Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha nem sír, lehet hogy ugyanúgy megszivatják. Talán éppen ezért sírt....petey én ettől a csapattól egyáltalán nem vagyok elájulva, pedig követtem az egész szezont. Nem tagadom jelenleg ők(ti) a jobb csapat a Mo.-n de a játékuk egyáltalán nem volt meggyőzőbb idén mint pl tavaly, sőt tavaly szerintem jobban játszott a Vidi. Idén jöttek az eredmények + nem volt egy Loki amelyik megelőzhette volna őket. Remélem a portugál szakember kihoz valami értéket ebből a csapatból, nemzetközi mezőnyhöz képest cseppet sincs előrébb a tavalyihoz képest a Vidi.davemayerez bizony Ká gyenge volt Gyuri bá. Engem sem kellett felmosdatni az utolsó 7-8 forduló óta nyugi 😊 szerintem is a tavalyi jobb szezon volt, remélem látta Souza hogy a Sándor/Farkas/Vasziljevics Dottorekedvence alakulatot ki kell vágni hogy csak úgy nyekkennek. A végén Lipi is mi a facé nem lőtte el...Csak remélem jövőre nem így látom játszani ezt a csapatot.
Ezek után vicces Sivic és a Kecskemét sírása a bírók ellen az utóbbi napokban.
Természetesen gratulálok a Kecsónak, ha a fekáik képzettebbek rúgnak 6-ot.petey
több mint 13 éve
petey én ettől a csapattól egyáltalán nem vagyok elájulva, pedig követtem az egész szezont. Nem tagadom jelenleg ők(ti) a jobb csapat a Mo.-n de a játékuk egyáltalán nem volt meggyőzőbb idén mint pl tavaly, sőt tavaly szerintem jobban játszott a Vidi. Idén jöttek az eredmények + nem volt egy Loki amelyik megelőzhette volna őket. Remélem a portugál szakember kihoz valami értéket ebből a csapatból, nemzetközi mezőnyhöz képest cseppet sincs előrébb a tavalyihoz képest a Vidi.davemayerez bizony Ká gyenge volt Gyuri bá. Engem sem kellett felmosdatni az utolsó 7-8 forduló óta nyugi 😊 szerintem is a tavalyi jobb szezon volt, remélem látta Souza hogy a Sándor/Farkas/Vasziljevics Dottorekedvence alakulatot ki kell vágni hogy csak úgy nyekkennek. A végén Lipi is mi a facé nem lőtte el...Csak remélem jövőre nem így látom játszani ezt a csapatot.
Ezek után vicces Sivic és a Kecskemét sírása a bírók ellen az utóbbi napokban.
Természetesen gratulálok a Kecsónak, ha a fekáik képzettebbek rúgnak 6-ot.
több mint 13 éve
petey én ettől a csapattól egyáltalán nem vagyok elájulva, pedig követtem az egész szezont. Nem tagadom jelenleg ők(ti) a jobb csapat a Mo.-n de a játékuk egyáltalán nem volt meggyőzőbb idén mint pl tavaly, sőt tavaly szerintem jobban játszott a Vidi. Idén jöttek az eredmények + nem volt egy Loki amelyik megelőzhette volna őket. Remélem a portugál szakember kihoz valami értéket ebből a csapatból, nemzetközi mezőnyhöz képest cseppet sincs előrébb a tavalyihoz képest a Vidi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
KUPAGYŐZTES!!! KUPAGYŐZTES!!! :cool:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
ennyi középpályán hülyén elpasszolt labdát még nem láttam profi csapattól. Még magyartól sem, félelmetes. Csak a második félidőre ültem le nézni de ilyet még nem láttam, és ezek a bajnokok ÚristendavemayerSándor Gyuri, mit keresett fent, nem tudom. Azt néztem Mezey mintha az összes kis kedvencét bezsúfolta volna a kezdőbe, és Elek ezért játszott balbekket, csak mert oda van 2 emberünk..
Kecskemét motiváltabb, vagy frissebb volt.
