Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jó Carlot is kivágták. Nem úgy mintha oly nagy meglepetés lenne, de mégis. Úgy hallottam Avram Grant szabad lesz a nyáron, lehet lekéne rá csapni a Chelseanek. 😀
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ha volt már akkor bocs, akár mehetne vicc topicba is... 😀

http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/19/Stevie_GAY/

"Az átigazolásokra adok neked 50 millió fontot, plusz amit a draftból szerzünk még." 😂 😂 😂Asbee
Mikor először olvastam, én is szörnyülködtem egy keveset ezen a draftoson...
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
kazahsztán bazmeg,jejejejeje :cool:

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 354 — Je suis kobranadrág
Az se semmi, amit a Wigan művel már évek óta, de nekem épp ezért szimpatikusak, mert valahogy mindig megcsinálják, mindig bennmaradnak. 😊
vassadi
Beérett N'zogbia 😀 :cool:
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ha volt már akkor bocs, akár mehetne vicc topicba is... 😀

http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/19/Stevie_GAY/

"Az átigazolásokra adok neked 50 millió fontot, plusz amit a draftból szerzünk még." 😂 😂 😂

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Hughes-nak is mindegy már, mert Gerához hasonlóan minden bizonnyal ő is távozni fog a nyáron. De ez így tényleg óriási... 😂

A "bánkidodón" röhögtem még, annyira ajnározta a Blackpoolt, aztán a végén épphogy, csak el nem sírta magát, amikor szembesülnie kellett azzal, hogy kiesnek. 😛 Bocsánat, ha kicsit nyersen fogalmazok, de a Birmingham megérdemelte a kiesést, ugyanúgy, ahogy a West Hamnek is kijárt már, ilyen színtelen-szagtalan focival menjenek csak a PL-ből. Az se semmi, amit a Wigan művel már évek óta, de nekem épp ezért szimpatikusak, mert valahogy mindig megcsinálják, mindig bennmaradnak. 😊

És hát megvolt a trófeaátadás is, ugye...
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Loki szempontból méltó lezárása ez a szezonnak 😀

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛szaba
Á Lá magyar mentalitás mi? 😂Hanni
Tudom, hogy Gera nem ezért csinálta, de akkor is megérdemli az a köcsög edző. 😛
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 577 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na megvan a bronz 😊 nagy csoda köszönjük Pruknernek. Bár én soha nem szerettem igazán Dragit de örülök annak is, hogy góllal búcsúzott azért megérdemelte. Nagyon kíváncsi vagyok sikerül-e megerősíteni a keretet s eljutunk e vmeddig. Bízom benne igen.
Összességében jó idényem volt szurkolói szempontból Fradi 3. Barca bajnok (s remélem majd Bl győztes is 😛 ) Spurtől szép az 5. hely is egyedül a Juve katasztrófa de az nagyon.... soha rosszabbat!

Fly Eagles
több mint 13 éve
Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛szaba
Á Lá magyar mentalitás mi? 😂
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
DRAGÓNER
DRAGÓNER
DRAGÓNER

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 922 — no es importante
"Gera piros lapja azt jelenti, hogy a Fulham lecsúszott az EL-ről mert a Blackpool lett a PL legsportszerűbb csapata..."

az igenJJ
s most a Blackpool megy az ELbe?

az komoly lenne, hogy jövőre két Championshipes csapat ott lenne a nemzetközi porondon 😀tüsi91
menedzserük egyik nyilatkozata miatt nem biztos még az a hely 😊 gyönyörű sztori ez így, Gera szép búcsújával együtt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
"Gera piros lapja azt jelenti, hogy a Fulham lecsúszott az EL-ről mert a Blackpool lett a PL legsportszerűbb csapata..."

az igenJJ
s most a Blackpool megy az ELbe?

az komoly lenne, hogy jövőre két Championshipes csapat ott lenne a nemzetközi porondon 😀
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 922 — no es importante

az igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A City vereségének örülök, Gera csúnya búcsújának Fulham-től nem...
több mint 13 éve
berosálok ..a wolves kikapásra áll és így is bentmaradó, míg a Bham 1-1-el is kiesik...JC6
Végén a City is kikapott. A szokásos: feljutást követően bravúros első szezon, majd kiesés.

Ilyen Wigan meg bennmarad....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
berosálok ..a wolves kikapásra áll és így is bentmaradó, míg a Bham 1-1-el is kiesik...
több mint 13 éve
Ez az Evans remélem eltakarodik a nyáron.Duff
Andersonnal vagyok én hasonlóan így.

Áhh ne bassz, gyerünk Wolves 1 gólt kaparjatok be.

EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!tüsi91
Anderson ma jol nyomja. De am is, amikor lehetőséget kap, nem nagyon szokott szarul játszani.Duff
😀
4 év alatt volt 10 jó meccse....

Evansnek legalább az a 10 zsinórban volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bravó Gera 😂Hanni
mi az, hogy bravó?
nem bírta el a nyomást, ez van...
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 162

EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!tüsi91
Anderson ma jol nyomja. De am is, amikor lehetőséget kap, nem nagyon szokott szarul játszani.
több mint 13 éve

EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bravó Gera 😂Hanni
mi az, hogy bravó?
nem bírta el a nyomást, ez van...
több mint 13 éve
Bravó Gera 😂
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez a szar pápa jövő karácsonyig se lő gólt