőttünk, nem ment be, a labda az olaszokhoz került, és a parton lévő olaszok örömükben a meccs vége elött pár tizedmásodperccel beugráltak a partról a vízbe ünnepelni.
Jenő egyből mondta, ordította: Négyméteres!! Négyméteres fogunk lőni!
Vizilabdás társaságban néztem a meccset, és még ott se kapcsolt senki, hogy mi a gyík van. Ő pedig egyből bemondott egy olyan szabályt, amit én se elötte, se azóta nem láttam alkalmazni.
több mint 12 éve
az internet közvetíti a meccset, mit sírtok?a 3. gól nagy potya volt.
Martinezről azt mondta Hemingway hogy akkor engedik el ha találnak előtte megfelelő utódot. várom az embert.
több mint 12 éve
Nem adja a TV a Nigéria - Tahiti meccset?tüsi91nekem is most esett le. nah nem mintha így álmatlanul aludnék, de szívesen megnéztem volna ill. ez a diszkrimináció elég gáz :S
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...