Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 445 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Novák nem lenne rossz, de akkor Hajdút el kell mozdítani a helyérőlHöri
Tán lehet mehetne előrébb védekező középpályásnak. Lenne helye ott, ha meg tudná oldani.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Novák nem lenne rossz, de akkor Hajdút el kell mozdítani a helyéről

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 445 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
WTF? Délczeget leigazolta a Honvéd Siófokról(holnap remélem akkor nem talál be 😊 ) és Hemi szerint főleg magyar játékosokat akarunk az offseasonban igazolni (plusz 5-6 akadémistát, bár elnézve mit csinálnak az NB II-ben, inkább nem erőltetnem őket...). A "Kris Brightok" szerencsére ráébresztették az öreget, hogy ha valaki, aki a külföldről ide akar igazolni, az valószínűleg nem azért teszi, mert olyan nagy császár a pályán (oké Lovric és Zelenka mondjuk nem volt rossz fogás a télen).iktriad
O-V-E-R-R-A-T-E-D 😀

Heimingway azt nyilatkozza amit a szurkoló hallani akar.
az átigazolási határidő utolsó napján a kispest ismét gazdagabb lesz 3 grúz, 2 szerb, 2 csehszlovák, 1 szomáliai, 1 vanuatui és 4 zöld foki szigeteki válogatott spillerrel, ez olyan 85%Höri
Meglátjuk. Úgy néz ki Novák Alexisz is jön majd Siófokról pl. Közben Moreira is készül Franciaországba. Már az 5. ex-kispesti -Benjamin (Valenciennes), Abraham és Diego (Tours), Abass (Nimes, egyelőre kölcsönbe) kerülhet oda rövid idő alatt.
több mint 13 éve
WTF? Délczeget leigazolta a Honvéd Siófokról(holnap remélem akkor nem talál be 😊 ) és Hemi szerint főleg magyar játékosokat akarunk az offseasonban igazolni (plusz 5-6 akadémistát, bár elnézve mit csinálnak az NB II-ben, inkább nem erőltetnem őket...). A "Kris Brightok" szerencsére ráébresztették az öreget, hogy ha valaki, aki a külföldről ide akar igazolni, az valószínűleg nem azért teszi, mert olyan nagy császár a pályán (oké Lovric és Zelenka mondjuk nem volt rossz fogás a télen).iktriad
O-V-E-R-R-A-T-E-D 😀

Heimingway azt nyilatkozza amit a szurkoló hallani akar.
az átigazolási határidő utolsó napján a kispest ismét gazdagabb lesz 3 grúz, 2 szerb, 2 csehszlovák, 1 szomáliai, 1 vanuatui és 4 zöld foki szigeteki válogatott spillerrel, ez olyan 85%

több mint 13 éve
WTF? Délczeget leigazolta a Honvéd Siófokról(holnap remélem akkor nem talál be 😊 ) és Hemi szerint főleg magyar játékosokat akarunk az offseasonban igazolni (plusz 5-6 akadémistát, bár elnézve mit csinálnak az NB II-ben, inkább nem erőltetnem őket...). A "Kris Brightok" szerencsére ráébresztették az öreget, hogy ha valaki, aki a külföldről ide akar igazolni, az valószínűleg nem azért teszi, mert olyan nagy császár a pályán (oké Lovric és Zelenka mondjuk nem volt rossz fogás a télen).
több mint 13 éve
Andre Alvest is szemrebbenés nélkül honosítanám. De van is róla szó. Válogatottban azért kíváncsi lennék mit mutat.Habi
minek? a tizenegyest más is be tudja rúgni.
talán egyszer a hozzáállását is érdemes lenne megnézned, és akkor elgondolkozni, hogy ilyen ember válogatott lehetHurka
Zlatan üzeni, hogy visszavonul a kedvedért

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 😂

http://www.pepsifoci.hu/napmondasa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tök m1... egervárival tényleg megtörtént az előre lépés... már olyan jól állunk mint a barca. nálunk egy játékrendszer(?) van... valaki vagy bele illik v nem. a belga bajnok csk.ja mellesleg 8 gól, 11 assist sajnos nem illik a rendszerbe. pláne h egész idényben kirobbanó formában játszott... bezzeg a töki meg a koltai..., ők igen.

nevetségespeach
ezen már inkább sírni lehet.
száz dolgot lehetne írni, miért megy évről - évre a vakítás, és miért nem lépünk soha előre. ha lépünk is egyet előre, rá pár hétre kettőt vissza...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Andre Alvest is szemrebbenés nélkül honosítanám. De van is róla szó. Válogatottban azért kíváncsi lennék mit mutat.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 987 — a new hope (again)
tök m1... egervárival tényleg megtörtént az előre lépés... már olyan jól állunk mint a barca. nálunk egy játékrendszer(?) van... valaki vagy bele illik v nem. a belga bajnok csk.ja mellesleg 8 gól, 11 assist sajnos nem illik a rendszerbe. pláne h egész idényben kirobbanó formában játszott... bezzeg a töki meg a koltai..., ők igen.

nevetséges

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 547 — Lájkold a zsűrit!
Én Szabics behívásának örülök. Jelenleg ő az egyetlen nagyjából normális formában lévő/normális csapatban játszó támadó. Tényleg nem jut egyszerűen más eszembe.Schleck
Mostanában azért Feczesin is rugdossa a gólokat a Serie B-ben

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
Valamelyik nap belinkeltem egy cikket az NST-ről, amiben a srácok személyes élményeiket és megfigyeléseiket osztották meg velünk, az MK döntővel kapcsolatban. Szerintük Tököli egy nagy nulla volt.JC6
olvastam a nagyképű buzik értékelését.