Ezek a bajnokok, ja. De mintha ebből az egy meccsből kell tényleg kiindulni. :cool:
több mint 13 éve
ennyi középpályán hülyén elpasszolt labdát még nem láttam profi csapattól. Még magyartól sem, félelmetes. Csak a második félidőre ültem le nézni de ilyet még nem láttam, és ezek a bajnokok Úristen
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Tököli vs Litsingi... 😊DivatJó, hát Tököli sose volt normális. Attól még, hogy igaza volt nem kell megverni a csapattársát.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Tököli vs Litsingi... 😊DivatHa már nem passzol,legalább rúgná be 😀 A szöglet után elég könnyen le lehetett olvasni Töki szájáról egy censored szöveget 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Nagyon nem szeretném Flaminit T'ham mezben látni....JC6Én kiegyeznék ezzel a cserével. Azzal viszont egyetértek, hogy csak Flaminiért nem fogjuk megkapni Sandrót, ahhoz pénz is kell mellé, így pedig annyira már nem is csábító az üzlet...
több mint 13 éve
Raiola azt mondogatja napok óta, hogy valami nagyon nagy dobáson dolgoznak.Hát azt nem hinném, hogy ha Sandro a nyáron Milan mezbe bújik, akkor annak Flamini lesz az ára.
Az utóbbi napokban azt mondják, hogy Fabregast akarjuk elhozni, akiről meg néhány napja Galliani is elmondta, hogy kell nekünk, de Allegri kívánságlistájának élén Hamsik áll. Jah, meg Flamini-Sandro csere is képben van a Tottenhammel.
Hamsiknak nem kicsit tudnék örülni. Kíváncsi vagyok, mi sül ki a következő napokban/hetekben a nagy ígérgetésekből. AZ biztos, hogy Berluék folyamatosan azt hangoztatják, hogy jövőre már BL-t akarunk nyerni és az idén nyáron ezt a célt szolgáló igazolásaink lesznek, szóval lesz költekezés rendesen.Stez
A vidi meg tényleg jóóó 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Cj15TX06KFQKeanoChelsea szurkolótól azt hiszem elismerés hogy ez kurva nagy :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nem szeretném Flaminit T'ham mezben látni....
több mint 13 éve
Raiola azt mondogatja napok óta, hogy valami nagyon nagy dobáson dolgoznak.Az utóbbi napokban azt mondják, hogy Fabregast akarjuk elhozni, akiről meg néhány napja Galliani is elmondta, hogy kell nekünk, de Allegri kívánságlistájának élén Hamsik áll. Jah, meg Flamini-Sandro csere is képben van a Tottenhammel.
Hamsiknak nem kicsit tudnék örülni. Kíváncsi vagyok, mi sül ki a következő napokban/hetekben a nagy ígérgetésekből. AZ biztos, hogy Berluék folyamatosan azt hangoztatják, hogy jövőre már BL-t akarunk nyerni és az idén nyáron ezt a célt szolgáló igazolásaink lesznek, szóval lesz költekezés rendesen.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Tudom messze még a BL döntő, de ez odaba.... rendesen... :cool:Hatalmas. 😉
http://www.youtube.com/watch?v=Cj15TX06KFQKeano
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Mekkora volt a Real meccsen,mikor a partjelző majdnem megütötte Canit 😀
több mint 13 éve
naná, megszűnik a csapat ha kivágják az erdőt 😛ez jogos, sajnos nagy bánatomra épp a Forest van tele favágókkal, rosszabb pedig nem is történhetne a csapattalJJNottingham 😕Pedig ennek a Swanseanak a játékára tényleg nem lehet panaszkodni, egyáltalán nem az angol másodosztály stílusában játszanak. És a két Chelseas játékát is öröm nézni, főleg Scottyét. 😊Schleck
a következő idényben se nézek soccert...JJ
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Mikey
18 948
Holnap remélem nyer a Cardiff, hogy walesi házidöntő legyen... 😊
több mint 13 éve
ez jogos, sajnos nagy bánatomra épp a Forest van tele favágókkal, rosszabb pedig nem is történhetne a csapattalNottingham 😕Pedig ennek a Swanseanak a játékára tényleg nem lehet panaszkodni, egyáltalán nem az angol másodosztály stílusában játszanak. És a két Chelseas játékát is öröm nézni, főleg Scottyét. 😊Schleck
a következő idényben se nézek soccert...JJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal