Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Jó Carlot is kivágták. Nem úgy mintha oly nagy meglepetés lenne, de mégis. Úgy hallottam Avram Grant szabad lesz a nyáron, lehet lekéne rá csapni a Chelseanek. 😀
több mint 13 éve
Ha volt már akkor bocs, akár mehetne vicc topicba is... 😀Mikor először olvastam, én is szörnyülködtem egy keveset ezen a draftoson...
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/19/Stevie_GAY/
"Az átigazolásokra adok neked 50 millió fontot, plusz amit a draftból szerzünk még." 😂 😂 😂Asbee
több mint 13 éve
kazahsztán bazmeg,jejejejeje :cool:
több mint 13 éve
Az se semmi, amit a Wigan művel már évek óta, de nekem épp ezért szimpatikusak, mert valahogy mindig megcsinálják, mindig bennmaradnak. 😊Beérett N'zogbia 😀 :cool:
vassadi
több mint 13 éve
Ha volt már akkor bocs, akár mehetne vicc topicba is... 😀 http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/19/Stevie_GAY/
"Az átigazolásokra adok neked 50 millió fontot, plusz amit a draftból szerzünk még." 😂 😂 😂
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Hughes-nak is mindegy már, mert Gerához hasonlóan minden bizonnyal ő is távozni fog a nyáron. De ez így tényleg óriási... 😂 A "bánkidodón" röhögtem még, annyira ajnározta a Blackpoolt, aztán a végén épphogy, csak el nem sírta magát, amikor szembesülnie kellett azzal, hogy kiesnek. 😛 Bocsánat, ha kicsit nyersen fogalmazok, de a Birmingham megérdemelte a kiesést, ugyanúgy, ahogy a West Hamnek is kijárt már, ilyen színtelen-szagtalan focival menjenek csak a PL-ből. Az se semmi, amit a Wigan művel már évek óta, de nekem épp ezért szimpatikusak, mert valahogy mindig megcsinálják, mindig bennmaradnak. 😊
És hát megvolt a trófeaátadás is, ugye...
több mint 13 éve
szaba
10 689
Tudom, hogy Gera nem ezért csinálta, de akkor is megérdemli az a köcsög edző. 😛Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛szabaÁ Lá magyar mentalitás mi? 😂Hanni
több mint 13 éve
Na megvan a bronz 😊 nagy csoda köszönjük Pruknernek. Bár én soha nem szerettem igazán Dragit de örülök annak is, hogy góllal búcsúzott azért megérdemelte. Nagyon kíváncsi vagyok sikerül-e megerősíteni a keretet s eljutunk e vmeddig. Bízom benne igen.Összességében jó idényem volt szurkolói szempontból Fradi 3. Barca bajnok (s remélem majd Bl győztes is 😛 ) Spurtől szép az 5. hely is egyedül a Juve katasztrófa de az nagyon.... soha rosszabbat!
Fly Eagles
több mint 13 éve
Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛szabaÁ Lá magyar mentalitás mi? 😂
több mint 13 éve
DRAGÓNERDRAGÓNER
DRAGÓNER
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
szaba
10 689
Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛
több mint 13 éve
menedzserük egyik nyilatkozata miatt nem biztos még az a hely 😊 gyönyörű sztori ez így, Gera szép búcsújával együtt"Gera piros lapja azt jelenti, hogy a Fulham lecsúszott az EL-ről mert a Blackpool lett a PL legsportszerűbb csapata..."s most a Blackpool megy az ELbe?
az igenJJ
az komoly lenne, hogy jövőre két Championshipes csapat ott lenne a nemzetközi porondon 😀tüsi91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
"Gera piros lapja azt jelenti, hogy a Fulham lecsúszott az EL-ről mert a Blackpool lett a PL legsportszerűbb csapata..."s most a Blackpool megy az ELbe?
az igenJJ
az komoly lenne, hogy jövőre két Championshipes csapat ott lenne a nemzetközi porondon 😀
több mint 13 éve
"Gera piros lapja azt jelenti, hogy a Fulham lecsúszott az EL-ről mert a Blackpool lett a PL legsportszerűbb csapata..."az igen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A City vereségének örülök, Gera csúnya búcsújának Fulham-től nem...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
berosálok ..a wolves kikapásra áll és így is bentmaradó, míg a Bham 1-1-el is kiesik...JC6Végén a City is kikapott. A szokásos: feljutást követően bravúros első szezon, majd kiesés.
Ilyen Wigan meg bennmarad....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
berosálok ..a wolves kikapásra áll és így is bentmaradó, míg a Bham 1-1-el is kiesik...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
😀Anderson ma jol nyomja. De am is, amikor lehetőséget kap, nem nagyon szokott szarul játszani.DuffEz az Evans remélem eltakarodik a nyáron.DuffAndersonnal vagyok én hasonlóan így.
Áhh ne bassz, gyerünk Wolves 1 gólt kaparjatok be.
EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!tüsi91
4 év alatt volt 10 jó meccse....
Evansnek legalább az a 10 zsinórban volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bravó Gera 😂Hannimi az, hogy bravó?
nem bírta el a nyomást, ez van...
több mint 13 éve
Duff
3 162
Anderson ma jol nyomja. De am is, amikor lehetőséget kap, nem nagyon szokott szarul játszani.Ez az Evans remélem eltakarodik a nyáron.DuffAndersonnal vagyok én hasonlóan így.
EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Ez az Evans remélem eltakarodik a nyáron.DuffAndersonnal vagyok én hasonlóan így.
EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bravó Gera 😂Hannimi az, hogy bravó?
nem bírta el a nyomást, ez van...
több mint 13 éve
Bravó Gera 😂