Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
a sun (tudom-tudom) szerint a schalke elleni csapat kezd szombaton. én továbbra is azt gondolom, hogy a vds-jos/fabio/rafael, rio, vidic, evra - valencia, carrick,giggs,fletcher, park- rooney kezdő lenne a legjobb. de azért borsót nagyon nehéz lenne kitenni a kezdőből. de nagyon kell az erős középpálya a koboldok ellen.gabtsiSzerintem ezzel nagyon defenzív lenne a játékunk. Fletcher még közel sincs olyan jó állapotban. Rooney pedig sokat jár vissza ezzel kilőve elölről egy embert. Én szívem szerint Hernandez simán padra vágnám, de úgy se teszi az öreg. Kezdőként én továbbra is azon a véleményem vagyok szemben a nagy tömeggel, hogy semmi haszna nincs. Mindenki jön, hogy Nistelrooy is befejező volt, de Nistelrooy és Hernandez mezőnyjátéka között sztem ég és föld. botrányos a passzjátéka, 1-1 elleni párharcok 95%-át bukja, ráadásul mint írtam a szezon végére a helyzet kihasználása is jelentősen csökkent. Egyedül még a mozgékonysága szól mellette Berbatovval szemben, de nem tudom, hogy nem járnánk e jobban egy olyan ékkel aki fenn tudja tartani a labdát. Jah igen ráadásul ék létére Hernandez konstansan a legkevesebbet futó játékosunk a BLben...
Rafaelt meg felejtsük el, Fabio fegyelmezettség, védekezés terén sokkal előrébb van, O'Shearől nem is beszélve.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
a Fulham egy századponttal előzte meg a Blackpoolt a Fair play táblázaton, így mégis indulhatnak az EL-ben...JJBánki Dodó vajon mit csinál, amikor ezt olvassa...? 😛
több mint 13 éve
a Fulham egy századponttal előzte meg a Blackpoolt a Fair play táblázaton, így mégis indulhatnak az EL-ben...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vassadi
15 626
de lényegtelen,mert jövőre úgyis alázni fogunk 😀NewmanÚjpest-szindróma... 😊
Ami a MU-t illeti rohadtul remélem, hogy nem variál az öreg, álljon fel szépen a szokásos kezdő. vdS - Fabio, Rio, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Park - Rooney - Hernandez.tüsi91Én is ugyanezt a kezdőt várom. A Barca ellen talán megfontolandó lenne a 4-3-2-1, de szerintem maradnunk kellene a 4-4-2-nél, eddig bevált.
több mint 13 éve
a sun (tudom-tudom) szerint a schalke elleni csapat kezd szombaton. én továbbra is azt gondolom, hogy a vds-jos/fabio/rafael, rio, vidic, evra - valencia, carrick,giggs,fletcher, park- rooney kezdő lenne a legjobb. de azért borsót nagyon nehéz lenne kitenni a kezdőből. de nagyon kell az erős középpálya a koboldok ellen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Ha Gera visszamenne a WBA-ba az tényleg király lenne. Hallani lehetett Olympiakoszról, de nem érzem azt, hogy előrelépés lenne. Mint ahogy annak sem látom értelmét, hogy pl. Elmander Boltonból a Galatasaray-hoz igazoljon...Kassai meg jó döntés, nemzetközi meccseken sztem rendre jól fúj. Igaz én a játékoskijáróban már kiállítanám Busquetset, de gondolom ő nem fogja. Én örülök neki.
