Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szerintem nem ér 25-öt. Jó a srác, ez tény, de inkább 15 az értéke. Főleg, hogy Clichy-t elvileg 5,5-ért áruljuk, ami szintén nevetséges.Sebii
5,5???az kemény lenne
minimum dupláját éri....

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 922 — no es importante
GERA MEGSÉRÜLT
A sajtóbeszélgetésen kiderült, hogy Gera Zoltán az Arsenal elleni hétvégi mérkőzésen piros lapot érő szerelésénél megsérült. A Fulham légiósa egyelőre nincs a kerettel, Londonban vizsgálják a bokáját, a szakmai stáb ugyanakkor bizakodó, hogy hétfőn ő is csatlakozhat a többiekhez és nem lesz gond a játékával.

😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 582
Szerintem nem ér 25-öt. Jó a srác, ez tény, de inkább 15 az értéke. Főleg, hogy Clichy-t elvileg 5,5-ért áruljuk, ami szintén nevetséges.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 354 — Je suis kobranadrág
Csak azért linkelem, mert a hivatalos oldal transfer gossip részlegén találtam.
Meg is könnyezném, ha 25 millió fontért érkezne left back, de nem örömömben.Mikey
Simán ér annyit.
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 951
According to reports in Correio da Manha, Liverpool have agreed a fee of £25m for Benfica left back Fabio Coentrao.

http://football-talk.co.uk/23872/liverpool-agree-25m-deal-portuguese-star/

Csak azért linkelem, mert a hivatalos oldal transfer gossip részlegén találtam.
Meg is könnyezném, ha 25 millió fontért érkezne left back, de nem örömömben.
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
De Gea véleményem szerint nagyon jó húzás lenne a MU-nak. Mocsok jó srác!
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
persze h nem, de itt nem az az elvárás, hogy ne legyél rossz, hanem azt az egy ziccert/kurva jó lövést amit összehoz a védelem egy meccsen minden gond nélkül szedd ki. vagy hogy a bl döntőben az utolsó 11est fogdmeg.
ha a játékod arra épül, hogy nem kapsz gólt, akkor a kapuson nagyon sok múlik. és ezt a nyugalmat a nagy dán óta csak edwin tudta megadni a csapatnak.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 416 — Whoops, looks like something went wrong.
már akiét 😊

de volt ott még sok gyöngyszem, bosnichtól tim howardon át kuszcakig.gabtsi
Howard nem volt olyan rossz azért

több mint 13 éve
már akiét 😊

de volt ott még sok gyöngyszem, bosnichtól tim howardon át kuszcakig.

több mint 13 éve
ugyan, Barthez legalább feldobta a meccsek hangulatát 😀

több mint 13 éve
én is, de ettől csinált már hülyeségeket, főleg kapusposzton.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
MU drukkerként nem örülök. Ez van. Ráadásul spanyol...tüsi91
Én bízok Fergusonban. 😊
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
MU drukkerként nem örülök. Ez van. Ráadásul spanyol...
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 354 — Je suis kobranadrág
De Gea isten. Én nem örülök neki 😐 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
te mint nagy újpest ultra ( 😀 😛 ) igazán tudhatnád hogy balajcza tényleg nem rossz kapus.viszont Lajos még jobb,ő kell a válogatottba 😊Joci
Szűcs Lajos soha sem lesz válogatott 😛 Szerintem még ha most leigazolná a Barca, és 5 évig kezdő lenne, és aranylabdát nyerne meg minden szart, és egy gólt nem kapna 5 év alatt sem, akkor sem hívnák be 😀

Régen ő volt a kedvenc kapusom, voltak évei, mikor brutál jó volt, mindent kifogott, és mégsem volt még csak a közelében sem annak, hogy behívja valaki. Örök rejtély marad számomra, hogy mi volt az az ok, amiért még barátságosokon se játszhatott... (Tudom, volt 1 vagy 2 meccsen, de az lófasz)fetomy
sajnos idén már tavasszal már megkopott Szűcs, jópár gólban benne volt, elég sok gólt is kaptunk az egész idényben, azt hiszem 50 felett
több mint 13 éve
Seedorf is marad még egy évet!
több mint 13 éve
kusczak kvázi megsértődött, hogy nem kap lehetőséget, úgyh tőlem készülhet is anyjához lengyelországba. igazi nímand.

én de Gea kapcsán csak attól félek, hogy még túl fiatal, túl rutintalan és azért neki nem az almeria ellen kell egy megpattanó lövést hárítania, hanem adott esetben a BL döntőben az utolsó 11est. nem egyszerű örökség, de szimpatikus gyerek, bízom benne, de hát más nem is igen tehetek.

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Legyen igazatok,legalább végre kicutolhatnánk Kusczakot...Néha úgy meg volt zavarodva,mint az öreg Barthez volt anno,pedig ő még a csatárokat is bőrözte :cool: :/

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 547 — Lájkold a zsűrit!
De Gearól elég asszem annyi h 18 évesen kiszorította azt a Sergio Asenjot az Atletico kapujából akiről előtte általános vélekedés volt h ő az új Casillas...
Szerk. ez meg nem kicsit beteg 😀 http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110525-a-nap-sportvideoja-egy-vidam-temetes.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
de Gea kurva jó, majd meglátjátok

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
hát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.gabtsi
Alkatra olyan,mint VdS,kicsit alacsonyabb(192)...ettől függetlenül én sem örülnék a leigazolásának.Télen hoztunk egy kapust Lindegardot,azzal mi van?JoeyPorter
azért De Gea>>>>>Lindegaard
annyi, hogy sztem a spanyolnak még jó lett volna 1-2 év atleticoban, nagyon fiatal még Ő.
nálam a fiatal kapusok:
Akinfeev-Lloris-Adler-Neuer-DeGea

JT Daniels fan
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
hát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.gabtsi
Alkatra olyan,mint VdS,kicsit alacsonyabb(192)...ettől függetlenül én sem örülnék a leigazolásának.Télen hoztunk egy kapust Lindegardot,azzal mi van?

több mint 13 éve
hát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.

több mint 13 éve
Még nem De Gea az új kapusunk, egyelőre csak nagyon közel állunk a leigazolásához.

Szczesny>De Gea 😛Newman
A következő sorsdöntő hibájánál már nem ezt mondod. 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 592 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
http://www.youtube.com/watch?v=y2pnDVRzG8s&feature=player_embedded
kalapkabi! 😀
Ez micsa' gól!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!