Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem nem ér 25-öt. Jó a srác, ez tény, de inkább 15 az értéke. Főleg, hogy Clichy-t elvileg 5,5-ért áruljuk, ami szintén nevetséges.Sebii5,5???az kemény lenne
minimum dupláját éri....
több mint 13 éve
GERA MEGSÉRÜLTA sajtóbeszélgetésen kiderült, hogy Gera Zoltán az Arsenal elleni hétvégi mérkőzésen piros lapot érő szerelésénél megsérült. A Fulham légiósa egyelőre nincs a kerettel, Londonban vizsgálják a bokáját, a szakmai stáb ugyanakkor bizakodó, hogy hétfőn ő is csatlakozhat a többiekhez és nem lesz gond a játékával.
😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sebii
3 582
Szerintem nem ér 25-öt. Jó a srác, ez tény, de inkább 15 az értéke. Főleg, hogy Clichy-t elvileg 5,5-ért áruljuk, ami szintén nevetséges.
több mint 13 éve
Csak azért linkelem, mert a hivatalos oldal transfer gossip részlegén találtam.Simán ér annyit.
Meg is könnyezném, ha 25 millió fontért érkezne left back, de nem örömömben.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 951
According to reports in Correio da Manha, Liverpool have agreed a fee of £25m for Benfica left back Fabio Coentrao.http://football-talk.co.uk/23872/liverpool-agree-25m-deal-portuguese-star/
Csak azért linkelem, mert a hivatalos oldal transfer gossip részlegén találtam.
Meg is könnyezném, ha 25 millió fontért érkezne left back, de nem örömömben.
több mint 13 éve
De Gea véleményem szerint nagyon jó húzás lenne a MU-nak. Mocsok jó srác!
több mint 13 éve
persze h nem, de itt nem az az elvárás, hogy ne legyél rossz, hanem azt az egy ziccert/kurva jó lövést amit összehoz a védelem egy meccsen minden gond nélkül szedd ki. vagy hogy a bl döntőben az utolsó 11est fogdmeg.ha a játékod arra épül, hogy nem kapsz gólt, akkor a kapuson nagyon sok múlik. és ezt a nyugalmat a nagy dán óta csak edwin tudta megadni a csapatnak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
már akiét 😊Howard nem volt olyan rossz azért
de volt ott még sok gyöngyszem, bosnichtól tim howardon át kuszcakig.gabtsi
több mint 13 éve
már akiét 😊de volt ott még sok gyöngyszem, bosnichtól tim howardon át kuszcakig.
több mint 13 éve
ugyan, Barthez legalább feldobta a meccsek hangulatát 😀
több mint 13 éve
én is, de ettől csinált már hülyeségeket, főleg kapusposzton.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
MU drukkerként nem örülök. Ez van. Ráadásul spanyol...tüsi91Én bízok Fergusonban. 😊
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
MU drukkerként nem örülök. Ez van. Ráadásul spanyol...
több mint 13 éve
De Gea isten. Én nem örülök neki 😐 😀
több mint 13 éve
Hurka
4 104
sajnos idén már tavasszal már megkopott Szűcs, jópár gólban benne volt, elég sok gólt is kaptunk az egész idényben, azt hiszem 50 felettte mint nagy újpest ultra ( 😀 😛 ) igazán tudhatnád hogy balajcza tényleg nem rossz kapus.viszont Lajos még jobb,ő kell a válogatottba 😊JociSzűcs Lajos soha sem lesz válogatott 😛 Szerintem még ha most leigazolná a Barca, és 5 évig kezdő lenne, és aranylabdát nyerne meg minden szart, és egy gólt nem kapna 5 év alatt sem, akkor sem hívnák be 😀
Régen ő volt a kedvenc kapusom, voltak évei, mikor brutál jó volt, mindent kifogott, és mégsem volt még csak a közelében sem annak, hogy behívja valaki. Örök rejtély marad számomra, hogy mi volt az az ok, amiért még barátságosokon se játszhatott... (Tudom, volt 1 vagy 2 meccsen, de az lófasz)fetomy
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Seedorf is marad még egy évet!
több mint 13 éve
kusczak kvázi megsértődött, hogy nem kap lehetőséget, úgyh tőlem készülhet is anyjához lengyelországba. igazi nímand.én de Gea kapcsán csak attól félek, hogy még túl fiatal, túl rutintalan és azért neki nem az almeria ellen kell egy megpattanó lövést hárítania, hanem adott esetben a BL döntőben az utolsó 11est. nem egyszerű örökség, de szimpatikus gyerek, bízom benne, de hát más nem is igen tehetek.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Legyen igazatok,legalább végre kicutolhatnánk Kusczakot...Néha úgy meg volt zavarodva,mint az öreg Barthez volt anno,pedig ő még a csatárokat is bőrözte :cool: :/
több mint 13 éve
De Gearól elég asszem annyi h 18 évesen kiszorította azt a Sergio Asenjot az Atletico kapujából akiről előtte általános vélekedés volt h ő az új Casillas...Szerk. ez meg nem kicsit beteg 😀 http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110525-a-nap-sportvideoja-egy-vidam-temetes.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
de Gea kurva jó, majd meglátjátok
több mint 13 éve
azért De Gea>>>>>Lindegaardhát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.gabtsiAlkatra olyan,mint VdS,kicsit alacsonyabb(192)...ettől függetlenül én sem örülnék a leigazolásának.Télen hoztunk egy kapust Lindegardot,azzal mi van?JoeyPorter
annyi, hogy sztem a spanyolnak még jó lett volna 1-2 év atleticoban, nagyon fiatal még Ő.
nálam a fiatal kapusok:
Akinfeev-Lloris-Adler-Neuer-DeGea
JT Daniels fan
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
hát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.gabtsiAlkatra olyan,mint VdS,kicsit alacsonyabb(192)...ettől függetlenül én sem örülnék a leigazolásának.Télen hoztunk egy kapust Lindegardot,azzal mi van?
több mint 13 éve
hát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Még nem De Gea az új kapusunk, egyelőre csak nagyon közel állunk a leigazolásához.Szczesny>De Gea 😛NewmanA következő sorsdöntő hibájánál már nem ezt mondod. 😛
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=y2pnDVRzG8s&feature=player_embeddedkalapkabi! 😀
Ez micsa' gól!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!