Ami a MU-t illeti rohadtul remélem, hogy nem variál az öreg, álljon fel szépen a szokásos kezdő. vdS - Fabio, Rio, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Park - Rooney - Hernandez. Bár utóbbitól nem vagyok elragadtatva, de hátha odakerül egyszer és berúgja. Bár mostanában már a helyzetkihasználása is gyenge, a szokásos semmi mellett. Owen ha annyi lehetőséget kapna, s egészséges lenne, ő is tartana 20nál + minden felpasszolt labda után nem jönne vissza a kontra. Igaz nem ő a jövő.
több mint 13 éve
egyszerűen nem tudnám elhinni,hogy 7 év sikertelenség után is marasztaljákWenger előbb hal meg, mint hogy kirúgják, ahhoz meg túl makacs, hogy lemondjon.SebiiEz csak a szokásos szöveg az Arsenalnál, de úgyse lesz belőle semmi.nem hiszem,bár félek tőle
vassadi
Wengernek 1 éve van hátra szvsz,ha nem nyerünk semmit....Newman
hiába megy most a porhintés....
de lényegtelen,mert jövőre úgyis alázni fogunk 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 582
Wenger előbb hal meg, mint hogy kirúgják, ahhoz meg túl makacs, hogy lemondjon.nem hiszem,bár félek tőleWenger az elmúlt napokban azt nyilatkozta, hogy rájött ő is, hogy kiadások nélkül nem lesz trófea, így ha valaki elnyeri a tetszésüket, akkor pengetni is fognak érte rendes summát.StezEz csak a szokásos szöveg az Arsenalnál, de úgyse lesz belőle semmi.
vassadi
Wengernek 1 éve van hátra szvsz,ha nem nyerünk semmit....Newman
több mint 13 éve
nem hiszem,bár félek tőleWenger az elmúlt napokban azt nyilatkozta, hogy rájött ő is, hogy kiadások nélkül nem lesz trófea, így ha valaki elnyeri a tetszésüket, akkor pengetni is fognak érte rendes summát.StezEz csak a szokásos szöveg az Arsenalnál, de úgyse lesz belőle semmi.
vassadi
Wengernek 1 éve van hátra szvsz,ha nem nyerünk semmit....
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Wenger az elmúlt napokban azt nyilatkozta, hogy rájött ő is, hogy kiadások nélkül nem lesz trófea, így ha valaki elnyeri a tetszésüket, akkor pengetni is fognak érte rendes summát.StezEz csak a szokásos szöveg az Arsenalnál, de úgyse lesz belőle semmi.
Gera meg valószínűleg visszatér a WBA-hoz. Logikus, volt csapat, volt edző, ennél jobb döntést szerintem nem is hozhatna.
több mint 13 éve
Sebii
3 582
ÉN nem féltem őt. Robinho is meg tudott élni, pedig nem egy erőember és azért Benzemában van kraft.
több mint 13 éve
Stez: egyetértek azokkal amiket írsz, hogy hülye volt meg stb, de ettől még szerintem igenis jó igazolás lenne.SebiiJobban járna szerintem, ha elmenne, mindenképpen. Bár én szerintem neki nem a PL lenne az ideális, de ez csak szubjektív véleményem, ez majd kiderül. 😊
több mint 13 éve
Sebii
3 582
Stez: egyetértek azokkal amiket írsz, hogy hülye volt meg stb, de ettől még szerintem igenis jó igazolás lenne.Akiket szívesen látnék és reális igazolások: Samba/Cahill, Benzema, Parker, meg szélre kéne egy igazi klasszis. Hulkot mondjuk el tudnám nézegetni.
több mint 13 éve
Wenger az elmúlt napokban azt nyilatkozta, hogy rájött ő is, hogy kiadások nélkül nem lesz trófea, így ha valaki elnyeri a tetszésüket, akkor pengetni is fognak érte rendes summát. Bár ő azt mondta, leginkább angliából akar majd igazolni.Mostanában olyan pletykákat olvasok, hogy Wenger Benzemára hajt. Én nagyon örülnék neki, szerintem jól illene a csapatba. Elég jó fizikumú, tehát megélne simán a PL-ben. Madrid is megválna tőle, szóval minden adva van egy jó igazolásra. Ez már túl szép, hogy igaz legyen, úgyhogy Wenger inkább vesz majd valakit a francia 2-ből.SebiiHát még én mennyire örülnék neki 😀Black_Adder
több mint 13 éve
Mostanában olyan pletykákat olvasok, hogy Wenger Benzemára hajt. Én nagyon örülnék neki, szerintem jól illene a csapatba. Elég jó fizikumú, tehát megélne simán a PL-ben. Madrid is megválna tőle, szóval minden adva van egy jó igazolásra. Ez már túl szép, hogy igaz legyen, úgyhogy Wenger inkább vesz majd valakit a francia 2-ből.SebiiHát még én mennyire örülnék neki 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Szerintem pedig egy kalap fos. 😊Itt nem arról volt szó, hogy jobb Ibránál, hanem hogy NEM volt egy kalap fos. 😉annak a "szar" Benzemának jobb volt idén a mutatója mint mondjuk bármelyik játékosnak a Milanban 😉. Bármit lehetne mondani rá, csak azt nem hogy kalap fos.eaglesmcnabbÉs?