2 gólpasszt adott a kupadöntőn, arról valahogy nem esett szó 😊

Tökölit nagy divat baszogatni, de akkor megkérdezem: ki lőtt több gólt nála a magyar játékosok közül idén? Ja, senki.
Lázár Bencét nem lehet berakni u21-be meg felnőttbe is...

Böde Dani kéne Tököli párjának, ismerik egymást Paksról 😊Höri
talán egyszer a hozzáállását is érdemes lenne megnézned, és akkor elgondolkozni, hogy ilyen ember válogatott lehet
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Várható volt 😊

Kis Karcsi a király. Iszonyat jó edző 😊JC6
Ja, nem rossz. Annyit hallottam, hogy megpróbálnak mindenkit itt tartani normális áron, és még pár új ember is várható erősítés gyanánt. Persze csak magyarok. Fehérváron lesz az EL hazai meccs.szaba
Lehet megyek, jó barát Karcsi...
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
Várható volt 😊

Kis Karcsi a király. Iszonyat jó edző 😊JC6
Ja, nem rossz. Annyit hallottam, hogy megpróbálnak mindenkit itt tartani normális áron, és még pár új ember is várható erősítés gyanánt. Persze csak magyarok. Fehérváron lesz az EL hazai meccs.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Várható volt 😊

Kis Karcsi a király. Iszonyat jó edző 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
Valamelyik nap belinkeltem egy cikket az NST-ről, amiben a srácok személyes élményeiket és megfigyeléseiket osztották meg velünk, az MK döntővel kapcsolatban. Szerintük Tököli egy nagy nulla volt.JC6

Tökölit nagy divat baszogatni, de akkor megkérdezem: ki lőtt több gólt nála a magyar játékosok közül idén? Ja, senki.

Böde Dani kéne Tököli párjának, ismerik egymást Paksról 😊Höri
Böde >>> Töki. Amúgy 90% h elmegy Paksról, és nem magyar csapathoz.
több mint 13 éve
Mondjuk nem tudom, hogy tudnak értékelni, meg véleményezni 1000 méterről, ahonnan semmit sem látni 😀JC6
sehogy.

aki a 30x8 találkozóból látott összesen négyet, az ne ugasson bele, hogy kinek volt jó idénye, és kinek nem 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk nem tudom, hogy tudnak értékelni, meg véleményezni 1000 méterről, ahonnan semmit sem látni 😀
több mint 13 éve

Böde Dani kéne Tököli párjának, ismerik egymást Paksról 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nézzétek, tudom, hogy nem ez a legjobb megoldás, de most barimeccs jön nem? Nem is néztem, igazság szerint.
Tudom, sokan ellenkeznek, de szerintem most kéne pár fiatalt bedobni a mély vízbe. Had szokják a légkört. Mit veszíthetünk? Igazság szerint minden barimeccsen ezt kéne meghúzni. Szabics, Tököli, stb. , oké, rutinosak, már aki. De ők a jövő?
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nincs más megoldás, honosítani kell 😀
JC6
Ha már ezt mondod, lehet, hogy Nikolicsnak lehetett volna adni egy esélyt. Tökinél mindenképpen jobb szerintem.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nincs más megoldás, honosítani kell 😀

Nevetséges keret, tényleg a menedzserek állították össze. Egy Brescia-ban állandóan futballozó középpályás helyett egy leszerepelt csapatból hív be egy közepes képességű játékost.

Koltait meg nem is ismerem, ki az?

Vicc...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
csatárban amúgy sem állunk jól, a félszeműek között meg tényleg Szabics van a legjobb formában. De tényleg amilyen embereket behívtak és akiket kihagytak...hihetetlen.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Valamelyik nap belinkeltem egy cikket az NST-ről, amiben a srácok személyes élményeiket és megfigyeléseiket osztották meg velünk, az MK döntővel kapcsolatban. Szerintük Tököli egy nagy nulla volt.

Ellenben Egervári: ".......Ettől függetlenül pazar formában futballozott".

Nincs kommentár...
JC6
Ha a válogatottban is ilyen nulla lesz,hogy ad két gólpasszt, akkor felőlem 😊
Csak azt nem tudom,hogy ha Tököli rosszul játszott akkor ki volt a jó?! 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én Szabics behívásának örülök. Jelenleg ő az egyetlen nagyjából normális formában lévő/normális csapatban játszó támadó. Tényleg nem jut egyszerűen más eszembe.