A Milan idén CSAPAT volt, ami a szezon második felét illeti. Addig pedig Ibra volt az ász.
Ibra 41/21
Benzema 46/26
Különbség alig van, ellenben azért a Milanban hol vannak olyan jelenlegi sztárok, mint a Realban, hogy kiszolgálják folyton Ibrát? De azt is megnézheted, Ibra hány meccset döntött el, illetve Benzema.
Ki a jobb? Nálam nem kérdés.. Nagyon nagyon nagyon sokba mernék fogadni, hogy Ibra 30 gólt vágna minimum ebben a Realban, csak a bajnokságban. Benzema 15 gólja ehhez képest.. számomra abszolút nem egy odaverős statisztika.Stez
Amúgy meg a Milan támadójátéka Ibrára épül, a Realé meg távolról sem Benzemára, aki jórészt csereként jutott szóhoz. Szóval én nem temetném őt, 23 éves még hatalmas játékos lehet. Nem nagyon számítottak rá Madridban és így is 26 gólt szerzett, ami nem semmi.Sebii
És úgy gondolom, csak magának köszönheti, amikor elment a Realba. Egyrészt túl nagy lépcsőnek vélem nála ezt a váltást, másrészt az elmúlt 1-2 évben közel nem kapott annyi lehetőséget, mint amekkora potenciál van benne. Pontosan emiatt nem bírom megérteni egyszerűen ezeket a fiatal játékosokat, akik mindenáron a top csapatba akarnak menni, amikor egyszerűen nem fognak tudni kiteljesedni nagyon sok esetben, mert a posztjukon klasszisokkal kell megküzdeniük a kezdőbe kerülésért. Szaros 21 éves volt, türelmetlen volt, megvárhatta volna még azt a 2-3-4 évet, amíg a benne rejlő potenciált kihozva világsztárrá növi ki magát, 23-25 évesen pedig aztán, a karrierje csúcsán akármelyik elit csapatba zokszó nélkül kezdhetne.
Ezért nem értem Sahint sem például. Persze tisztelet a kivételnek, van jó pár játékos, aki így is sztárrá tudja magát kinőni, de azért nagyobb részben eltűnnek a süllyesztőben. Szerencsétlen Huntelaart már mindenki a világ egyik legtehetségesebb fiatal befejezőcsatárjának könyvelte el, majd ő is fasz volt, túl nagy lépcsőfokot akart meglépni rögtön a Reallal, bele is botlott szerencsétlen.
Benzemának meg volt egy némileg korrektebb szezonja, el is fogja passzolni a Real.
több mint 13 éve
Sebii
3 582
Itt nem arról volt szó, hogy jobb Ibránál, hanem hogy NEM volt egy kalap fos. 😉És?Szegény ember Benzemája 😂annak a "szar" Benzemának jobb volt idén a mutatója mint mondjuk bármelyik játékosnak a Milanban 😉. Bármit lehetne mondani rá, csak azt nem hogy kalap fos.eaglesmcnabb
Benzema még a Realba is egy kalap fos, nem hogy a PL-be.. Elképzelni sem tudom, hogy ott találjon újra magára, főleg, hogy Fabregas elmegy, a kiszolgálást sem fogja megfelelően megkapni.Stez
A Milan idén CSAPAT volt, ami a szezon második felét illeti. Addig pedig Ibra volt az ász.
Ibra 41/21
Benzema 46/26
Különbség alig van, ellenben azért a Milanban hol vannak olyan jelenlegi sztárok, mint a Realban, hogy kiszolgálják folyton Ibrát? De azt is megnézheted, Ibra hány meccset döntött el, illetve Benzema.
Ki a jobb? Nálam nem kérdés.. Nagyon nagyon nagyon sokba mernék fogadni, hogy Ibra 30 gólt vágna minimum ebben a Realban, csak a bajnokságban. Benzema 15 gólja ehhez képest.. számomra abszolút nem egy odaverős statisztika.Stez
Amúgy meg a Milan támadójátéka Ibrára épül, a Realé meg távolról sem Benzemára, aki jórészt csereként jutott szóhoz. Szóval én nem temetném őt, 23 éves még hatalmas játékos lehet. Nem nagyon számítottak rá Madridban és így is 26 gólt szerzett, ami nem semmi.
több mint 13 éve
Szegény ember Benzemája 😂a középpályánkból kb Cesc tette idén a legkevesebbet,pláne,hogy 20 meccsen játszott,a csatáraink idén se tőle kapták a kiszolgálást 😉 én nem bánnám,ha menne
Benzema még a Realba is egy kalap fos, nem hogy a PL-be.. Elképzelni sem tudom, hogy ott találjon újra magára, főleg, hogy Fabregas elmegy, a kiszolgálást sem fogja megfelelően megkapni.Stez
Benzema meg jó,RvP-vel meg pont jól kiegészítenék egymást,Chamakh-nál biztosan jobb....
több mint 13 éve
És?Szegény ember Benzemája 😂annak a "szar" Benzemának jobb volt idén a mutatója mint mondjuk bármelyik játékosnak a Milanban 😉. Bármit lehetne mondani rá, csak azt nem hogy kalap fos.eaglesmcnabb
Ibra 41/21
Benzema 46/26
Ki a jobb? Nálam nem kérdés.. Nagyon nagyon nagyon sokba mernék fogadni, hogy Ibra 30 gólt vágna minimum ebben a Realban, csak a bajnokságban. Benzema 15 gólja ehhez képest.. számomra abszolút nem egy odaverős statisztika.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Kassai vezeti a BL döntőt, minden idők legfiatalabbja. csak azt tudnám itthon miért olyan szar 😊gabtsiTegnap este már nézegettem, nem-e jelentették még be, hogy ki lesz a döntő játékvezetője; éreztem, hogy (újra) megkaphatja a nagy lehetőséget (nagyon "jegelték" az egyenes kieséses szakaszban). Én elégedett vagyok a bíróküldéssel. 😊 Jó játékvezető, megérdemli a finálét. Itthon, ilyen csürhe mellett pedig senkitől sem lehet elvárni, hogy jó legyen. 😊
több mint 13 éve
Kassai vezeti a BL döntőt, minden idők legfiatalabbja. csak azt tudnám itthon miért olyan szar 😊gabtsireméljük ezt nem fogja (akarja) sárga nélkül levezetni, mint a VB elődöntőt.. 😊
több mint 13 éve
Kassai vezeti a BL döntőt, minden idők legfiatalabbja. csak azt tudnám itthon miért olyan szar 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Szegény ember Benzemája 😂annak a "szar" Benzemának jobb volt idén a mutatója mint mondjuk bármelyik játékosnak a Milanban 😉. Bármit lehetne mondani rá, csak azt nem hogy kalap fos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Most szembesültem azzal h az MLSZ vezetősége azt várja Egerváritól h 2020-ig jussunk ki 3 világversenyre 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szegény ember Benzemája 😂 Benzema még a Realba is egy kalap fos, nem hogy a PL-be.. Elképzelni sem tudom, hogy ott találjon újra magára, főleg, hogy Fabregas elmegy, a kiszolgálást sem fogja megfelelően megkapni.